Paus

Har bestämt att jag ska ta en paus från bloggandet..
Kanske bara en vecka eller ännu längre.. Vet inte..
Men de är ju ingen som tycker detta är intressant iaf så.. Hahah

Men bara jag fått in månadens pengar så ska jag sätta fart med receptbloggen.. Har ju inte lagat så spännande maträtter sen ja flytta hem igen då jag inte haft så bra ekonomi, men nu börjar de nog ordna till sig..
En sak jag ska pröva laga är palt.. :) Hittat ett recept som verka intressant.. Har aldrig smakat de så jag har inte en aning om de är gott, men de lär väl visa sig! Man måste ju prova nya saker hela tiden! :) Annars blir de ju inge kul!

Nu ska jag ladda inför morgondagen!

Ha de bra allesammans!

Hörs nån gång!


Pösspöss

~funderar~

Örk int..

Jaha, då var man hemma och sjuk igen då! Inge vidare roligt.
Finns inte så mycket att göra åt det.. Men känns mig lite bättre nu än vad jag gjorde i går kväll och i morse.. Har sovit till kl 13.30 ungefär.. Men har ont i magen och den känns inte alls bra.. Men bara att vänta och se om det blir bättre eller om jag blir sämre igen..
Har fortfarande inte fått mina pengar som jag ska heller så jag vet inte riktigt hur detta ska gå.. Men dom kommer väl in i morrn förhoppningsvis.. Men de känns lite surt då jag fan inte har nånting hemma att äta.. Men jag får försöka överleva tills i morrn..
I morrn har jag ett viktigt möte vid kl 9 och sen får vi se vad som händer.. Har massage inbokad kl 16 och sedan hockey kl 17.. Så jag kan inte bli sjukare nu.. Måste liksom vara frisk.. Finns ingen annan som kan ta matchen.. De är som det är, inte mitt fel om alla blir sjuka.. Kan inte göra så mycket annat..

Nej, om man skulle gå igenom kylen och skafferiet en gång till och ännu en gång komma fram till att de inte finns nått ätbart..

Pöss pöss

~blää~

Tråkigt som vanligt!

• Sex •
Kommer du svara ärligt på frågorna? Ja.
Är du en pojke eller en flicka? Flicka.
Är du oskuld? Nej.
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? 15.
Har du någon gång haft sex med strumporna på? Vet inte. 

Utseende
Ögonfärg? Blå.
Hårfärg? Svart/brun
Är det din naturliga hårfärg? Nej.
Skostorlek? 42-43.

Hygien
Hur ofta duschar du? Varje eller varannan. 
Använder du deo? Ja.
Brukar du borsta tänderna varje dag? Ja.
Använder du parfym? Nej. Då nyser jag bara.

Vad föredrar du
Cola/Fanta? Cola.
Tv/Data? Data.
Med/Utan kondom? Utan.
Blå/Rosa? Blå.
Skola/Jobb? Jobb.
Fest/Softa? Beror på. 

FRÅGOR
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2. 
Vad tycker du om kärlek? Underbart ibland/förjävligt i bland.
Har du flashat/strippat nångång? Nej.
När kramade du någon sist? Idag.
Saknar du någon speciell person? Ja.  
Har du svårt för att bli kär? Ja.
När kysste/hånglade du med någon sist? Minns inte.
Ångrar du det? Antagligen inte.
Är du singel? Ja.
När fick du senast en komplimang? Minns inte. 
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja.


Har du någonsin
Varit medvetslös: Nej.
Hånglat med nån riktigt ful: Nej.
Hånglat med fler än 50 pers: Vet inte.
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Minns inte.
Gjort något riktigt dumt: JAA!
Gjort något du verkligen ångrar: JAA!
Varit nykter på någon nyårsafton: Ja, senast 08/09.
Åkt ambulans: Nja, varit på väg men hoppa ur.
Gjort nåt olagligt: Ja.
Blivit polisanmäld: Nej.
Fått din mamma att gråta: Ja.
Skämts över dina föräldrar: Ja.
Skämts över dig själv: Ja.
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja.
Tagit droger: Nej.
Vilka kläder sover du i: Inga, helst.  
Vad hatar du verkligen: En viss person.
Varit kär: Ja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Kär och kär vat jag väl inte men intresserad kanske.
Är du ensam nu: Ja.
Vill du gifta dig: Ja, men min drömprins, inte annars. ;)
Vill du ha barn: Kanske.

Senaste personen som
Sov i din säng: Jag.
Såg dig gråta: Erik. 
Fick dig att gråta: Fundra på det ni. 
Du gick på bio med: Minns inte. 
Skällde på dig: Mamma antagligen.

De senaste 48 timmarna har jag
Gråtit: Ja.
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Ja.
Köpt någonting: Ja.
Sjungit: Ja.
Saknat någon: Ja.

Har jag?
Digitalkamera: Nej.
Telefon på rummet: Ja.
Egen dator: Ja.
Könssjukdom: Nej.
Bra kompisar: Ja.
Tar du receptbelagda mediciner: Ja, är illa tvungen.


Det var lite mer info.. Som ni märker så är inte minnet så bra.. Kan inte komma ihåg allt.. Har dö tråkigt här hemma just nu.. Försökt baka peppekakor, men lyckades inte så bra med det.. Fryser som sjutton, är nog lite små febrig igen. Men de lär väl försvinna någon gång. Hade tänkt åka och storhandla nu ikväll, men eftersom mina pengar inte kommit in ännu så får jag väl leva på peppekakor tills i morrn.. Funkar väl det med. Or not.. Jaja, bara sova kvar ändå, så de ska nog gå bra..

Pösspöss


Matte!

Ja då var det måndag då..
Lyckades naturligtvis försova mig i morse.. Vaknade strax före kl 10 och min klocka skulle ha väckt mig kl 7, men har inte alls hört den.. Men släpade mig upp ur sängen och åkte till Djurås och här är jag nu.. Har gått igenom lite i matteboken och slängt ihop en inlämningsuppgift som jag hoppas jag får VG på.. Har svårt att tro det, men bara att hålla tummarna.. Men detta är ju inte det absolut viktigaste det.. De är ju på slutprovet de gäller.. Men eftersom jag gjorde tredje inlämningen redan idag, så hinner jag med och göra fjärde på fredag och så kan jag göra slutprovet nästnästa vecka.. Då kan jag plugga sténhårt på att sånt jag har svårt med under nästan vecka och sedan fixa minst VG på provet också.. :) Trodde inte jag skulle hinna med att göra två inlämningar denna vecka då jag legat väldigt mycket efter, men efter en snabb genomgång och lite chansningar så tror jag att det gick bra.. Det lär väl visa sig när svaret kommer!

Nu väntar jag på att klockan ska bli 16.. Ska åka hem till mamma då och möta upp Hanna och få lite post från Mockfjärd och snacka lite skit över en kopp kaffe! :) Saknat min lilla plupp! Och så får jag träffa mina underbara älsklings pojkar! Kanske blir lite bus i snön också om jag känner mig själv rätt.. :) Måste leta på min andra vinterjacka bara.. Har inte en aning om vart den tatt vägen.. Hade den i våras, men vet inte vart.. Haha Bra jobbat..

Nu ska jag kika vidare lite..

Pösspöss

~good~

Helg! :)

Haft en underbart rolig helg med bara roliga människor! :)
I lördags så åkte jag hem till Erik och hämta upp honom och sen så åkte vi till Maxi och handlade lite och så åkte vi hem till honom och laga mat och åt och spelade Wii.. Vid kl 15.30 så drog jag ut till Ornäs och plocka upp Linnea och så körde jag henne ut till St Skedvi.. Åkte sedan hem och slappa lite och sedan kom Tommy förbi med ett par öl och sedan så körde han hem mig till Angelica där jag mötte upp pappa och Bodil och så delade vi fyra på en AT-pizza.. Riktigt gött! Sedan åkte jag och pappa och hämta Erik och så släppte pappa av oss hemma hos Jörgen.. Där var även Zara, Dan, Victor och Dag..
Drack lite öl och småprata lite och sedan ringde bästa syster och ville ha med mig ner på stan så hon kom också upp till Jörgen en sväng innan jag och hon drog ner på stan.. Väl nere på stan så mötte vi upp Linnea och så gick vi till Liljan.. Ruggigt länge sen man var där.. Men det var riktigt roligt och en massa folk som man kände.. Men att ta 100 kr i insläpp där är väl lite att ta i kanske.. Vid kl 01.30 gick vi därifrån innan jag hann göra bort mig.. :P Haha Jag och syster gick hem till Jörgen igen och diskutera lite med honom och Erik och sen kom Calle och hämtade henne och jag satt kvar och diskutera lite till innan jag och Erik traskade hemåt.. Tog sällskap med Erik till OK på Bullermyren och sen knata jag hemåt själv! Fy fan vad kallt det var och min dragkedja i jackan hade ju naturligtvis gått sönder.. Och med motvind och snöyra så var jag ganska glad att jag var smart nog att ta med min mössa.. Men hem kom jag och Källgatan är aldrig så lång som den är när man gått från stan och hem, känns som att man aldrig kommer fram till min port.. Hahah Väl hemma drog jag på mig mysbyxor och raggsockor och kröp ner i sängen och somna som en stock..
Vaknade vid kl 11 idag av telefonen och sen kunde jag inte somna om.. Ringde och fixade biljetter till Borlänges match borta mot Surahammar och sedan så gjorde jag mig redo och åkte och hämtade Erik och så drog vi mot Sura..
Trodde inte riktigt att Borlänge skulle vinna idag, med 9 minuter kvar av sista så låg dom under med 4-2, men lyckades komma igen och vinna i sudden.. Riktigt jäkla härligt måste jag säga! Brummade sedan hemåt, stannade i Ludvika och käka och sen åkte vi till Kvantum på kupolen och handla lite och så släppte jag av Erik hemma och nu sitter jag här hemma hos mig och kollar på Beck! :)
Ska bädda ner mig och sova alldeles strax.. Ska ju upp till plugget i morrn för första gången på 1½ vecka! Ska bli kul faktiskt.. Men jävligt segt om jag känner mig själv rätt..

Så tack alla inblandade för en trevlig och rolig helg! Precis vad jag behövde för att få upp humöret igen! :)

Nej, bädda ner sig och ladda inför en ny vecka med nya utmaningar! Ska bli spännande och se vad man drömmer i natt efter en sådan här helg där man träffat en massa folk och gjort olika saker..


Pösspöss nattinatt! <3


~dreams~

Gifta sig!

Vart en grymt skönt seger för Borlänge med 5-2 och Ore tappade en poäng hemma mot Tierp så Borlänge ligger bara 1 poäng efter nu.. Bara att fortsätta jaga! :) Tycker dom kan fortsätta med att ha Westling i mål.. Han är riktigt bra och spelarna ser mer säkra ut med honom mellan stolparna..
Efter matchen så åkte jag hem och snacka ihop mig med Jörgen och Erik och så vart de bestämt att jag och Erik skulle åka hem till Jörgen.. Så jag åkte och plocka upp Erik och så åkte vi dit.. Väl där bestämde vi oss för att gå ner på stan och kika.. Och så hamna vi på Bolanche.. Visste ju att Third Stone spelade där, men eftersom vi inte kom ner förens vid kl 23.30-00.00 nån gång så missade vi ju naturligtvis dom.. Men fick höra en låt iaf.. Vid kl 01.30 så åkte vi därifrån..Släppte av Erik och Jörgen och åkte hem och nu sitter jag här..
Tänker och funderar och det känns som att jag exploderar vilken jävla sekund som helst.. Men de är väl sånt man får stå ut med.. Bara att bita ihop och vara glad iaf!

Jag vet då vem jag ska gifta mig med om ett tag iaf! Jag ska bara övertala den personen om det! Men de borde inte vara så svårt.. ;) Haha Han har bara inte en susning.. Men de är sånt man får leva med.. :P Hahah Drömma kan man ju göra iaf! Vill inte han gifta sig med mig så ska jag vara singel livet ut! Punkt slut.. Eller nja, vi får se..
Hahah Undra ja om jag verkligen är nykter.. ;)


Nej nu är de fan dags att sova.. Underbart med helg!


Pösspöss

~smile~

Jens Nielsen!

I onsdags kväll så kom mamma hit även fast hon inte skulle köra in mig till Falun.. Vi drog upp till Peder och gänget i Skräddarbacken och snacka lite skit och sen åkte vi hem och parkera bilen och så tog vi bussen ner på stan! Väl nere på stan så skulle jag vinka åt lilla Micke som stod utanför Skrubben.. Men vinkade lite överdrivet mycket så det small till som fan i armen.. Har inte en aning vad som hände, men ont så inåthelvete gjorde det iaf och dom få sekunder som gick innan de smäll till en gång till var nog dom längsta i mitt liv.. Höll på att lägga mig på backen och gråta för de gjorde så ont.. Det var inte axeln som hopper ur led, men nått hamna jävligt fel iaf.. 
Gick till Skrubben iaf och hällde i mig lite starkt och efter en timme så försvann den värsta smärtan.. Snacka skit med Micke och Åke och morsan va till Engelska än vända och sen tog vi en taxi hem strax före kl 2 nån gång.. Minns inte så mycket mer än att jag hade hicka från att vi gick ut från Skrubben tills vi kom hem till mig, och då var vi förbi Donken på vägen hem också.. De va ingen diskret hicka jag hade heller.. Taxichaffisen fick då skratta lite åt mig iaf och jag skratta jag med en hel del!
Gick upp vid kl 15 igår.. Jävligt segt var de! Men det vart ju också en 4-5 st blåbärs shots och sen 6-7 öl på det så de är kanske inte så konstigt att jag mådde dåligt igår.. Hahah Men nu ska jag inte dricka förens på nyår.. Kanske ska dricka när jag fyller år.. De visar sig..

Igår kväll kom Erik hit och så åkte vi och handla lite och så gjorde vi i ordning tacos och kollade  på film! Bästa och roligaste filmen helt klart! Hade fortfarande grymt ont i armen emellan åt och det gör fortfarande ont.. Men ska avvakta tills efter helgen får se hur det går.. Ringde och rådfrågade sjukvårdsrådgivningen igår efter som jag domnar bort i armen och de sticker och så men hon tyckte jag skulle ringa VC idag men jag orkar inte åka dit idag igen så därför avaktar jag.. Kan ju inte vara nått allvarligt, kan ju använda handen/armen och så.. Det bara knäpper och knastrar och har sig lite emellan åt.. Ganska pinsamt och förklara hur man gjorde illa sig på för vis.. Haha Men jag kan lyckas med allt tydligen! ;) 

Idag läste jag på dt.se att Jens Nielsen och Janne Houkko ska börja spela i Häradsbygden! Riktigt roligt tycker jag då Jensa är min absoluta favorit spelare någonsin och han kommer alltid att vara det! Och Janne är också lite av en favorit.. Nu får man chansen att se dom lira igen.. Kan bara bli bra! :) Tråkigt nog så spelar dom nartuligtvis ikväll i Leksand och jag måste vara i Borlänge ishall.. Inte för att jag har nått emot att vara där, men det hade varit jäkligt roligt att se dom spela.. Men det kommer väl fler matcher.. 
Borlänge tar emot Lindlöven idag och jag hoppas Borlänge har vaknat till.. Kanske dags att möblera om i femmorna lite grann och provat nått nytt.. Det kan ju inte bli sämre iaf! Jag har mina önskemål om hur det ska se ut, men de får jag väl hålla för mig själv.. Får se hur det går ikväll! Bara att hoppas på det bästa och hålla tummarna! 

Nu ska jag värma på lite köttfärs från igår och äta! Är riktigt hungrig för första gången på länge!

Ha en bra dag! Ta er till Borlänge Ishall ikväll och kolla på hockey! 

Pösspöss

~längtar~  

ARG!

Blir då fan aldrig som man tänker sig..
Får inte operera mig i morrn iaf.. Dom ringde upp mig för ett tag sedan och sa att dom hade fullt upp och måste avboka nått och då valde dom mig.. Jävla idioter.. Är inte glad kan jag.. Nu fick jag ju en ny tid om bar två veckor.. Men de innebär att jag måste flytta fram slutprovet i matten ännu längre.. Hade gjort de nästa vecka om det inte varit för att jag skulle ha opereras idag och varit hemma och sett till att blivit frisk tills i morrn.. Men nu skiter sig allt och jag kanske inte hinner göra de före jul.. TACK SÅ JÄVLA MYCKET IDIOTER!

Är inte riktigt på humör just nu.. Är så jävla trött på att sitta hemma hela jävla tiden..

Låt de gå fort!

Låt denna dag gå fort nu!
Nyss pratat med avdelningen inne i Falun.. Dom trodde inte det skulle bli några problem även fast jag är förkyld. Så länge jag inte har feber så är det nog lungt och jag är ju på bättrings vägen och är bara täppt i näsan och hostig.. Så nu får jag inte bli sjukare..
Ska vara hemma hela dagen och bara ta det lungt och ladda inför imorrn..

Börjar störa mig på mina grannar nu.. Bodde en lugn äldre herre där förut.. Men nu bor de nå jävla polack skit eller liknande där och det är spring i trappen hela tiden och högt pratar dom hela tiden också! :(

Jaja, dags att röjja och städa lite kanske så mamma slipper gnälla när hon kommer hit ikväll.. Hon ska sova här eftersom hon ska köra in mig till Falun i morrn bitti och ja ska vara där redan halv 8.. Så slipper hon gå upp så tidigt och åka från Gagnef.. :) Har en snäll mamma jag som följer med och håller mig i handen! Haha

Ha en bra dag! <3


Pösspöss

Happy!

Känner mig så jäkla glad och lycklig även fast känslorna går upp och ner hela tiden.. Jag älskar mitt liv just nu.. De händer nått nytt hela tiden och jag lär känna nya människor och allt känns toppen.. Jag kan sitta här hemma helt själv med ett fånigt leende och bara njuta av mitt liv.. Det är första gången någonsin som jag känner så här.. Jag mår faktiskt riktigt bra även fast allt känns skit emellan åt.. Jag skrattar och är glad och har roligt åt de mesta.. Känns som att jag har fjärilar i magen och bubblar av lycka.. Har inte en aning om varför, men det känns jävligt bra måste jag säga..
Så när jag mår dåligt och allt känns skit, så finns det ändå nått där som säger att jag mår skitbra iaf..

Jag mår bra som fan, bubblar av lycka emellan åt och vill bara studsa runt som en liten gummiboll ibland.. Haha


Ja vet, jag är inte normal för fem öre.. Men jag älskar det! Ni får ta mig som jag är! ;)



Pösspöss


~gummiboll~

Nervös som sjutton!

Vart att åka till Helena iaf ikväll! Va trevligt att prata och umgås med nån lite och även mysa med lilla Ebba! Min nya vän! Haha Barn och djur brukar älska mig, så jag kanske inte är så hemsk trots allt.. ;) Hehe
Vart tråkigt nog förlust för Leksand, men dom fick med sig en poäng iaf.. Örebro är grymt bra så jag tycker dom förtjänade att vinna denna match..

Sitter här och funderar över operationen.. Är fan skitnervös om jag ska vara ärlig.. Det är ju inget allvarligt dom ska göra och jag har blivit opererad flera gånger förut.. Men ändå känns det obehagligt på nått sätt.. Men de kan ju bero på att man inte vet helt säkert vad dom hittar där inne i magen.. Nu har jag ju svårt att tro att de är nått allvarligt, men kan inte sluta fundra på det heller.. Och i papprerna står det att man inte ska opereras om man är febrig, men de är jag ju inte nu, så förhoppningsvis så går det bra.. Får väl se.. Satan vad nervös jag är.. Haha Vill att de ska bli avklarat nu och att det blir fredag så jag kan gå på hockey igen! :P Hihih

Nu ska jag göra nått, men jag vet inte vad..

Ha en bra natt allesammans!

Pösspöss


~the smell of you in every dream i dream~

Fryser!

Vilken seg dag detta har varit.. Gik upp vid kl 9 och gjorde mig i ordning och åkte mot Djurås.. Hade ju tid kl 10 hos sjukgymnasten trodde jag.. Men när jag kom dit så visa det sig att det var kl 11, så det var väl bara att sätta sig och vänta.. Hon jag träffade sa bara att jag ska ut och gå och så lite hemma för att se om ryggen bli bättre och sedan komma tillbaks i Januari och börja träna.. Hade hoppats på att få börja träna lite smått på en gång, men de är väl lika bra att lyssna på dom.. Ut och gå är ju inte så jobbigt.. Men just nu är jag ju förkyld och så har jag fått hälsporre också.. Gör förbaskat ont när jag går.. Men de är väl inge ovanligt att jag har ont nånstans eller mår dåligt.. De är som de ska vara alltså..
Eftar besöket hos sjukgymnasten så åkte jag hem till mamma och så åkte vi och handla lite och kollade rumpor.. Haha, jag och mamma har ganska roligt när vi är ute.. Haha Sen åkte vi hem och jag fixade lite mat.. Fläskkorv och rotmos, men åt bara körv för moset smakade skit.. Sen så åkte jag ner till VC och träffade en sjuksköterska och fixa sjukintyg så det inte blir nå trubbel med FK eller AF.. Fick även lämna ett prov för och se om jag hade nån infektion eller nått sånt.. Å satan vad jag börja blöda..Brukar inte komma så mycket blod när dom bara sticker i fingret, men nu kom de hur mycket som helst.. Haha Men de var bara en vanlig virus infektion iaf. Men fick sjukintyg för veckan ut så nu ska jag bara koncentrera mig på att bli pigg och frisk tills på torsdag.. Ska ringa och höra med dom på avdelningen i Falun så jag inte åker in i onödan ifall dom inte vill operera.. Men jag tänker inte ge mig i första taget..
Efter läkarbesöket så åkte jag hem till mamma en sväng och sen åkte jag hem till mig.. Och nu sitter jag här.. Fryser som sjutton.. Har tänt minst 20 ljus här hemma, värmt vetekudden och krypit ner med den under täcket, men inte fryser jag mindre för det.. Är jättetrött och har ont i ryggen också.. Men mina piller är slut så de är väl bara att stå ut..
Vart hembjuden till Helena på hockey, men jag vet inte om jag vill åka hem till en som vilken dag som helst ska föda barn och smitta ner henne med en dunder förkylning.. Och sen är jag ganska trött som sagt så bättre jag håller mig hemma.. Fast de hade ju varit jäkligt roligt att se Leksand-Örebro, men får vänta tills på lördag och åka upp till Leksand då i stället och kika när dom tar emot Tingsryd.. Nån mer som ska åka från Borlänge och kika på den matchen så får ni gärna hojta om ni har en plats över i bilen! Har så kassa lampor på min bil så jag har ingen större lust att åka med den när det är mörkt ute. Men gör väl de ändå om jag inte får åka med nån.. :P

Nej nu ska jag kolla på nått kasst program på tvn och sen sova tror jag.. Om inget roligare dyker upp!


Pusspuss

~fundrar~

Sanningen.

Har velat skriva detta länge för att kunna tänka och fundera och inte bara ha det i mitt huvud hela tiden. Skriver det bara för mig själv och för att jag ska minnas.. Inte för att jag kommer glömma detta, men ändå!

Den 24 juli i år så gick jag och min mamma ut här i Borlänge! Jag gick ut för att jag ville träffa en viss person som jag blivit lite intresserad av.. Det vart ju inte precis som jag tänkt mig. Vi hamnade på Liljan med en massa underbara människor och där var Erik.. Efter lite småsnack mot slutet av kvällen så bestämde vi oss för att dansa.. Vi båda två stod där som två muppar då ingen av oss kan dansa.. Men rätt som det var så stod vi med armarna om varandra och kysstes.. Det var som kärlek vid första ögonkastet där på dansgolvet.. Den kvällen var jag jättelycklig även fast det inte vart som jag hoppats på, men just då kändes allt så jävla bra. Jag följde med honom hem och vi låg och pratade länge innan vi tillslut somnade och när jag vaknade upp på morgonen mådde jag så sjukt jävla dåligt, men kände mig helt galet kär.. Vart kvar där ända till kl 16 innan jag lyckades fixa skjuts hem.. Vi bytte nummer och började smsa varanndra och jag blev bara mer och mer kär, va hem till honom redan samma kväll och jag kunde inte släppa honom för en sekund.. Vi sov i från varandra natten mellan den 25e och 26e.. Men efter det så va vi inte ifrån varandra en natt..
Allt kändes helt underbart och jag var så lycklig över att jag funnit den stora kärleken, för kär var jag verkligen.. Den personen som jag gick ut för att träffa den 24e försvann ur mina tankar och de enda som fanns i min värld var Erik.. Men ju längre tiden gick så svalnade mina känslor lite för Erik.. Allt gick nog för fort från början redan. Skulle nog ha tagit det lite lugnare. Men vi började planera att flytta ner till Nybro och jag såg verkligen framemot det, men kände mer och mer som att jag och Erik började bli mer och mer som jättebra vänner ifrån min sida.. Jag märkte att han fortfarande hade samma känslor kvar för mig, men jag tyckte bara det var jobbigt. Och att lura både mig själv och Erik och låtsas som om inget var fel och flytta ändå kändes verkligen inte som en bra lösning. Och ju mer mina känslor för Erik försvunnit så har intresset för den jag egentligen ville träffa den 24e blivit starkare.. Så det enda som var vettigt var att prata med Erik och säga som det var och lämna honom. Det gjorde fruktansvärt ont och behöva säga som det var. Men det var det enda rätta..

Jag älskar verkligen Erik, han är en helt underbar människa och jag är så glad för dom stunder vi haft tillsammans och jag är så glad över att vi fortfarande kan umgås och vara vänner! Den tjej som fångar hans hjärta kommer få ett underbart liv tillsammans med en underbar människa! Det är jag helt säker på! Finare och underbarare människa får man leta länge efter! Jag är glad över att jag har honom kvar som vän, men förstår om det är jobbigt för honom vissa stunder. Men jag vet att han är stark nog att klara det. Han kan prata med mig och jag kan prata med honom om precis allt mellan himmel och jord.. Bättre ex kan man inte ha! Tro mig! <3

Nu är de bara dom där andra känslorna som är kvar. Men det var skit samma. Vet inte ens om man kan kalla det känslor. Vet inte vad det är. Eller jo det vet jag väl, men jaja.. Skit samma, orkar inte ens bry mig om jag ska vara helt ärlig. Ska nog leva det glada singellivet ett bra tag till.. Jag är inte gjord för att ha ett förhållande verkar det som, bara otur, eller hur man ska säga.. Hade ju tur och träffa Erik, men det gick ju som det gick.
Nej jag passar nog bäst som singel! Thats life helt enkelt!

Gud vad skönt att skriva av sig och rensa skallen en vända..
Sitta och lyssna på bra musik och tänka klart för en gångs skull! Härligt.

Nu ska jag tända en jäkla massa ljus och njuta av ensamheten och musiken innan det är dags att sova!

God natt!

Pösspöss

Tjejer!

Jaha, då var även denna dag snart slut..

Har inte gjort nått speciellt vettigt idag.. Fixat tid på VC till i morrn iaf.. Försökt fått tag på min handläggare på AF, men utan resultat.. Får väl kika in där i morrn när jag ändå är i Djurås och smitta ner dom också.. Då blir nog dom glada! :)

Erik kom hit i eftermiddags och hade med sig lite mat åt oss båda.. Så vi käkade och snackade skit.. Fast han låg mest och hade ont i ryggen så han fick lite piller så det skulle släppa.. Sen åkte han i väg en vända och körde Jossan tror jag och så åkte han tillbaks hit och snacka lite mer skit och hjälpte mig med mitt stora täcke.. Äntligen kan jag mysa riktigt! Haha De är nog de bästa köpa jag nånsin gjort! Älskar mitt stora täcke! <3

Kikat på Biggest Loser också.. Dom är ju så jävla duktiga.. Skulle själv vilja gå ner 30kg.. Gäller bara att ge sig fan på det så vet jag att jag kan fixa det, inge problem alls.. Men man ska ta sig i kragen och ta tag i det också..

Nu sitter jag och kikar på 2½ gubbe och skrattar lite för mig själv.. Alltid lika roligt! Såg även att dom skulle visa Crank på torsdag kl 21.. Den filmen är riktigt riktigt rolig.. Iaf om man har min humor.. Men Crank 2 är lite roligare.. Längtar tills trean kommer nån gång under 2011.. :) Kan bara bli bättre!

Har tänkt på en sak kanske mycket den senaste tiden.. Eller ja inte bara en sak.. Men vi börjar med det iaf..
Funderat en del över vilka jag umgås med och vilka jag trivs med och så.. En sak kan jag säga.. Jag har jävligt svårt för tjejer.. Vet inte varför.. Har alltid umgåts mycket med killar och så, men nu på senare tid har jag känt mer och mer att jag har extremt svårt för tjejer.. Dom tjejkompisar som jag redan har eller umgås med är det inge problem med.. Men det är dom som är "nya" eller hur man ska säga.. Vet inte hur jag ska förklara mig. Äldre människor har jag inge problem med men folk i min egen ålder och då gäller det både killar och tjejer, har jag väldigt svårt för.. Har inte en aning om varför.. Men jag går bättre ihop med killar än tjejer så har det alltid varit.. Ta inte illa upp nu, men jag kan känna ett stort obehag av att umgås med tjejer.. Fattar inte varför.. Jag har tre, fyra stycken från förut som jag kan umgås med utan problem.. Men med resten blir det bara konstigt.. Dont ask me why.. Förstår mig inte alls på mig själv emellan åt.. Men de är så jag funkar tydligen.. Haha

Nu vet ni yttligare lite mer om mig! :)

Pösspöss


Kär?

Det känns som att jag är kär.
Fast jag är inte kär. Jag är ingenting just nu.
Men den där känslan är där. Jag känner mig glad och lycklig.
Alldeles nykär. Men varför? Vad jag vet så är jag inte kär.
Vill inte bli kär. Vill inte vara kär. Jag förstör ju bara allt i alla fall.
Jag vet inte ens vem jag skulle kunna var kär i.
Så nej, kär är jag inte. Jag är nog bara glad och lycklig.
Fast man kan ju vara hemligt förtjust i någon.
Vem vet, kanske de är det man är. Hemligt för en själv till och med.
Eller vet jag hur det ligger till fast jag inte vill erkänna för mig själv?
Hmm, myckat att fundra på. Fast ska jag vara helt ärlig så vet jag hur det ligger till.
Men det vet ingen annan. ;)

Spännande va? Nej inte ett dugg, men jag har väldigt tråkigt här hemma och funderar på en massa saker. Så bli inte förvånad om det dyker upp mer konstiga saker här i bloggen!


Pösspöss


~trust me, i know~


Fortfarande sjuk! :(

Inge plugg för mig idag heller.. Mår som ett krockat skithus..  Fy faan..
Blev bara sämre och sämre igår och fick mer och mer feber och fick säga hej till toan ett antal gånger.. Fick även dunder mega ont i ryggen.. Men vågade inte ta nå piller eftersom magen var tom och gjorde ont.. Min mage blir nog bara glad av att vara utan piller skulle jag tro.. Lyckades väl somna iaf efter kl 2 nån gång..
Ringde min lärare för en stund sedan och vi kom överens om att jag skulle vara hemma veckan ut.. Dels för att jag ska bli frisk innan torsdag och sen för att jag ska operera mig då ooch blir antagligen hemma på fredagen också.. Så nu kär jag kontakta VC och få ett läkarintyg om att jag är sjuk.. Får se hur det går då.. Dom skulle iaf ringa upp mig vid kl 13.30.. Hoppas dom kan klämma in mig idag, annars är jag väl tvungen att åka upp i morrn.. Ska på besök hos sjukgymnasten i morrn också, men tror jag får avboka de.. Vi får se hur det blir..

Nu ska jag försöka äta lite, är jättehunrig samtidigt som jag mår illa som en ja vet inte vad..


Så pusspuss på er där ute!


~tänker på dig~


Trötter..

Efter förra inlägget så ställde jag mig i duschen och sedan gjorde jag mig redo för hockey.. Erik kom föbi strax innan jag skulle till och åka och så snacka vi lite sen brumma jag iväg i min lilla bil som startar jämt! Trodde innan denna vinter att den skulle vara riktigt trög när de va kallt ute, men icke! :)
Va nere i hallen redan innan kl 14, men tog det lungt och fixade allt i lugn och ro och fick mina papper ifyllda i god tid innan de skulle ha gjorts egentligen.. :) Sen började jag känna mig riktigt hängig igen och fick huvudvärk men fick febernedsättande av Horndal och Adde.. Tur det, för annars hade jag nog inte orkat.. Tog inge innan jag åkte ner för jag fick inte i mig nån mat och att äta massa tabletter på tom mage är väl inte de bästa kanske.. Men fick iaf i mig en korv på hockeyn.. Vart i vilket fall som en skön seger för Borlänge med 5-3 emot Falun.. Underbart.. Känner mig så glad och lycklig när det blir vinst och målen trillar in! Underbar känsla..
 
Åkte direkt hem efter hockeyn för jag var väldigt hungrig, men matlusten försvann igen ganska snabbt, men har ätit lite ost och kex som blev kvar sen igår.. Men jag mår inge vidare nu.. Mår illa som sjutton, känns som att jag ska svimma emellan åt och så börjar huvudvärken komma smygandes igen.. Tror jag fått öroninflammation också.. Men det får jag ju typ varje gång jag blir förkyld så det orkar jag inte ens bry mig i.. Bara jobbigt med ljud när det gör ont hela tiden.. Borde plugga matte, men orkar inte och har ingen lust alls.. Ska egentligen göra prov i morrn, men flyttar nog fram det tills på onsdag och så gör jag fredagens prov nästa måndag i stället..

Jag avskyr när denna känsla kommer smygandes.. Det är ju så jävla nära.. Men just nu känns det så jävla långt bort.. JAG SKA FIXA DET!!!!!!!

Nej fortsätta kolla på den roligaste Beckfilmen av dom alla! Sitter här och skrattar för mig själv!


Pusspuss


~snygg,snyggare,snyggast~


Hockey.

Vilken underbar myskväll det va igår..

Åt massa ost och kex och brieost inlindad i chilisalami och körsbärstomater.. Riktigt mumsigt!
Sen la jag mig i sängen med min varma vetekudde och bara njöt av lugnet.. Värme ljusen gav ifrån sig sånt lugnt sken och allt kändes så jävla bra! Kikade även lite på Heartbreak Hotel, vilken jävla kass film.. Min humor är de iaf.. Somnade väl efter kl 00 nån gång.. Och vaknade nu vid kl 10.. Känner mig inte alls utvilad.. Känner mig bara seg och hängig..

Blir iaf hockey idag.. Helt underbart.. Nästan.. Önskar att Olander hade varit där bara.. I stället för surgubben.. Men de får jag väl stå ut med.. Ska bli skönt med lite hockey igen, fast jag tror inte att jag kommer må så bra efter matchen.. Men de är då det..

Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sedan hoppa in i duschen och göra mig redo för hockeyn.

Ha en bra dag!


Pusspuss


~life~

Gottigottmys!

Jaha, då var denna dagen snart slut då!
Mår iaf hyfsat bra nu.. Har ingen migrän nu och jag hoppas den fortsätter att hålla sig borta!

Har tillbringat största delen av dagen i min säng.. Har varit skönt och bara ligga och vila..
Men vid kl 17 så kom Erik hit och plocka upp mig och körde mig till Maxi.. Tusen tack för hjälpen. Kände mig inte säker på att köra bil själv så han ställde upp och va chaffis.. Handlade lite gott till ikväll..
Nu har jag lagat mat och städat undan lite.. Va det vart för mat kan ni se i min receptblogg: http://emmanissa.blogg.se/recept/

Vart superduper gott.

Nu har jag plockat fram lite gott och tändt en massa ljus och myst till det lite.. Faktiskt helt okej att vara själv när man kan mysa till det lite hur man vill med vad man vill! Fast det är ju lite ensamt såklart.. ;) Alltid trevligare om man är två.. Men jag klagar inte på att vara själv eller! Mys är det iaf! :)


Min favoritsäng.. Så underbart skön.. Så fort jag ätit lite gott så ska jag krypa ner och kika på tv och sova..

Men först detta



Behöver jag säga nå mer??
Gottigottmys är det som gäller ikväll! Bara en sak om saknas. Men det var skit samma!

Ha en bra och mysig kväll mina vänner!


Pusspuss


~bäst~

Inställt

Blir verkligen aldrig som man tänkt sig..

Denna natten har varit ett rent helvete.. La mig vid kl 20, men fick bara mer och mer huvudvärk och runt kl 22-23 så slängde jag i mig en Tramadol i hopp om att huvudvärken skulle försvinna, tänkte att det kan ju inte bli sämre iaf.. Värmde även vetekudden och hade den under nacken för att slappna av lite extra.. Lyckades väl somna tillslut, men sedan vaknade jag flera gånger under natten med världens migrän och illamående.. Och det enda jag kunde tänka på var att jag måste sova så den försvinner tills jag ska på hockey.. Så jag slängde i mig en till tramadol och sov väl till och från till halv 8 ungefär.. Men den vägrade släppa.. Höll på att få panik för jag fattade inte hur jag skulle klara av att sitta i ishallen och sköta datorn.. Men vid kl 9 så skickade Horndal ett sms och tala om att matchen var inställd.. Tror ni kan räkna ut själva hur mycket jag älskade honom just då! Det var det bästa sms jag nånsin fått tror jag.. Haha Inte en aning om varför den är inställd eller så, men de känns inte som att jag bryr mig just nu heller.. Så glad att slippa sitta där idag.. Nu hade jag ju självklart tagit mig dit och tagit matchen även fast jag mått så här kasst.. Men de kändes väldigt skönt att slippa de kan jag lova!
Nu har jag chans att vila upp mig lite extra inför matchen i morgon och be till nån att jag får sova hela natten så jag är pigg i morrn..

Jag har då iaf kommit på vad jag ska laga för god mat när jag väl får orken tillbaks.. Allt finns hemma förutom lite ost.. Så mår jag bättre ikväll så ska jag kocka lite och bjuda på ett riktigt smarrigt recept.. Men hoppas ni förstår att jag inte har orken att göra det just nu.. Har ingen större matlust för tillfället..

Nu ska jag återgå till min underbart sköna säng och sova lite till tror jag.. Har fortfarande lite migrän.. Har även en jävla hosta som inte gör migränen roligare.. Plus att jag är helt väck i huvudet att tabletterna..

Ha en bra dag mina vänner och hoppas ni slipper bli sjuka!


Puss på er!

Ni får gärna smsa/ringa och roa mig lite.. Tråkigt att bara sitta själv och inte ha nått att göra när man är sjuk ju!


Inte som man tänkt sig.

Denna kväll blev inte som det var tänkt precis..

Strax innan vi skulle åka från kupolen så kände jag hur febern och huvudvärken kom smygandes igen och jag började må apa..
Så nu sitter jag här hemma och mår så jävla kasst.. Blir varken matlagning eller mys.. Jag hatar detta.. Sen har jag ett stort problem.. Jag kan inte sätta på påslakanet på mitt stora täcke själv..Det blir bara korvit och knöligt.. Går bara om man är två.. Så känner du dig extra hjälpsam idag så får du gärna kika förbi och hjälpa mig.. Tycker inte om och sova med små täcken.. Hahah Men jag får väl nöja mig med ett litet tills nån vill hjälpa mig..

Nej nu ska jag bädda ner mig och kika på Idol och sova.. Orkar inte laga nån mat eller göra nått ikväll.. Ja som köpte ost och kex.. Men får väl mysa till det i morrn kväll i stället med lite god mat och ost och en bra film.. Nån som vill göra mig sällskap?


Nej god natt mina vänner! Återkommer med recept och det i morrn!



Pöss pöss



Myys!

Ååh äntligen är min sköna underbara säng hemma! Vill bara lägga mig och sova nu..
Ska snart åka ner på stan och plocka upp Nathalie och sen så ska vi åka till kupolen. Hon skulle handla nå kläder och jag ska in på H&M och kolla om jag kan byta ett par byxor och sedan in på Kvantum och handla lite mat till kvällen.. Inte för att man får så mycket mat för 60 kr, men jag brukar vara ganska duktig på att få ihop en hel del.. Sen ska jag hem och laga mat och mysa till det här hemma! Ska ha en underbar fredag kväll i min ensamhet..

Slänger upp lite bilder och recept senare när jag kommit hem och fått ordning och lagat maten..

Pusspuss


~dreams~

Fredag

Jaha, då var det fredag idag då!
Skönt med helg. Tråkigt bara att inte ha nått att göra.. Rastlös som jag är..
Ska snart åka iväg med pappa och hämta min säng.. Fy fan vad jag saknat den.. Kommer sova underbart skönt i natt.. Om jag inte nu lägger mig så fort jag kommer hem med den.. Hahah Tänkte passa på och handla lite också medans jag ändå är ute, så kanske jag kan koka ihop nått gott i kväll.. Sitter och försöker klura ut vad jag kan hitta på för gott, men de är svårt och jag avskyr att laga mat åt mig själv bara!
Efter det ska jag nog troligtvis träffa Nathalie en lite sväng! Det var länge sen så de kan bli skojj!

Nu ringde farsgubben och sa att han var på ingående, så det är väl bäst att slänga på sig lite kläder och gå ut då!


Återkommer senare! :) Have a nice day!


Pöss



~kommer aldrig glömma~

På gång!

Har dragit igång en liten receptblogg nu, den är långt ifrån färdig. Mycket som ska fixas. Men den är öppen nu iaf och har redan slängt upp ett recept. Blir flera i morgon och under helgen! :)

http://emmanissa.blogg.se/recept

Hoppas någon uppskattar det iaf! :)


Kram på er!

Lite taskigt humör..

Vart en trevlig förmiddag idag..
Mamma kom och hämta upp mig och sedan så åkte vi och hämta upp Helena och så tog vi ett varv på kupolen och käkade lite och sedan åkte vi hem till Helena och fikade.. Sedan körde mamma hem mig och här sitter jag nu! Har inte gjort ett smack sen jag kom hem.. Det var skönt att komma ut och få lite frisk luft, men ja skulle ha legat kvar i soffan.. Mår fan inge bra alls nu.. Jag hatar de här.. Jag blir så rastlös när jag är sjuk och får för mig att göra en massa saker, men när jag väl slappnar av sen så mår jag bara apdåligt..
Ringde och pratade med Brian nyss och han ville inte ha mig där i morrn eftersom jag är så förkyld.. Och jag tycker också det är onödigt att åka dit och göra alla andra förkylda också..

Allt känns så jävla hopplöst för tillfället.. Vill bara lägga mig ner och gråta samtidigt som jag vill skratta åt allt.. Känner mig så jävla värdelös och nere, samtidigt som jag känner mig stark och uppåt!
Jag är rädd att allt ska gå åt helvete, fast jag vet att allt kommer bli bra till slut..
Känns som att jag ljuger för mig själv och andra, fast egentligen är jag så ärlig det bara går att bli.
Det är tufft nu, men innerst inne så vet jag att jag fixar det, har gjort det så många gånger förut. Måste bara få deppa ihop en sista gång och komma igen, starkare än någonsin!


Skulle behöva dig nu.. Men får klara mig utan.. Jag är ju vuxen så jag ska ju fixa allt själv, eller hur..

Sjuk

Hej hallå alla glada!

Mår tyvärr ännu sämre idag.. Fått en dryg hosta och är igentäppt i hela huvudet, tog hundra år innan jag somna igår.. Vill bara lägga mig ner och sova mera nu, men kan inte.. Har sovit i nån konstig ställning i natt så jag är stel och har förbannat ont i nacken.. Tror nästan jag ska fråga pappa om han har lust att hjälpa mig och köra hit en säng ikväll.. Vill inte sova på soffan nå mer.. :( Men troligtvis så har han väl inte tid.. Och jag orkar inte åka upp till Mockfjärd och hämta bilen och sedan tillbaks med den och sen hem igen.. Och jag kan inte bära sängen själv heller.. Så vi får väl se hur det blir..

Är i vilket fall som hemma från plugget idag.. Ringde och "sjuka" hos FK.. Inte bra, jag vet. Men jag orkar inte var bland massa folk idag.. Ska försöka ta mig dit i morrn och göra inlämningsuppgiften.. Annars så måste jag göra två innan onsdag nästa vecka.. Kan bli lite tajt, men de ska nog funka.. Sen lär jag ju "sjuka" mig torsdag och fredag nästa vecka pågrund av operationen.. Måste säga att jag är faktiskt riktigt nervös inför den.. Har aldrig varit det förut inför en operation, men nu är jag det.. Har inte en aning om varför.. Kommer antagligen gå jättebra och dom hittar säkert inget konstigt.. Samtidigt vill jag att dom hittar vad som är fel och gör nått åt det.. Men, jaja det blir som det blir.. Bara jag får komma hem samma dag eller tidigt dagen efter så är jag nöjd.. Måste ju på matchen på fredag! :) Kan inte missa den ju! Men nu har jag en som kan ta matchen iaf om jag skulle bli dålig efteråt.. Men de ska jag inte bli har jag bestämmt! :)

Nej nu ska jag luta omkull mig och kolla om det är nått intressant på tvn, kanske ringa mamma och mormor och prata lite skit och sedan ta tag i matten, om jag inte somnar om vill säga!


Puss puss

~hur svårt ska de va~

Straffar!

Fy faaaaan vad kasst jag mår.. Influensa på gång på riktigt tror jag..

Nyss kommit hem från hockeyn.. Vart vinst för Blge med 3-2 efter en jävla massa straffar.. Vart nog 20 st samanlagt! Lite drygt, men roligt! :)
Men det var ingen höjdare att sitta där i kylan.. Nog för att elementen funkade denna gång! Ja inte Olanders då, men det är ju kallt åt resten av kroppen som inte är under bordet.. Och sedan envisas man ju med att gå ut i pauserna! Inte bra inte bra.. Men jag älskar hockeyn, så jag får väl skylla mig själv! Sen när man har så fin utsikt där man sitter så ska jag definitivt inte klaga.. Vissa ser ju lite bättre ut än andra.. ;) Hehe Ja, jag vet att jag är kass..

Får se hur det blir med plugget i morrn! Ska slänga i mig lite febernedsättande och hoppas på det bästa.. Måste till plugget i morrn, men mår jag så här så kliver jag inte upp ur soffan!


Nej en stor mugg varm oboy och lite tvtittande nu då och sen sova!

Nattinatt!


Puss puss

~intresse~

Vill inte!

Nu har jag drömmt konstigt igen flera nätter i rad.. Vet inte vad det är med mig.. Sover jätte dåligt.. Skulle kunna döda för att få sova i en mjuk skön säng med rena mjuka sängkläder och mina fluffiga kuddar.. Hahah Men jag får väl vänta ett tag till!

Sen är jag förbannat trött på att gå runt och vara små sjuk hela tiden.. Är det inte ryggen som krånglar så är det magen eller båda två samtidigt.. Och är det inte det så får jag en förkylning som tar knäcken på mig.. Det går bara runt runt hela jävla tiden.. Blir så matt.. Har inte känt mig frisk på jag vet inte hur länge..

Skulle vilja börja ut och gå och röra på mig, men det är så jävla tråkigt och svårt och göra det när man är själv.. Mycket enklare om man bestämmer med nån att nu går vi ut och så gör man det än att man går själv och skjuter på det hela tiden.. Jag skulle må mycket bättre om jag gick ut och gick  en sväng då och då..
Sen ser jag verkligen framemot att få börja träna.. Ska bli riktigt skojj. Jag och mammsen ska träna tillsammans.. Kan bara sluta med katastrof.. :P

Idag fick jag lov att ringa ett samtal som jag absolut inte ville ringa, men är illa tvungen.. Sånt som händer, men hoppas det bara behövs en enda gång.. Inget jag är stolt över måste jag säga.. Men vad fan, jag är inte mer än människa.. Jag kan fortfarande inte trolla..

Jag vet att jag fixar detta, och kan göra det. Jag ska bara få orken tillbaks sen jävlar är det dags att sätta fart.. Detta ska vara mitt hem ett bra tag framöver och det ska bli och se ut precis som jag vill, om det nu så ska ta månader eller år.. Behöver bara lite hjälp av någon som är bra på att tapetsera. För det är jag helt värdelös på! ;) Resten kan jag fixa själv tror jag.. :) 


Sen är det en jävla massa saker jag skulle vilja skriva om men det skulle bara bli fel så jag hoppar över det.. Skulle även behöva nån att prata med.. Men jag förstår att ingen orkar lyssna på mig och mina bekymmer.. Vet att det bara är jag som kan göra nått åt det.. Eller är de det egentligen!?! Skulle räcka med ett ord och sedan kan jag lösa det själv.. Men jag får försöka ändå.. Jag är stark och jag vet att jag klarar det!
 

Detta blev ett ganska snurrigt inlägg, men det är ju inge ovanligt.. Har man ingen att prata med får man väl försöka prata med sig själv igenom bloggen eller nått sånt.. Haha Nej jag är inte normal nånstans! ;)

Ha en bra dag kära vänner!
Vore trevligt att veta vilka ni är som läser.. Flera av er vet jag, men det är många som jag inte har en aning om!


Pösspöss


~life goes on~


Rastlös

Jaha, bloggade jag tidigare idag.. Det minns jag inte ens.. Tur man har bra minne..
 
Efter att jag pratat med Brian så åkte jag till Mockfjärd en sväng.. Fanns inge plats åt mig att vara på och arbeta där så jag åkte hem till bästa Farmor och fick lite mat.. Julkorv och kokta potatisar och morötter.. Mumsmums de!
Sen åkte jag hem över..
När jag kom hem så kikade jag lite på tvn och fixade min telefon(fixade gjorde jag väl inte, alla kontakter raderades).. Somnade sen och sov till kl 17 ungefär.. Två timmars sömn, men skulle vilja sova mer.. Men känner att jag behöver ut och få lite frisk luft.. Vanligtvis när jag är sjuk brukar jag bli extremt rastlös och vilja göra allt möjligt.. Men de börjar försvinna sakta men säkert nu.. Blir bara sämre och sämre.. Fick en dundrande huvudvärk alldeles nyss utan förvarning och febern stiger fast jag äter febernedsättande.. Jag som va på väg ut och skulle gå en sväng.. Men icke.. Lika bra och bädda ner sig igen så man orkar med hockeyn i morrn..

Erik skulle iaf komma förbi här en sväng.. Kanske kan gå ett varv runt huset med honom eller nått. Haha Får se vad vi hittar på, känner jag honom och mig själv rätt så kommer vi fastna i soffan framför tvn.. Men de är inte fel det heller.. Skönt bara att slippa vara själv och ha någon att prata skit med.. :)


Ser framemot en lugn helg med bara massa hockey! :) Leksand fredag, J20 lördag och så Borlänge på söndag.. Kan de bli så mycket bättre? Tror inte de va..

*
Så förbaskat mycket känslor och tankar som snurrar inom mig just nu. Vet varken ut eller in. Önskar jag kunde trolla och stänga av allt vad känslor heter. Men det blir inte bättre av det.
Jag får helt enkelt sluta hoppas, tänka och drömma. Det är det enda som hjälper. Men det är inte så lätt när det finns där så fort man sluter ögonen.

Nej nu jävlar är det nya tag som gäller. Lämna detta och gå vidare. Tack och god natt! Haha *


Kika lite på tvn nu då och invänta Erik! :)


Ska dra igång det där med recepten och det nån dag framöver.. Men har ingen ork för tillfället och lagar inte så mycket vettig mat här hemma just nu, men det kommer, jag lovar!


Ha en bra kväll mina kära vänner!

Love you all!


~nya tag~

Feber

La mig och vilade efter att jag skrivit förra inlägget.. Sen hörde Erik av sig och frågade om vi skulle kika på film, så han kom hem till mig igen och så kikade vi på senaste Beckfilmen "Levande Begravd". Käkade lite chips och chokladpudding också.. Mumsigt som sjutton.. Sen kollade vi på pensionärs jävlar och så åkte han hem.. Så jäkla skönt att vi kan umgås som vänner och ha roligt tillsammans.. Tråkigt nog så vart jag febrig och riktigt hängig igår kväll och hade jättesvårt att somna för ryggen och magen gjorde riktigt ont.. Kom ju på att jag får inte äta mina tabletter nå mer innan operationen.. Så vi får se hur de går.. Just nu går det bra iaf..
Idag när jag vaknade var jag fortfarande febrig och allmänt dålig.. Men åkte iväg till VC iaf och tog en spruta och lämnade prover.. Sen har jag varit till AF och pratat med dom om reseersättning och sånt, men det verkade inte så lovande.. Men hon sa iaf att jag inte behöver vara i plugget alla dagar utan kan sitta hemma nån dag i veckan..
Sitter i plugget nu och ska prata med Brian, sen åka och jobba lite och sedan åka hem.. Är inte pigg alls, men jag kan inte ligga hemma en dag till..


Pusspuss



Julen

Denna dag vart inte som planerat.. Har legat i soffan hela dagen med ryggont och magsmärtor.. Vart helt väck i huvudet.. Erik kom hit en sväng och vi låg och pratade om allt som hänt.. Slutade med att vi somnade båda två och sov i över en timme.. Eller jag sov så länge iaf.. Sen fortsatt vi prata och jag fick honom på lite bättre humör.. Vill ju inte se honom ledsen.. Men vi skrattade då båda två innan han åkte här ifrån.. :) Vilket kändes riktigt bra!
Skönt att vi kan vara vänner och umgås iaf! :)

Ligger fortfarande på soffan, orkar inte göra ett smack idag.. Helt susig fortfarande eftersom jag fick lov att slänga i mig en hög piller till.. Inte bra, jag vet. Men jag står inte ut med denna smärta..
Ligger och funderar på hur allt kunde bli som det blivit.. Försöker trolla bort dom känslor som finns men det är inte det lättaste.. Men det är väl bara att fortsätta och försöka trolla, nån gång kanske man lyckas.. :) Önskar man kunde stänga av alla känslor tills man visste vad man skulle göra med dom. Men icke. Livet ska inte vara lätt att leva.. Så det är bara att bita ihop..

Fundrar även på julen.. Det är inte långt kvar dit nu och samtidigt som jag längtar som sjutton så känns det bara drygt.. Jag älskar julen och tycker det är så mysigt.. Men när man inte har någon att fira med så är det inte så kul längre.. Pappa firar inte jul längre, eller dom åker väl hem till Bodils mamma och äter mat och glor i flera timmar..Mamma och Magnus är barnlediga denna jul så dom ska inte göra nått speciellt för dom åker på julkryssning på annandagen.. Min syster ska väl fira med sin gubbe och hans familj.. Och då vart jag själv.. Två år i rad har jag firat jul på Skrubben.. Ganska kul faktiskt, men man ska väl kanske inte göra det till en tradition.. Speciellt inte efter förra julen då jag vaknade upp på en gul madrass på juldagen..  Julen före det, minns jag inte riktigt.. Men julen för 4 år sedan kom jag underfund med att min dåvarande pojkvän var otrogen mot mig.. Så dom senaste jularna har inte varit så där superduper roliga om man säger så..
Min mormor tycker att jag ska åka ner till dom redan före jul och stanna tills efter nyår och bröllopet. Men jag vet inte riktigt om jag känner för det.. Det brukar ju vara ganska kul att gå ut på juldagen!
Det lär väl visa sig hur jag gör.. Slutar väl att jag sitter här med en egen liten Jansson och massa köttbullar och kikar på Kalle Anka.. Är du också ensam på jul? Hojta så kan vi fira tillsammans.. Jag kan stå för maten.. Bara roligt om man kan fira med nån så man slipper sitta själv! :)


Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta fundera,drömma och hoppas lite till.. Vem vet, det kanske funkar..

Ha en mysig kväll allesammans!


Puss

~livet går vidare~

VG igen! :)

Tjolahopp!

Hade en jättebra dag med mamma igår! Skrattade en hel del och det vart vinst för Borlänge! 4-3 efter straffar.. Väldigt nervöst ett tag där på slutet.. Men Bergenström satt straffen så fint och Westling spelade bra i målet! :)
Va in på City Gross i Falun på vägen hem och handlade lite gott och när jag kom hem så gjorde jag i ordning potatis och julkorv.. Käkade det med en massa senap till.. Riktigt riktigt gött måste jag säga.. Sen kikade jag på Beckfilmen och så somnade jag..
Vaknade kl 4 i morse och hade så förbannat jävla gris ont i magen.. Visste inte vart jag skulle ta vägen.. Har aldrig vaknat av att ha så ont.. Jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv.. Slängde i mig en hög med piller och efter en timme lyckades jag somna igen.. De enda problemet som var sen när jag skulle åka iväg till skolan är ju att jag inte kan köra bil.. Borta i skallen på massa olika piller blir inte så bra.. Så jag slängde iväg ett mess och tala om som det var.. Men jag tycker ändå det är viktigast att jag gör det jag ska.. Sen tycker jag inte det borde spela någon  roll om jag är där eller inte.. Ligger ju jävligt bra till och fick VG på andra inlämmningsuppgiften också.. 18/20 poäng så jag tycker att det inte spelar någon roll.. Men jag ska ta ett snack med dom i morrn..

Tänkte passa på och försöka snygga till det lite här hemma så man kan bjuda hem någon utan att skämmas.. Inte så kul när det ser ut som det gör.. Men jag har ju fan ingenstans att göra av alla grejjer på.. Men de löser väl sig nån gång! Hoppas att värken håller sig borta iaf så jag slipper ta mer tabletter.. Måste liksom uträtta några ärenden senare..

Ha en bra dag alla! Var glad ni som slipper ha ont! :)

Pöss pöss


~om jag ändå kunde förstå~

Min fina mamma!

Vart en hyfsat bra kväll igår..
Fick ur mig det jag gått och tänkt på länge.. Känns bra på ett sätt, idiotiskt på ett annat.. Men jag kan inte göra på nått annat sätt.. Hoppas du förstår! :)

"Underbar och älskad av alla" var en riktigt bra film.. Vet att den är gammal, men det har alltid kommit nått ivägen när jag tänkt se den, men nu fick jag se den och den var riktigt bra.. Kanske beror på att de snackades danska.. Va vet jag.. Haha Kommer se den många gånger till iaf.. :)
Hade riktigt svårt att somna i går och sov oroligt hela natten, men de beror nog på tabletterna..
Men men, idag drar jag till Valbo på hockey.. Min fina mamma ska följa med mig.. Det kommer bli roligt.. Skönt att umgås med henne själv ett tag, vi brukar ha ganska roligt när vi hittar på saker så det blir nog bra.. :) De händer ju inte så ofta att man får ha henne för sig själv om man säger så.. Så de här ser jag framemot..

Väntar på att hon ska komma hit och så ska jag käka lite och sen ska vi åka..

Så ha en bra dag allehopa och håll tummarna för Borlänge!

Pösspöss


~de känns bra~

Valbo i morrn!

Ligger på soffan och kika på "Så mycket bättre" på fyran.. Ett ganska bra program.. Fast dom hade ju kunnat skippa Dileva.. Tål honom inte, fast han gjort en del bra låtar..
Ligger även och funderar på en massa saker.. Hur saker blir som dom blir och varför man förknippar vissa människor med vissa saker.. Ibland kan jag tänka på en person, och genast så tänker man på en speciell plats eller liknande.. Utan att jag vet varför.. Ja, jag har mycket konstiga tankar.. Haha, försöker även komma underfund med varför jag drömmer som jag gör..
I natt drömmde jag att jag var på Kvantum och handlade och tyckte det var jättejobbigt för jag träffade på en person där som jag inte ville träffa just då och så snubblade jag innanför entredörren.. Och ja en massa annat också så klart, men lika bra att ta den snabba enkla förklaringen för annars skulle det bli ett långt långt inlägg.. Haha Men det var ändå en ganska normal dröm om man ska jämföra med dom andra.. Men men.. Dom vill väl säga mig nått, men vad.. Haha
Har då bestämt vad jag ska göra ikväll.. Jag ska åka iväg och handla lite nu och sedan ska jag mysa ner mig i soffan med vetekudden och en massa massa tända värmeljus (är svinkallt här) och kika på "Underbar och älskad av alla" och sedan sova! Har bestämt mig nu för att jag drar till Valbo i morgon.. Kan vara väldigt skönt att komma iväg och göra nått som man verkligen älskar att göra.. Och göra det själv dessutom.. Att kolla på hockey är det bästa jag vet.. När pucken sitter i nätet, då bara bubblar man av lycka och allt känns underbart.. Hahah Så nu jävlar Borlänge vill jag se ett bra spel i morrn! Vinst är det enda som räknas! Kom igen nu grabbar!!

Ha en bra kväll!


See you!!

Pöss pöss


~lycka~

Valbo

Jahaja, det var det.. Vart vinst för Borlänges J20 med 4-2 emot Skåre..
Har så ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt.. Ska prova lägga mig och vila en stund får se om det blir nå bättre. Annars lär jag väl pilla i mig smärtstillande och vara nykter ikväll.. :( Men förhoppningsvis så blir de väl en öl.. :)

Kan det inte hända nått roligt ikväll? Eller roligt och roligt.. Jag vet ju vad ja vill ska hända, men det slutar nog med att jag inte får som jag vill och blir hemma framför tvn i stället.. Men men, de blir som det blir.. Bara att ta kvällen som den kommer.. Inte tänka så mycket så blir det nog bra!

Sen är min stora fråga, ska man åka till Valbo i morrn eller inte?? Jag är riktigt sugen på det, men jag vet inte om jag vill sitta och åka själv.. Fast samtidigt så skulle det vara ganska skönt.. Jaja, även det lär väl bli som det blir..

Ha en bra och rolig kväll mina läsare..

Pöss pöss på er!



~önskan~

En öl eller två!

Tjoho!

Tror att det gick riktigt bra på provet igår.. Bara en av uppgifterna som jag inte kunde räkna ut, men jag hittade på en egen uträkning som jag tyckte verkade vettig.. Haha Bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.. :)

Som sagt så var det hockey igår.. Var den sämsta matchen jag sett på länge med Borlänge.. Va inge kul alls att sitta där, hade god lust att säga upp mig och gå hem.. Sen är det ju ingenting som funkar som det ska där nere..
Allting bara krånglar.. Ljudet är inte som det ska, värmen under bordet funkade inte, skrivaren krånglar varje gång, datorn är segare än segast och ja.. Behöver jag säga nått mer.. Jag tycker det är skit kul att vara där och hjälpa till och kolla på hockey, det är liksom det jag alltid velat göra.. Men i längden så är det inte så kul om allt ska krångla.. Men som tur var så var Olander där igår och då får man ju skratta en hel del.. Han tycker de är så roligt när jag blir förbannad så han retas lite extra.. Men de är bara kul.. :) Haha Stackarn fick lyssna på alla min tankar och funderingar på vägen hem.. Haha Men han tyckte det lät väldigt intressant.. Haha
När jag kom hem så bädda jag ner mig på en gång och sov.. Orkade inte tänka nå mer.. Men då sätter man ju igång och drömmer i stället.. Väldigt intressant måste jag säga.. Haha

Jaja, det är hockey idag igen. J20 som ska spela.. Får se om jag kommer hem ännu mer irriterad eller om jag är på bra humör idag.. Har sovit väldigt dåligt i natt.. Har jätteont i axlarna och ryggen.. Skulle vara extremt skönt att få sova i en säng i natt, men de får man väl inte göra.. Haha Nog för att min soffa är skön, men de tycker inte min rygg.. :( Men men, skulle vilja dricka en öl eller två ikväll.. Men hinner fan inte inte på bolaget.. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det.. Slutar väl att man få sitta hemma och kika på dålig tv och dricka vatten! JIPPIE!!!!!! ;)
Så har du tre öl över och vill sälja dom till mig, hojta i så fall.. Haha Vill bara ha för den goda smakens skull.. Vill inte bli full.. Och folköl vill jag inte dricka.. De är blää..

Nej nu måste jag fixa nått att äta.. Ska vara i ishallen om 40 minuter..

Ha en bra dag mina kära läsare!


Puss puss


~funderar~

Alla rätt

Nu sitter jag i Djurås igen.. Nyss fikat på mina muffins, dom fick nog godkänt iaf.. :) Väntar på att Brian ska snacka klart med hon från AF och sedan ska jag göra inlämningsuppgiften.. Sen ska jag åka hem tror jag.. Vill att klockan ska bli 17 nu.. Vill se hockey!! På ett sätt är jag ganska glad över att jag inte ska flytta, och de är för att jag får vara kvar på hockeyn.. De är väl det bästa.. Fast samtidigt så skulle de varit kul att flytta då jag länge velat flytta ner till Nybro, men som det är just nu så vill jag bo kvar i mitt kära Borlänge.. Kan inte bara lämna allt och dra just nu.. Måste göra klart lite saker innan jag kan dra..

Nej nu jävlar ska jag se till att få alla rätt på provet!


Puss puss

~hopp~


Snurrpelle

Ojojoj, vad trött jag är nu..

Har varit igång hela dagen.. Har röjjt bland mina kläder, sorterat och fixat i garderoben.. Sen har jag tvättat fyra maskiner med tvätt.. Massor med sängkläder och handdukar som man hoppat över förut när man tvättat och sedan sånt som används sällan.. Men nu finns det inget som är lortigt förutom de som jag har på mig då.. Sen har jag diskat upp all disk, plockat lite bland allt saker och försökt fått ordning, men de gick inte så bra.. Haha Har även gjort en kålpudding och bakat muffins.. De enda som är kvar nu är två maskiner som händer på tork fortfarande och sedan en som ligger i tumlaren.. Lär gå ner och vika det innan jag ska sova.. Sen lär jag duscha.. Eller om det blir ett bad.. Fruktansvärt ont i ryggen.. Pillat i mig lite piller för första gången på flera dagar..
Kan inte ha ont i ryggen i morrn om jag ska sitta på hockeyn..
I morgon är det först plugg som gäller, nytt prov som ska göra.. Hoppas på att det går bra! Sen ska jag hem och så kommer Jossan hit och hämtar lite kläder som hon va intresserad av och sedan så skulle nog Erik komma hit en sväng.. Ska försöka hinna röjja och dammsuga också innan jag ska iväg och sen kommer Olander hit vid kl 15.30 och ska fika lite och sedan så ska vi åka tillsammans ner till hockeyn för han hade tydligen ingen egen bil i morrn.. Sen får jag äntligen sitta i ishallen igen! :) Hehe Underbart! Känns som att det kommer bli en bra dag i morgon! Håller tummarna för det! :)

Nej nu ska jag kika igenom vad jag lär kunna i matten tills i morgon och sedan duscha och vika tvätt.. Ja, inte samtidigt då för de blir inte bra.. Men ja, ni fattar.. Blääääää va trött jag är.. Haha
Har kommit underfund med att jag inte kan vara seriöst speciellt ofta.. Och att jag har väldigt kass humor.. Och att jag inte kan göra flera saker samtidig!

God natt mina vänner!


Pöss pöss


~wish~

Bokhyllan!

Här har ni bokhyllan jag vill bli av med!




Finns en glaslucka att sätta i skået uppe till höger, har bara inte orkar satt dit den eftersom jag velat bli av med denna så länge!

Nått pris vet jag inte, men det blir då inte dyrt iaf.. Kom med förslag!


Pöss

Klänning

Fått frågan flera gånger hur min klänning till bröllopet ser ut, så det är väl lika bra att slänga upp en bild då eftersom jag fick en till fråga idag.. ;)

Kommer känns mig extrem obekväm i den och jag passar absolut inte i klänning, men de är väl bara att göra det bästa av situasionen! :(




Ingen bra bild, men den får duga.. Nu ska jag bara hitta nått att ha på mig upp till och sedan nått att ha på fötterna.. Kom gärna med förslag! :)


Puss puss

Kläder jag vill bli av med!

Är hemma från plugget idag så jag har passat på att rensa bland alla mina kläder och så.. Har en massa kläder som jag aldrig använt eller kommer att använda och jag tycker det är onödigt att slänga dom, så därför tänkte jag slänga ut lite bilder här i bloggen och se om ni är intresserade av nått..

#1

En tshirt med lite puffiga armar från Lager 157.. Strl L-XL

#2

Ett fint linne från Cubus.. Strl M-XL.. Står XL, men ja tycker det mer är M.

#3

Tre stycken linnen från Cubus. Strl L-XL

#4

Linne från H&M. Strl L

#5

Linne från Cubus. Strl xl

#6

Denna måste fixas på ett ställe, men är väldigt skön och är i storlek M-L.

#7

En tröja från Miljönären.. Perfekt att jobba i eller nått sånt. Strl XL

#8

Från Wear It. Strl L.

#9

Ett par byxor i tunt matrial från H&M.. Strl 48.

#10

Ett par jeans, strl 33-34, troligtvis lite större.. Inte en aning vart dom kommer ifrån.

#11

Mysig tröja, strl S-M

#12

Vit vanlig skjorta.. Strl XL

#13

Ett par byxor Strl 46

#14

Linne från H&M. Strl XL

#15

Tunika/linne från Lager 157 Strl XL.

#16

Ett par träningsbyxor, strl 42.

#17

Tshirt från Unibet strl S-M

#18

Inhandlad på Stadium eller H&M tror jag.. Strl L

#19

Röd tröja från H&M. Strl L

#20

Fleecejacka! Strl L.

Hoppas nått intresserar er så jag slipper slänga det! Har även andra kläder men som inte är i så bra skick.. Kanske kan användas till slit och släng eller att använda till att laga andra grejjer, har bland annat fyra par jeans som är trasiga på vissa ställen.. Vill även bli av med min tv/bokhylla!  Bara att ni hör av er..

Återkommer senare om jag kommer på nått mer!

Puss puss


Längtar

Vart en halvdag i skolan idag iaf..  Har kommit ikapp och har koll på vad jag lär kunna tills på fredag när det är dags att skicka iväg nästa uppgift.. Hoppas på VG denna gång också.. Mitt mål är att få minst VG när denna kurs är över. Sen funderar jag på att läsa data eller svenska.. Får se hur det blir.. Fast bäst vore det ju om jag får ett jobb..
Just nu vill jag bara fylla år och att det ska bli jul så jag får lite extra pengar i plånboken så jag kan handla lite grejjer till lägenheten.. Vill ha en ny garderob och sedan lite färg och tapeter i hallen och köket så det blir lite finare.. Funderar på att ha en liten fest när jag fyller år.. Nån som är intresserad av att komma i så fall.. Inge kul att planera nått och sen är det ingen som vill komma.. Så skulle det vara nått, hojta till i så fall.. Blir väl den 18 december i så fall..

Nu bär det snart av till Leksand med mamma.. Hoppas på att få se en riktigt bra match! Men längtar tokmycket tills på fredag, det var ju ett tag sen man satt och frös nu.. Sen är de ju även dom trevligaste som ska sitta brevid mig och sköta de andra så det blir nog toppen! :) Alla matcher är roliga, men varannan är bättre.. :) Haha

Nej, dags att bege sig nu kanske!

Ha en bra kväll nu..

Pusspuss


~bubbel~

VG

Tjoho vad jag är glad! Haha

Trodde inte jag skulle komma iväg till Falun igår.. Men så ringde Horndal och frågade om han skulle lägga ut en fribiljett åt mig, så jag behövde bara betala för bensinen.. Va en hyfsad match.. Inget att hänga i granen precis, men vi vann och det är väl det som räknas i längden! ;) Efter matchen så åkte jag hem i snöstormen och tände en massa ljus och knäppte en kall öl och käka en liten frypizza.. Perfekt myskväll.. ;) Haha

Idag vaknade jag vid kl 8 och kikade ut igenom fönstret och vart superglad över att det fortfarande snöade.. :P Så jag klädde på mig och begav mig ut i snön och stod med ett leende på läpparna och borstade och skrapade bilen ren från snö och is.. Sen åkte jag till läkaren.. Bästaste läkaren i världen! Han sa att det är diskbråck jag har. Jag litar på vad han säger.. Jag har haft honom sedan jag var liten och han vet mycket om vad jag gått igenom och gjort och sånt och han visar lite mer "intresse" i att hjälpa mig än vad alla andra läkare gör! :)
Han skulle i vilket fall som prata med sjukgymnasten och diskutera vad och hur jag ska träna på förvis.. Ska faktiskt bli riktigt kul att börja träna.. Jag har velat gjort det länge, men jag är inte den som ger mig iväg till ett gym eller liknande bara så där.. Social fobi kallas det.. ;) Haha Men detta ställe är ju ett litet ställe med inte så mycket folk och så, så de ska bli riktigt roligt.. :P

Nu sitter jag i Djurås iaf och ska plugga matte.. Fått svar på första inlämningsuppgiften och jag fick VG.. Känns super roligt.. :) Ska bara komma underfund med hur jag ska lösa det jag höll på med igår.. Men det fixar nog sig! :)

Ikväll är det hockey i Leksand som gäller.. Ska bli skojj, får se om jag får nån med mig! Åker upp själv annars..

Nej nu är det dags att sätta fart!


Pusspuss


~i have a dream, and that is you~

Om och om igen!

Jaha, sovit första natten på länge i min lägenhet.. Det kändes bra fast samtidigt lite konstigt.. Och jävla vad ruggigt det var.. Slog ju på elementen för första gången igår och de tar ju lite tid att få upp värmen samtidigt som fönstrerna är stora och inte så där jätte täta som dom borde vara.. Men men.. Myste till det med lite värmeljus och ett varmt täcke.. Fick även besök av kusin nea som jag gjorde sällakap med till Kvantum en vända och sen åkte jag hem och la mig igen..

Va extremt seg i morse och ville inte alls kliva upp från soffan.. Va iskall om nästippen.. Va meningen att jag skulle gå upp och duscha och så så jag hade det gjort tills i eftermiddag ifall jag ska till Falun, men det är fan inge kul att kliva ur en varm dusch när det är svinkallt i hela lägenheten.. Så jag gick inte upp förens vid tio i åtta.. Haha Tur att dom inte bryr sig så mycket i plugget om man kommer sent.. Men har kommit underfund med att jag ligger extremt mycket efter i matten.. Vet att jag fixar det, men man får ju ingen hjälp här.. Just nu fattar jag nada av det jag håller på med.. Räknar moms, index, promille och en massa sånt.. Har aldrig gjort det förut så det känns lite tungt för tillfället, men jag får väl försöka räkna ut hur fan man ska gå till väga.. Ska nog åka hem till morsan och sätta mig så jag slipper höra när nån sitter och lyssnar på musik i hörlurar så de hörs över hela rummet.. Och det är samma jävla dryga låt om och om igen.. Nej, jag är inte irriterad.. Haha

Vill att det ska bli fredag nu så jag kan få sitta i ishallen och frysa igen! Haha

Nej nu ska jag åka och äta lunch hos mammsen!


Puss puss

~good~

....

Jag känner mig helt jävla värdelös just nu..

Tankarna bara snurrar, jag vet vad jag vill, men det tar nog ett tag att förstå.

Det värsta jag vet är att såra människor, men gör det ändå.. Men detta var ju ändå det som var det vettigaste.

Känner mig som en elak jävla kärring!


Sen allt det andra som finns.. De är tufft nu.. Men vi fixar detta! På nått vis!



Pöss


Blir inte alltid som man tänkt sig!

Det vart ju inte riktigt som planerat om man säger så.
Jag och Erik är inte tillsammans längre. Jag valde att lämna honom pågrund av flera olika saker.
Det är det enda jag vill säga om detta.. Och jag vill inte att nån ska tycka synd om mig eller stötta mig eller så, jag har valt detta själv och ville bara tala om det för att ni inte ska fundera på hur det ligger till.


Nu är det nya tag som gäller.
Jag ska flytta tillbaks till min lägenhet i Kvarnsveden. Lär bara få dit alla grejjer som jag tagit därifrån, så i natt ska jag sova hemma hos mamma.. Orkade inte ta tag i det idag eftersom jag är lite bakis och det vart inte så mycket sömn i natt..

Kommer inte kunna börja lägga upp så mycket recept och sånt på ett tag då jag inte har nått internet i min lägenhet. Ska försöka lösa det så fort som möjligt. Det är inte prio ett om man säger så, det finns en hel del annat som måste fixas först.

Längtar tok mycket tills på tisdag iaf, då bär det av till Falun och kika på hockey. Sen på onsdag spelar Leksand hemma, på torsdag har Kvarnsveden hemma, på fredag har Borlänge hemma, på lördag har J20 hemma och på söndag är det Borlänge borta mot Valbo, men vet inte om jag kommer åka dit.. Får se vad plånboken säger och om jag får någon med mig. Det är ju inte så kul att sitta och åk själv dit. Men känner jag mig själv rätt så åker jag nog själv iaf.. ;)

Nu ska jag sätta mig och kika på Bingolotto med mamma och magnus som spelar, sen ska jag sova.. Är superduper mega trött.. Ska ju även upp till plugget i morrn..

Så god natt mina vänner!

Tack för att jag fick prata ut och verkligen diskutera mina tankar, det behövdes.


Pöss pöss på er! Sov sött!


~livet går vidare~


Recept

Hejsan!
Nu har jag försökt att snygga till min blogg lite.. Vet väl inte om det vart så mycket bättre men lite mer personligt iaf.. :)

Nu vill jag bara vet vad ni vill läsa om för något.. Jag tänker iaf börja slänga upp lite recept med bilder och matförslag.. :) Matlagning är ju det jag älskar så det passar väl ganska bra.. Så kanske någon kan få ideer och inspiration till att laga mat. Vet ju själv hur svårt det kan vara att komma på vad man ska laga för nått. Oftast blir det ju samma saker vecka efter vecka. Men det är sånt jag försöker unvika.. Förutom dom små favoriterna som man kan göra titt som tätt.. ;)

Nu ska jag sätta mig och lägga in bilder på dator och fixa med lite recept och så.. :)

Ha en bra dag. Så hörs vi sen eller i morgon.


Pöss pöss

Vad?

Hej alla glada!

Va roligt att se att så många läser min blogg! :)
Vore kul om någon ville skriva en kommentar eller nått!
Tänkte försöka skriva lite oftare nu, men vad vill ni läsa om? Just nu skriver jag bara om vad jag gör om dagarna, det är ju inte så spännande kanske.. Så vad vill ni läsa?? Jag är ju väldigt matintresserad så jag skulle kunna slänga upp lite recept och sånt om ni vill de.. Vill ni ha mer bilder? Hjälp mig nu och tala om vad ni vill se och läsa! :)

Tack på förhand! ;)


Puss på er!




Sitter i skolan just nu.. Har precis gjort ett prov.. Får se vad resultatet på det blir.. Får det under nästa vecka tror jag.. Hoppas jag kan få åka hem nu.. Är inte alls pigg just nu.. Har dragit på mig en förkylning igen! :(

Men ha de bra så höres vi!

Pöss pöss

Lite skit..

Har inte hänt så mycket speciellt den senaste tiden..
Varit till sjukgymnasten som sa att jag hade varken diskbråck eller ryggskott.. Det var tydligen en muskel som varit inflammerad.. Men de verkade ha läkt ihop enligt honom.. Så ja löät bli att äta tabletter i två dagar för att se om de fortfarande gör ont, vilket de gjorde kan ja säga.. Höll fan på att dö när jag kom hem från hockeyn i tisdags.. Så de är bara att fortsätta knapra piller.. Ska ju träffa min läkare den 10e så då ska jag tvinga honom att skicka in mig på röntgen.. Har liksom fått tre olika svar på vad de är för fel på min rygg.. Vill veta på riktigt vad det är för fel.. Sen har jag även fått tid för operation den 25.. Riktigt underbart måste jag säga.. Ska bli skönt att få reda på om det är endometrios eller inte.. Och som tur är så har jag ingen match den dagen, men dagen efter. Så förhoppningsvis uppstår det inge komplikationer så jag kan ta den matchen.. Annars blir de ganska jobbigt eftersom Peter drar till Thailand så de finns ingen annan än jag som kan ta den matchen.. Men de lär väl lösa sig..
Har börjat plugga iaf nu.. Känns riktigt bra.. Men ligger efter redan eftersom jag fattade lite fel.. Men de ska nog lösa sig.. Borde inte sitta och blogg nu, borde räkna matte i stället.. Men man behöver lite paus emellan åt..

Igår hade jag och älsk en liten mysdag efter att han kom hem från Daniels begravning.. Vi åkte till Grängesberg och käka på systers jobb och sen tog vi ett varv på kupolen.. Kom hem med nya underkläder och ett par byxor åt mig och sedan så va vi till Elgiganten och köpte oss ett Nintendo Wii... :P Kul som sjutton, har inte spelat än, men jag kommer garanterat göra det i helgen.. :P

Idag ska vi på hockey i Leksand med mamma och magnus, det kan bli roligt..
Nästa vecka har jag planerat att åka på 6 hockey matcher.. Det kan bli jobbigt, men väldigt roligt! :)

Nu ska jag ta ett snack med min lärare och sedan sätta igång med matte..


Puss hej!

~spännande~

RSS 2.0