Glad!

Va ett par dagar sen jag skrev sist.. Har fått riktiga smärtstillande tabletter mot ryggen nu, så nu kan jag leva normalt igen.. Känner att nått är knas i ryggen, men det gör då inte ont längre iaf! :)
I onsdags så var mäklaren hit och kikade på Eriks lägenhet och det verkade mycket lovande.. Det har nyligen sålts en likadan lägenhet här på ringen och den gick på över 300 000.. Och utgångs priset på denna bli att ligga på 195 000.. Så det känns riktigt bra! Vi har bestämt oss för att sälja denna lägenhet så fort som möjligt och seda bosätta oss i min lägenhet tills det blir klart med jobb och sånt i Nybro.. Det är ju lite lättare att säga upp och flytta från en hyreslägenhet när det är dags än att hålla på att sälja samtidigt som man ska köpa och så.. Det är ju liksom inte i samma stad så det blir nog krångligt ändå! :)
Igår hade Borlänge hemma match mot Hedemora.. Vart vinst med 5-1 om ja inte minns helt galet.. Riktigt skönt med vinst måste jag säga.. Det behövdes..
Idag har jag och Erik varit hem till hans föräldrar och fått lite mat.. Även hans bror var där.. Trevlig familj måste jag säga! :) Maten var supergod också! :) Efter maten så kom Olander och hämta mig och så åkte vi till ishallen.. Kvarnsveden spela mot Björbo och hans skulle vara speaker.. Och jag hade sett fram emot att få se en match utan att behöva tänka på nått annat.. Men de sket sig.. Fick sköta ena båsdörren.. Men det var rätt lungt iaf.. Kul som sagt att kunna hjälpa till med nått! :) Gubben min har haft sin kusin Peter här ikväll, dom har groggat och ölat lite och precis gått ner på stan.. Så nu sitter jag här själv och njuter av tystnaden.. :) Rätt skönt att vara hemma själv faktiskt.. Ska ta och krypa ner i sängen och försöka sova! Ska upp strax före kl 10 i morgon.. J20 match som gäller.. Onlinen ska skötas igen.. Skojj! :) Efter hockeyn ska jag slänga ihop en smörgåstårta och så ska vi åka hem till Jossan med familj och gotta oss lite! :) Sen ska jag nog vara barnvakt på kvällen åt Eriks kusinbarn! Kan bli kul! :)
 På söndag ska jag färga om håret iaf.. Färgade ju det svart i torsdags, men det ser förjävligt ut så jag ska slänga i lite blond färg och sen lite brunt får se om jag får det att se bra ut.. Haha Annars är de väl som det är.. Just nu skulle jag kunna skänga i lite vita slingor och sätta på mig en hatt och så ser jag ut som en häxa.. Hahaha

Nej, ha en god natt nu! Det ska jag ha!

Puss puss!


~längtar~

Ledsen!

Åååhj vad allt känns skit för tillfället.. Vill bara gräva ner mig.. Är på så jävla dåligt humör så det finns inte.. Vet inte vart jag ska ta vägen.. Vill bara försvinna..

VarförVarförVarförVarförVarförVarför???



Skjut mig!



ARG!

Har så mycket tankar och känslor som snurrar i mitt huvud just nu.. Är mest arg på mig själv om jag ska vara ärlig.. Allt har med min rygg att göra.. Jag har alltid sagt åt min pappa att jag inte velat jobba åt honom för att jag inte vill pajja min rygg/kropp innan jag är 25.. Det är faktiskt ett ganska tungt jobb.. Iaf när vi är ute och hämtar och lämnar grejjer.. Sen har det väl varit upp till mig själv också hur mycket jag tar i och bär själv.. Men jag vill att det ska gå snabbt när vi är ute och då tar jag ofta lite mer än vad ja borde göra.. Speciellt när killar tror att dom är så stora och starka och ska visa hur mycket dom orkar.. Då kan ja gärna visa att jag orkar mer.. Haha Korkad som jag är.. Men det är bara för att jag bli irriterad över att dom tror att dom alltid är starkast bara för att dom är killar.. Haha Nu beror det väl inte på just det, men nu står jag här med en rygg som är pajj och jag vet inte vad jag ska göra.. Jag har precis avskrivit mig från arbetsförmedlingen för att jag skulle börja jobba på typ heltid hos farsan.. Men det kan jag inte göra nu. För fortsätter jag så kommer min rygg pajja helt.. Vill bara lägga mig ner och gråta.. Blir så jäva matt på allting! Ingenting går som jag vill.. Nu ska vi ju flytta så småning om, men jag måste ju ha en inkomst tills dess.. Dom sa iofs på AF att jag kunde skriva in mig igen om det inte skulle funka på jobbet och fortsätta med min handlingsplan och så.. Så det kanske löser dig på så vis.. Men ändå.. Allt bara blir skit så fort jag vill göra nått.. Flytten kommer säkert gå åt helvete också med min jävla otur..


Just nu har jag jävligt ont i ryggen.. Tror jag åkte in till akuten i rätt tid.. För innan det så gjorde det inte ont hela tiden utan bara nån dag i veckan.. Men nu har det gjort ont hela tiden sen i tisdagskväll ungefär.. Tråkigt nog så hjälper inte värktabletterna speciellt mycket.. Dom dämpar smärtan 1-2 timmar ungefär och sedan så kommer den tillbaks och efter 3-4 timmar så mår jag jätte dåligt när det är på väg ur kroppen.. Och så måste jag vänta yttligare två timmar på få ta nya.. Så på måndag när jag ska kontakta sjukgymnasten så lär jag nog be om att få träffa en läkare också som kan skriva ut nått starkare..

Sen är jag ledsen för att jag vet inte om jag kommer palla resten av hockeysäsongen.. För när jag sitter där så gör det verkligen skit ont i ryggen.. Och har märkt nu när jag har varit hemma och bara seta i soffan så har det gjort extremt ont.. Och jag som älskar det där med hockeyn så jävla mycket.. Jag vill fortsätta vara kvar där och njuta av varje sekund som är kvar innan vi ska flytta.. Fan vad allt är skit just nu.. Lust att sätta ett skott i pannan så jag slipper känna så här..

Nu kanske min rygg kan läka ihop så det känns bra om ett tag.. Men just nu känns allt bara hopplöst!

HATAR MIG SJÄLV FÖR ATT JAG HAR FÖRSTÖRT MIN RYGG!!!!!!!!!!!


God natt!

Diskbråck!

Det har inte blivit så mycket jobb dom senaste dagarna..Min ryggvärk har blivit värre och värre bara.. I tisdags på J20 matchen så fick Peter sitta dom två sista periodern för jag kunde inte sitta för det gjorde så ont.. På onsdagen var det a-lags match igen men det gick lite bättre med ryggen då.. Men allt annat krånglade.. Haha.. Skrivaren vägrade funka så Horndal fick dra iväg och köpa en ny grejj till den och så krånglade vi och hade oss ett bra tag.. Fick igång den efter matchen som tur var så jag fick ut dom viktigaste papprerna!Vart vinst med 7-5 också! Riktigt underbart måste jag säga! :) Men när jag kom hem hade jag så ont i ryggen så jag hade god lust att ringa hit slaktaren så han kunde sätta ett skott i pannan på mig.. Så ont gjorde det.. Lyckades iaf somna tillslut.. Men i går morse när jag vaknade så hade jag lika ont fortfarande och världen jävla migrän så jag ringde till 1177 och rådfrågade hur jag skulle göra.. Hon tyckte jag skulle försöka få en tid på VC, men fanns det ingen så skulle jag åka in akut.. Så det vart akuten.. Fick vänta ett tag på att få träffa en läkare. Men jag fick träffa en riktigt bra en så det kändes toppen.. Visade sig att jag har diskbråck eller en buktande disk.. Vilket som så ligger nerven i kläm.. Hon sa att jag var ett skolboksexempel på diskbråck.. Så tydligt var det.. Även sjukgymnasten som jag fick träffa sa det.. Så nu har jag fått lite starkare värktabletter utskrivna och så ska jag kontakta en sjukgymnast så jag får träna upp ryggen lite.. Känns bra att veta vad det handlar om så jag slipper känna att folk inte tror på att jag har ryggont.. Och att jag kan få rätt hjälp och så!
Men det var lite roligt när jag låg inne på akuten igår för jag hade sån fruktansvärd migrän när jag låg där.. Så dom frågade hur ont jag hade i ryggen på en skala mellan 0-10 och det låg väl på en 7-8 ungefär och så frågade dom om huvudet och det var en solklar 10a.. Så jag fick fina smärtstillande mot huvudvärken.. Haha

Nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället!

Ha en bra dag allesammans!

Puss puss

~smärta~

Jobb

Det vart jag och Erik som drog iväg till Tierp igår.. Det var kul att få komma bort och se nått annat.. :) Det vart förlust tråkigt nog, men inget går ju deras väg just nu.. Efter matchen så åkte vi in till Gävle och tankade och käkade på Max och sedan åkte vi hemåt.. :) Väl hemma så la vi oss och sov på en gång.. Va ruggigt trötta..

Idag är jag på jobbet som vanligt.. Sitter här och väntar på att pappa ska komma tillbaks från Mora.. Har inte en aning om i vilken ända jag ska börja.. Allt ska ju över till andra verkstaden, men jag vet ju inte vad som ska vara kvar och vad som ska slängas.. Trött är jag också.. Och huvudvärken kommer smygandes.. Fick migrän när vi kom till Tierp igår, och den gav med sig i morse, men nu börjar jag få vanlig huvudvärk.. :(

Nej ska snacka lite gojja med Bodil nu.



Pusspuss


~♥~

Tierp!

Igår så tog jag med mig Erik och åkte upp till Mockfjärd.. Hjälpte till och flytta lite grejjer och så.. Tog med vinterdäcken upp också, men jag väntar med att byta tills på måndag..Orkade inte igår.. Ryggen säger ifrån så fort jag tar i lite.. Men men.. När vi var klara så åkte vi hem till mamma min en sväng och hämta ett berv som Sebban skrivit till mig.. Så gulligt så! :) Sen åkte vi hem och ja duschade och så och sen satte jag igång med maten.. Vid kl 19 kom pappa och Bodil hit och så käkade vi och kikade på hockey.. Leksand vann efter straffar! :) Härligt.. Efter det så åkte vi och körde Jossan så hon fick köpa käk på Max och sen åkte vi hem igen! Kollade på Blinkende Lygter.. Så bra film! Sjuk om inte annat! ;) Sen la vi oss.. Då fick Erik reda på en tråkig sak, vilket var mindre kul, så vi låg och pratade en stund innan vi lyckades somna..

Vaknade vid kl 9 idag och fick lov att gå på toa, sen kunde jag inte somna om.. Fast jag var supermega trött.. Så jag gick upp, och här är jag nu.. Ska ta och göra mig i ordning och käka lite och så.. Sen bär det av mot Tierp.. Vet inte om Erik ska med.. Peter och Nylund skulle med om dom orkade.. Men det visar väl sig.. Annars åker jag själv! :) Kan vara skönt att åka iväg själv en sväng och göra nått kul! :)

Ha en bra dag allesammans! Det ska då jag ha! :)


Puss puss

~life~

Förklaring!

Kom på efter att jag bloggat sist att det kunde misstolkas lite.. Först står det nykter, sedan står det om varför jag är nykter och längst ner står det beroende.. Vart kanske lite snurrigt.. Men det jag menade med beroende var att jag är hockeyberoende.. Haha Men det kanske ni redan listat ut.. Haha ;)
Ville bara få det klart, så inte nån tror att jag är beroende av alkohol.. Fast det anser ju dom som vet att jag är. Men jaja.. Skit samma..

Nu ska jag klä på mig och göra mig redö för lite jobb och sedan bege mig upp till Mockfjärd..
Ska även ta med vinterdäcken upp och dra på dom på bilen.. Kanske ska byta på Eriks bil också.. Det visar sig om han orkar åka upp med bilen.. :) Byter jag inte däck nu, så kommer det inte bli av än på ett tag och då står jag där sen när snön kommer.. :P

Ha en bra dag allesammans..


Puss puss

~:)~

Nykter

Ja då var det dags att blogga lite igen.. Tänker varje dag att jag ska blogga, men det blir liksom inte av..
Har inte gjort så mycket vettigt dom senaste dagarna.. Bara jobbat och lite sånt.. Skulle ha varit iväg och jobbat idag också, men magen sa nej.. Fick åka runt och ragga lite smärtstillande i stället.. Haha Tog en sväng upp till Mockfjärd också och hälsa på farmor en sväng och tiggde åt mig lite svamp till maten ja ska göra i morrn! :) Efter det så åkte vi till jobbet och kika lite. Vi håller på att flytta till det nya stället så det är lite av ett katastrof område just nu.. Sen åkte vi hem till mamma och drack lite kaffe och sedan åkte vi hem till Jossan och fick lite kaffe där också! :) Efter det så åkte vi och handla och så åkte vi hem och gjorde lite tacos.. Så käkade vi och glodde på tvn.. Just nu kikar vi på Idol och jag har en storfavorit.. Jay Smith.. Han är riktigt grym.. :)
Men det är väl snart dags att lägga sig också.. Är riktigt trött och seg och ja ska upp till Mockfjärd och hjälpa till i morrn! Så ja lär vara lite pigg iaf..

Det är så himla skönt att låta bli att dricka alkohol.. Visst kan jag bli extremt ölsugen ibland.. Men så fort jag tänker på hur kass jag blir dagen efter så försvinner det.. Jag är hellre utan än att må så kasst som ja blir att göra.. Det är lite konstigt för flrut kunde jag dricka hur mycket som helst utan att bli överdrivet dålig dagen efter, visst var man seg och så.. Men nu får jag en jävla migrän och spyr som en gris varje gång.. Är riktigt skönt att slippa det faktiskt.. Men en öl eller två kan man ju få i sig nån gång ibland.. Och nu ska jag faktiskt ta mig en liten folköl..

I morgon hoppas jag på att pappa och Bodil kommer hit och kollar på hockey och käkar lite god mat.. Men troligtvis så har dom väl inte tid som vanligt.. Så det kanske är nån annan som är sugen på att få lite mat och kika på lite hockey? Hojta i såfall! :)

På söndag hoppas jag att vi drar iväg till Tierp och kikar på hockey! Borlänge lirar där och det skulle vara kul att åka på en bortamatch och få se nått annat än Borlänge Ishall! ;)

Nej nu ska jag glo lite på tvn innan det är dags att krypa ner under täcket och snarka! :)


Nattinatt mina vänner!

Pusspuss


~beroende~

Jobbigt

Ja då lider denna dag mot sitt slut.. Har gjort mycket idag.. Först jobbat, hämtat det jobbigaste jobbet någonsin.. Fy fan vad drygt och tungt det var.. Längtar inte tills vi ska lämna det igen.. Fyfan säger jag bara.. Efter jobbet så åkte jag hem och städa lite.. Körde diskmaskinen och tvättmaskinen.. Åkte sedan och lämnade en lucka och lite nycklar och sedan åkte jag och handla.. Lagat lite käk nu.. Pastagratäng vart det.. Den står i ugnen nu och är väl snart klar.. Efter jag käkat ska jag sätta mig och glo på hockey och käka lite ost och kex.. Gubben slutar om en timme! Ganska så långtråkigt utan honom.. Men men..

Nej nu ska jag ta ut gratägen så ja kan äta nån gång! :)

Puss puss

~livet~


Uttråkad..

Om Mig

DIVERSE:

Namn: Emma.
Födelsedag: 18 December.
Hemstad: Borlänge.
Ögonfärg: Blå.
Hårfärg: Brunt.
Längd: 172.
Höger/vänsterhänt: Höger.
Värsta ovanan: Vet inte. 
Stjärntecken: Skytt.
Sko stl: 42-43.
Är dina föräldrar skilda: Ja.
Skor idag: Arbetsskor.
Dina rädslor: Vet inte.
Mål för det här året: Hemligt.
Mest använda fras på msn: Vet inte. 
Det första du tänker på när du vaknar: Det jag drömt under natten. 

FAVORIT:
Färg: Svart.
Mat: Starkt.
Djur: Katt och hund.
Glass: Choklad.
Godis: Choklad.
Affär: ICA, Willys.
Sallad: Min egen Coleslaw.
Skådespelare: Jason Statham, Mads Mikkelsen.
Låt: Just nu är det Let me hear you scream-Ozzy. 
Nummer: 13.
Tuggummi: Extra.
Helgdag: Söndag.
Årstid: Höst.
Tandkräm: Colgate.
Radiostation: Rix FM. 
Doft: Vet inte. 
Kroppsdel på motsatta könet: Mage.

VÄNNER OCH LIVET:

Vad vill du bli när du blir stor: Kock.
Hur vill du dö: Smärtfritt.
Vem av dina vänner är mest lik dig: Hanna.
Vem är högljuddast: Vet inte. 
Vem får dig mest att skratta: Erik, Hanna.
Vem har du känt längst: Sara.
När grät du mest: Inte en aning. 
Vad är den bästa känslan i världen: Kärlek.
Värsta känslan: Ångest.
Vart vill du bo i framtiden: Hemligt.
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Vikten.

HAR DU NÅGONSIN:

Varit kär: Ja
Moonat någon: Nej.
Blivit dissad: Ja.
Rymt hemifrån: Ja.
Skolkat: Ja, tyvärr. 
Tänkt på självmord: Ja.
Sovit utomhus: Ja.
Gråtit i skolan: Ja.
Spytt i skolan: Ja.
Velat bli modell: Nej.
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Ja.
Sett en död människa: Ja.
Druckit alkohol: Ja.
Använt droger: Nej.
Ätit sushi: Nej.
Varit på scen: Ja.
Snattat: Ja.
Retats: Ja.
Blivit nerslagen: Nej.

DU:

Svär: Ja.
Sjunger bra: Nej. 
Duschar dagligen: Beror på.
Vill gå på högskola/universitet: Nej.
Vill gifta dig: Ja.
Tror på dig själv: Ja.
Kommer överänns med dina föräldrar: Oftast.
Gillar åska: Älskar det.
Spelar något instrument: Nej.
Äger en iPod: Nej.
Ber: Nej.
Går till kyrkan: Nej.
Sover med gosedjur: Nej.
För dagbok: Nej.
Dansar i regn: Nej.
Sjunger i duschen: Nej.

THIS OR THAT:

Pepsi/cola: Cola.
Mcdonalds/burger king: Kvittar.
Choklad/vanilj: Choklad.
Jordgubbar/blåbär: Båda. 
Kött/veg: Kött.
Tv/film: Film.
Gitarr/trummor: Båda.
Kinamat/mexikanskt: Båda.
Kakor/paj: Kakor.
MTV/VH1: VH1.
Blind/döv: Döv.

KAN DU:

Gå ner i splitt: Nej.
Skriva med båda händerna: Ja.
Vissla: Ja.
Blåsa en bubbla: Ja. 
Rulla din tunga i en cirkel: Ja.
Ha dina ögon i kors: Ja.
Nudda näsan med tungan: Nej.
Dansa: Nej.
Äta vad du vill utan att oroa dig: Ja.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:

Du nuddade: Magnus.
Du pratade i telefonen med: Erik.
Du kramade: Erik.
Du skällde på: Pappa.
Du sportade med: Inte en aning.

SENAST DU:

Skrattade: När jag vaknade idag.
Grät: Förra veckan.
Tuggade tuggummi: Minns inte.

VAR ÄR DU:

Vad ser man utanför ditt fönster: En väg och en järnväg.
Lyssnar du på musik nu: Nej.
Vad har du på dig: Underkäder och tshirt. 

TROR DU PÅ:

Liv på andra planeter: Nej.
Mirakel: Ja
Magi: Nej.
Kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Gud: Nej.
Satan: Nej.
Spöken: Ja.
Tomten: Nej.

RANDOM:

Vilket land skulle du vilja besöka: Danmark, Grönland, Canada.
Hur många plattor äger du: Inga. 
Hur många kuddar sover du med: Fem.
Dricker du mjölk: Ja.
Personer du hatar: Några stycken.
Tror du gud är en tjej: Nej.
Var tror du vi hamnar när vi dör: Inte en aning. 
Hur många signaler innan du svarar: Olika.
Vad borde man uppfinna: Vet inte.
Är du ett hälsofreak: Nej.
Vad är det värsta vädret: +30 grader och sol.


Ja det var det de.. Då kanske ni fick reda på nått mer om mig.. Har tråkigt och väntar på att gubben ska komma hem med käk när han slutat jobbet..
Har varit en dryg dag på jobbet, allt har krånglat..
Nu ska jag slumra lite..

Puss hej!


~why~

Vinst!

Det vart vinst igår! 4-2 till Borlänge mot Valbo! Och Leksand vann med 2-1 borta mot Tingsryd! Härligt härligt!
Allt gick super fint för mig på matchen igår.. Men Peter fick sitta andra perioden för jag får så jäkla ont i ryggen när jag sitter still ibland.. Så jag gick och ställde mig uppe på läktaren och tog +/- i stället.. Man ser lite bättre om man står högst upp än om man sitter ner i båset.. :) Efter matchen så kasta jag ihop alla grejjer och fixa påskrift och sånt och sen drog jag hem på en gång! Sen åkte jag och Erik till MAXI och handla lite gott och så åkte vi hem och hade söndags mys med lite film! :)

Nu är det inte hockey här i Borlänge förens den 19/10.. Då är det J20s tur att möta Valbo.. Sen den 20/10 är det dags för alaget att ta emot Lindlöven! Längtar tokmycket som vanligt.. Hur ska jag klara mig fram tills dess egentligen.. Haha Blir nog en tur upp till Leksand och kika på nån match kanske! :) De är ju aldrig fel det heller..
Kanske kan dra ihop ett gäng och åka dit.. Alltid kul om man är fler.. :) Jag kan gärna köra om nån skulle vilja ta en öl eller två där! ;) Så hojta till om ni är intresserade! :)

Nu är det dags för mig att göra mig redo för lite jobb! Fick sov morgon idag, men nu ska jag och Magnus ut och lämna några kök och kanske hämta nått.. Vad vet jag..

Så ha en bra dag allesammans!

Puss puss


~lovely~

Brrr..

Jaha, då sitter man nere i ishallen igen då! 1½ timme kvar till matchstart.. Har fått det första pappret ifyllt och lagt in det, det var klart för 15 minuter sen.. Skulle kunna gå iväg och få en underskrift också.. Men jag tänkte dom kunde få andas lite emellan.. Egentligen ska dom ju inte skriva under förens om typ en timme om man ska göra som det står i papprerna.. Men jag brukar fixa allt så snabbt som möjligt så kan jag sitta här också glo i en timme! Då kan man passa på och fika lite och käka lite korv..
De är roligt de där med kokkorv.. Jag tycker det är jätte äckligt i vanliga fall. Men när jag är på hockey så är det supergott.. Så har det alltid varit.. Kan till och med få för mig att ha ketchup på.. Óch det hatar jag verkligen.. Haha Men hockey och korv hör ihop.. Så enkelt är det! Hehe..

Nej nu ska ja kila över till omklädningsrummen och kika om det är nån som vill skriva under! :) Hoppas på det!


Puss puss


~roligt~

Drömmen

Jag är så överlycklig så det är inte sant..
Jag och Erik har diskuterat en hel del om våran framtid, och kommit fram till en sak som vi båda två vill..
Och troligtvis kommer det att bli så också.. Idag fick vi ett svar som vi verkligen hoppats på och nu ser det verkligen ut som att det kommer bli av om ett tag.. Det kommer ta några månader och så, men i slut ändan så kommer det bli sjukt bra! :) Jag kanske inte ska hoppas så mycket, men jag vill verkligen detta och jag tror och hoppas att Erik och så vill det lika mycket.. 
Tänker inte skriva nått om vad det handlar om än, utan jag väntar lite tills vi diskuterat det lite mer och det är bestämmt! :) 

Nu ska jag klä mig och bege mig ner till ishallen! Borlänge-Falun ikväll! Taggad som sjutton! Kriga Borlänge! ;)


Puss puss


~jippie~

Trött

Gick super fint på hockeyn igår! Vart förlust men det var bra iaf! :) Det är så roligt att vara där! Speciellt när alla är så trevliga och man verkligen känner att man göra nått bra! :) Längtar som en tok till på onsdag då det är dags igen!
EFter hockeyn så tok vi det lungt bara och myste och kika på film.. Jag tog ett kokhet bad för att försöka få bort smärtan i ryggen och knäet,men det vart inge bättre så vi gick och la oss!

Idag vaknade jag när Erikkom hem från jobbet strax innan kl 10.. Vart inge jobb för mig.. Mår fortfarande skit, men i morrn ska jag dit i vilket fall som! Erik gick och la sig och sov igen och jag gick upp och fixade lite och lagade en supergod lunch! Efter maten så la vi oss igen runt kl 14-15 och somnade på en gång.. Helt slut båda två.. Vaknade efter kl 17 igen.. Kommer ha lite svårt att somna ikväll, men de är väl så då.. Vad ska man göra när man är dödstrött..

Nu är gubben iväg och handlar och jag sitter och glor på tv.. Har gått runt i morgonrock hela dagen.. Tänker fortsätta med det också! Hahah Riktig slappdag idag! :) Sånt gillar vi.. Men i morrn är det som sagt jobb som gäller igen! Vare sig jag mår bra eller inte..

Ha en bra kväll gott folk! :)

Puss puss

~tröttis~

Lite mer hockey då! ;)

Ja då var det söndag igen då! Haft en riktig mys helg! Älsk har jobbat och han jobbar idag med så vi har baratagit det lungt och kikat film och ätit gott.. Gjorde en riktigt smarrig smörgåstårta igår! Den blir det fler gånger kan jag lova.. Kikade även på Sundsvall-Leksand på datorn igår.. En riktigt bra match faktiskt.. :) Vart vinst med 7-3.. Så de kändes ju gött..
Idag är det hockey i Borlänge som gäller.. Onlinen ska skötas. Känner inte rikitgt för det idag pågrund av att jag inte är frisk än och vet att jag kommer sitta och frysa i 4½.. Kommer nog inte må så bra i morrn heller.. Kikade även på spelschemat för att ha lite koll på när nästa match och så ska skötas.. Vart inte så imponerad precis.. Nästa vecka är det 3 matcher.. Onsdag,lördag och söndag.. Jag kommer inte hinna tina upp mellan matcherna.. Haha Men sen är det ett litet uppehåll fram tills den 19e så det känns lite skönt det iaf! :)

Nu kom älsklingen hem en lite sväng så jag ska väl passa på att pussa lite på honom eftersom vi inte syns förens vid 18.30 ikväll..

Puss puss

~love it~

Hockey här och hockey där! :)

Jaha, är fortfarande sjuk och det går upp och ner hela tiden.. Men annars känns allt super bra! :)
Hockeyn i onsdags var riktigt rolig.. Kul att se Leksand spela igen och det va roligt att se Mårtensson i VIK :)
Nu vart det ju förlust, men det var skojj ändå..
Efter hockeyn åkte jag hem till Erik och så pratade vi lite och så kändes allt mycket bättre.. :) Tur att han står ut med mig.. ;) Haha Åkte sedan till MAX och handla käk.. Beställde ett Suprememål, men när jag kom hem så låg det ett Greenmål i påsen.. Vart ganska besviken, men det gick ner det med..
Igår så tog jag det lugnt hela dagen i stort sett.. Vid kl 18 så åkte jag och älsklingen till Hedemora och kika på hockeyn.. Vart torsk för Borlänge, men spelar man som dom gjorde så ska man inte vinna heller.. Och domaren är ju lite speciell.. Men men.. Åkte hem till Ola efter det och fick lite chokladtårta eftersom han fyllde år.. Mums var det.. Sen åkte vi hem och sov..
Idag har jag inte gjort mycket alls förens älsk kom hem från jobbet, då åkte vi och handlade massa käk! Sen lagade vi lite käk och sen så la jag mig i ett bad och vila och vid kl 18-19 kom pappa och Bodil hit och drack lite kaffe och när dom åkt så kikade vi på film och lagade lite mat..Nu ska vi kika på en till film och sedan är det dags att sova!

God natt gott folk!

Puss puss

~fredagsmys~


RSS 2.0