Third Stone

I tisdags kom pappa och hämta mig vid 10-11 trro jag.. Så åkte vi och lämna lite dörrar och så åkte vi och hämta några. Sen körde han mig till Mockfjärd så jag kunde hämta mammas bil som Sofia haft.. Så käkade vi lite där och sen åkte jag ner till AF och prata med Sofie. Hon hjälpte mig med mitt CV så nu ser det bra ut och så prata vi lite om praktiken.. :) Sen åkte jag ner till Borlänge och hämtade upp Madde som har råttorna och så åkte vi till Smedjebacken! Hämtade upp mina små söta råttisar! :) Så extremt söta! Sen åkte vi hem till mig och lämnade dom och så körde jag Madde till kupolen! Hon va riktigt trevlig och snäll så jag hoppas vi kan hålla kontakten! :) Sen åkte jag hem till mamma så Magnus fick köra hem mig sen! Sen hände det väl inte så mycket mer tror jag..
 Vad som hände i onsdag vet jag inte riktigt,va nog iväg och hjälpte pappa en sväng om jag inte minns helt galet.. Sen har jag ingen koll alls!
Igår va jag iaf till Ishallen och prata med Horndal och Sofie.. Kommer bli riktigt kul att ha praktik där.. :) Ska fixa lite med datorn och göra lite grejjer så vi kan köra resultat tavlan igenom en projektor i stället för så som det är nu.. Har redan fixat det mesta fast jag inte börjat än..Haha, men frågan är ju om han blir nöjd och om vi har samma tänkar kring det hela.. :P Annars får jag väl göra om det.. :P Blir nog bra i slut ändan.. :) 

Idag vart jag väckt av Persson.. Vart skit förbannad.. Tillslut svara jag och bjöd hit na på kaffe så ja skulle få tyst på na.. Haha Sen har jag fixat lite med buren och råttorna och sett till så dom har mat så dom klarar sig och så.. Väntar på att Sofia ska komma hit och så ska jag köra henne till Kaljoberg och sen ska jag till Gagnef.. Har inte en aning om vad som händer till kvällen riktigt.. Funderar på att besöka Nordåker, de är ju så mysigt där. Och sen blir det nog floparken och kika på Third Stone.. :) Men allt hinner ändras än! :) 

Nu ska jag försöka få mina råttor att va sociala med mig! Har inte döpt dom ännu, men den ena är en liten Snuff och den andra vet jag inte.. :P 

Puss puss

~myyyys~  


Råttisar

Åkte till mamma en sväng igår, vart inte kvar så länge som jag tänkt för pappa skulle till Borlänge tidigare än jag trodde.. Så de vart en kort visit bara.. Men lika trevligt för det.. Åkte hem sen och tog det bara lungt..
Idag har jag inte heller gjort så mycket. Bara tagit det lungt i stort sett.. Väntar på att mamma ska komma ner vid kl 16 och hjälpa mig och handla.. Lite drygt om jag skulle behöva ta bussen då jag måste handla rätt så mycket.. Ska även in på djuraffären och handla lite saker till råttisarna.. Får hem dom söta i morgon eftermiddag! :) Ska bli spännande! :)

Nu har jag inte så mycket mer att säga. Så jag kan skriva en rad eller två i morrn i stället om jag hinner. :)

Puss puss

~hoppsan~

Tjohoo

Haft en supertrevlig helg med mycket skojj! :)

I fredags åkte jag med pappa till Gagnef, han släppte av mig hos mamma.. Va där en stund innan jag åkte till psykologen.. Vi kom fram till att jag inte ska gå hos hon nå mer utan vi tror att jag fixar det bättre själv.. Så det känns toppen.. Sen åkte jag tillbaks till mamma igen, fick god mat och annat smaskigt! Sen körde hon hem mig.. Gjorde mig i ordning och sen tog jag bussen ner på stan med Micke.. Vi gick till skrubben! Satt där ett tag och öla innan Johanna kom ner.. Då gick jag och hon till Liljan! Och där va det riktigt roligt.. Men vissa vet precis hur dom ska göra för att driva mig till vansinne.. Hahah Jag blir galen på honom! Retsticka på riktigt! ;O) Sen körde vi hem Peder och sen åkte vi och hämta upp Putte, Micke och Mia.. Sen körde Johanna hem mig!

I går vakna jag vid kl 9-10 ungefär.. Bakfull som ett as.. Sofia och Calle kom och hämta mig vid kl 11-12 ungefär och så åkte vi till Mockfjärd och fira pappa.. Käka god smörgåstårta och träffa lite släkt! :) Sen kom mamma och Jonathan och hämta mig vid kl 14 och så åkte vi ner till Borlänge och gick på teater.. Den va riktigt riktigt bra! Skratta som sjutton! Efter teatern så körde mamma hem mig, käkade upp Big Tasty'n som hon köpte åt mig och sen kom pappa och hämta mig.. Och så åkte vi till Fortuna.. Bodil,Pappa,Calle och Sofia käkade och jag tog nån öl.. Sen kom Peter dit så dom fick köpa lite öl utav honom och sen körde pappa ner mig på stan! Gick till skrubben och mötte upp Jenny och sen kom Thomas också.. Jenny gick hem vid kl 22 ungefär och jag och Thomas gick in på Engelska och tog en öl och sen gick vi till Liljan. Men det vet inge kul där igår.. Ingen snyggve och inge roligt fokl alls.. Och fortsätter dom som dom håller på nu så kommer dom gå i konkurs när som helst.. Men men, vi får se om det vänder.. Men men, fick skjuts hem av nån vän till Thomas och sen gick vi hem.. Somna på 2 sekunder bara jag lagt mig.. Hahah

Idag har jag inte gjort mycket.. Försökt vakna till liv.. Rökt en cigg med Olander och nu sitter jag och väntar på mamma.. Hon ska hämta mig och så ska jag vara där en stund.. Vill ha god mat så då blir det bra att åka dit.. Hahah


Puss Puss

~seeeegt~



Najs

Ibland är livet underbart. Haha Sitter just nu i min soffa och kikar på en riktigt söt kille som håller på och sätter upp lister.. Dom är här för att installera bredbandsuttag eller va de är.. :) Riktigt najs! Hahah
Så nu kommer de upp en list efter ena väggen iaf.. Bara tre kvar.. Hahah Undra om man ska fråga om man kan få några bitar till.. Hahah ;)

Försökte göra baugetter i ugnen nyss också, men dom va nog gamla för dom vart sten hårda.. :( Haha Så jag är gris hungrig nu.. Får se om ja kanske kan få käka nått med pappa och Bodil sen när jag ska åka med dom till Djurås..

Nu ska jag kika vidare!

Puss Puss

~underbart~

LYCKLIG

Fick just ett samtal från Sofie! Och nu är jag lyckligast i världen! Jag ska få ha praktik hos Borlänge Hockey :) Nästa torsdag ska vi dit och träffa Horndal och prata om vad jag ska göra och så! Och det ska bli sååå jäkla kul! För det är ju verkligen nått jag tycker om och vill göra! Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah va glad jag är! Mitt liv kan inte bli så mycket bättre just nu! :) JIPPIE! 

 

Gosegris

Senja skrev i förrgår har det inte hänt så mycket.. Har bara varit hemma.. Ska inte vara kvar hos pappa och ha praktik, min kropp och jag själv orkar inte med det. Så idag har jag varit på AF och pratat med Sofie! Hon är världens bästa jobbcoach.. Hon skulle ringa ett samtal idag, och sen höra av sig till mig! Hoppas på ett positvit besked. Då skulle jag vara den lyckligaste människan på jorden! :) Men vi får se, allt kan hända och jag ska inte hoppas på för mycket..
Efter att ja varit på AF så åkte jag hem till mamma och sen åkte vi ner till Borlänge.. Va till Mats Bilar och kika lite, sen va vi till Willys och handlade.. Och så körde hon hem mig! Håller på att röjja lite här.. Nån ska ju komma hit i morrn och installera bredbandsuttag och då får det inte stå saker i vägen.. Skulle ju inte förvåna mig om dom kommer vid kl 7 eller nått sånt.. Men vi får väl se..
Hoppas jag får mina pengar i morrn så jag kan handla hem lite käk och grejjer.. Vill få i ordning här så det inte ser halvfärdigt bara.. Ska även till min psykolog i morrn, får se va de blir.. Sen kanske min lilla gosegris Sebastian ska följa med mig hit och sova här tills på lördag.. Får se i morrn hur sjuk han är.. Jonathan kanske också följer med, vi får se! :)
På lördag fyller pappa år också.. :) Då blir det väl att åka och fira honom i Mockfjärd. Sen ska jag, mamma och Jonathan på teater här i Borlänge. Revyresan 2.. Kan nog bli riktigt roligt! :)

Nu ska jag lägga mig och glo på tvn och vila lite, eller äta nått.. Vet inte om jag är hungrig eller illamående.. Nått mittemellan tror jag!

Puss & Kram

~hoppashoppashoppas~

Curry

Vart inte riktigt som det var tänkt i fredags.. Precis när filmen var slut så ringde Micke.. Han saknade mig och tyckte jag skulle komma ner på Skrubben och säga hej.. Så jag tog bussen ner och prata lite skit, vart bjuden på 2 öl och sen skjuts hem! :) Tack Tack.. Somnade väl rätt snabbt bara jag kommit hem igen. :)

Lördagen vart riktigt riktigt bra! :) Fixade så jag skulle få låna mammas bil.. Så Linnea körde mig så jag kunde hämta den i Mockfjärd på mammas jobb.. Sen åkte jag hem till Titti och Nathalie.. Tog det lungt och så, sen åkte jag och Titti hem till Putte och hälsa på.. :) Sen åkte vi hem till mig och lagade lite mat och käka! Sen ringde Putte och ville att jag skulle vara chaffis! Så vi åkte och hämta upp Håkan i Gröntuv och sen åkte vi till Boan. Väl där bestämmde vi att vi skulle åka till Ludvika och kika på Rootvälta! :) Eller jag betämmde det! Haha Dom andra fick vackert följa med om dom skulle ut någonstans.. ;) Kom väl till Ludvika vid kl 00 ungefär.. Dom började lira vid kl 1 och vid kl 2 ungefär så drog vi.. De va verkligen ett as dålkigt ställe.. Bara massa fjortisar.. Så gubbarna va inte så nöjda med mitt val av ställe... Haha Men men, får att få dom nöjda igen så åkte vi till Immortal MC så dom fick festa lite mer.. Va riktigt trevligt där och jag såg världens finaste ögon.. Hahah Vid kl 3 åkte vi där ifrån.. Va in på Donken i Borlänge strax innan kl 4 sen körde jag hem gubbarna.. Jag och Titti åkte tillbaks till Borlänge och köpte cigg och sen hem och satt på kaffe och strax efter kl 5 så kom Olander förbi och drack kaffe och käka kaka innan han cyklade vidare till jobbet.. Hahah Strax efter att han åkt så körde jag hem Titti till Mockfjärd och så åkte jag och väntade utanför mammas jobb på att hon skulle sluta.. Vid kl 7 kom hon och så åkte jag med hon hem och så fick Magnus köra hem mig.. Kom hem mellan 8 och 9 nån gång på söndags morgonen! Skapligt trött..
Somnade rätt snabbt.. Och sov till kl 18 på kvällen.. Gick upp då och sen tog jag de lungt bara.. Satt vid datorn och tvn bara..

Igår vart jag väckt vid kl 9-10 ungefär och så åkte jag och jobbade.. Vid kl 16 fick jag åka hem.. Åkte hem och gjorde lite käk.. Hemlagat potatismos och köttkorv med massa senap!! Mums! Sen tog jag det lungt bara..

Idag gick jag upp strax efter kl 8 och så åkte jag till Ingebjörnsgatan och mötte upp Tony på HSB och hämtade lite grejjer sen åkte jag till verkstan.. Slipade lite och sen åkte jag till Björbo och hämtade ett kök. Sen fick jag skjuts till Djurås och tog bussen hem.. Nu har jag försökt sovit lite, men alla känner på sig när jag håller på att somna så jag få inte sova alls..  Nu ska jag laga lite mat för jag är så hungrig så jag håller på att dö.. Blir potatis tillagat på nått vis, kycklingfilé och curry! Mumma!

Puss Hej

~irriterande~

Mikkelsen

Trevligt med besök igår. Mamma hade köpt med sej lite kakor och lite annat så ja kunde laga käk.. När dom hade åkt så tog jag det bara lungt fram till kl 16.. Då ringde pappa och ville att jag skulle följa med honom och jobba lite.. Så då gjorde jag det! Va riktigt trevligt.. Han släppte väl av mig vid kl 19-20 nån gång. Käkade när jag kom hem och så ringde Peter och ville att jag skulle komma till Helenas. Så jag tog mig en promenad dit. Han, Peter och Carina va där och dom hade fixat en tshirt åt mig.. Från Leksands båten i sommras.. Hade ju inte råd att köpa en då, men nu hade dom hittat en för 50 kr på Star Shopen.. Så de är väl bara att säga TACK! :) Medans vi satt och prata så kom Thomas dit och skulle handla pizza. Så ja gick och satt mig vid honom och prata lite, vart bjuden på en öl. TACK! Haha Sen tog vi sällskap hemåt.. Gick hem och glodde på tvn och datorn bara.. Somna väl efter kl 1 nångång..

Idag vakna jag vid kl 12 ungefär.. Har tagit det lungt hela dagen. Bara legat och slappat på soffan.. Vid halv 20 kom pappa och Bodil hit i nya bilen och så åkte vi och handla.. :) Va meningen att jag skulle laga käk när jag kom hem sen, men jag orkade inte vänta på att kycklingen skulle tina så jag gjorde i ordning lite paprika och morötter och dippade lite.. Mumma på riktigt.. Öppnade även chips påsen, men de är inte lika gott.. Fattar inte varför ja köper chips.. De är gott med dom 10 första chipsen, sen äter ja typ inge mer.. Haha. Sitter och kollar på filmen på 5an.. Exit heter den och Mads Mikkelsen är med.. Grymt snygg! Danskar som pratar svenska, de är rätt dejligt.. ;) Och när det är Mads som gör de så kan det inte bli så mycket bättre! :) Filmen i sig va väl sådär.. Funkar väl att kika på en tråkig kväll som denna! Bara filmen är slut så ska jag krypa ner i sängen. Mår inget vidare.. Ont i huuvdet och kroppen!

I morgon ska jag försöka städa och få undan all skit! Försöka få det lite mer hemtrevligt..
Har inte så mycket mer att komma med idag!


Puss och God natt!

~nice~

Sjuk

Är hemma från jobbet idag! Mår apa. Har jätteont i örat! Så det blir en super lugn dag hemma idag..
Mamma och gammel mormor skulle kika förbi och fika lite.. Dom hade ändå vägarna förbi.. Trevligt..
Vill få mina pengar nu så jag kan handla! Måste fan ha ett par nya byxor också.. Och nån tröja eller nå liknande..

Nu ska ja mya ner mig i soffan och kolla på Efter Tio! :)

Puss Puss

~orka~

Längtar

Tjolahopp!

Linnea kom förbi igår och drack lite kaffe! Trevlans.. Sen vad kl 16-17 kom Hanna och Moa förbi och drack kaffe dom med.. Och sen vid kl 19 kom Olander förbi! Trevligt med så mycket besök! :) När han gått så gjorde jag inte så mycket.. Bara tog det lungt och så.. Kikade på lite djur på blocket.se.. Har bestämmt mig nu vad jag ska ha för nått och det blir två stycken utav dom! SÖTT! :P Ser verkligen fram emot att få hämta hem dom små sötisarna! :)
Idag vart jag väckt vid halv 10 ungefär.. Då kom Bodil och hämta upp mig. Åkte och lämna lite grejjs, sen hämta vi ett kök och så åkte vi till verkstan.. Vid kl 12.30 åkte jag till VC och träffa Eva.. Mina levervärden såg skit bra ut.. :) Så de va ju bra! Sen fick ja sitta och vänta ett tag, men till slut så fick ja komma in och ta en spruta också.. Sen åkte jag och hämta ut lite mediciner och så bar det av till verkstan igen! Va en ganska så lugn dag arbetsmässigt iaf.. Vid halv 18 så körde Bodil mig till Djurås så tog jag 18 bussen hem.. Gick hem på en gång och så har jag bara tagit det lungt.. Ska ta en dusch nu och sen sova!

Är grymt sugen på att besöka Solo i Ludvika i helgen.. Rootvälta spelar där. Men vi får väl se hur det blir med det!


Kolla in den här sötingen!;)

Puss och God natt! <3

~längtar~

 


Öroninflammation

Va en ganska så rolig match i söndag även fast vi inte gick upp.. :) Efter matchen så åkte jag bara hem och tog det lungt.. Somna ganska så tidigt..
Igår va jag på VC hos psykologen och sen till Eva och lämna prover.. Gick fint det..Sen va det jobb som gällde.. Jobba väl fram till kl 16-17 nån gång, sen kom Angelica dit så jag hjälpte henna att byta däck på bilen! Och så körde hon hem mig sen. Va in och handla och så gick ja hem och laga mat! Vart korvstroganoff med lök, paprika och svamp och så potatis till det.. Mumma.. Sen tog jag mig en lite promenad och sen en dusch.. Sen däcka jag vid kl 23.. Va döds trött..
Idag gick jag upp vid kl 8 och gjorde mig i ordning..Tog bussen till Falun sen och va in på ÖNH.. Hade tid kl 10.10 men fick komma in 12.10.. Läkarn konstatera iaf att jag hade öroninflammation och jag fick se hur de såg ut i örat.. Väldans intressant.. Hahah 250 kronor för 2 timmar i väntrummet och 5 minuter hos läkarn.. Hmm, ja ja de är väl bara att betala och se glad ut.. Tog bussen hem sen iaf och nu sitter jag här.. Har nyss käkat rester från igår.. Väntar på att Linnea ska kika förbi och sen kommer väl Hanna om ett tag hoppas jag! :) 

Puss Hej

~varför känns de knas~ 

Almtuna

De var jätteskönt med en lugn hemmakväll.. Men det vart inte så lungt ändå till slut.. Somnade vid kl 1-2 ungefär.. Sen ringde telefonen konstant till kl 3.. Då kom Nathalie, Putte och Jukka hit.. De va bestämmt att Nathalie skulle hit men inte dom andra. Men dom tog sig inte hem så dom fick väl låna soffan då! Sen käka jag och Nathalie lite mat som hon fått med sej hem från jobbet.. Och sen va de massa grejjer som hände, men orkar inte skriva om det.. Sov iaf till runt kl 10-11 ïgår.. Gick upp och fixa och plocka.. Jukka och Putte åkte hem efter ett tag och jag och Nathalie sega hela dagen.. Vid kl 16-17 kom Hanna och Moa förbi och hälsa på en sväng! Strax efter att dom åkt så kom Olander förbi och drack lite kaffe innan han skulle till jobbet! :) Sen tog vi de ännu lugnare tills klockan vart 21-22.. Då fick jag för mig att göra egna chips.. Dom vart jätte goda faktiskt! :) Vid kl 22.30 drog Nathalie till jobbet och då diska jag och plocka i ordning i köket, sen gick jag och la mig.. Somna riktigt fort.. Vaknade vid kl 4 typ när Nathalie kom hem från jobbet.. Hon hade en Curryburgare med sig hem så vi käka och sen la vi oss.. Somna på fem sekunder tror jag..

Vaknade för ett tag sedan, är riktigt seg.. Ska hoppa in i duschen snart få se om jag piggnar till, sen är det ju hockey som gäller.. Den där lilla lilla chansen att Leksand går upp finns ju fortfarande.. Tänk om Rögle och AIK förlorar.. Och ALMTUNA vinner.. Haha Då blir de dom som går upp.. Det skulle faktiskt inte förvåna mig.. Om R och A skulle spela dåligt och ligga under, då slår ja vad om att Leksand gör det också.. Men vi kan ju alltid hoppas på att Leksand vinner och R och A förlorar! Hoppet finns kvar! <3

Nu ska jag duscha och sen försöka komma på nått att äta.. Har typ makaroner och nudlar och spagetthi! Hmm..

Puss Hej

~hoppas~


Hemmakväll

Har väl inte hänt så mycket intressant sen jag skrev sist.. Trivs underbart bra i min lägenhet.. Soffan och bokhyllan är på plats nu iaf.. Måste skaffa mig ett större rumsbord och några mattor bara.. Sen blir det bra.. :)
Ikväll blir en lugn kväll hemma med tv och slappning bara.. Kan vara skönt det med!

Ska ställa i ordning allt i bokhyllan nu och tända lite ljus och njuta av ensamheten bara.. :)

Funderar på att skaffa mig en liten vän här hemma.. Men de får bli lite längre fram.. Måste ju tänka igenom det ordentligt först.. :)

Nu blir de plock och mys!

Puss Hej

~you makes me smile~

Tusen Tack..

Världens snällaste Patrik kom hit igår och tapetsera åt mig.. Tusen miljoner tack för det! De va guld värt! Vet inte hur jag ska kunna tacka honom ordentligt.. Men han tapetsera inte klart allt igår, så jag bad Magnus komma ner i dag och fixa resten.. Ja ville ju ha det klart så fort som möjligt för att kunna köra hit resten av sakerna.. Så Magnus fixade det idag.. Nu är det bara en liten bit som saknas.. Hade inte en längd gått sönder i går så hade det räckt!! Men de är väl sånt som händer.. Så det bli att köpa en rulle till nån dag och göra klart det helt.. Men den kan jag sätta upp själv.. Sen ska det upp tak lister bara och så är det klart i det rummet! Är grymt snyggt! Tycker ja iaf.. :) Ska lägga upp lite bilder sen.. :)  Jag trivs som sjutton här kan jag lova.. Här vill jag bo länge! :)

Har kört hit resten av grejjerna nu iaf.. Körde först en vända själv med kartonger och säng.. Olander fick komma hit och hjälpa mig in med sängen.. Tack tack för det! :) Sen körde pappa en vända med mig med soffan, bokhyllan och massa annat.. Så nu ska det monteras bokhylla och skruva ihop soffan, men det får bli i övermorrn.. För nu är det försent och i morrn ska jag jobba och sen är det hockey som gäller! :) Ska blir skojj! Va ju ett tag sen man va upp till Leksand! :) 

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och kika lite på tv innan jag ska somna.. Men ja somnar nog rätt snabbt ändå! :) 

Puss och God Natt

~perfekt~  

Tapetsera

Blev inte så mycket tapetsering igår.. Hahah. Men Nathalie kom hit iaf. Så käkade vi.. Potatisklyftor med rosmarin, köttfärsbiffar med riven morot i och sen en kall sås till de.. Mumma på riktigt! Sen kom Olander hit och drack lite kaffe och prata lite.. Sen när han gott så satt vi och prata lite mer och gjorde oss i ordning och vid kl 22.40 tog vi bussen ner på stan.. Nathalie gick till jobbet och jag gick till Skrubben.. Tog en öl och sen gick jag.. Hade så jäkla ont i ryggen.. Trodde den skulle gå av helt ärligt.. Gick runt och vänta på att Titti skulle höra av sej och köra hem mig, men hon gjorde aldrig det. Så det var en neger som tyckte synd om mig så han körde hem mig gratis.. Hahah :) När jag väl kom hem så gick jag och la mig på en gång, prata en sväng med Olander först.. Trodde verkligen ryggen och benen skulle gå av.. Men till slut så somna jag iaf..
Vaknade ganska nyligen.. Nyss pratat med Patrik, han skulle komma hit och tapetsera idag.. Skojj.. :P Haha Grejjen är ju den att ja har inte en aning om hur jag ska kunna hjälpa till på för vis.. Tror de är säkrare om han sköter de där själv.. Hahah Sen ska mamma komma ner med pappas lilla tv så jag kan kika på AIK-Leksand i eftermiddag! Bara att hoppas att kanalen funkar! :) Leksand måste liksom vinna och jag vill verkligen se den matchen.. :P

Men nu ska jag ta och stoppa i mig nått att äta.. Mår egentligen apa idag.. Förkyld som sjutton och världens jävla mensvärk.. Men men,man måste ju äta..

Puss Hej

~happy~

Kebabpizza.

Vart inte att åka till Peter igår.. Jag fixade lite här hemma i stället och sen tog jag bussen ner på stan.. Gick till skrubben.. Satt där och prata med Micke och Patrik lite.. Sen vid kl 1 typ så gick jag och Patrik till Liljan, va inge kul alls där.. Inte som jag hade hoppats på iaf.. :( Men men.. Sen gick jag och snacka med Nathalie på Centrum grillen.. Hon har ju börjt jobba där.. Sen kom Peter dit och bjöd mig på käk.. Riktigt gott.. Sen väntade jag på att Nathalie skulle sluta.. Fick köpa en kebabpizza som blivit över för typ 25 kr.. Hahah rätt så najs.. :P Sen körde Titti och Nathalie hem mig.. Tack Tack.. Sen vet ja inte så mycket mer.. Somna nog ganska på en gång..
Vaknade vid kl 10 idag.. Seg som sjutton.. En perfekt baksmälla som man borde ha supit vidare på. Men så blir det nog inte.. Hahaha Va iväg med pappa till Rusta och handlade lite tapetklister och spackel.. Så nu har jag slipat klart allt och spacklat dom få hålen som va i väggen.. Sitter här och väntar på att Patrik ska höra av sej, får se om det blir nån tapetsering idag.. Tror han kan va lite bakis idag.. ;) Nathalie skulle komma hit iaf så skulle vi käka lite.. :) Trevligt..

Nej nu ska jag kika vidare lite..

Puss Puss

~längtar~

Slipa

Vaknade vid kl 11 idag.. Börjar få riktigt ont i kroppen av att sova i den här sängen.. Vill verkligen att det ska bli klart i rummet nu så ja kan flytta hit min riktiga säng.. Saknar den jätte mycket! :) Haha
Har iaf slipat i rummet idag.. Bara en vägg kvar, men den tar jag i morrn så grannarna får lite lung och ro idag.. :) Mamma är på väg hit nu, hon skulle komma ner med lite kläder och tapetgrejjs och sånt! :) Kanske underlättar om man har lite rena kläder.. :P Ska väl även göra lite käk.. Börjar bli hungrig.. Sen kanske jag ska ner till Peter och kika på hockey.. Vi får se hur det blir.. Beror på hur lång tid allt tar.. Jag har iaf bestämmt att jag ska på liljan ikväll.. Ja MÅSTE dit! Hahah

Nej nu ska ja se vad ja ska äta idag!

Puss Hej

~surpuppa~

Köttbit

Trivs jätte bra i lägenheten även fast ja inte ens fått hit nå saker eller så.. Haha
Vaknade vid kl 10 idag.. Satt mig vid dator på en gång och prata lite, sen kom pappa och bodil hit med treo.. Strax efter att dom åkt kom Olander hit och så tog vi en cigg.. Sen åkte han igen. Efter det så ringde Tommy och så kom han ner med ett köksbord och stolar åt mig.. :) Snällt! :) Och precis när han åkt så kom Linnea hit.. :) Så åkte jag iväg med henne en sväng.. Trevligt trevligt.. :) OCh när jag kommit hem igen så var pappa och bodil förbi med tapetserbordet och slipmaskinen.. Sen åkte jag med dom! Släppte av Bodil hos Angelica och så åkte jag och pappa till Falun och hämta färg.. Sen va vi in på Willys och Dollar och handla lite åt mig. Så nu har jag ett diskställ och så mat så jag klarar mig ett tag.. :) De är ju bra.. Sen har ja inte gjort så mycket mer idag, tog en dusch för ett tag sen och så har jag lagat lite mat.. Potatisklyftor med rosmarin, Cafe de Paris och en köttbit! Mumma! :) Sitter här och är sur för att jag inte kan gå på Liljan.. Hade varit skit kul att åka dit ikväll.. Chrille spelar där ikväll.. Men dom spelar ju resten av helgen också iof.. Får se om ja kommer dit i morrn.. Vill det iaf.. Men men.. Nu ska jag kika på en film eller nått..

Puss puss

~why~

RSS 2.0