Tansen

Kunde inte somna igår, så jag bara väntade på att Erik skulle sluta jobbet.. Han kom väl runt 23 nån gång och sen låg vi och prata i några timmar! Så mysigt att bara ligga och prata om allt möjligt..
Idag när vi vakna så gick vi upp och gjorde oss i ordning och så åkte vi till Max och käkade och sen körde han hem mig.. Och så åkte jag med pappa till Falun och lämna en jäkla massa dörrar och skit. Kan lova att jag aldrig har svettats så mycket på jobbet nån gång.. De va så kvavt och varmt och jävligt.. Vid halv fem åkte vi där ifrån och så åkte vi och mötte Sofia och Calle vid Maxim Grillen och käkade en glass och så körde pappa hem mig..
Nu har jag nyss varit på Willys och på Bolaget och handlat lite gott till helgen. Vi ska åka upp till Tansen och vara i stugan hela helgen! Ska bli så mysigt! Så nu ska jag bara vänta på att Erik slutar och sen ska vi väl åka dit! :) Bara 2 timmar kvar ungefär.. Tiden går extremt sakta för tillfället! Haha

Nej, om man skulle ta en dusch och sen vila lite!

Puss Puss




Kär

Dom senaste dagarna har varit dom bästa någonsin!
Blir bara bättre och bättre och jag blir mer och mer kär! :)

Idag vaknade jag upp hemma hos Erik och så åkte ja hem och bytte kläder och så åkte jag och jobbade! När jag jobbat klart så åkte jag och hämtade upp Sebastian på mammas jobb och så åkte vi och käkade i Djurås och sen körde jag tillbaks honom och åkte hem.. Nu har jag nyss duschat och ska snart lägga mig och sova och vänta på att Erik slutar jobbet! Kommer inte orka hålla mig vaken tills dess, men ja lär väl vakna när han kommer! Min lilla gobit! ;) Haha

Jag är så kär så det finns inte!

God natt!


~underbart~


Så jäkla glad! :)

I lördags så kom morsan ner med tåget så jag åkte och hämta henne och så åkte vi hem till mig så jag fick göra mig i ordning och sen kom Elinor och hämta oss och släppte av oss på stan.. Gick till Skrubben och tog en öl och sen gick vi till Agnes och tog en cider och så gick vi tillbaks till Skrubben och satt där till kl 22 ungefär då gick vi till Liljan.. Där träffa vi massa trevligt folk! :) Hade riktigt riktigt roligt! Va längesen jag hade så kul kan ja säga! Sen vart det bara bättre och bättre! ;)

Gårdagen var den bästa på väldigt länge! :) Bara massa mys! Är så sjukt glad så det finns inte! Kan inte bli bättre än så här!
Idag när jag vaknat så åkte jag upp till Mockfjärd och hjälpte pappa lite.. Men fick en jäkla huvudvärk efter ett tag så jag åkte hem till morsan och drack lite kaffe och sedan åkte jag hem till Linnea och drack lite mer kaffe och snacka lite skit.. Vart kvar där i nån timme och sen åkte jag hem och städa.. Är nästan klar för denna gång, ska bara diska och damma av lite.. Måste skaffa en bättre damsugare.. Å sen ska jag bädda rent i sängen, har upptäckt att mina gnagare har bitit sönder lakanet.. Haha Å så ska jag åka och handla nått gott att äta ikväll.. Måste tvinga mig själv att äta nått! Kommer ju gå under annars.. Hahaha
Sen hoppas jag på att få besök ikväll! :) Då är min dag räddad! :)

Nej nu ska jag återgå till städandet! :)


Puss puss

~lyckligast~

Bra dag!

Bästaste dagen på länge! :)

Har inte så mycket mer än så att säga för tillfället! :)


Puss

Umgås

I torsdags efter att ja skrivit klart så gjorde jag i ordning buren så den blev ren och fin. Sen bestämde jag med för att ta en tur ner på stan. Tog cykeln ner och det var riktigt skönt. Va in på Skrubben och tog en cola och sen åkte jag hem igen.. Väl hemma kom ja på att det var ju "Kul i Juli" i Mellsta så jag tog mig en tur dit också, men det var inte en människa där som jag kände igen.. Så jag åkte hem igen och sen tog jag en tur med bilen och kika lite och så åkte jag hem och sov! :)
Igår gick jag upp vid kl 11 och så kom morsan och pojkarna och hämta mig å så åkte vi och käkade lunch.. Va meningen att ja skulle med dom in på Framtids museet men jag han inte för pappa och Bodil kom och hämtade mig och så vart det lite jobb.. Efter det så åkte vi till Falun och hämta färg och så körde dom hem mig.. Satt hemma och var på dåligt humör fram till kl 22 ungefär.. Då hörde Uffe av sig och ville ha skjuts så ja körde honom och sen åkte jag ner på stan och tog en Cola och pratade med Crona.. Vid kl 1 så åkte jag dit Uffe va och satt och snacka lite skit och vid kl 3 åkte jag hem och sov.. Riktigt skönt kan ja lova..
Vaknade vid kl 12-13 idag.. Vaknade till liv och så tog jag cykeln och köpte kaffe och åkte hem till Uffe och snacka lite skit med honom.. Alltid lika trevligt!
Och nu sitter jag här och väntar på mamma.. Hon ska komma ner och umgås med mig, får se om hon tar tåget ner så vi kan gå ut och dricka lite öl, eller om hon tar bilen ner och åker hem sen.. Vi får se. Hoppas på att hon stannar kvar! :)

Nu ska jag samla ork och städa lite så mamma slipper gnälla när hon kommer! Hahah

Puss på dej! ;)


~är som det är~

Rastlös

Åkte hem igår iaf! Tänkte att det skulle vara skönare att sova i min egna säng och det va det också kan ja lova! Har sovit riktigt gott i natt och idag mår jag mycket bättre! :) Har bara mått lite illa, men inget farligt.. :)
Horndal ringde vid kl 13 och undra om jag hade tid att komma ner till ishallen med alla grejjer så vi kunde komma på vart vi skulle sätta upp allt. Så jag åkte vid till 14.30 och så fixade vi lite och så. Kom fram till att vi skulle sätta upp allt ovanför entren.. Det blir nog skit bra.. Sen åkte jag till nyckelnförrådet och hämtade ut några nycklar åt pappa och så åkte jag till Falun och hämta färg åt honom och så åkte jag med det till Mockfjärd.. Så prata vi lite och käkade en glass och så åkte jag till Borlänge! :) Va in på Willys och handla lite käk och sånt och så va jag in på Rusta och handla schampo och balsam! Och nu sitter jag här hemma.. Håller på med råttornas bur och är allmänt rastlös.. Eftersom jag är pigg igen och inte mår dåligt alls så vill jag hitta på nått.. Men jag vet inte någon som vill hitta på nått med mej... Får se vad det blir!

Nu ska ja göra klart buren och försöka roa mig! :)


Pösspöss

~hihihi~

Fläskkorv

De här har varit en riktigt seg dag! Men har fått i mig lite mat iaf.. :) Det vart stuvade morötter och fläskkorv! Riktigt jävla gott.. :) ÄLSKAR Fläskkorv.. Haha Efter sen ja ätit tog jag det bara lungt ett bra tag och sedan städade jag i hallen.. Så dom fick iaf köket och hallen städad.. Och sen vid kl 19-20 nån gång så åkte jag hem till pappa. Fick lite varma mackor och så var de meningen att jag skulle sova kvar där för att jag skulle ha nära till jobbet, men det känns som att ja ska vara hemma i morgon också.. Så jag åkte hem till mamma i stället. Och nu sitter jag här och glor... Är lite sugen på att åka hem. Men det känns så drygt.. Vet inte varför..

Men men, ska kika lite på FB innan det är dags att sova!

Puss

~ork~

Krockat skithus

I går satt jag här i min ensamhet och tog en grogg och en öl! Göttigött det! Haha
Prata med Hanna på luren och diskuterade en massa.. :) Gick och la mig vid kl 2 tror jag.. Helst slut..
Vaknade kl 9 i morse och hade så förbaksat jävla ont i halsen. Gick upp och tog alvedon, men det vägra ge med sig och sen så vart ja illamåenade så jag fick lov att kräkas och då började jag blöda näsblod.. Underbar start på denna dagen!
La mig på soffan och slumra lite. Men varje gång jag somnade så ringde telefonen. 5 gånger på 1½ timme.. Så mycket ringer det BARA när jag ska sova! Slutade med att pappa fick ut för det, men ringde upp efter 5 minuter och bad om ursäkt.. Jag får ju så EXTREMT dåligt samvete om jag beter mig illa mot någon. 

Mår i vilket fall som helst verkligen som ett krockat skithus just nu.. Jag fattar inte vad det är för fel med halsen. Börjar fundera på om dom inte har tagit bort hela halsmandeln på vänstra sidan. För det är nått som spökar där kan jag lungt säga.. Å varför jag mår illa vet jag inte. Men de är väl som det är. Hoppas bara jag får i mig nått att äta.. Har inte ätit riktigt på några dagar så det behövs..

Ska lägga mig och glo på tvn igen nu!

Pöss


~lycklig~

Lillasyster

Fick en kommentar från min syster på inlägget om mitt liv... Den fick mig att börja tänka ännu mera och det kom en hel del tårar om jag ska vara helt ärlig.

Jag minns att jag var väldigt elak mot dej när vi var små. Jag minns många gånger som vi bråkade, du använde munnen och jag använde händerna. Det som jag minns alldra tydligast var när vi bodde på Orselforsvägen.. Vi stod i hallen och så gav jag dig en rak höger på näsan, det vart en rejäl blodpöl på golvet och jag låste in mig på toaletten och vart livrädd..
Varför det va så vet jag inte.. Jag tror att jag tog ganska mycket uppmärksamhet som liten och jag ville nog ha mer. Har inte en aning om varför. Kommer inte ihåg ett skit.

Vi har inte haft nån bra relation alls dom senaste åren. Och det har stört mig väldigt mycket. Jag har alltid älskat dig mycket. Och att du dom senaste åren har börjat förlåta mig för det jag gjort och så har fått mig att inse vilken skit jag varit som liten. Att vi idag kan umgås och prata och göra saker ihop betyder så oerhört mycket för mig. Jag kommer aldrig glömma när du ringde på tolvslaget mellan år 09-10 och önskade mig gott nytt år.. Du hade kunnat ringa vem du ville, men du valde att ringa mig och det fick mig att börja gråta som en tok. Kan lova att dom andra på festen jag var på idiotförklarade mig ganska snabbt, men jag vart så jävla glad. Min älskade lillasyster ringde mig, av alla människor hon känner. Och dessutom säger hon att hon älskar mig.. Detta var nått som verkligen betydde nått för mig!

ÄLSKAR DEJ MEST AV ALLT SKA DU VETA OCH JAG KOMMER ALLTID FINNAS HÄR FÖR DEJ!


Golfboll

Det vart en sömnlös natt igen, men denna gång ofrivilligt.. Av nån anledning så fick jag extremt ont i halsen. Den svällde upp bara och gjorde skit ont.. Vid kl 6 i morse somna jag av ren utmattning bara.. Vaknade för en timme sedan ungefär.. Fortfarande grisont..De va ju det här jag skulle slippa när jag opererade bort halsmandlarna.. Känns som att halsmandlarna är kvar, iaf på ena sida.. Känns som det sitter en golfboll eller nått där.. Men det ser inge irriterat ut och det är inte mycket svällt för tillfället.. Men det gör lika ont som det gjorde efter operationen. Superskönt! ;) Hat tagit värktabletter och hopps på ett det ger med sig.. De kanske är sån här fantomsmärta eller va de nu heter.. Hahah

Idag hade jag tänkt städa lite åt syster och sen åka och hälsa på Micke i Saxdalen. Men vi får se hur det blir.. Ska börja med att käka lite sen frukost och se om jag vaknar till liv.. :)

Puss på dig!


~längtar~

Mitt liv

Om någon nu läser detta, jag har skrivit det för att få ut mina tankar och känslor, jag vill inte att någon ska tycka synd om mig, få dåligt samvete eller nått sånt.. Jag vet att det inte är många som läser så därför väljer jag att skriva av mig här. Det känns bra på nått sätt.. Jag hatar att prata.. Ingen tvingar dej att läsa! 

Sitter här och funderar på mitt liv.. Det som jag kommer ihåg..
Dom tidiga åren kommer jag inte ihåg så mycket utav.. Jag minns att jag älskade att vara hemma hos min mormor och morfar eller hos farmor och Rune.. Kommer inte ihåg varför..
Det enda jag minns från när mina föräldrar va tillsammans är två saker.. Mamma låg på våran kökssoffa, om jag minns rätt så satt Sofia brevid henne och jag stod på sidan och så berättade hon att vi skulle få ett syskon. Det andra jag kommer ihåg är att min mamma sitter på golvet i hallen och gråter och är hemskt ledsen.. Nått annat minns jag inte.. Det är konstigt.. Varför minns man bara vissa saker..
Mina föräldrar skilde sig när jag var 5år. 
Från 6-7 års ålder så minns jag lite mer.. Jag minns att jag inte alls gillade skolan, jag har hatat den från första dagen.. Jag minns att jag inte hade så mycket kompisar.. Vilket antagligen hängde ihop med att jag inte gillade skolan och höll mig för mig själv.. Jag kommer ihåg att jag gjorde allt för att få vara hemma från skolan, och jag vet att jag vart släpad över skolgården till klassrummet många gånger.. Det va väl i 3-4-5 nån gång kanske..
När jag började i 6an fick jag en riktigt bra lärare som verkligen förstod mig.. Hon lät mig sitta längst bak i klassrummet utan någon brevid mig och vart det för jobbigt så fick jag sätta mig ute i grupprummet själv.. Det värsta jag visste var att vara i ett rum fullt med folk.. Speciellt när dom bara sket i en och ingen brydde sig.. Jag hade 2-3 kompisar som jag umgicks med, bara killar.. Tjejer kom jag inte överens med, vilket jag fortfarande inte gör.
Jag vet att jag hellre ville bo hemma hos morsan för hon va inte lika hård som pappa, hon lät mig slippa undan oftare, jag har alltid velat vara mer hos henne. Jag vet inte varför. Men många olika saker gjorde att vi ofta fick vara hos pappa i längre perioder..  
När jag började i 7an så blev det inte mycket bättre.. Då vart det nya klasser och flera olika klassrum, långa korridorer att gå igenom.. Jag såg verkligen inte fram emot det.. Det vart även enklare att skolka. Jag sket i många lektioner, satt ute i sofforna eller så gick jag hem.. Till slut så fick jag börja i en specialgrupp, där vi bara var 2-3 stycken. Då gick det lite bättre.. Men naturligtvis så kunde dom inte behålla den läraren vi hade för att hon inte hade nån lärarexamen.. Så fick nån ny.. Som inte fattade nått, vilket gjorde att jag sket i dom lektionerna också..
När det var dags för 8an så provade jag att byta till djuråsskolan för jag hade fått en jättebra kompis som gick där och jag tänkte att det skulle funka bättre eftersom morsan bodde i gagnef och allt sånt, men redan första dagen så sket min kompis i mig och allt gick åt helvete, det blev bara ännu värre. Så efter en månad så bytte jag tillbaks och så fixade vi så att jag fick ha praktik på min pappas firma i stället för att vara i skolan.. Tror ni jag pluggade nått då? Tjena, inte mycket.. Inte vad jag kommer ihåg iaf..
När jag sedan skulle börja 9an fick jag välja själv om jag ville gå kvar i skolan. Vilket jag inte ville så klart så jag hoppade av den.. Var hemma hela dagarna i stället.. Va vaken på nätterna och kollade på boxning hela nätterna, sov hela dagarna, satt på pizzerian och drack cola och snackade med folket där, umgick med morsan och hennes kompisar, drack öl.. Jag kände mig mer hemma med alla som var äldre än mig. Jag tyckte att jag hade mer gemensamt med dom än med personer i min egen ålder.. Har alltid föredragit att umgås med äldre.. Vet inte varför.. När jag hade varit hemma ett år så började jag på IV.. Funkade väl till en början men sedan så ballade det ur igen... Och så hade det varit flera gånger under dom senaste åren. Har börjat pluggat och det har funkat bra och sedan har jag bara skitit i det efter ett tag..
När jag var 15 så träffade jag Lars.. Jag vart kär.. Han var 35, men det sket jag i.. Som sagt har alltid föredragit äldre.. Vi vart ett par och jag bodde hos honom i stort sett hela tiden.. Vilket mina föräldrar inte gillade, men dom kunde inte göra så mycket. Dom försökte hindra mig från att träffa honom och skickade mig ner till min mormor och morfar i hopp om att ja skulle strunta i honom. Men det blev ju bara likadant när jag kom hem.. Jag var 15 och kär.. Då blir man blind och ser inte skiten förens det är försent.. Han var arbetslös, hade två barn, socbidrag och en lägenhet som han inte betalt hyra för på flera månader.. I början va allt jättebra, vi bårkade aldrig och hjälptes åt med allt.. Men efter ett tag så vart det bara värre och värre.. Jag försökte plugga och jobba samtidigt som jag skulle ta hand om honom, hans barn, städa, diska,tvätta,laga mat och allt annat.. Jag var 16 år och en jobbande, pluggande hemmafru! Hur man nu får det att gå ihop.. Jag misstänkte även att han var otrogen och jag vet inte hur många gånger jag grät mig till sömns.. Men han sket bara i vilket.. En dag mitt i alltihop så kände jag att det var nått som inte stämde och jag gjorde ett graviditetstest och det visade att jag var med barn.. Han ville absolut inte ha barnet.. Det var det enda han sa till mig, han kunde inte säga nått annat för hans barn var hemma just då och han ville såklart inte att dom skulle veta nått.. Det slutade med att jag flyttade hem igen och va helt säker på att behålla barnet.. Det var det enda jag ville.. De värsta jag kunde tänka mig var att göra en abort.. Men efter mycket tänkande så bestämmde jag mig för att göra en abort iaf och dum som jag var så gick jag tillbaks till honom.. Han stöttade mig inte ett skit igenom aborten utan jag fick gå igenom det själv.. Det absolut värsta och jobbigaste jag någonsin gjort tror jag.. Inte så långt efter det så tog det slut mellan oss på riktigt. Vi hade flyttat hem till lägenheten som min mamma hade i källaren och en dag bråkade vi så jävla mycket så jag sa åt honom att han fick välja mellan att gå ut igenom dörren och aldrig mer komma tillbaks eller stanna kvar hemma och reda ut allt.. Han valde att gå och jag lät honom inte komma tillbaks.. Det var nog det absolut bästa som kunde hända.. Han fick ju välja det själv, jag slapp göra det.. Jag borde aldrig ens förlåtit honom från början. Men är man kär så är man.. Jag tänker ofta på det och funderar på hur jävla dum man får vara.. Jag ångrar det så mycket och kan inte släppa det... Det har fått mig att inte kunna lita på killar alls under väldigt lång tid.. Jag har fortfarande svårt att göra det, kommer nog ta lång tid innan jag kan göra det igen..
Strax innan jag skulle fylla 18 så flyttade jag till min först egna lägenhet.. På Rännarheden i Gagnef.. Trivdes väldigt bra där.. Men det var ganska ensamt.. Kommer faktiskt inte ihåg så mycket av tiden där.. De enda jag kommer ihåg riktigt bra är att jag och Hanna satt där en natt och drack sprit tills virket va slut och hon skulle ta sig till macken i snöstorm och fixa mer.. Under tiden som hon var borta så somnade jag på tangentbordet vid datorn.. De är ju ett bra minne.. Hahah Vi hade roligt iaf.. Kommer inte ihåg riktigt hur länge jag bodde där.
Men jag var 18 iaf när jag flyttade där ifrån till Kvarnsveden.. Trivdes ännu bättre där och hade hade närmare till mina vänner då dom flesta bodde i Borlänge.. Började gå på krogen en hel del och träffade massa nytt folk.. Alla äldre än mig naturligtvis.. Haha Drack en hel del faktiskt, men ansåg att det var inte så överdrivet mycket.. Alla mina vänner drack ju så varför skulle inte ja kunna göra det.. Jobbade hos pappa och försökte så gott jag kunde med allt.. Kommer inte ihåg så mycket mer förutom en hel del baksmällor och massa ångest.. :(
Nån månad innan jag skulle fylla 20 så ville jag börja plugga och valde att flytta hem till pappa i Mockfjärd.. Vilket inte funkade alls.. Allt sket sig nästan på en gång..
Vid jul så valde jag att flytta hem till morsan och hennes gubbe.. Bodde i vardagsrummet och det funkade ett tag.. På julafton förra året va jag ut med en kompis i Borlänge.. Vi brukar träffas på Skrubben och sitta och snacka skit och dricka öl.. Väldigt trevligt faktiskt.. Träffade även annat roligt folk och vart bjuden på en hel del Tequila.. Det slutade med att jag fick sova hos polisen den natten.. Vilket resulterade i att jag fick en kallelse från soc.. Åkte på det där mötet och svarade på lite frågor och dom tyckte väl att jag drack lite mycket, men ansåg att det inte var så farligt.. Jag kontaktade dom igen för att höra om jag kunde få hjälp med pengar då jag sökte jobb och inte ville vara arbetslös.. Så jag vart kallad till ett till möte och då fick jag svara på frågor om mina alkoholvanor som dom glömt ställa förra gången.. Fick man mellan 0 och 6 poäng så var de ingen fara alls, fick man mellan 6 och 10 var man i riskzonen, fick man över det så hade man problem.. Jag fick 12.. Jippie tänkte jag, de var de sista jag behövde just du.. Fick en tid hos en jättebra beroende sjuksköterska eller va det heter.. Och hon kom fram till att jag har ett alkoholberoende.. Jag anser själv att jag inte har nått beroende.. Jag kan vara utan alkohol utan problem, jag har inget behov av att vara full.. Jag gillar öl, det är gott.. Problemet ligger i att jag hatar att vara ensam.. Jag åker ner på stan och dricker öl för att träffa folk.. Jag har lättare att prata med folk när jag har drukit och man träffar mycket roligt folk på stan..  Hon jag var och pratade med skickade mig till en psykolog.. Vi kom fram till att jag har social fobi.. Vilket jag redan har börjat bearbeta själv.. Jag gör saker idag som jag aldrig skulle ha gjort för 3 år sedan.. Då skulle jag inte ens satt min fot på en krog själv vare sig jag var full eller nykter.. Idag kan ja gå och sätta mig på Skrubben och ta en cola, prata med lite folk och sedan gå hem.. I alla fall så är allt de där avslutat nu.. Jag är oftare nykter.. Har ju lika kul oftast ändå.. Men visst har jag mina fyllor ibland, men vem skadar det.. Jag har inget alkoholberonde som dom påstår.. Hade jag haft det så hade jag inte klarat av att vara chaufför och sitta på krogen nykter och titta på när andra dricker, och jag hade inte kunnat vara nykter så länge som jag är vissa perioder.. Punkt slut med det.. Och min social fobi, de stämmer nog en hel del.. Tänk om jag fått höra det för några år sedan, under tiden jag gick i skolan.. Då hade jag kanske kunnat börja bearbeta det redan då och klarat av skolan och så.. Men när ingen ville hjälpa mig då och jag själv avskydde att prata med folk så vart det aldrig så.. Men nu har jag fått reda på vad som ligger bakom och jag har bearbetat det själv utan att egentligen vetat varför jag har haft det så jobbigt med vissa situationer.. Nu klarar jag av det mesta som jag haft svårt med tidigare.. Det går framåt hela tiden! :) I mars i år så fick jag en lägenhet i Kvarnsveden igen.. Fick bo gratis dom tre första månadernamot att jag skulle renovera lägenheten själv.. Vilket jag gillade väldigt mycket eftersom att jag skulle få göra precis hur jag ville.. Men de enda jag gjort är att tapetsera rummet.. Men inte ens de är färdigt.. Jag kan inte göra det själv, ingen har tid att hjälpa mig och det finns inge pengar att köpa grejjer för.. Jag får lika mycket pengar i månaden som min lägenhet kostar.. Men pengar och det har jag redan tagit upp i ett tidigare inlägg så nog om det nu..
Den senaste tiden har varit extremt jobbigt.. Jag har sagt upp bekantskapen med flera av mina såkallade vänner. Även fast dom har behandlat mig som svin och utnyttjat mig så har det tagit hårt på mig.. Jag har inte haft nån att umgåtts med.. Jag vet att det är det bästa för mig att inte ha nån kontakt med dom för dom bara sårar mig.. Men när jag inte har några andra vänner.. Eller det har jag väl, men inga som jag umgås med speciellt mycket.. Jag sitter hemma själv hela tiden när jag inte jobbar eller sitter på krogen och försöker hitta nya vänner.. Visst man träffar folk där, men ingen som bryr sig i att höra av sig eller så.. Jag försöker fråga folk om man ska hitta på nått, men ingen verkar intresserad.. Alltså som sagt tvingar jag inte nån att vilja umgås med mig, men kan inte folk bara säga att dom inte vill.. Jag vill bara komma till att jag känner mig så förbaskat jävla ensam..
Och det jag saknar mest av allt är kärleken.. Kanske kan låta desperat.. Men jag har lekt färdigt.. Jag vill inte ha nå jävla en gångs grejjer.. Jag vill ha ett riktigt förhållande med någon som gillar mig för den jag är och inte bara knulla och dra vidare.. Vad hände med de där med att träffas och umgås och bli kär innan man hoppar i säng? Är det bara jag som anser att det ska vara så? Visst kan jag hoppa i säng med nån och ha en engångs grejj, men det är inte min grejj egentligen.. Det finns inge bättre än att ha sex med någon man tycker.. Jaja, jag är skit dålig på att förklara vad jag menar.. Ingen som läser ändå som bryr sig och jag skriver detta enbart för min egen skull..
Och att jag sedan före drar äldre gör inte saken lättare.. Alla anser att jag är för ung, det går bra att knulla men inget mer.. Haha Sedan har jag inte utseendet med mig heller och det försvårar allt ännu mer bara eftersom alla går efter utsidan och skiter i insidan verkar det som.. Jag är ju en sådan som går efter insidan.. Jag bryr mig skit i utsidan när jag tycker om någon..  Har man en fin insida så blir utsidan automatiskt fin också.. Men nog snackat om det..

Jag önskar att jag kunde komma ihåg mer från min barndom.. Jag vet att jag bara är 20, men det känns som att jag levt i 40.. Jag känner mig äldre än vad jag är och det är ofta jag får höra att folk tror att jag är äldre.. Att veta att jag ska leva en massa år till skrämmer mig en hel del.. Samtidigt är jag väldigt rädd för att dö.. Mina tankar snurrar hela tiden och när jag väl sover så drömmer jag en massa sjuka saker..

Detta vart det längsta inlägget jag någonsin skrivit, men jag funderar ofta mycket över min barndom, vad jag gått igenom och allt sånt.. Jag har inte pratat om det förut och jag lär inte göra det senare heller, utan enda sättet att få ut det på är att skriva, vilket jag gjort nu.. Och jag känner en stor lättnad.. Det känns som att prata med någon fast utan att behöva prata.. Ingen som stirrar på en och är trött på att höra mina tankar.. Vissa saker har jag glömt bort att skriva, vissa saker vill jag inte skriva.. Några stenar har fallit av mina axlar nu iaf..

Resten kommer nån annan gång, när det känns behövligt..

Tror jag valde att skriva av mig här av den anledningen att mina föräldrar läser min blogg.. Sen behöver jag nog inte säga så mycket mer..

Älskar er, de vet ni... Hjälp mig att minnas.. Nått ligger bakom allt..



Bra helg..

Denna helg vart riktigt rolig!
I fredags så tog jag cykeln ner till Castello och mötte upp Chrille och Sara. Tog en öl där och sedan åkte jag ner till Skrubben.. Satt där och pratade med Åke och Patrik.. Sen kom Crona och dryga sig och så slutade det med att jag och han gick till Liljan.. Hade ganska så kul där.. Vart bjuden på käk sen innan jag cyklade hem.. Halvvägs hem så mötte jag en granne så vi stannade och pratade.. Satt där i ungefär två timmar innan vi kom på att vi kunde ta sällskap hemöver.. Hahah Kom väl hem vid kl 5 ungefär! Pigg som sjutton, or not! ;)
Sov till kl 16 på lördagen.. Helt död..
Ringde pappa och frågade vad dom gjorde och dom va i Borlänge och snurra så dom hämtade upp mig och så åkte vi till Coop och kika och sen åkte vi hem till Angelica och drack lite kaffe! Sen åkte jag med pappa och käka lite mat och sedan så körde han hem mig.. Jag gjorde mig i ordning och åkte ner till Skrubben. Där träffa jag på Dan.. Vi satt och snacka lite och sen när regnet gav med sig så körde jag honom till båten och sedan hem.. ÅKte sedan hem till Micke och plocka upp honom och körde honom till Skrubben och sen gick jag ett varv på stan.. Träffade på Jörgen på Centrum Grillen så jag prata lite med honom.. :)  Sedan gick jag förbi Liljan och kollade om det var nå kul folk, men det var det inte så jag gick tillbaks till Skrubben.. När ja kom dit så var Matte och hans kompis Tommy där.. Följde med dom upp till Agnes och snacka lite medans dom tog en öl och sen kom vi fram till att dom också ville ha skjuts hem, så vid kl 2 mötte vi upp Micke och så körde jag hem honom och sen åkte vi hem till Matte, vart kvar där..  Lite dumt att börja dricka kl 3 på natten, men roligt hade vi iaf! :) Vi gick väl och la oss vid kl 8 på söndag morgon.. Gick upp vid kl 13 för dom skulle käka frukost.. Men gick och la mig igen och så gick ja väl upp strax före kl 18.. Hahah Åkte hem sen och tog en dusch, handlade pizza, åt en liten bit och la mig sedan och sov.. Sov i 13 timmar..
Men är helt slut idag iaf.. Huvudet hänger inte med alls och de känns som ja är full än.. Haha
Har iaf åkt hem till syster nu. Ska vara kattvakt tills på onsdag morgon!
Finns inte så mycket att göra här.. Glor på tv och sitter här bara, ska ta mig nått att äta snart och sen kika på film tror jag..

Pöss pöss


~smile~


Kläder :)

Det var extremt jobbigt att jobba idag.. Så förbannade jävla varmt och svettigt.. Länge sen ja sprang i så mycket trappor kan ja säga.. Men de är ju bra, man får motion och kanske kan gå ner nått litet kilo..

När jag jobbat klart så åkte jag hem och började planera för kvällen, vill ju ner på stan.. Men fick lite panik när ja kom på att jag inte har några shorts att ha på mig.. Dom jag köpte till dopet är inte rena och skulle ja tvätta dom så blir dom ju skitiga igen på en gång.. Så jag ringde min super snälla Farmor och frågade om hon ville skänka en slant till ett par nya, och de kunde hon göra.. Eller jag fick låna pengar rättare sagt.. Så jag åkte ner och hittade ett par likadana som dom vita, fast dom här va svarta.. Så jag vart super nöjd.. Och när jag skulle betala så fråga hon i kassan om jag ville bli sms kund och få 25% rabatt på shortsen och de ville ja ju så klart.. Så då vart jag dubblet nöjd.. :) Gick sedan runt och kika efter nått att ha upp till och hittade en tunika som jag länge velat ha och det fanns bara en kvar och den va i min storlek så jag ringde min snälla mormor och fråga om jag fick låna en slant av dom också vilket jag fick. :) Så då vart jag nöjdare än förut.. Och när jag kom till kassan så visade det sig att det var rea på en så den kostade inte alls så mycket som jag förväntat mig! :) Hahah Så jag är super nöjd förtillfället! Det är bra att ha en farmor och mormor som man kan låna pengar av, för man kan betala tillbaks lite åt gången!! Vilket jag behöver eftersom jag inte har ekonomi som gör att jag kan handla kläder.. Skulle ja göra det utan att låna, då skulle ja få köpa en liten tyg bit åt gången.. Hahaha

Nog om det, ikväll tänker jag åka ner på stan och ta en öl eller två på skrubben eller nån annan som har nått förslag?! Kanske går till Liljan sen, va ju hundra år sedan jag va där.. Fram till första helgen i Juni tror jag, så var jag där varje helg. Nykter som onykter! Det är nästan alltid lika roligt där! Så det kan säkert bli en sväng dit ikväll! :)

Nu ska jag lägga mig och vila lite innan det är dags att göra sig i ordning!

Puss!

~roligt~


Jaha..

Det var verkligen många tankar som kom ut igår.. Vilket var väldigt behövligt.. Det finns mer, men det kommer nog en annan dag när de känns som ett bra tillfälle. Haha

Gick och la mig efter jag skrer förra inlägget.. Men ja kunde inte somna.. Hade sån träningsvärk i benen och ont i ryggen så jag kunde inte somna.. Men efter en treo och några snurrningar i sängen så lyckades jag somna.. Sen gick jag upp vid kl 7.30 i morse och åkte till nyckelförrådet och hämtade ut nycklar till lägenheterna som vi ska till idag.. Jävla gringubbe som va där..  Blir irriterad när vissa inte kan bete sig som vanliga människor.. Iaf när jag var klar med det så åkte jag till donken och käka frukost och sedan gick jag in på Willys och handla lite barnmat åt mina pojkar! :) Så nu klarar dom sig ett tag iaf! :)
Och nu sitter jag är och glor och väntar på att pappa och Bodil ska komma hit och plocka upp mig och så ska vi lämna några kök.. Sen hoppas jag att jag får åka hem igen och vila.. Har inte sovit bra på hela veckan..
Tänkte försöka ta mig ner på stan ikväll och träffa lite folk, men vi får se hur det blir..

Ska lägga mig på sängen ett tag får se om ja lyckas somna innan dom kommer..

Pösspöss

~sömn~

Olika tankar och känslor

Jag längtar verkligen efter slutet på sommaren och hösten nu! Det är inte långt kvar och jag ser verkligen fram emot det! Man kan gå ut i skogen och plocka bär och svamp. I år ska jag plocka mycket svamp har jag bestämt mig för. De är ju så gott! Och jag har några bra ställen där det brukar växa en hel del svamp.. ;)
 
Och så det bästa av allt så klart. Hockeyn drar igång. Det ser jag verkligen framemot. Då har jag något att pyssla med nån kväll i veckan. Hockey är det absolut bästa som finns helt enkelt. Att man sen kan få vara med och hjälpa till och göra nått för föreningen gör det bara ännu roligare.
Att gå in genom dörren och genom korridoren med omklädningsrummen och känna den speciellt doften (hahahah) och höra allt hockeysnack, prata med nytt folk från olika lag, sitta på den där blåa bänken och vänta på påskrifter, kika på alla spelare som gör i ordning sina grejjer inför matchen, gå och äta en korv och titta på uppvärmningen för att sedan sätta sig vid datorn och vänta på att pucken släpps. Sitta där framför datorn alldeles intill sargen och höra ljudet från skridskorna, känna tacklingarna mot sargen, känna farten när dom far förbi på jakt efter pucken, höra hur det plingar till i stolpen eller ribban, för att inte tala om när pucken går in i mål för rätt lag. DET ÄR KÄRLEK DET! HELT UNDERBART!  ♥

Jag längtar som en tok. Hoppas att Horndal och mina planer går att genomföra och allt funkar som det ska. Då blir det ännu roligare. Vi behöver bara någon mer som vill hjälpa till under matcherna.. Så är du hockeyintresserad och lite datakunnig och är intresserad av att hjälpa till 1-2 eftermiddagr/kvällar i veckan under vintern så är du välkommen att höra av dig! Vi behöver all hjälp som vi kan få.. Eller känner du någon som skulle vilja hjälpa till.. Hör av er! Behöver någon som kan hoppa in och sköta onlinerapporteringen i fall jag skulle bli sjuk eller så och sen en som kan sköta grejjen som jag och Horndal håller på med.. Bildspel med övriga resultat och lite reklam och så.. Inget krångligt bara man lär sig och så.. :)

Idag har det varit en lång dag känns det som. Kunde inte sova riktigt i natt.. Somna nog inte förens vid halv 4 och men sov inge bra alls.. Gick upp vid 10.30 ungefär tror jag.. Sen åkte jag till AF i Djurås och fixade papparerna så ja får lite pengar förhoppningsvis och sedan åkte jag till jobbet.. Va riktigt segt att komma igång, men efter lite mat så gick det bra.. :) Vart kvar på jobbet till halv sex tror jag och sedan åkte jag upp till Tansen och prata lite med mamma och Magnus som ska vara där i några dagar.. Åkte sedan till hem till pappa och va där ett tag under tiden det regnade. Riktigt skönt med frisk luft igen! Åkte hem sen och så har jag bara setat här..

Mår apa rent psykiskt.. Vet inte varför, men allt känns jobbigt. Många tankar som snurrar.. Hatar att sitta här själv varje kväll. Är så trött på min lägenhet för tillfället. Har inte plats åt mina grejjer, ingen riktig garderob, jag flyttar runt alla grejjer hela tiden, de är inte färdigt i vardagsrummet, det ska målas och tapetseras i köket och hallen och det ska in nytt golv i hallen och köket.. Jag ville inget hellre än att göra i ordning allt så som jag vill ha det.. Men jag har inte råd.. Ekonomin går åt helvete. Vet inte hur jag ska ha råd med räkningarna framöver.. Ja vet att det var dumt att skaffa denna lägenhet innan jag hade en riktig inkomst. Men vad fan skulle jag göra.. Det funkar inte att bo hemma hos varken mamma eller pappa och jag hade ingen lust att bosätta mig i en bil eller ett tält.. Jag hade hoppats på att få ett jobb innan jag skulle behöva börja betala hyran, men det sket ju sig.. Har väl ett jobb nu, men det är inte särsklit bra betalt och detta kommer inte gå ihop alls.. Jag kan inte gå till Soc och få hjälp för att jag fick in pengar för ett tag sen som gick till bil köp och saker för att göra i ordning lägenheten.. Och jag vill inte att min mamma och pappa ska behöva betala för mig. Jag vill klara detta själv och jag vill leva mitt eget liv.. Men vad ska jag göra för att få det att funka? Jag får inget jobb för jag har ingen utbildning eller större erfarenhet från nått arbete.. Och jag har inte råd att börja plugga..
Jag vet att jag kanske borde spara pengar jag får så jag klarar mig när det krisar, men hur jävla kul är det när man är 20 år och bara sitta hemma och glo.. Jag vill umgås med mina vänner och göra roliga saker.. Jag vill gå ut och ta några öl i bland, jag vill ta en tur med bilen nånstans ibland, jag vill äta ute ibland, jag vill handla nya kläder och inte behöva gå i samma skit året runt.. Jag vill också köpa nått onödigt som bara står i nått hörn utan nån funktion..

Kanske fel att skriva om sånt här, har ju ingen aning om vilka som läser, men jag har känt länge att jag måste få ur mig det och att prata är inte min starka sida direkt.. Jag vill inte att nån ska tycka synd om mig eller hjälpa mig eller nått sånt. Jag ville bara helt enkelt får ur mig det. Jag har faktiskt mig själv att skylla för en hel del..

I morgon är det fredag och jag hoppas att det blir en bra dag! Börjar med tidig uppstigning för att hämta nycklar på förrådet och sedan ska det lämnas några kök.. Sen hoppas jag att det händer nått skojj till kvällen. Hoppas att hela helgen blir rolig för den delen.. Har inget planerat och det är bäst så, för annars blir man lätt besviken när det inte blir som det är tänkt..

Tänker avsluta med att säga: Mamma och Pappa och Syster, jag älskar er mer än nått annat på denna jord. Utan er vore jag inte ett skit. Skulle inte klara av att leva utan er. Tack för att ni ställer upp och hjälper mig när jag behöver det.

Detta vart ett långt inlägg med massa olika tankar och känslor. Men jag behövde verkligen få ur mig allt och det blev verkligen allt på samma gång.

Nu är det dags att sova!

Natti natt! <3

~snurr~

Smärta

Igår var den värsta dagen i mitt liv på länge! Hade så jävla ont i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Vaknade vid kl 11 och kände att det skulle göra ont om ett tag.. Så jag gjorde mig i ordning och sen åkte jag mot Gagnef i väntan på att mamma skulle komma hem för jag vill inte vara själv när ja har så ont.. Men jag åkte till Mockfjärd först.. Hade så ont så ja visste inte hur ja skulle ta mig till morsan, men som tur var så kom hon dit för hon skulle hämta Magnus.. Så hon fick köra min bil hem till dom.. Trodde jag skulle dö.. Eller jag ville dö för att slippa smärtan.. Men efter ett tag så vart det bättre och gick nästan över helt och då åkte jag hem... Sen var jag bara hemma resten av kvällen!

Att ha sån här smärta är tamefan de värsta som finns.. Okej om man haft mensvärk en gång i månaden, men när man har det flera gånger i månaden utan att ens ha mens och sen när väl mensen kommer en vecka försenad så gör det extremt jävla ont! Vilket händer varje månad.. Då är det inte roligt längre.. Jag vet att det finns hjälp att få mot det, men när sjukvården inte tar en på allvar och anser att det inte är akut så måste jag vänta till augusti innan jag ens får träffa en riktig läkare! Visst, det är inte långt dit, men det känns som hundra år.. Ska det vara så svårt att bara få träffa en läkare som kan skriva ett recept på nått som hjälper så jag slipper ha ont och vilja operera bort livmodern så fort det hugger till..

Idag har jag bara haft lite ont.. Men det hugger till emellan åt och jag vill bara ta bort skiten för att slippa allt.. Det skulle vara extemt skönt att slippa ha ont och inte bry sig i det nått mer.. Men tanken på att jag KANSKE vill ha barn i framtiden gör ju att jag inte vill. Jag vill ju ha en valmöjlighet senare iaf..

Sitter här nu och försöker samla ork så ja kan städa och göra i ordning.. Men jag håller på att bli galen, jag måste ha en större garderob och allt möjligt! Usch va ja är trött på den här lägenheten för tillfället.. Jag får ingen ordning på nånting.. Jag flyttar bara runt alla saker.. Har för mycket saker och ingenstans att göra av all skit på..

Och sen folk som säger att vi ska ses och hitta på saker.. BULLSHIT.. Fan, säg att ni inte vill umgås med mig i stället.. Ni umgås ju med varann bara utan att bry er ett skit i vad ni sagt till mig.. Tänk efter nästa gång innan ni säger nått.. De här är liksom hundrade gången det händer.. Och jag är riktigt trött på er kan ja säga.. Jag blir lika arg och ledsen varje gång jag får reda på att ni umgåts och bara skiter i mig.. Jag kan ta att ni inte vill umgås med mig, men säg de då till mig i ställer för att säga motsattsen och sen bara skita i det!

Det var nog allt för denna gång!

Puss på er min RIKTIGA VÄNNER!

~längtar~


Hemma igen

Idag har jag och Hanna bara tagit det lungt.. Käkade lite och så åkte vi ut till stugan för att vi tänkte att hennes pappa skulle ta oss med ut på en båttur. Men han hade inte tid så vi åkte hem igen.. Sen åkte vi och käkade en glass och så åkte vi och pantade.. :) Åkte sedan upp till ett utsiktstorn.. Kommer inte på vad det heter just nu.. Kikade lite där och så åkte vi ut till flygmuseet och kikade och tillslut så åkte vi ut till Stenö Camping och käkade varsin hamburgetallrik och så gick vi längs stranden badade fötterna.. Efter det åkte vi hem och jag packade och sen åkte jag hemöver.. 
Det var sjukt fuktigt och klibbigt i bilen.. Vart svettig av att bara växla.. När jag kom hem så var det inte mycket bättre i lägenheten.. Så nu sitter jag här och svettas, ingen i de att duscha nu.. Får ta det i morrn när jag städat och bäddat rent i sängen och tvättat! Dessutom kan ja inte duscha nu för då väcker jag alla grannar då ledningarna i de här huset är så gamla så dom låter rejält illa.. Hahah

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på tv.. Är inte alls trött för tillfället och risken för att jag kommer ha svårt att sova i natt är väldigt stor.. Hoppas jag får vara ledig i morrn så jag kan sova ut, städa, tvätta, sortera och allt vettigt som behöver göras!

God natt!

~vänskap~

Söderhamn

Har inte gjort så mycket speciellt sen jag skrev sist.. Druckit lite öl, grillat, städat, jobbat å lite sånt bara..
I torsdag kväll så åkte jag och mina pojkar hem till Hanna i Söderhamn.. :) Vi gjorde inte så mycket speciellt innan vi gick och la oss..
På fredagen så gjorde vi oss i ordning och käka frukost och sen åkte vi ut till deras stuga vid skärgården.. Tog en lite båttur och sen kom vi på att vi skulle tälta över natten på en av öarna där ute.. Så vi åkte hem igen och packade och fixade lite och så åkte vi tillbaks ut dit och lasta båten full.. :) Efter en dryg timmes båtfärd så va vi framme vid ön.. :)
Vi satt oss i varsin solstol med varsin kall öl och njöt av det fina vädret! Allt va helt underbart.. Efter en stund så gjorde vi i ordning grillen och så grillade vi kött och grönsaker som vi käkade med potatissallad.. Gött skit de kan ja säga! Efter det så slog vi upp tältet och hade oss.. Vi spelade lite kort och lyssnade på musik och ner det började bli mörkt så tände vi en brasa.. :) Det var riktigt mysigt att sitta och kika in i elden och mysa.. Sen fick vi besök av några som hade lagt till vid en brygga längre bort.. Prata lite med dom och tog en grogg och sen släckte vi elden och gick och la oss.. Skrattade och hade roligt innan vi tillslut somnade..
Det var riktigt obekvämt att sova där.. Vi hade bara ett varsit liggunderlag så vi hade skapligt ont när vi vaknade.. Men vi lyckades sova till kl 9 iaf.. Då gick vi upp och käkade frukost och sen började vi packa ihop våra saker och sen åkte vi hemåt igen.. De va ju inge vidare fint väder så vi ville inte stanna kvar..
När vi kom hem så la vi oss bara och kika på tv ett bra tag och sedan åkte vi och handla varsin pizza.. Efter att vi käkat så la vi oss och sov och sov till kl 20.30 ungefär.. Snacka om att vi var helt slut.. Och nu har vi bara suttit och kikat på tvn sen dess.. Ska väl snart lägga oss igen..
Ska åka hem i morgon, men vi får se vad det blir för väder.. Blir det varmt så åker jag på kvällen.

Nu ska jag kika på tvn lite och sen lägga mig..

Puss och go natt.. Sorry att ja är så dålig på att uppdatera..

~i hope~


Lite skit..

Nu är jag hemma och mina råttor också! Räkningarna är betalda och jag har inte ett jävla öre kvar..
I måndags så sov jag till kl 12 ungefär och sen åkte jag med min bokhylla till pappa för jag vill ha en annan färg på den.. Sen åkte jag till mamma en sväng och sen så åkte jag hem igen.. Tvingade Dan att bjuda mig på kaffe så jag åkte dit.. Vart kvar där ett tag och sen åkte jag hem och tog cykeln ner på Skrubben och träffa Micke! Hade jättetrevligt.. Sen vart det cykeln hem igen.. Dryygt.. Vaknade runt kl 10 nån gång och kunde inte somna om.. Vid kl 15 åkte jag och hämtade ut nycklar åt pappa och sen åkte jag hem till mamma och fick lite mat och fixade pengar eftersom jag glömt mitt bankomat kort hos mormor och morfar.. :( Sen åkte jag ner till Dan och körde honom till hans båt så han kunde hämta lite grejjer och sen så bestämde vi oss för att grilla så vi åkte och handlade och så.. Sen bestämde vi oss även för att ta cyklarna ner på stan och kika så vi gjorde det.. Sluta med att vi hamna på Skrubben.. Hade riktigt riktigt roligt.. Sen åkte jag och Dan hem till honom och tog ett dopp i poolen innan vi gick och la oss.. Även det var riktigt roligt.. Älskar missförstånd! Hahah
Dan va snäll och lät mig sova fast han skulle till jobbet så när han kom hem på lunch gick jag upp och åkte hem.. Åkte sedan och hämtade mina råttor i Smedjebacken och det va riktigt kul att träffa dom igen.. :P Skönt att ha dom hemma.. Tog det bara lungt sen fram till kl 18, då åkte jag hem till Dan igen och så gick vi ner på stan.. Han gick in på P&L området och skulle kika på Rootvälta och jag gick och ställde mig bakom scenen utanför området och lyssnade på dom.. Riktigt nice, men jag hade gjort vad fan som helst just då för att få vara där framför scenen.. Jävlar vilket drag de va.. Men men, får bli en annan gång! Åkte sedan med pappa och käka och sedan så åkte jag hem till Dan.. Vart kvar där ett tag innan jag åkte hem.. Och nyss va jag ner på stan igen för jag skulle kolla om det va nå folk på Liljan, men det var det inte så jag åkte hem igen! Och nu sitter jag här med en cola och en choklad kaka.. Ska snart krypa ner i sängen.. Ska upp kl 8 i morrn för möte på AF.. Förhoppningsvis det sista för denna gång!

Så god natt för idag! Höres en annan gång! ;)

Puss

~skojsigt~

RSS 2.0