Rolig helg!

Hade riktigt trevligt i fredags.. Gick bra hos psykologen.. Ska inte dit nått mer.. Sen åkte jag hem och fixade lite och gjorde mig i ordning. Vid kl 20 åkte jag till stationen och upp Madde och så åkte vi hem till mig och drack lite öl.. Vid kl 22 tog vi bussen ner på stan och så gick vi till Skrubben och tog en öl och sen gick vi till S2.. Det va den bästa spelningen jag sett på länge med Rootvälta.. Även Guvenor Andy va riktigt riktigt bra.. Så jag var hel nöjd.. När dom spelat klart så gick vi och köpte en pizza och så tog vi natt bussen hem.. :) Käkade och sen la vi oss och somna ganska snabbt!

Vaknade på lördagen och jag mådde apa.. Haha.. Madde åkte hem rätt tidigt och jag bestämmde mig för att jag skulle vara chaffis så jag la mig och vila igen men kunde inte somna om igen.. Vid kl 16 kom pappa ner och så bar vi ner lite grejjer i förrådet och så.. Vid kl 17.115 ungefär så åkte jag hem till Elinor och hämtde uppe henne och så åkte vi till Storsvängen och hämta en kompis till henne och så körde jag dom till Domnarvet.. Sen åkte jag och träffa mamma en snabbis och så åkte jag hem till Tommy i Djurås.. Prata lite skit och vart bjuden på grillat och färsk potatis av honom, Titti och Bolle.. :) Sen vid kl 20-21 ungefär så åkte vi mot Bäsna och hämta upp nån Magnus och sen åkte vi hem till Challe i Borlänge.. Sen körde jag lite folk hit och dit och sen körde jag till slut alla till husgunget och jag åkte ner på Liljan.. :) Va jätte trelvigt där.. Träffa Viktor och några andra från förra helgen så de var riktigt roligt.. :) Sen vid kl 2 så åkte jag och plocka upp dom andra vid gunget.. Fast vi kom inte iväg förens vid kl 2.45 ungefär.. Körde hem alla och sen åkte jag och köpte en Big Tasty och så åkte ja hem och käka och la mig och sov.. Somna väl vid 4.30 kanske..

Vaknade vid kl 11 idag och va helt slut.. Ville sova mer men kunde inte.. Jag drömmer så sjuka saker så jag vaknar och skrattar och sen kan ja inte somna om.. Det är riktigt drygt.. I natt drömmde jag om mamma, Hasse och Lasse och lite andra människor, men de va dom som va huvudpersonerna och det va fan den sjukaste dröm jag någonsin drömt.. De tyckte min mamma också.. Haha Men men, de va väl bara att gå upp då.. Glodde lite på tvn och satt vid datorn.. Vid kl 16-17 så åkte jag hem till mamma. Handla lite gott på vägen och så grillade jag där.. De va riktigt gott.. Sen vid kl 19 så åkte jag till Mockfjärd och plocka upp pappa och så åkte vi till Kaljoberg och hämta Sofia.. På vägen hem så såg vi en tjäder, en uggla, en hare, en älgko och öronen på en älgkalv.. :) Haha Släppte av dom i Mockfjärd och sen så åkte jag hem.. Och nu sitter jag här och glor på tvn och ska lägga mig strax.. I morrn ska jag på arbetsförmedlingen och sen på avslutningsmiddag med hockeyn ute på travet.. :) De kan nog bli roligt, bara man slipper sura gubbar! Haha

Nu skriker sängen efter mig..

Nattinatt! <3

~your smile~

Rootvälta! <3

Vart bara hemma igår kväll.. Myste lite med Snuff och kollade på en film innan jag la mig och sov.. :)
Hade hoppats på att sova länge idag.. Men vaknade kl 10.. Lite surt.. Men jag gick upp och gjorde mig i ordning och åkte ner på stan och handla lite på bolaget och sen så åkte jag till ICA Kvantum och handla lite billig köttfärs och lite annat som ja behöver.. :) Träffa även Nea som jobbade i kassan.. :) Trevlans.. Och nu sitter jag här och är fruktansvärt rastlös och väntar på att klockan ska bli så pass mycket så jag kan åka till Djurås och träffa min psykologtant.. Sista gången jag ska dit tror jag.. :) Sen ska jag hem och panikstäda och invänta Madde.. :) Hon som jag köpte råttorna av.. Vi ska dricka lite öl här och sen ska vi ner på S2 och kika på Rootvälta! Det kommer bli riktigt trevligt! :)




Nu ska jag plocka ihop lite skit och sen åka mot Djurås!

Puss Puss

~yoooooooooou~

Kul med syster!

Igår vart det en lång dag.. Sov till kl 13 ungefär, sen gick jag upp och gjorde mig i ordning och åkte till Mockfjärd.. Fick hjälp med att kolla vad som va fel på bilen och det visade sig att det var generatorn som va på väg att ge upp.. Så jag ringde till Grangärde bildemontering och hörde om dom hade en som passa min bil, och de hade dom.. Så då åkte jag dit och köpte den och sen åkte jag hem till mamma och så hjälpte Magnus mig att byta den.. :) När de va klart drog jag hem till Micke och snacka lite skit och sen drog vi ner på stan.. Satt på Skrubben ett tag och sen åkte jag hem till Challe och träffa honom, Peder och Matte.. Körde dom fram och tillbaks till Statoil och sen va vi hem till Challe en sväng igen innan jag körde hem Peder.. Den kassa Bäverjäveln! ;) När ja släppt av honom så åkte jag ner på stan igen och plocka upp Micke och så körde jag hem honom.. Sen så åkte jag hem.. La mig väl efter kl 2 nångång, men kunde inte somna förens vid 4-5 i morse.. Men men..

Gick upp vid kl 9.30 i morse och åkte till ishallen och träffa Horndal.. Kom fram till lite vettiga saker.. :) Känns kul att höra att dom uppskattar det jag gör iaf.. :) Längtar som sjutton tills säsongen drar igång igen! Ska bli skojj! :) När jag var klar där så åkte jag hem och så bestämde jag med Sofia att jag skulle åka till hon och följa med henne till Kopparberg när hon skulle till tandis.. Så jag åkte dit och så åkte vi till KB.. Handla lite skit där och så käkade vi och så.. Sen åkte vi till Ludvika och handla lite mer och sen åkte vi hem till hon igen.. Va in en sväng och hälsa på missarna och sen åkte jag hemåt.. Va in på Willys och handla lite käk till mig och råttorna! Och nu sitter jag här och är rätt så slut.. Tror det blir en lugn kväll hemma bara.. Funderar på att åka och handla lite jordgubbar och grädde och mumsa lite, men ja vet inte om jag orkar.. Vi får se..

Puss Puss

~längtar~


Skönt

Glömde nämna att jag har haft kontakt med Markus under dagen... Han verkar må bra efter omständigheterna iaf och ligger på ett sjukhus i Örebro.. Så jag lär få vänta med att träffa honom tills han kommer hem. Men det känns skönt att ha hört från honom iaf! <3

Tycker om dej för den du är Markus! <3

Besök

Fortfarande helt slut.. Ont i varenda kroppsdel.. Vart väckt av telefonen vid halv 9 ungefär.. De va KK.. Dom hade inte fått papperna än så hon kunde inte säga så mycket.. Somnade om sedan och vart väckt halv 10 av Horndal som ringde och undra hur det gick för mig.. Ska träffa honom på torsdag kl 10.. Hoppas jag mår lite bättre då..
Annars har jag inte gjort ett skit idag.. Haft ont i magen som vanligt och just nu känns det helt ärligt som att nått sparkar nere vid livmodern.. Läskigt.. Va nyss på affären också.. Handla lite gott till i morrn så jag kanske kan få i mig lite riktig mat.. Idag har jag bara ätit en portion ris och en portion potatis.. Haha Men men, om en stund kommer Tommy hit och dricker kaffe innan han ska till jobbet.. Så jag får sällskap en liten stund iaf.. :)

Nu ska ja vila en liten stund..

Puss

~Watching you's the only drug I need~

Knäckt

Har inte alls sovit bra i natt.. Vaknat flera gånger och mått apa.. Förkylningen blev bara värre och värre och i morse när jag vakna mådda jag skit.. Men tog mig upp och åkte till VC.. Vart undersökt igen och fick lämna massa prover.. Läkaren skulle skicka en remiss till KK i Borlänge och så sa hon att jag skulle åka in akut igen om jag fick riktigt ont.. Vilket jag också fick.. Åkte in igen och sa att min läkare sagt att jag skulle göra det så dom kunde lägga in mig.. Men icke.. Fick sitta och vänta i 2½ timme innan ja fick ett rum.. Väl där inne somna jag på stört nästan och sov i 30-40 minuter innan jag fick träffa en läkare.. Och blev hem skickad igen.. Vart så jäkla förbannad.. Tog bussen hem och sen kom pappa hit och så åkte vi och käka och så kika vi på min bil.. Har inte en aning om vad det är som låter så illa, men jag vågar inte åka med den ifall det är nått som kan gå sönder ännu mer.. Va även nån som hejja på mig där ute två gånger.. Har inte den blekaste aning om vem det var, men han verkade veta vem jag var iaf.. De är ju bra.. Hahah

Nu sitter jag här och ska till och lägga mig.. Så nattinatt! <3

Puss & Kram

~you are hot~

Bästa

Som sagt så vart det bara lungt på fredagen när jag kom hem.. La mig och kika på en film och somna väl runt kl 2 kanske..
Vaknade vid kl 11-12 igår och gick upp gjorde mig i ordning och vid kl 13-14 nån gång så cyklade jag hem till Viktor.. De va riktigt jobbigt eftersom jag är förkyld och täppt.. Men fram kom jag iaf.. :) Satt och snacka med han och Peter ett tag innan Ronnie och Magnus också kom och då började vi grilla korv.. Riktigt gött va det.. Tog även nån öl.. :) Sen kom Dan och Zara förbi.. Alla va riktigt trevliga.. Men dom gick efter en stund och då kom världens drygaste brud.. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.. Sluta med att jag och Ronnie bara kolla på varann och skratta och gick in och prata.. Haha ingen av oss har varit med om nå liknande, satan i helvete vad överdriven hon var.. Kul iaf att nån hade samma åsikt som mig iaf.. Vi hade våra egna små skämt resten av tiden som vi var kvar där.. Haha "Ta en holk till och flyg här ifrån nu" Hahaha ;) Sen gick vi till Liljan allehopa utom Ronnie..  Men höll helt ärligt på att dö utanför dörren dit.. Lasse frågade om nån hade hört av sig till mig och jag fattade inte ett skit av vad han mena så jag sa Nej bara.. Och då säger han att han behöver prata med mig om en grejj.. Men det var bara om det som hände förra helgen med Markus.. Han hade tydligen pratat med någon som visste nått och massa.. Inte för att jag hängde med riktigtt i det han se men ändå.. Hahaha Jag trodde det va nått annat han skulle prata med mig om.. Så jag vart lite nervös.. Men men.. :P Fick gå in sen iaf och hade riktigt trevligt.. Var kvar där till kl 2 och sen gick jag ut och hämta cykeln och började prata med en kille vid namn Johan som tyckte vi skulle ta sällskap på vägen hem.. Hade först tänkt snacka med Lasse lite mer om det som hänt eftersom jag inte hängde med i vad han sa tidigare, men de såg ut att kunna dra ut på tiden innan han skulle sluta eftersom det var rätt mycket folk så jag och Johan började gå hemåt.. Riktigt trevlig typ faktiskt.. Mycket vettigt i det huvudet kan jag ju säga.. Gick nog den längsta vägen man kan gå till Musikanten/Trumpeten men skojj va de.. :) Satt och prata vid en busshållsplats till kl 4 ungefär innan jag cyklade hemåt.. Satt vid datorn ett tag innan jag gick och la mig och somna på studs! :) Detta var den roligaste dagen/kvällen/natten på riktigt länge alltså.. Så bra och trevliga personer.. Och som sagt, jag kan fan bara umgås med killar.. Hahah
 
Vaknade vid kl 10-11 idag.. Kunde inte somna om.. Även fast ja bara sovit 5 timmar typ.. Gick upp och fixa lite och kika på tv.. Gjorde rent i pojkarnas bur och försökte bada dom lite, men de gillade dom absolut inte.. Haha
Sen vid kl 16 kom Mamma, Magnus och barnen och hämta mig och så åkte vi till Gagnef.. Jag har grillat lite kött och käkat och så.. Sen bara slappat framför tvn.. Ska väl snart bädda ner mig.. Ska ju upp till VC i morrn.. Hoppas att dom tar mig på allvar denna gången.. :) Men de kan ju inte bli värre än va de är nu så..

Nu ska jag kika vidare lite.. :)

Puss Puss

~you are my dream~

Förkyld

Vart int mycket bättre av att åka in till akuten igen.. Fick inte ens nått emot smärtan.. Drygt som sjutton.. Men nu har jag fått en en tid på VC iaf.. På måndag.. Så jag får stå ut över helgen..

Igår vakna jag med en riktigt jobbigt förkylning, så jag tog det lungt och umgicks med mamma hela dagen typ, sen sov jag kvar i Gagnef.. Idag gick jag upp vid kl 8.30 och åkte till AF.. Vart inte så mycket sagt, men ja har haft massa olika saker att tänka på den senaste tiden så jag har inte engagerat mig så mycket i vad jag skulle göra.. Men ja lär väl ta tag i det nu.. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.. Kikat på film.. Emil i Lönneberga och Pippi Långstrump. Haha, sen somna ja en liten stund.. Sen har ja inte gjort nått.. Nu sitter jag här och kikar på tv.. Pojkarna sover och mamma och Magnus är på Lions och käkar middag.. Ska vara här till dom kommer hem, sen ska mamma köra hem mig.. Blir nog bara lungt när jag kommer hem.. I morrn hoppas jag att jag mår bättre.. Har blivit hembjuden till Victor på grillning.. Och sen spelar ju Third Stone i Falun.. Men vi får se vad jag orkar med, men ja vill hem till Victor iaf.. Så jag ber till gud att jag mår bra då! :)

Nu ska jag bädda ner mig och kika på tv.. :)

Puss Puss

Matt..

Mår verkligen skit just nu.. Har ont och mår illa som faan! Är helt slut och svimmfärdig.. Orkar ingenting.. Bara gråter och är arg.. Jag orkar fan inte mår så här mer.. Det är ju nått som är riktigt fel.. Men jag vet inte vad.. Orkar inte vänta hundra år på att få nån hjälp.. Helt ärligt så funderar jag på att sticka en kniv i magen eller nått så kanske dom kan kolla upp vad det är för fel i magen på samma gång.. Nått måste jag ju göra för att få hjälp..
Ska göra ett försöka till att åka in nu och försöka få nått mot smärtan.. Får se hur det blir sen..

Puss puss

Macka

Somnade mellan 1-2 i natt.. Och sov till kl 13.30 idag.. Snacka om trött.. Skulle kunna ha sovit längre.. Men ja vill inte vända på dygnet igen.. De är så drygt... Haft ont i magen idag också... Inte varit hungrig alls, men ja har käkat några mackort iaf.. Får se om ja tvingar i mig nått mer till kvällen.. Är ju inge kul att äta när man bara mår illa och får ont.. I morrn ska jag ringa till VC och fixa en tid.. Får se om papprerna har blivit skickade så dom vet vad det handlar om..

Vill gärna åka och hälsa på Markus, men jag vet inte om man får eller om jag måste vänta ett tag. Har ju inte en aning om hur det är med honom..

Nu ska jag kika på tv..

Puss

~tankar som snurrar~

Chockad!

Somnade mellan 4 och 5 i morse nån gång.. Vart väckt av telefonen, det va polisen som ringde.. Det skedde ju en knivskärning här i Borlänge natten till söndag, och tydligen så va det min kompis Markus.. Och polisen ville prata med mig angående det.. Jag stod ju och prata med Markus 10-15 minuter innan det hände.. Markus tjatade hur länge som helst om att jag skulle följa med honom hem, men jag ville hem i stället.. Tänk om jag hade följt med honom.. Vad hade hänt då? Det kanske inte hade hänt nått.. Kanske visste han om innan att det var nått som skulle hända och därför ville ha mig med hem för att han var rädd.. Nu hade han en jäkla tur och överlevde efter att en polis fått igång andningen på honom när dom kom till platsen och han hade opererats direkt när han kommit in till Falun.. Men vem vet vad som hänt om jag gått med honom, kanske hade jag råkat illa ut också. Eller så hade vi båda två kanske klarat oss.. Det hände knappt 100 meter från där vi stod och prata.. Det är hemskt och jag kan inte sluta tänka på det.. Jag mår jätte dåligt.. Varför följde jag inte med honom??


Tänker på dej Markus och hoppas du blir bra!  <3

Arg

Hemma från akuten igen.. Eller ja jag har varit det ett tag.. Fick sitta och vänta i 6 timmar för att någon skulle trycka på min mage i några sekunder och köra upp ett finger i röven på mig och sedan skicka hem mig.. Precis vad jag sett fram emot.. Är så jäkla förbannad och arg.. Dom tycker att jag ska ta kontakt med min Vårdcentral och be dom göra en ordentlig undersökning av mig och sedan skickas via remiss in till Falun.. Jävla idioter.. Fy fan vad arg blir.. Sitter här med feber, ont i magen, blod i avföringen.. Va på toa nyss och det såg likadant ut... Men tydligen så är det inge farligt, det är helt normalt att ha ont i magen och blöda och ha feber..
Nu hade ja ju iofs inte feber när jag va där inne, men nu har jag och det känns inge bra nånstans i kroppen.. Vill bara lägga mig ner och dö.. Då kanske dom kan kika va de varför fel när ja kommer in och inte lever.. För man måste uppenbarligen vara död, eller iaf halvt död för att få någon jävla hjälp!

Fan jag är jätte arg och vet inte vad jag ska göra.. Borde sova, men kan inte..

Puss

~förbannad på riktigt~

Akuten

Gick jätte bra att ha Sebban här.. Han sov hela natten..Men vaknade vid kl 6.30 så då satt jag honom vid tvn och så la jag mig i sängen.. Sov till kl 8 ungefär, sen ville han ha frukost.. Så jag fixade det och sen vid kl 9 ungefär kom Magnus och Jonathan och hämta honom.. :) La mig och vila till typ kl 15.. Då ville Uffe ha hämtning i Torsång så jag åkte dit och hämta honom och sen åkte vi hem till honom och bytte bil och sen åkte vi till Mockfjärd och hämta Titti och så åkte vi hem till mig så jag fick duscha.. Sen åkte vi och hämta Peder och gänget och så åkte vi och handla öl och sen åkte vi hem till Uffe och parta lite.. Jag tog det rätt lungt och vid kl 00.30 åkte jag och Titti ner på stan.. Hon vart kvar på Engelska och jag gick till Liljan.. De är mycket roligare om man är där själv än om man går dit med någon.. Hade iaf jätte trevligt.. :) Snyggfan va ju där såklart, han prata lite och såg allmänt glad ut.. PINSAMT! Haha Sen träffa jag Markus också.. Trevlans.. Sen hände det inte så mycket mer.. Fick skjuts hem av pizzaturken och sen la jag mig och sov..
Vaknade igår och hade världens migrän.. Tog några tabletter och la mig och halvsov lite.. Sen när jag gick upp hade det släppt men då fick jag gris ont i magen i stället.. Vilket jag haft till och från ett tag nu.. Så mamma kom ner och körde mig in till Falun.. Fick sitta där i massa timmar och fick till slut komma in vid kl 23-00 nånting.. Hon kunde inte hitta nått som var fel med livmodern eller äggstockarna så det va ju bra det iaf, men hon trodde det kunde vara nått med tarmen som finns där nere.. För det gjorde gris ont när hon va där och kika med ultraljudet.. Men fick åka hem iaf.. Men jag måste nog åka in idag igen.. Mår illa och har blod i avföringen.. Plus att jag börjar få riktigt ont igen.. Så de är väl lika bra.. Måste bara iväg och träffa Horndal först och sen göra ren i råttornas bur och fixa lite.. För antagligen blir jag kvar där inne så de är lika bra att få det gjort.. :)

Nu ska jag göra mig i ordning och gå och möta Horndal.. Han skulle komma och plocka upp mig vid statoil..

Puss Puss

~ont~

Lillebror

Efter ja skrivit förra inlägget så åkte jag hem till mamma.. Fick lite lunch där.. Fiskpinnar, spenat och potatis.. :) Sen myste jag med Sebban och hade roligt.. :) Sen bestämde vi att Sebban skulle sova hos mig.. Så strax före kl 16 så åkte vi hit:) Va först och handla lite godis och sen åkte vi hem och käka lite middag.. Sen vart de mys med godis, bompa och lite skumbad.. Nu ligger prinsen i min säng och sover! Ja väntar bara på att han ska somna in lite djupare så ja kan kika på tvn.. :) Glömde köpa cigg när vi va och handla så min snälla mamma skulle komma ner med det innan hon skulle till jobbet! :)

Danmark vann över Slovakien idag med 6-0.. Alla målen kom i första perioden.. :) Riktigt kul att det går bra för dom!! :)

Nu ska jag kika vidare!

Puss

~mys~

Trevlig

Har inte gjort mycket vettigt alls den här veckan! Mest bara varit hemma.. Va hem till Helena i onsdags och kika på Danmark-Tyskland och efter det så åkte jag hem och tog cykeln hem till Micke och grilla lite falukorv och tog nån öl.. Gott som sjutton! :)
Igår ringde Dan och fråga om jag vill köra honom hem till Putte så då gjorde jag det.. Släppte av honom och så åkte jag hem en sväng och så va jag ner på stan och tog en cola och så åkte jag mot Boan igen vid kl 00 ungefär.. Gick in till Putte och prata med lite folk. Träffa en jätte trevlig kille som hette Daniel och kom från småland eller skåne.. Han hade mycket vettigt att säga och idiotförklarade alla utom mig där.. Haha Han hade så rätt i vad han sa så det verka nästan som han hade varit där hur länge som helst.. Gillade honom väldans mycket, ja behövde inte förklara nånting för han fatta allt ändå..  Men men, fick träffa hans söta hund Molly också.. :) Haha Sen åkte jag och Dan mot Borlänge igen.. Släppte av honom och så åkte jag hem och sov sen.. 
Har nästan nyss gått upp, mamma ringde och väckte mig.. Har inte en aning om vad som händer idag.. Vill göra nått skojj. Men eftersom ja inte har så många vänner kvar så lär jag väl få roa mig själv.. :)

Nu ska ja ta nått att äta.. Tror jag..

Puss Puss

~trevlans~

Kassler

Hade jätte trevligt i lördags på stan! :) Johanna körde ner mig till Skrubben och så gick jag in och tog en öl. Sen gick jag upp till Liljan.. Va hur mycket folk som helst där för det hade varit nån klassfest.. Men kul va det. Träffade massa trevligt folk, bland annat Victor och busschaffören som körde bussen på fredags natten.. Han undra varför jag hade hoppat av så tidigt.. Hahah Men men, vart bjuden på grillfest på onsdag iaf.. Om de nu blir fint väder då! :) Så det kan ju vara trevligt.. :)
Igår tog jag det lungt hela dagen i stort sett.. Va och handla och så tvätta jag lite..

Idag så gick jag upp vid kl 12 ungefär och så gjorde jag mig i ordning och åkte till AF. Vart inte så mycket sagt där.. Sen åkte jag ner till Borlänge och hjälpte pappa.. Drygt som sjutton va det och målaren i sista lägenheten målade med nån färg som lukta apa.. Mår fortfarande dåligt efter det.. Känner lukten fortfarande och mår illa och har lite huvudvärk.. Usch och fy.. Sitter och väntar på att Olander ska komma hit en sväng och sen ska jag laga lite mat.. Blir nog stekt potatis och kassler.. Köpte kassler för två veckor igår.. Haha Men de va billigt och ja hitta på en riktigt fin bit.. :P Sen ska jag bara slappa..

Har inte mer att säga för stunden!

Puss

~tröööök~

Inge praktik

Får inte ha praktik på hockeyn längre.. Facket sa nej till det.. Så nu är jag utan praktikplats igen.. :( Men jag snacka med Horndal igår och vi skulle köra på med det vi börjat med iaf.. Gör ju inget om jag är där och hjälper till ändå.. De är ju ideelt och frivilligt.. :) Så de kan nog bli kul ändå.. :)
Igår va jag och handla lite, köpte lite kläder och lite annat smått å gott.. Sen va jag upp till Gagnef och tvätta lite hos mamma och sen åkte jag och gjorde ett besök på bolaget och sen hem till Elinor och käka tacos! Riktigt mumsigt.. Sen åkte jag och plocka upp Micke och så åkte vi hem till mig och tog några öl och sen tog vi bussen ner på stan.. Gick till Skrubben och så satt vi där ett tag och sen gick vi till S2 och kika på Ebba Gold.. Trevlans.. :) När dom hade spelat klart så åkte Micke hem och jag gick på Liljan, hade riktigt roligt faktiskt.. Fick dansa med min gubbsnygga vaktmästare.. Hahah PINSAMT som sjutton och träffa honom på hockeyn sen eftersom ja inte kan hålla käften.. Hahah Men men, han lova att han skulle ha glömt bort det tills dess.. :P Hahah Tog bussen hem på nått vis och hoppade av tre hållplatser för tidigt för jag trodde bussen åkte fel.. Hahah Sen gick jag hem och somna på en gång tror jag.. Haha
Vakna i morse och va seg som satan men mådde inte dåligt.. Va uppe och fixa lite ett tag och sen sov jag igen till kl 19.. Gick upp då och fixa lite käk och så.. Sen kom Johanna hit och prata lite och jag har tagit nån öl.. Hon åkte och skulle hämta Johan och så skulle dom komma hit igen och köra ner mig på stan sen.. :) Få se vad den här kvällen slutar med! Roligt kommer det nog bli iaf..
Sitter och kikar på hockeyn nu.. Finland-Danmark.. Danmark leder med 3-1 och de känns riktigt bra! :)

Nu ska jag göra mig i ordning..

Puss Puss

~hihihi~

Första dagen!

Dagen har gått super bra! :)
Gick upp strax för kl 8 och gjorde mig i ordning och gick och tog bussen så jag var vid ishallen vid kl 9..
Visade allt jag gjort för Horndal och han va riktigt nöjd och det va precis som han hade tänkt sej! Så det kändes bra! Sen åkte vi ut till travet och prata med några stycken.. Ska hjälpa till på fredag och lördag och vara parkeringsvakt där ute när dom har nån mässa.. Sen kanske jag ska hjälpa till i cafeterian på drive-in bingon på onsdags kvällarna i sommar.. :) Spännande.. Haha Inget är bestämt ännu men Horndal frågade om jag var intresserad iaf! Sen skulle jag hjälpa Lunkan med nått, men det funka inte alls så jag får göra det en annan dag.. I morrn skulle Horndal vara hemma så jag behövde inte börja förens vid kl 11.. Skönt att de inte är så tidigt.. Då orkar jag äta frukost hemma innan jag åker! :)  Fick sluta vid kl 15 idag.. Gick till Rätt Pris och handla lite mat och sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här och kollar på Unga Mödrar.. Det är riktigt bra faktiskt.. Skulle vilja åka till kupolen, men har ingen som vill med och jag orkar inte gå dit själv så jag blir bara hemma tror jag! Om det inte dyker upp nått..

Nu ska jag fortsätta kika..

Puss

~roligt~

Praktiken

I söndags så tog jag det lungt resten utav dagen bara..

På måndagen kom mamma och hämta upp mig och så åkte vi till VC i Djurås.. Hon va in först, visade sig att hon hade öroninflammation! Sen va jag in och kolla mina utslag, men de va inget speciellt, bara nått man kunde få när man va ung.. Eller nått.. Haha Sen åkte vi till Mockfjärd och så släppte mamma av mig där.. Va kvar där ändå till kl 19 sen körde Sofia hem mig till mamma och så tog jag tåget hem vid 21.20.. Sen tog jag de lungt bara och gick och la mig.. Idag vart jag väckt vid kl 8.. Så kom Bodil och hämta upp mig och så åkte vi och hämta och lämna lite grejjer och så va vi till Falun en sväng och sen så släppte hon av mig vid ishallen.. Träffa Horndal och fick pappret på skrivet.. Så jag börjar kl 9 i morrn.. Har inte en aning om hur jag ska ta mig dit eller nånting så de ska bli spännande.. Slutar väl med att jag får gå eller nått.. Men men.. Nu sitter jag här hemma och bara slappar.. Har diskat.. Väntar på att kycklingen ska tina och så ska jag göra Flygande Jakob idag igen.. :P Gött är det..


Puss

~trötter~

FÖRBANNAD

Jag är så jävla arg och förbannad så det finns inte.. Mer om det sen..

I fredags vart det väldans trevligt. Jag och mamma åkte till Nordåker och skulle hälsa på Johanna.. Men hon va inte hemma just när vi kom så vi snacka med Leffe och hans brud.. Trevlans.. Sen kom Johanna och Johan och så bestämde vi att dom skulle med till Floda.. Så jag, mamma, Johanna och Johan åkte dit.. Gick in på parken och lyssna lite på Stefan och Kent och sen lyssna jag på Third Stone.. Sen körde jag hem Johanna och Johan och så åkte jag och mamma till Borlänge.. Va in på skrubben och sen på liljan! Men det va inge roligt.. Åkte hem till mamma och sov strax före kl 2..

Igår vakna jag vid kl 11.. Gick upp och käka lite och så sen åkte vi alla upp till Ängsholn och lyssna på Third Stone igen! :) Dom är absolut bäst! :) Sen åkte jag hem till mig en sväng, och sen åkte jag tillbaks till Gagnef och sen fick mamma köra hem mig.. Gick hem till Thomas och Jenny och drack lite sprit och sen åkte jag och Jenny ner på stan.. Va på skrubben och hade trevligt! Sen drog Jenny hem och jag gick till Liljan.. Mycke Mycke trevligt där.. ;) Vart dyngfull rätt fort... :P Sen vart jag bara förbannad när jag skulle hem.. Alla fråga hur jag skulle komma hem och sa att jag kunde få åka med dom men när jag väl kom ut och försökte få tag på dom som skulle köra så va de ingen som svara eller nånting så jag vart så jävla arg och besviken så jag börja gråta av ilska.. Jävligt sjukt egentligen, men jag tröttna totalt på alla just då.. Satt uppe vid parkeringen och så kom det en kille och sa att han kunde köra hem mig, men jag ville inte.. Och sen kom vakterna från Liljan och fråga vad som hänt, och lilla Lasse vart jätte orolig och trodde jag fått en smäll eller nått.. Haha Men jag förklarade hur det låg till och han fatta varför jag va förbannad för han har ju sjäv sett hur folk behandlat mig.. Så han erbjöd sig att köra hem mig, sa nej först men han tjata så han fick väl göra det då.. Hahah Ja va ju säkert jätte svårövertalad egentligen.. Hahaha Så han körde mig hem och va jätte snäll! TUSEN MILJONER TACK!! Somna nog ganska snabbt bara jag la mig sen..
Vakna vid kl 10 idag.. Full fortfarande.. Ringde och prata med Jenny och sen gick jag över till Thomas eftersom hon va där.. Sen när jag gick så glömde jag jackan för jag och Jenny prata och höll på när vi skulle gå ut.. Så jag fick springa upp igen och knacka på.. Då vägra den idioten öppna dörren.. Knacka på flera gånger och ropa och sa att jag måste ha min jacka.. Men han vägrade öppna.. Så jag fick gå hem och sätta mig och vänta på att Bodil kom hit med extra nyckeln.. Fatta att jag är förbannad.. Vilken jävla mupp jävel.. Ja vet ju att han va hemma, va ju liksom inne där 30 sekunder tidigare.. Snacka om att skämma ut sig själv eller vad man ska säga.. IDIOT JÄVEL!

Nu ska jag lägga mig och försöka sova.. Jag börjar bli bakis nu..

Puss Puss

~snyggaste~

RSS 2.0