Falukorv

Igår på morgonen kom pappa och hämta upp mig och så åkte vi till Falun och hämta lite färg och grejjer. Sen åkte vi till Kvarnsveden så jag kunde prata med vaktmästaren. Fick nycklen till min lägenhet.. :) Sen körde pappa hem mig till mamma och så efter en stund så åkte vi ner till Rusta.. Köpte både tapeter och golv.. :) Kommer bli skitsnyggt.. Sen åkte vi till lägenheten med grejjerna och så åkte vi hem.. Sen så hörde Jukka av sig så jag åkte iväg med han och Putte till Insjön och fika.. Sen vart det massa bråka mellan mig och mamma. Så jag besluta mig för att åka ner till lägenheten och sova där.. Så jag fick skjuta av Putte till Mockfjärd och sen tog jag pickupen och körde lite grejjer, sen körde pappa mig till Gagnef igen och så körde Johanna ner mig till Borlänge.. Så i natt har jag sovit i lägenheten.. Känns jätte bra.. Va iväg en sväng med pappa nu på morgonen också.. Och sen åkte jag  hem igen.. Mår verkligen apa.. Haft huvudvärk sen jag vakna och riktigt förkyld också.. La mig igen när jag kom hem och sov till halv fem.. Men men, håller på att laga lite mat nu. Potatisgratäng och falukorv.. Kan nog bli mumsigt! :) Och så har jag diskat allt jag plockat upp också.. Efter käket ska jag nog lägga mig i ett varmt bad! SKÖNT!

Nej nu ska jag steka falukorven!

Puss Puss

~lycklig~

Swehockey.

Ja du har man varit hemma ett tag då.. Ett par bråk redan och lite tjaffs.. PMS här på hög nivå idag och igår.. Hahah Inget jag kan styra över.. Synd att det ska vara så länge bara, börja redan förra veckan.. Men men..
Igår när jag kom hem så åt jag och så tog jag en dusch! Sen hörde Micke av sig och fråga om jag vill med på Skrubben.. Så jag åkte ner och hämta honom och så åkte vi dit.. Satt där i nån timme innan jag körde hem honom igen.. Sen åkte jag hem och la mig..
Idag har jag inte gjort ett skit. Va till Soc en sväng i morse.. Avskriven därifrån nu, så nu slipper ja mer möten där om mina såkallade alkoholproblem.. Hahah Sen var det meningen att jag skulle jobba men pappa vill inte ha mig på jobbet när jag har PMS och så hade han ju hjälp från Fisa och Bozzan redan! Hahaha Fina namn dom fick då.. ;) Johanna va hit en sväng också och drack kaffe och prata lite skit.. :P Trevligt trevligt!

Ska väl snart käka lite mackor tänkte jag och sen krypa ner i sängen och följa Leksand på swehockey.se. Dom möter Rögle hemma ikväll!

Puss Puss

~I want your everything~

Åka hem!

Har haft det grymt trevligt hos Hanna.. I fredags gjorde vi väl inte så mycket, hyrde film som vi kika på och så tog vi det lungt bara.. Riktigt skönt! Igår åkte vi runt här och kika lite och sånt bara. Sen till kvällen gjorde vi i ordning oss och så gick vi ner och tog ett par öl och sen gick vi hem igen.. Satt vid datorn i några timmar innan vi gick och la oss vid kl 2.. Eller kl 3, beror ju på hur man ser på det..Haha Idag har vi bara segat än så länge. Men vi är väl på väg att ska hitta på nått, kanske åka och käka en pizza.. Är grymt sugen! Ost och skinka och svamp! Mums! Haha Vid kl 17.26 ska jag sätta mig på tåget hem.. Är hemma vid kl 19.45 ungefär.. Ska bli lite skönt att komma hem, men samtidigt har jag haft jättekul här och så.. Men det blir väl flera gånger hoppas jag! ;)

Ska gå ut och ta lite luft nu..

Puss Puss

~The touch of your hand~

Söderhamn

Har bara varit hemma och tagit det lungt dom senaste dagarna.. Idag har jag varit på AF och pratat lite, praktiken är på g och det känns super fint! :) Just nu sitter jag på tåget på väg emot Söderhamn! Vart bestämt igår att jag skulle åka dit.. :) Ska hälsa på Hanna.. :) Blir kvar där tills på söndag! SKÖNT! Hoppar över att åka till småland nästa helg.. Ska vara hemma och fixa med lägenheten i stället.. Patrik har erbjudit sej att hjälpa mig att tapetsera.. Så de blir nog super bra bara ja kommer igång! :) Lär bara hitta nån som vill hjälpa mig med golvet.. Har kikat ut både golv och tapeter så det kommer nog bli skit bra.. :)

Nu ska jag kika vidare lite grann! :)

Puss Puss

~skönt~

Flytta

Gick super fint med lägenheten.. Ska ha den, väntar bara på att kontrakt och sånt ska skickas och så får jag nycklen till 1 april troligtvis! Enda grejjen med lägenheten var att den såg lite risig ut, å inte så lite heller.. Men det som va bra va att om jag fixade i ordning den själv så slipper jag betala hyra dom tre första månaderna.. Så det ska tapetseras i rummet, läggas in golv i hallen och köket och sen målas lite i köket och badrummet.. Känns helt okej, får göra det lite som jag vill själv.. Kan nog bli super bra de! :) Är så glad och längtar verkligen tills jag kan flytta in.. 
Gjorde inte så mycket mer igår.. Va hem till Johanna och Linda och kika på hockeyn bara.. En helt okej match som Leksand vann tack vare Pelle Prestberg!
Idag har jag inte heller gjort så mycket, varit uppe på vinden och rensat lite och plockat fram lite saker som ska med till lägenheten.. Men hittade inte allt så jag lär till mockfjärd och kika om det finns där.. Har ju saker överallt.. Haha Skulle ha vart till tandis idag, men jag har fortfarande världens halsbränna och magont så jag fixade en ny tid lite längre fram i stället.. Och helt ärligt så har jag inte råd att gå till tandläkaren just nu..

Ååh de är en hel vecka kvar innan denna månad är slut.. Ja vill liksom ha nycklen nu så vi kan sätta igång och fixa så jag kan flytta in snart! Det kommer nog bli den längsta veckan i hela mitt liv tror jag.. Haha

Ska nog inte göra så mycket mer idag. Om ja inte tar en tur till mockfjärd då vill säga..

Puss Puss

~längtar~

Lägenhet

Hejhallå!

Vart chaffis i fredags.. Det blev liljan som jag hoppades på också.. ;) Va inte så jätte skoj där. Men de va roligare än att vara hemma iaf... Snyggve är ju där jämt så.. Hahah
På lördagen vart jag extremt öl sugen så jag tog en vända på bolaget och handla lite gött och sen åkte jag och Jukka hem till Putte.. Hade riktigt skojj där faktiskt.. Alla är ju sjuka.. ;) Hahah Sen drog jag ner till Skrubben och träffa Persson, Crona och Micke.. Sen drog jag vidare till Liljan och mötte upp Jukka, Putte, Tias och dom andra.. Hade riktigt kul och träffa mycket trevligt folk, men vart rätt klen på slutat så jag gick ut strax före kl 2 och mötte upp Johanna.. Åkte hem sen och la mig.. Spydde hela natten, morgonen och förmiddagen.. Och feber på det sen.. Inge trevligt, men jag för väl skylla mig själv när jag inte lyssnar när kroppen säger ifrån! Är även dålig idag, men inte lika mycket, fast det känns värre. Har huvudvärk och är helt slut..
Men idag har vi ringt om en lägenhet iaf.. :) I morgon kl 9 ska jag iväg och kika på den.. :) Så en flytt är väldigt nära nu och jag är så glad.. Det känns superbra! :) Ska ringa lite i morgon också och prata med soc och AF och lite annat så ska nog detta lösa sig! :) UNDERBART!

Nu ska jag lägga mig och kika på en film och försöka slumra en stund..

Puss

~bästa~

Kanske

Åkte en sväng till Putte tidigare.. Prata lite skit.. Sen åkte jag till Tommy och drack kaffe med honom och Bolle.. :) Sen när jag kom hem hade mamma gjort smörgåstårta så jag käkade det och gick och la mig.. Va på väg att somna vid kl 19.. Men telefonen ringde.. :( Men mår lite bättre nu.. Tänkte jag skulle åka hem till Putte igen och kika vad dom gör.. :) Kanske bli chaffis ikväll ändå.. Vi får väl se.. Haha

Puss hej!

~sorry~

Elin <3

Henrics lillasyster ska heta Elin! Så sött! Tänker på gammelfarmor när jag hör det! :) Nu ser jag verkligen fram emot att åka ner i början på april.. :) Jag, syster och Calle ska åka ner då! Ska bli så skojj! :)

Idag ska jag ta det lungt är det meningen.. Känns verkligen som att det behövs.. Har sovit dåligt i natt. Har drömt en väldigt sjuk dröm. Jag var på smällen och började få värkar när vi va på väg till Leksand på hockey.. Men dom va inte så farliga så då sa mamma att blir dom värre så åkte vi till Mora BB.. Men då vart jag skogstokig och sa att jag vägra föda i Mora.. Min unge skulle fan inte bli född där.. Hahah Sen vart det bara sjukare och sjukare.. Och varje gång jag vaknat så har jag varit alldeles kall svettig och sen när jag somnat om så har jag fortsatt att drömma samma dröm.. Väldigt jobbigt! Men men, tror det är febern som har spökat lite i natt.. Haha

Nu sitter jag och väntar på att Magnus ska komma från affären och sen ska jag åka och hälsa på Putte och sen till Tommy och dricka kaffe! :) Sen har jag inte en aning om vad som händer..

Puss Puss

~släpp de~

Sötis!



2010-03-18 Kl: 14.51
49 cm och 3835 gram!
 
Men jag vet fortfarande inte vad den lilla tjejen ska heta.. :)

Hon är iallafall sååååå söööööööt! <3

Lillasyster

Hade inge varmvatten igår när jag skulle duscha, så Johanna kom och plocka upp mig och så åkte vi hem till henne och så fick jag låna duschen av hon! :) Världens minsta dusch tror ja.. Haha Sen bestämde vi oss för att åka till Borlänge..:) Åkte till skrubben! Satt där och hade kul i nån timme.. :) Skratta en hel del, vi har gjort rätt sjuka saker jag och Johanna.. Hahah Sen åkte vi hem vi kl 23 ungefär.. Va in på donken så jag fick lite mat också.. Haha.. Sen ner jag kom hem la jag mig bara och så somna ja väl vid kl 00 ungefär.. :)
Mamma väckte mig vid kl 8 imorse.. Mådde apa.. Febrig och illamående.. Så ja har legat i sängen hela dagen i stor sett.. Halv sovit lite till och från.. Men vid kl 15 så åkte jag ner och lämna lite papper på soc och sen va jag till AF.. Klart nu att jag ska få ha praktik hos pappa.. Så det känns super bra! :) Sen fick jag även ett mms på vägen hem.. Jag har fått en till liten kusin! :) Henrik har fått en lillasyster! :) Så kul! :) Käka även nyss.. Fick i mig två stora portioner med potatis och kalops! Grymt gott alltså! :) Trodde inte min mage skulle gilla det med tanke på hur jag mått idag, men de går nog bra.. :) Ska lägga mig och kika på en film nu! Finns inte så mycke annat att göra idag..







Puss Puss

~livet känns bra~


Klädhängare

Kunde inte riktigt somna igår.. Va nog inte så bra att sova middag! Hahah, tog en sväng ner till Borlänge fram och tillbaks.. Trevligt det! :) Sen åkte jag hem och gjorde inte så mycket.. Somna väl efter mycke om och men.. Vart väckt strax före halv 8 i morse.. Drygt som sjutton och gå upp.. Men hade inte så mycke annat att välja på.. Pappa plocka upp mig och så åkte vi och lämna ett kök och sen va vi och hämta några dörrar och sen drog vi mot Falun, hämta lite grejjer där också.. :) Sen åkte vi hemåt.. Vart av släppt på VC.. Prata med nån kärring där i lite över en timme.. Kändes rätt bra att få ur sig lite tankar och funderingar.. Allt går ju framåt så de är ju bra.. :) Sen gick jag och fick min vitaminspruta.. Kulkul! Sen kom mamma och plocka upp mig och så åkte vi till Mockfjärd och hämta briketter och så va vi förbi pappa.. Dom skulle sluta tidigt så jag slapp jobba mer för idag.. Men det blir jobb på verkstan i morrn i stället.. :) Ska även försöka få tag i kvalserie biljetter i morrn! :) HoppasHoppas.. Iaf en till sista matchen, de är ju den som är roligast att gå på.. :)
Har nyss vart och hämtat pojkarna från "gruppen". Hade varit lite tjaffs så Jonathan va lite ledsen och är frotfarande.. Å ja tycker så synd om pojkarna dom har de inte lätt.. Men men, ÄLSKAR DOM MEST AV ALLT! <3 Även fast dom är extremt dryga emellan åt, men de ska ju småsyskon vara.. :) Dom tycker nog ja är dryg också.. Hahah Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan hitta på nått med Johanna. Får se va de kan bli.. Kanske åka ner till Borlänge och köpa en klädhängare.. Hahah Så mamma kan sluta klaga på att mina kläder ligger överallt.. Hahaha 

Dags att kila nu om de ska hända nått.. Haha

Puss Puss

~framåt och uppåt~

Chokladpudding

Har väl inte hänt så särsklit sen ja skrev sist..
Idag har jag varit ute med pappsen och hämtat lite jobb och så.. Va skojjsigt.. Vi käka på china också! Göttgött..Men jag mitt dum pucko satt på mig mina nya arbetsbyxor idag utan att ha tvättat dom.. Snacka om att jag har fått eksem på benen.. Gör ont som faaan! Men men, ja får skylla mig själv.. När ja kom hem vid 12-13 så la jag mig och kika på en film, sen somna jag.. Trött som en gris.. Klarade inte av att hålla mig vaken.. Vaknade sen vid kl 17.. Då gick ja upp och käka lite och sen så gjorde jag mig i ordning. Tog bilen och åkte och plocka upp Johanna och så drog vi till Borlänge.. Va in på Hemmakväll och låna en film och sen åkte vi till ICA Maxi.. Handlade jordgubbar, chokladpudding och LITE godis.. Haha Göttigöttgött de siddu! Sen åkte vi runt lite, kom ju på att Challe har flyttat. Så vi åkte och kika om vi skulle hitta på vart.. Då såg jag Lovisa ute på deras gård så vi svängde in och så gick vi in och hälsa på en sväng! Kul att träffa dom igen! Är glad för deras skulle att det går bra och så! :) De är dom värda! Sen åkte vi hemåt.. Släppte ja Johanna och så åkte jag hem.. Har sett på en film och käkat lite gott och nu sitter jag och pratar med Olander som vanligt.. Alltid lika kul! :) De är väl dags att sova snart tror jag.. Så vi säger väl så för idag!

God Natt

~korståg~

Vänner eller inte vänner?

Jag sitter här och funderar! Jag tänker på mina vänner.
Vilka är mina vänner egentligen, vilka kan jag lita på? Vem kan man prata med om precis allting, vem kan man ställa upp på och veta att man får något tillbaks av, vem kan jag berätta den där lilla hemlisen för utan att den kommer vidare?
Jag har funderat på det ett bra tag nu och jag har nog kommit fram till ett svar.
Jag har ingen vän som jag kan lita på, jag har ingen vän jag kan prata om allt med!
Jag har lärt mig genom åren, det går inte att lita på någon.
Visst har jag mina vänner såklart, jag har många. Men fler utav dom skulle jag kunna klara mig utan.
Dom där som sviker stup i ett, dom där som lovar men aldrig håller, dom som aldrig hör av sig själv.

Jag vet inte hur många gånger jag hört av mig och frågat om vi ska ses, om vi ska hitta på nått, umgås en stund. Men nej, det hinns inte, det orkas inte, det är det ena med det andra. Visst jag kan förstå att man är trött, har fullt upp, eller bara känner för att vara själv. Men när man sedan får veta gång på gång att personerna ifråga umgås med andra, hittar på saker, utan att ens höra av sig och fråga om man vill följa med, eller vad som helst. Då ledsnar man tillslut, det gör ont inom en varje gång man får höra det. Att få veta att man är den där personen som man bara umgås med i värsta fall. Det känns så iallafall. Nu menar jag inte att jag ska vara med så fort det ska göra något eller så, det hoppas jag ni förstår. Utan det är just det bara att jag frågar om vi ska göra nått, t.ex gå ut och ta en öl. Men det passar inte. Några dagar senare så är personen ut med en annan och tar en öl. Visst händer det en gång så visst, men när det händer flera gånger på rad. Och när det med flera utav mina såkallade vänner så känns det extra mycket, då måste ni förstå att jag börjar fundera på vad jag gjort för fel.

Jag försöker höra av mig till alla så ofta jag kan, fråga hur mina vänner mår, om dom vill hitta på nått, om dom vill följa med på nått jag ska göra. Men nu känns det som att det är lika bra att sluta med det. För uppenbarligen så är det ingen som vill umgås med mig.

Om det är så att ni inte vill umgås med mig eller att jag har gjort något fel. Så kan ni väl vara snälla och tala om det för mig. Jag vill gärna veta vad jag gör för fel. För det känns som att ni undviker mig på alla vis.

Jag tror att några av er som läser detta kan känna sig träffade. Några läser antagligen inte ens min blogg. Men detta är mitt sätt att säga vad jag tycker, tänker och känner. Ta inte illa upp, det är inte meningen att peka ut någon eller så, jag vill bara tala om hur jag känner.

Sen är det en sak till som det måste ändras på, men det är det bara jag själv som kan göra nått åt. Jag måste sluta vara så jävla snäll emot alla. Det funkar inte i längden. Tyvärr är jag sådan som människa, men jag måste försöka ändra på det. För det trycker bara ner mig själv!

Detta vart lite rörigt tror jag. Hoppas verkligen ni inte tar illa upp, jag ville bara tala om hur jag känner. Vet på ett ungefär vilka som läser och inte läser. Det är några. Nämner inga namn, men ni vet nog vilka ni är ändå.

Älskar er oavsett, det ska ni veta. Men det finns gränser i min värld också.

~tro,hopp & kärlek~

Avesta/Hedemora

Pappa kom och hämta mig igår, så körde han mig till Micke i stället.. Där va Putte, Micke, Jukka, Håkan och Tias.. Prata lite skit och fick ganska på en gång reda på att ja va tvungen att vara chaffis.. Haha Vart även bjuden på lite käk.. Grillat rådjurskött, potatisgratäng och champinjonsås.. Riktigt mumsigt.. :) Vid kl 19 kom mamma och hämta upp mig och Jukka.. Släppte av Jukka hemma hos honom och så åkte ja hem med mamma och så hoppa hon ur.. Åkte till Gröntuv och plocka upp Håkan som va hem och duscha en sväng och så åkte vi hem till Micke igen.. Strax efter kl 21 åkte vi mot Avesta.. Åkte vill Kings Arms.. Va där ett tag till Håkan åkte ut för att han hade väst på sig.. Haha Då åkte vi till Hedemora.. Va in på en MC Klubb där.. Va rätt trevligt, men jag var så trött så jag ville bara hem.. Vid kl 3 så åkte vi hemåt.. Va även in på donken så jag och Håkan fick lite mat i magen! :) Dom tre nissarna i baksätet sov som stockar.. Haha Söta pojkar de där, kolla bilden.. Hahah Släppte ur dom i Boan och sen körde jag hem Håkan och sen åkte jag hem.. Va hemma kl 4.30..  Behöver jag säga att det var extremt skönt att krypa ner i sängen.. Somna på 1 minut tror jag.. 
Sov till kl 14-15 idag med.. Ruggigt skönt kan jag lova.. Har inte gjort så mycket mer idag.. Käkat lite jordgubbar och grädde.. :P Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tar en kall öl.. Inte helt fel.. Är ledig i morgon också så det känns rätt okej. :)





Nu ska jag krypa ner i sängen och glo på en film.. Olander skulle sova tidigt idag så jag har ingen att prata med på FB ikväll.. Haha Så risken att jag somnar tidigt är ganska stor.. Hahah

Säger god natt nu ivf..

Puss

~bad~

Allt

Efter förra inlägget så börja jag snacka med Olander på FB.. Alltid lika kul.. Haha Sen när jag skulle till och logga ut så börja Leeo skriva.. Haha Så då vart det att sitta och prata med honom i några timmar.. Haha Han är ju sjuk.. Men kul va det iaf och jag fick skratta en hel del.. Fick till slut logga ut iaf och så somna jag.. Pallade inte gå upp och åka till VC och ta en spruta så jag ringde och avboka.. Sov till kl 11 då ringde pappa och väckte mig och kom och plocka upp mig och så åkte vi mot Borlänge.. Lämnde lite grejjer och så va vi till Falun och hämta lite och så på hem vägen va vi in och köpte nya arbetskläder åt mig.. :) Han släppte av mig hemma och så käka jag lite och duschade och sen åkte jag ner mot Borlänge.. Plockade upp Nylund och Peter och så åkte vi till Hedemora och kika på hockey.. Va inge kul alls.. Leksand vann med 11-0... Hade förväntat mig lite mer utav Team Dalarna.. Men men. Nylund fick köra till Borlänge för jag var alldeles för trött.. Släppte av Peter först och sen hoppa Nylund ur i Kvarnsveden.. Åkte runt och funderade lite på vad jag skulle göra sen.. Då hörde Olander av sig så jag åkte och mötte honom vid banken i Kvarnsveden och så satt vi där och prata en massa.. :) TrevligtTrevligt! Sen åkte jag ner på stan och skulle träffa Helena, men precis när ja parkerat så ringde Putte och ville ha hämtning så då åkte jag till Boan.. Men när ja kom dit så va det bara Håkan och Micke kvar så jag körde dom till Borlänge, men jag och Micke missuppfattade varann så jag fick köra hem honom på en gång igen.. Sen åkte jag själv ner till Borlänge och gick till dom andra på Liljan.. Va extremt tråkigt där.. Gick ut därifrån starx före halv 2 och så stod jag utanför tills dom andra kom ut.. Å så åkte vi på Donken och käka och så körde jag hem Helena och sen släppte jag av Putte och Tias hos Putte och sen körde jag hem Håkan! Och sen fick jag äntligen åka hem och slänga mig på sängen! Läste lite och sen somna jag som en gnu.. Sovit till och från ända till kl 14-15 idag.. Riktigt skönt.. Men dom här ungarna har ju fastnat i nån jävla 3 års trots tror jag.. Fy fan vad dom beter sig illa.. Men de går väl över nån gång..
Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar.. Magnus håller på med nån gryta med ris till.. Kan nog bli gött!  Fick precis ett samtal från pappa, han ska komma och hämta mig så jag kan hämta mammas bil i Mockfjärd så jag slipper sitta hemma hela eftermiddagen/kvällen! :)
Så nu lär ja kila!

Puss Hej

~lovely~


Jordgubbar

Vart att åka till Leksand igår och kika på Jensa.. Fick med mig Hanna.. Va inte så rolig match, men alltid kul att se Jensa lira.. :) Finns fan ingen som kommer kunna ta hans plats i mitt hjärta som hockey spelare.. Hahah Han är kungen av dem alla! Den bästa! :) Sen gjorde jag inte så mycket mer igår.. Tog det lungt bara.. Idag sov jag tilll kl 12-13.. Vaknade och hade ännu ondare i nacke och axlar.. Tog det lungt fram till kl 15.. Då åkte jag hem till Sara och hälsade på lite.. Va hem en sväng sen och så åkte jag ner till Borlänge.. Plocka upp Persson och så åkte vi till ICA Maxi.. Där handlade jag jordgubbar, chips och cola.. Släppte av Jenny och sen åkte jag hem igen.. Då ville mamma ha pizza så jag åkte och handlade en och så delade vi på den.. Mumsigt! Och så käka jag jordgubbar till efterrätt.. Smaka sommar på riktigt! Ska nog köpa lite mer i helgen.. :) Sen har ja inte gjort nå mer.. Sitter här och bara kikar.. Ska väl krypa ner i sängen snart.. Ska upp och i väg till VC i morrn och ta en vitaminspruta.. DRYGT!!! Sen ska jag iväg med pappa och jobba lite.. De blir nog kul. Vi brukar ha rätt kul när vi är ute! :)
Sen i morgon kväll är det ju hockey! :) Leksand mot Team Dalarna! Det blir skoj! :)

Nu ska jag kika på FB lite innan de är dags att slå igen mina blå.. :)

God natt, puss.

~mumsmums~

Jobb jobb.

Vart ingen kycklinggryta igår.. Stoppade in kycklingen med lite lök och paprika i ugnen! Vart super gott.. :) Käkade det med lite sallad.. Tog det lungt hela dagen igår tror jag..
Pappa ringde och väckte mig strax efter kl 8 i morse och så hämta han upp mig.. Vi åkte till Borlänge och lämna lite grejjer och så åkte vi och hämta lite i Falun och sen till Borlänge igen och hämta lite och så vidare till verkstan.. Har slipat några dörrar..Inte så drygt men det är inge kul när slippappret är värdelöst och så fick jag extremt ont i nacken och ryggen.. Men det va ju ett tag sen som ja slipa så det är väl inte så kontigt.. :) Nu är jag färdig med det iaf och sitter och väntar på att Bodil och Sofia ska köra iväg med lite skräp och sen ska nån av dom köra hem mig.. Faan ja måste ha en bil snart. Funkar ju liksom inte annars.. :(
Ska hem och käka lite tårta.. Jonathan fyller ju 10 år idag! :) Stor kille nu! :) Sen tänkte jag åka på hockey.. Häradsbygden mot Ludvika! Lär ju kika på Jensa.. Kan ju vara sista matchen man får se honom.. Man vet aldrig med den gubben.. ;) Haha Får se om jag får nån med mig.. :)

Nu ska jag kika vidare.

Puss

~livet går vidare~

Jobbat lite

Är rätt dålig på att uppdatera bloggen just nu..

Hade iaf en trevlig lördagskväll.. Vart skrubben och Liljan som planerat! :) Va jätte skoj. Träffa på massa kul folk.. Sluta med att pappa fick komma och hämta mig och så sov jag hemma hos honom.. Va rätt bakis när jag vaknade på söndagen men inge huvudvärk eller nå sånt alls så det var en perfekt baksmälla. Hahah Mamma kom och hämta mig vid kl 14-15 typ.. Så åkte vi mot Kaljoberg.. Såg tre små gulliga älgar efter vägen.. Plocka upp Sofia och så åkte vi och lämna henne i Mockfjärd och så åkte vi hem till Gagnef.. Gjorde inte så mycket mer den dagen! :P

Igår va jag med pappa och jobba.. Vi va till Borlänge och lämna och hämta lite grejjer! Sen va jag på verkstan och slipa lite jobbiga luckor! :) Sen körde Sofia hem mig till mamma vid kl 15-16 nån gång.. Låg i sängen typ resten av dagen sen, kolla på en film och segade.. Helt slut.. Sen när jag väl skulle sova så brumma frysfan igång.. Gick knappt att somna.. Har sovit skit dåligt i natt.. Har bestämmt att den där frysen ska ut idag.. Annars vet jag inte var jag gör..

Nu ska jag nog tina lite kyckling och göra en gryta sen! :) Kan nog bli gott.. :)

Puss Puss

~flanell~


Skrubben och Liljan

Har inte skrivit på några dagar nu.. Har inte haft ork eller lust..
Va iaf och hälsade på Ingalill i torsdags! Va jätte kul.. Några av barnen kände man igen och några nya va där.. Längtar tillbaks dit som sjutton.. Sen gjorde jag väl inge speciellt under resten av dagen va jag kan komma ihåg iaf.. Igår va jag och Jukka hem till Putte och hälsade på en sväng och sen vart jag grymt party sugen av det fina vädret så jag bestämde med Linnea att vi skulle gå ut.. Så jag åkte ner till henne vid kl 16-17 ungefär.. Drog till kupolen för ja tänkte jag skulle handla nått.. Men det blev aldrig så.. Sen käka jag donken mat hos Linnea..Sen ångrade hon sig och ville inte med ut så då körde hon hem mig till Micke och så satt jag där och drack några öl med honom.. Så tog vi en taxi ner på stan och gick till Skrubben.. Hade riktigt trevligt där.. Lilla Patrik va där också.. Tog med mig honom till Liljan sen.. Hade riktigt kul där också.. Träffade på Putte och Jukka där.. :) Att förklara för Jukka varför man pratar med händerna är ganska kul..Haha Skratta så ja fick ont i magen.. Sen gick jag till Skrubben vid kl 2 och vänta ut Peter så jag kunde ge honom pengar för biljetten.. Men han ville inte ha nå pengar för den.. Så det tackar vi för! :) Fast ja ska nog ge honom dom ändå idag.. Vi får se hur det blir.. Tog sällskap med Patrik upp till hans taxi och sen kom mamma och hämta mig! Snälla hon är!

Idag har jag legat däckade hela dagen.. Har haft den värsta migrän någonsin.. Jag trodde hjärnan skulle explodera.. Hade så sjukt ont i halv ansiktet också.. Kändes som att det skulle lossna.. Men vid kl 16-17 så gick det över..Skönt och nu känner jag mig som en ny människa.. Haha Väntar på att Hanna ska komma hit och så ska vi åka ner till Borlänge! Kan bli riktigt kul ikväll! :) Blir nog Skrubben och Liljan, men mycket lugnare!

Nu ska jag ringa hon och kolla om hon är på g!

Puss Hej

~du vet mycket väl~

Lunch

Vart inte som jag tänkt idag.. Sebban har åkt iväg och lekt med en kompis och vi har ingen bil hemma.. Så får se om vi åker och hälsar på Ingalill på torsdag i stället..
Har inte en aning om vad jag ska göra idag. Så sjukt tråkigt att bara vara hemma.. Å ingen bil hemma heller så man kan inte åka nånstans.. :( Så ja får väl va hemma bara idag då. Kika på nån film eller tjata på mamma.. :)

Nu ska jag käka lite lunch!

Puss Puss

~kanske borde~

Smält cholkad!

Somnade inte förens vid kl 1.. Hahah Blir lätt så man fastnar vid datorn när man har trevliga människor att prata med.. :) Låg i sängen idag och segade ett bra tag innan jag gick upp.. Sen bestämmde jag med Putte att vi skulle äta tillsammans på pizzan så jag och morsan åkte dit och käka med honom.. Vart en kebabsallad idag igen! 4e på rad.. Haha, men gott är det..:) Sen åkte jag hem och duschade och så körde mamma mig hem till Johanna.. Vart bjuden på vaniljglass med smält choklad och hallon på.. Riktigt mumsigt! :) Sen kom mamma och hämta mig igen och så åkte jag hem och la mig framför datorn och halv kika på en film.. Sen gjorde jag i ordning lite tacos.. Riktigt mumsigt och det vart över så nu har jag lunch till i morrn också! :)
Om Sebban är frisk i morrn så ska jag ta med mig honom ner till Lokalen och hälsa på Ingalill och barnen.. Va så länge sen! Kan ju hoppas på att min smygfavvis är där.. :) Men dom har ju blivit så stora alla barnen! :)
Annars vet ja inte vad som händer i morgon.. Blir nog bara att ta det lungt.. Är lite nervös inför onsdagen, men det kommer nog gå bra..

Ska lägga mig nu och lyssna på lite musik och chatta lite mer.. :)

Puss Puss

~you make my day~

RSS 2.0