Älskar mitt jobb!

Sen jag skrev sist så har livet varit underbart i stort sett! 

Den 8e mars var jag och Linda från Five på studiebesök både på Tunet och på Dollar Store.. Allt verkade jättebra! Så den 9e började jag min praktik på Tunet. Trivdes som sjutton från första stund.. Allt har rullat på skitbra och jag lär mig nya saker varje dag. Kommer bra överens med dom andra som jobbar där! Uffe, Peter och Kjell, riktigt roliga typer! Sen gubbarna som kommer på 9e fikat varje dag och fikar och snackar skit!
Behöver jag säga att jag älskar att vara ensam tjej?? Så jäkla skönt att slippa tjejer! Jag funkar bara med killar! Så jäkla bra!
Skulle ha slutat på Tunet denna vecka. Men jag trivs så jäkla bra där ute så jag frågade om jag fick ha fortsatt praktik där i stället för att vara på Dollar Store med massa tjejer och annat folk.. Och det fick jag! Så igår var Linda förbi och så fixade vi förlängning!
Just nu har vi inte så mycket att göra där ute på dagarna så det blir rätt korta dagar. Men det är kul iaf. Arbetade med Kjelle för första gången förra veckan och vi hade skitroligt ihop.. Peter är i Thailand just nu och jag längtar tills han kommer tillbaks.. Han hackar på mig och är allmänt uppkäftig, men vi har riktigt roligt iaf för jag kan vara rätt uppkäftig jag med! Allt på en rolig nivå :) Uffe han bara skrattar åt mig.. Man går alltid med ett leende på läpparna! Längtar varje kväll tills att klockan ska ringa på morgonen så jag får gå upp och åka iväg till jobbet!
Det är så kul för det är olika saker som ska göras varje dag. Det är alltid nått nytt som dyker upp.. Aldrig samma sak två gånger, förutom att städa på morgonen då! 
Drömmen just nu vore att få en anställning där.. För jag trivs verkligen underbart bra! Men har svårt att tro att det blir något! 
Linda ringde idag iaf och sa att dom sökte folk till IF Tunabro.. Så dom skulle kanske ringa mig om jag var intressant för det jobbet. Så vi får väl se om dom hör av sig! 
Ska iaf ge järnet på Tunet dom veckor som är kvar och visa att jag verkligen vill jobba där. Så får vi se vad som händer! 

Annars händer det inte så mycket i mitt liv.. Umgås med lite folk då och då, men oftast ligger jag hemma i sängen och halvsover..
Har iaf fått tid för undersökning av urinblåsan äntligen! Ska bli spännande och se vad dom hittar på för nått där inne! Skulle ha varit dit i morrn, men dom ringde och flyttade tiden till torsdagen så då slipper jag vara ledig i morrn! Räcker med att jag åkte från jobbet vid kl 9.30 idag för tandläkarbesök och att jag ska vara hemma på torsdag för att jag ska göra en sockerbelastning på VC vid kl 8.. Så de passa bra med tid på torsdag!

Nu funderar jag på om jag ska baka lite till gubbarna i morgon! Bakade förra veckan och det gillade dom och nån brukar alltid ha med fikabröd så då kan jag ta med lite tills i morrn! Men vi får se.. Är inte alls pigg just nu!

Nu orkar ja inte skriva nå mer.. Men jag ska försöka uppdatera lite oftare!

Puss puss

~om du bara vågade satsa lite~

Livet leker lite grann!

Helt plötsigt så ser livet jäkligt mycket ljusare ut!

I onsdags gick jag som sagt upp vid kl 7 och åkte och lämna bilen åt syrran och sedan körde hon hem mig så jag fick somna om.. Sen hände det inte så mycket fram till kl 17.. Då lånade jag syrrans bil och åkte runt på lite olika ställen och leta efter en hockeyklubb till vettigt pris.. Känns ganska onödigt att köpa en klubba för några tusenlappar när jag bara spelar på skojj helt själv.. Men hittade ingen, men fick med mig ett par skridskoskydd iaf.. Sen vid kl 21 så körde jag Sofia till Grängesberg och sedan åkte jag till Sportfältet och åkte lite.. Skojj som sjutton, lagomt drygt att åka i blåsten.. Men skönt! Det känns bra i kroppen efter åt! Åkte sedan hem och slängde in mig i duschen och sedan i sängen..

Gick upp strax innan kl 7 igår och åkte och hämtade syster vid Lidl, åkte till Djurås och käkade frukost på OK med mamma och sedan åkte jag och släppte av syster i Mockfjärd.. Åkte sedan mot Borlänge för möte på FIVE.. Återkommer med mer uppgifter om det längre ner! Efter de mötet åkte jag till Hönsarvet och hämtade saker åt syster och åkte sedan mot Djurås.. Sen åkte jag till Mockfjärd och lämna alla Sofias saker och sedan åkte jag tillbaks till Djurås för möte med Eva! Efter det så åkte jag och mötte upp mamma vid restaurang Älvmötet och så lunchade vi! Sen åkte jag till Vogt Snickeri med en lucka och sen åkte jag mot Falun. Väl där hämtade jag upp färg på två ställen! Åkte sen till Hönsarvet och hämtade Sofias jacka och sen till nyckelförrådet på Bullermyren och hämtade ut nycklar åt pappa.. Sen åkte jag till Vogt igen och lämna färg och sen till Mockfjärd och lämnade färg och nycklar åt pappa! Delade en pizza med syster och sen körde jag hem Magnus till Gagnef.. Stannade kvar där och följde med han och mamma ner till skolan och åt lite korv och tittade på när några andra spelade hockey. 
Åkte sedan mot Blge och ut till Romme och kollade vart Tunets IP låg och sedan tog jag en sväng ut till Coop och kollade efter en klubba, men dom hade bara felvinklade.. :( Efter det så drog jag hem till Uffe och drack lite kaffe och vid kl 21-22 landade jag äntligen hemma i sängen! 
 
Idag har det inte hänt mycket alls.. Har legat i sängen i stor sett hela dagen! Vart sjukligt trött och mått konstigt.. Haft måttligt ont i munnen pga min visdomstand som bara bråkar och sen gör mitt ena knä lite mer ont än vad det borde.. Skulle ha åkt skridskor både igår och idag, men knäet värker på en hel del så de känns lugnast att låta bli och sen regnar det ju ute nu också så det är väl ingen höjdare att vara ute och åka!
Nu på kvällen har jag diskat och lagat mat. Vart tacos! Riktigt smarrigt! Men vart lite väl starkt åt min onda mun med sambal oelek, green chili, tacosås och oliver med chili i.. Men de va så gott så de fick svida hur mycket det ville.. Min visdomstand ska inte stoppa mig från att äta gott. Haha
Efter det kom Uffe hit och snacka lite skit, lika rolig och skämtsam som vanligt! Han bjöd på en smarrig öl också. Den satt inte heller helt fel! Men han åkte för en stund sen och nu ligger jag i sängen! Inte trött, men seg.. Blir nog vaken en stund till..

Nu ska jag berätta om mötet på FIVE!!

Åkte dit helt utan förväntningar då jag vet att jag bara blir besviken annars.. Men så fort jag träffade Linda som hon hette och vi började prata så kändes det bra! Jag förklarade min situation och talade om vad jag helst ville göra och att jag var hockeyintresserad och sånt.. Redan då sa hon att hon hade några planer för mig, men ville inte avslöja dom redan då utan att vi skulle ta de nästa vecka för att jag själv skulle komma med förslag om praktikplats och sånt.. Men ju mer vi prata och så så kunde hon inte vara tyst så hon berättade att det fanns möjlighet till praktik på Tunets IP och på DollarStore.. Och jag fastnade för båda två på en gång! Så de skulle bli svårt att bestämma sig men vi kom överens om att vi skulle åka ut och besöka båda ställena nästa vecka.. Hon skulle kontakta båda ställena och höra sig för om det var okej.. Så jag åkte därifrån riktigt glad och det kändes verkligen som att det var på väg att hända nått, men tänkte ändå att med min otur så blir det bara skit av allt..

Men 30 minuter efter att vi sagt hejdå så ringde Linda upp mig och berättade att hon pratat med dom och att vi var välkommna på studiebesök! OCH, kändes allt bra för mig så skulle jag få börja ute på Tunets IP redan nästa vecka och vara där i tre veckor och, om jag fattade det rätt, efter det börja på DollarStore och vara där i 1-2 månader!!

Kan ni fatta hur jävla glad jag är! ÄNTLIGEN ska jag få komma ut och jobba och göra nått vettigt om dagarna! Som jag har längtat! Tänkt om kärringen på AF lyssnat på mig på en gång så hade jag redan varit igång! Känns nästan som att detta är för bra för att vara sant! Är taggad som sjutton inför nästa vecka! :)
Och på måndag ska jag klippa mig och färga håret! Ska bli skönt att klippa upp det och få lite kortare lugg och få en snyggare färg!! Känns som att livet leker lite även fast hockeyn är över!
Nu hoppas jag bara på att vädret bli kallare igen så jag kan åka grillor i morrn och på söndag och några veckor till!

Nu ska jag kika vidare och sedan slå igen mina blå!

Nattinatt! <3

~hur kan jag sakna dig~

Lira hockey!

Det gick faktiskt hyfsat på AF denna gången! Men man får ju panik av att bara se kärringen! En riktig jäva surfitta! Men jag ska iaf börja på nått som heter FIVE. Där jag kommer få hjälp och stöd med att hitta en praktikplats inom Falun/Borlänges närlingsliv! Tror det kommer bli bra bara dom är villiga att lyssna på mig.

Igår fick jag äntligen fingrarna ur röven och tog mig till hockeyplanen vid sportfältet och åkte lite skridskor. Visserligen bara en kort stund, mest bara för att prova på lite.. Gick bra, förutom att min fot krångla som vanligt och sedan fick ja inte skridskorna att sitta som jag ville. Men men! Och idag var jag, mamma och Magnus ner till planen vid Kyrkskolan i Gagnef och åkte. Eller det var bara jag och Magnus som åkte! Men satan vad kul det är.. Trodde att jag skulle vara som bambi på hal is, om inte ännu värre.. Men för att inte ha åkt skridskor på 10 år så tycker jag att det gick suveränt! :) Lite stel i åkningen och så men klubba och puck funkar fint! :) Kommer väl igång ju mer jag åker! Lyckades snubbla/trilla på nått vänster och slå ner knäna i isen. Va lagomt skönt och mina knän kommer vara vackra i morrn! Men de gör inget, för de är så jäkla kul!
Har länge velat spela hockey själv. Men aldrig tagit tag i det.. Men nu så börjar det hända nått.. Inte för att jag kommer bli en hockeyspelare nu, lite sent på tänkt! Men man kan fördriva tiden och spela på skoj! :) Borde kanske gå nån hockeyskola eller nått! ;) Hahah Men är lite för gammal för det kanske! :P Får lära mig själv allt jag kan i stället.. ;)

Har iaf bestämt mig för att besöka en rink varje dag så länge isen ligger kvar och jag har möjlighet att ta mig till en rink.. Vet inte om planen här i kvarnsveden är spolad.. Annars får jag väl gå till sportfältet! :) 

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite bloggar och så innan det är sovdags! Ska lämna syrrans bil kl 7 i morrn så de kanske är bäst att sova tidigt så man orkar kliva upp! 

Pösspöss

~försent~  

RSS 2.0