Förkylning

Gårdagen vart riktigt bra!
Jag och Erik åkte hem till Jossan och Andreas och åt lite.. Dom käka kräftor och vi dela på en pizza och så snacka vi lite skit, strax innan kl 21 så åkte vi hem och fixa lite och sen drog vi hem till Zara och Dan.. Där var även Victor,Jörgen och Therese..Trevligt! :) Och strax efter 22 så gick vi ner på Agnes och kika/lyssna på Magnus som lira där.. :) Hade riktigt trevligt men jag mådde inte så vidare bra.. Jag och Erik skulle gå hem runt kl 00.30, men vi träffa på mamma och moster och så hjälpte vi moster till en taxi och sedan gick vi och åt och sen vill Erik ta en öl till så vi gick tillbaks, men sen orkade jag inte nå mer så vi gick hem!

Idag mår jag inte heller nå bra, men det kanske inte är så konstigt eftersom jag är ute och ränner när jag borde ligga hemma och vila.. Lungorna gör skit ont och halsen lika så.. Och sen har vi den lilla örvärken som blir värre när man är förkyld och sen så kan jag inte snyta mig rikitgt för det gör så jävla ont i näsan.. Hahah Nu var det mycket gnäll.. Men det verkar som jag slipper febern idag iaf.. Än så länge..

Nu ska jag gå igenom kylskåpet för hundrade gången idag och kolla om det finns nått gott! Tror vi måste åka och handla nått sen.. ;)

Hur som, Tusen tack för en trevligt kväll Zara,Dan,Jörgen,Victor. Man har alltid roligt och trevligt i erat sällskap! :)


Puss puss

~fun~


Skruvat

Bröllopet vi var på var jättefint och det var roligt att träffa alla..
Har inte så stor koll på vad vi har gjort under veckan som varit, jag har iaf varit sjuk och hemma från jobbet.. Och i torsdags så drog jag iväg på kryssning.. Leksandsbåten! Va ju meningen att jag skulle skita i den eftersom jag hade fått en läkartid då. Men jag hade ingen större lust att kasta tusen spänn i sjön..
Kul hade jag iaf.. Fast förkylningen gjorde så jag orkade inte hålla igång så mycket.. Fast efter att ha funderat på vad jag drack under kvällen så va jag nog inte så lugn iaf.. Hahah Började med en öl på bussen, sedan 5 glas öl till maten, sedan en öl och en jäger, en tranbärsdrink, en tuborg, en till öl och jäger, och sedan 5 passionsfrukts drinkar.. Hahah Jag var även lite dum och rökte... Men ja rökte faktiskt bara 3 cigg och sen var de bra sen..
Mådde skit dåligt igår.. Vaknade med feber och ett jävla illamående.. Vart lite sjösjuk tror jag, de gungade en hel del.. Eller iaf för mycket för att jag skulle fixa det.. :P Haha Under dagen kom även baksmällan smygandes.. Kom till Borlänge vid kl 20 ungefär.. Erik mötte upp oss och så körde vi hem Nylund och Carina och sen åkte vi och köpte pizza och sen åkte vi hem och ja käka och la mig i duschen en stund innan ja la mig i sängen.. Vi somna ganska fort bara jag va tyst.. Hahah
I morse gick Erik upp vid kl 6 och jag låg kvar och sov.. Vaknade kl 11, käkade lite pizzafrukost i sängen och nu sitter jag och glor på tv.. Vill att älskling ska komma hem från jobbet så jag har någon att dryga mig med.. Haha När han slutar ska vi hem till Jossan på kräftskiva och sedan vet jag inte vad som händer..
Tydligen så var vi bjuda hem till Zara och Dan.. Men det är även Rootvälta i Rättvik ikväll.. Vilket jag längtat efter hur länge som helst.. Jag har liksom bestämmt mig för att denna gång ska jag se dom i Rättvik eftersom jag har missat dom så många gånger där och det kommer dröjja innan dom spelar här i närheten igen.. Men eftersom jag inte fått mina pengar än så går det åt helvete.. Jag vet att jag kan ta mig dit iaf men samtidigt så vill jag umgås med Zara och Dan och dom,  för man har alltid roligt och trevligt då.. Men hur som så blir det nyktert för min del eftersom jag som sagt var inte fått mina pengar än... SUUUUUUUUUUUURT då jag faktiskt är riktigt jäkla party sugen.. Det va jag redan igår kväll innan jag somna.. Hahah Sjuk som jag är..
Detta vart är snurrigt skruvat inlägg, jag vet.. Men jag är lite snurrig och skruvad så jag bjuder på det! Haha

Får se vad denna kväll slutar med! Det blir som det blir och det kommer bli bra hur det än slutar!

Puss puss


~snurrigt~

Bröllop

De gick jättebra på hockeyn igår.. Kul att lära sig nått nytt.. Men satan vad kallt det är där inne om man sitter still hela tiden.. Å så hade jag inga strumpor på mig dum som jag är.. Haha Men det blev 4-4 iaf. Borlänge spelade riktigt bra faktiskt och det set lovande ut..
Efter hockeyn så åkte jag och Erik och handla lite och sen tog vi en vända ner på stan och kolla på lite bilar och tog en varsin öl och sedan åkte vi hem igen!
Idag är det bröllop som gäller.. Har faktiskt aldrig varit på bröllop.. Men skoj ska det bli.. Få träffa lite mer av Eriks släkt och så! :)

Nej nu ska vi åka så vi kommer i tid! :)


Älskar min Erik mest av allt! <3
Jag är lyckligast i hela världen!

Puss

~sista~

Hockey!

Måste erkänna att jag är väldigt nervös.. De är nämligen så att jag ska sköta klockan på kvällens match mellan Borlänge och Hedemora.. Jag har inte en aning om hur man gör eller hur det funkar.. Kommer sluta med katastrof.. Fast vem vet, det kanske är lätt som en plätt.. Det lär väl visa sig..
Längtar som en tok tills säsongen drar igång på allvar.. Då får jag hålla på med det som jag kan och är bra på! :)
Lite tråkigt är det att Erik är ledig 5 av dom 6 första matcherna.. Hade ju varit smidigare om han hade jobbat.. Och jaa, vi måste umgås hela tiden.. Hahaha ;) Nej då, men det hade ju varit roligt om han va lite intresserad av hockey och hade velat göra mig sällskap.. Men jag ska nog kunna tvinga med honom dit nån gång iaf.. Nu är väl inte jag så roligt sällskap under perioderna då jag sitter i båset.. Men ändå! Hahah Det är ju roligt att ha nån att prata med under pauserna! :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film så tiden går lite fortare!!


Puss puss


Gillar

Jag längtar som tok till den 2 september.. Då ska jag och Erik och ner till småland! :) Ska bli riktigt roligt.. Ja har ju planerat sen länge att jag ska åka dit innan vintern kommer så ja och mormor kan gå ut och plocka lite svamp, ta en mysig promenad i skogen med hundarna, hälsa på kusinerna och bara vara.. :) Men nu blir det bättre än väntat för min älskling vill följa med också! :) De gillar vi skarpt! :)
Sen ska jag tvinga med honom till Orsa Björnpark nån dag också! Haha Vill verkligen dit och se på alla djur som finns där! :) Kass som jag är! Haha

Nu kom jag på att jag håller på att laga mat.. Så jag kanske ska fortsätta med det innan den blir bränd.. ;)


Puss Puss

~kärlek~


Örvärk

Gårdagen vart en lång dag.. Lyckades aldrig somna om på morgonen så jag starta tvätt maskinen och så bjöd jag hit Linnea på kaffe.. :) Startade diskmaskinen och plockade lite och sedan gjorde jag mig i ordning och åkte till AF och fick ett papper ifyllt så jag kan få lite pengar.. Va meningen att jag skulle avskriva mig därifrån, men jag får ta det med min handläggare i början på september i stället! Sen åkte jag hem till mamma och kramades med Sebastian. Han hade saknat mig! :) Fick lite mat och sedan åkte jag hem till Erik igen.. När han kom hem så åkte vi och handla lite och sen åkte vi hem och gjorde ingenting alls typ.. Bara segade! Sov en sväng mellan kl 18-19 men man blev ju bara tröttare av det! Och inatt har jag sovit jättedåligt.. Har en jävla rethosta som kommer på natten och sen en jävla örvärk.. Dags att sätta in ett rör igen tror jag för uppenbarligen så funkar det inte när det är igentäppt! Haha Idag är älsklingen ledig och jag också för den delen.. Jag vägrar stå på verkstaden med örvärk och lyssna på 3 slipmaskiner som går i ett!

Ska nog bädda ner mig en stund till och se om ja blir lite piggare om ett tag..


Puss puss


~orka~


Känsla

God morgon allesammans!
Vet inte riktigt varför jag är uppe nu.. Gick upp 03.45 med älsklingen som skulle iväg och jobba.. Sen har jag bara inte tagit mig till sängen..
Har en konstig känsla i kroppen. Vet inte vad det är. Känner mig orolig, rastlös, snurrig och ja allt.. Försöker komma på vad det kan vara. Men jag har inte en aning. Det är drygt att känna så här för jag kan inte slappna av och jag blir allmänt gring.. Känner mig som nån jävla klimakteriekärring eller nått sånt..
Jag har inte varit hemma på en vecka typ.. Bara varit hem och hämtat lite kläder och annat som jag har behövt.. Funderar på att åka hem nu och lägga mig och sova.. Vi får se hur jag gör..
Sen har min telefon börjat leva ett eget liv.. Ibland funkar inte knapparna, ibland när man pratar i telefon så lägger den på av sig själv och ibland så skicka upptaget ton när det ringer.. Väldigt konstigt.. Önskar jag hade råd med en ny telefon. Men ja får väl dra igång min gamla Nokia.. Får se om den funkar som den ska.. Annars får ja väl köpa nån telefon för typ 200-300 kr eller nått..

Igår gick jag upp med älsklingen innan han skulle till jobbet och sen så gick jag och la mig igen.. Sov till kl 14.. Hade migrän så jag hade ingen vidare lust att gå upp tidigare.. Sen kom älsklingen hem strax innan kl 16 och då hade han köpt med sig en chokladkaka och en cola åt mig. Jag vart så glad för det är precis det jag vill ha när jag har migrän.. Av nån anledning så släpper migränen efter att jag ätit choklad! Han är bäst min älskling! :) Sen myste vi och dryga oss resten av dagen.. Vid kl 21 åkte vi och käka pizza och sen åkte vi hem och la oss.. Somna nog ganska fort..

Nej nu ska jag nog lägga mig igen. Stannar nog kvar här iaf! Bara drygt att packa ihop sakerna och åka hem..

Puss Puss


~love~

Kär

Jag älskar Erik Dahlström!
Äkta kärlek!
Evig kärlek!

Mackor!

Igår var älsklingen ledig så vi tog det bara lungt. Va och handla lite smått och så va vi ut till hans stuga och kikade hur det såg ut! :)
Idag tog vi det bara lungt och myste på förmiddagen och sen så åkte han och jobba vid kl 14 och ja la mig och kikade på Sex and The city 2.. Helt okej film faktiskt.. Sen tog jag en dusch, hängde tvätten och sedan åkte jag till Mockfjärd.. Prata lite med pappa och Bodil och sen åte jag till Borlänge igen och handla på Willys och sedan åkte jag hem till mig och hämtade lite saker och sen åkte jag upp till IP och pussade på gubben! :) Och nu sitter jag hemma hos honom och väntar på att han ska sluta! Har gjort i ordning lite mackor som jag ska slänga in i ugnen snart och så tänkte jag tända lite ljus och så.. :) Sen ska jag krama och pussa på min älskade tills jag somnar! Haha De känns så konstigt att vara här när han inte är hemma.. Blir knäpp när ja inte har nån att pussa på.. Men bara värken ger med sig för denna månad så ska jag ta mig till jobbet och då blir det nog lite lättare att vara ifrån varann.. :P Haha
Jag blir fan bara mer och mer kär för varje dag! Exploderar snart tror jag.. Trodde inte man kunde känna så här mycket för någon.. Visst har man varit kär förut, men detta slår allt! Tro mig! :) Jag är så lycklig! Allt känns så rätt!

Nu är de dags att slänga in mackorna i ugnen och sedan invänta älsk!

Puss och God natt!

~käääääääääääär~

The Last Song

Erik kom vid kl 22 igår, så vi käkade och så gick vi och la oss.. Somnade nog relativt fort kan ja lova.. Inge kul att må så här och så håller älsklingen på att bli sjuk också!
Idag gick vi upp vid kl 9 och gjorde oss i ordning och så åkte vi till Djurås så jag fick ta min vitamin spruta och lämna lite prover.. :) Sen åkte vi hem till mamma och hämtade lite tabletter som ja kommer behöva nån dag framöver och sedan så åkte vi hem till mig och laga lite mat och käka och sen åkte vi hem hit till Erik.. Vid kl 14 åkte han till jobbet och jag har legat på soffan och glott på film sen dess... Va iväg och hämta nycklar och handla lite emellan bara.. Kollade på The Lats Song.. En riktigt bra film.. Grät som ja vet inte vad.. Haha Är väl hormonerna som spökar nu.. Haha
Nu tänkte jag ställa mig och laga lite mat! :) Börjar bli hungirg igen! Får se vad det blir för nått!

PussPuss


~segt~

Helgen som varit!

Intressant/ointressant.. Skit samma, måste skriva för att komma ihåg va jag gör! Haha

Som sagt så åkte vi till min syster i fredags efter att Erik slutat jobbet. Pappa och Bodil kom dit också och vi vart bjudna på tacos.. Riktigt mumsigt! :) Efter maten drack vi lite kaffe och sen så åkte vi hem igen. Gjorde oss redo och göra stan osäker och så tog vi bussen ner på stan.. :) Gick till Liljan och satt oss där.. Efter ett tag kom Zara, Dan och Victor dit också. Så vi hade riktigt trevlig.. :) Strax efter kl 1 så tvingade jag med mig älskling till Skrubben och så tog vi en öl där innan vi gick hem!
På lördagen va båda två lite halv sega men vi släpade oss iväg till bolaget och handla lite gott. Sen ställde sig Erik och laga mat och jag la mig på soffan med en kall öl.. :) Sen käka vi och lyssna på musik och drack gott.. :) Hade även riktigt roligt åt en dammtuss som dansade för oss på golvet.. Vi kan konsten att roa oss.. ;) Sen gick vi ner på Skrubben och tog en varsin öl och sen gick vi till Liljan.. Vi inte så särsklit kul där tyckte jag, men vi tog en varsin öl där och prata med lite folk och sen gick vi till Centrum Grillen och käka en varsin curry/bacon burgare.. Dom är ju så förbaskat jäkla goda.. Sen gick vi hem! 
Söndagen va en riktig seg dag.. Jag börjde den med att gå till affären och handla lite och sen gjorde vi i ordning curry/bacon burgare och käkade.. Riktigt mumsigt men inte lika gott som orginalet.. Haha Sen sega vi bara, va och handla lite chips och sånt och så kolla vi på en film och sen gick vi och la oss strax efter 21 nån gång. Men ingen av oss kunde somna så vi lågoch prata och kolla på mina såkallade "roliga filmer" på telefon, men de är nog bara jag som tycker dom är roliga.. Kass humor som jag har! Hahah 

Idag gick vi upp vid 10-11 och så gjorde jag i ordning en hamburgare och gjorde mig redo för att åka hem.. Sen körde Erik hem mig och så åkte jag och jobbade med Magnus ett tag.. Och sen har jag bara setat här hemma och tråkat i stort sett... Va upp till IP och pussade på älsk lite och va och handla.. Å nu står det en potatisgratäng i ugnen och ja väntar på att Erik ska komma hit snart! Vill bara äta och lägga mig. Är skittrött och på uruselthumör..

Ska steka på köttet nu och invänta min gobit! :)

Puss puss

~uruselt~

Helg

Äntligen är det helg! Och både jag och Erik är lediga! :) Ska bli så skönt att slippa gå upp före kl 5.. Haha

Dom är dagarna som har varit har jag bara jobbat och varit med Erik.. Igår fyllde han år så jag bakade en rulltårta med grädde och färska jordgubbar i.. Och så fikade vi med hans föräldrar! :) Sen åkte vi till kupolen och kika lite och så bjöd han på donken! :)
I morse så körde han ham mig och så la jag mig och sov. Vid kl 11-12 ringde mamma och väckte mig och ville bjuda på lunch, så det vart donken igen. Hahah Åkte sedan hem och här har jag varit sen dess.. Fast ja va upp till IP och pussa på älsklingen en sväng också.. Och så har jag diskat! :) Nu ska jag väl hoppa in i duschen och göra mig i ordning så jag är klar när älsk slutar vid halv 18.. Då ska han hämta upp mig och så ska han hem och duscha och sen så åker vi hem till syster min och äter lite mat.. :) Sen ska vi snabba oss hem och sätta oss på nån uteservering och njuta av en kall öl! :)
Bra start på en efterlängtad helg! :)

Nej, nu ropar duschen!

Pusspuss

~lycka~

Obeskrivligt.

Den här känslan är helt obeskrivlig.
Det är sjukt allt ihop egentligen.
Men jag är överlycklig.
Jag är kär som en tok.
Jag trodde inte man kunde bli så här kär på en gång. . Men jag är det och det är underbart. Det går verkligen inte att beskriva hur jag känner!
Vi är så lika på alla sätt, vi har så roligt tillsammans och vi är som gjorda för varann. Det känns så sjukt bra så det är inte sant. Det är nästan skrämmande hur bra vi passar ihop.

♥Erik Dahlström♥

Helgen i Tansen var helt underbar. Vi har myst, pratat, skrattat. Vi grillade och åt god mat. Satt vid vattnet och käka blåbär och bara hade det bra! Igår när vi kom hem så bjöd han mig på pizza och sen åkte vi hem till honom och tittade på film! :)
Gick upp strax innan kl 5 i morse och gjorde oss i ordning och strax innan kl 6 körde jag han till jobbet och nu sitter jag här hemma och väntar på pappa. Vi ska åka till Falun och montera handtag som vi inte orkade i fredags när det var så jäkla varmt och drygt! Sen ska vi lämna lite grejjer på Tjärna Ängar och sen hoppas ja på att jag får åka hem. Ska göra i ordning råttornas bur för jag ska sälja dom till Angelica. Jag känner att jag inte har tid för dom och jag får bara dåligt samvete av att veta att dom sitter själv här hemma.

Nej nu är det dags att slänga på sig arbetskläderna och gå ut! :)

Puss puss

~min~


RSS 2.0