Voddler & Spotify.

Hade super trevligt igår! Åkte ner till Jenny och satt där och drack lite innan vi åkte ner på Skrubben. Tog en öl och nån drink där! Sen kom Murre och Sussie ner så gick vi på Butterfly och tog en öl och sen gick vi på Liljan... Det va skitkul där och Touch Down är verkligen ett super bra band! Vi dansade och hade skit kul hela kvällen.. Och i morse när jag vaknade så mådde jag verkligen som jag förtjänade.. Hade även med mig en kompis hem vid namn Micke.. Hahah Vet inte riktigt vad han skulle med hit och göra, men men.. Hahah

Jag har legat i sängen hela dagen idag och bara mått dåligt! Men nu börjar det känns bra igen!

Ska lägga mig och kika på en film tänkte jag.. Har ju fått Voddler nu så jag tänkte kolla om det funkar.. Fick även spotify idag så nu kan man lyssna på musik också.. Haha

Puss och God natt nu!


~kanske,kanske~

Skojjsigt

Åkte till Ludvika igår och kikade. Magnus följde med också! Vart Ludvika seger med 7-1.. Det var riktigt kul att se gubbarna spela igen.. Inte riktigt samma fart och spel som för några år sedan men bra ändå!

När vi kommit hem igen så skulle mamma köra Ove, Pierre och en till till Leksand.. Så jag hängde med dom dit.. Vi gick på Leksands baren och tog några öl och sen åkte vi hem igen.. Följde med Pierre hem och pratade lite skit innan jag gick hem och sov!

Vaknade vid kl 12 ungefär.. Gick upp och gjorde mig i ordning och så körde mamma mig till Bolaget så jag mötte upp pappa där så jag fick mitt körkort och så handlade jag lite dricka till kvällen.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat och hoppa in i duschen och sen ska jag ta tåget ner till Borlänge och festa med Persson.. Vi ska käka på China senare ikväll också! Gu va jag längtar..

Men nu är det dags att sätta fart om jag ska hinna!

Puss

Hockey igen.

Ja igår va det hockey i Borlänge.. Dom vann äntligen.. Besegrade Hedmora med 3-2.. Riktigt skönt.. Det behövdes verkligen! Allt det trevliga folket var där så det var kul! :) Frågade även om dom hört nått om surgubben har något emot mig, men det hade dom inte.. Men dom tala om att han är lite speciell. Haha Jaja, ikväll är det hockey i Ludvika iaf. Dom möter Sandviken och jag funderar på att åka dit och kika.. Kan nog bli skojj att se den bäste spela igen! Lär ju passa på medans han fortfarande håller igång! :) Får se om jag får Mamma eller Magnus med mig.. Jag har ju inte så många kompisar som är lika hockey intresserade som mig! Men men..

Har inte gjort ett skit idag.. Haft sån huvudvärk och mensvärk så jag har inte orkat göra nått speciellt! Mamma kommer väl hem snart hoppas jag.. Trökigt att sitta hemma själv.. Eller det kanske är Magnus och pojkarna som kommer hem först idag.. Har ingen koll! Men de märks väl snart!

Ska nog ta en dusch nu! 

Puss

~tack~ 

Faan

Varför i helvete får jag inte in nå pengar på mitt konto?!
Jag skulle ha haft pengarna igår.. Jag ska fan ut med över tvåtusen i morrn och jag ligger minus på mitt konto! De kommer ju gå åt skogen! Lär ringa soc och höra i morrn när ja vaknar! Om dom inte kommit in tills dess vill säga!  


Idag har jag käkat gott med! :)

Köpte Connys färdiga Wook från ICA i Djurås.. Stekte på det och hällde över lite grädde och så käkade jag det tillsammans med sallad! Satan va gott det är, synd bara att de är lite dyrt!

Till middag hackade jag lite lök och blandade ihop med tonfisk och så stekte jag det med lite creme frachie och curry och så käkade jag det tillsammans med sallad! Gott och enkelt och billigt!

Nu e det dags att sova!

Puss och God natt mina älsklingar!


~i need you here right now~


Recept.

Här kommer recepten som jag lovade!

4 port.
Halloumigratäng:
2 förp halloumiost
1 dl creme fraiche
2 dl grädde

1.Skiva halloumiosten och lägg i ugnsform, rör ihop creme fraiche och grädde och häll över. Grädda i 200 grader ca 20 min, man kan lägga folie över om det ser ut att bli bränt och ha inne i ugnen längre.

Jag skivade även lite röd paprika och hade på för att få lite mer smak! Det vart super gott!


Kycklinggratäng
4 port.
Ingredienser:
4 färska kycklingfiléer (eller en färdigrillad kyckling)
2 dl Creme Fraiche
2 påsar bearnaisesåspulver - kokas enligt förpackningen
2-3 msk Mango Chutney
ca 2 dl riven ost

Gör så här
Värm ugnen till 200 grader.
Strimla kycklingfiléerna, stek dem gyllenbruna, salta och peppra (eller bena ur kycklingen och dela köttet i mindre bitar).
Blanda ihop Creme Fraiche, bearnaisesås och mango chutney.
Bred ut kycklinköttet i en ugnssäker form och slå över såsen. Strö över den rivna osten.
Gratinera i ca 20 minuter, tills osten är gyllenbrun.

Jag hoppade över Mango Chutney och hade i lite HP sås istället, kommer inte riktigt ihåg namnet på den just nu!

Båda rätterna var super goda! Jag käkade sallad,paprika,rödlök och fetaost till! Det var grymt gott! Det är recept som går ut på bantnings metoden LCHF.. Lite kolhydrater och mycket fett! Tänkte prova om det funkar! Det är ju värt ett försök i alla fall! :) Kan ju fan inte bli fetare än vad jag är nu iaf! ;)

Nu ska jag sova tänkte jag!

God natt!

~dina ord gör mig glad~

Hanna Gustafsson

Vart en super god lunch! Lägger upp receptet senare ikväll. Gjorde även en super god middag! Kycklinggratäng! ;)

Nu sitter jag och pratar med Hanna i telefon. Va länge sen jag hade så kul! Haha, har skrattat så jag har ont i magen! ;)

Nu ska jag ta lite av middagen som blev kvar!


Puss


Haloumi

Sitter här och är hungrig som en liten gris som inte fått mat på en vecka! Mamma är på affären och handlar. Så bara hon kommer hem så ska jag laga mat! Det blir en smaskig Haloumigratäng och en god sallad till det! Kanske kan lägga ut receptet här sen!

Nu kom mamma så jag ska hjälpa hon att bära!

Puss

Film och familj!

Har sett tre filmer idag! Forgetting Sarah Marshall.. En riktigt bra film faktiskt, kanske har skrivit om den tidigare. Men jag älskar den! Vet inte riktigt varför, men ja gör det iaf! Sen har jag sett Griffin and Phoenix.. Den filmen är så grymt bra! Den älskar jag ännu mer! Skulle jag veta att jag hade canser skulle jag också vilja att mina sista månader ska se ut som dom gör i filmen! Just nu sitter jag och kikar på Galen i kärlek.. En film som jag också gillar.. Har faktiskt aldrig sett den förut! Men den var spännande, lite galen, lite oväntad och romantisk! Bara den filmen är slut så ska jag sova tänkte jag.. Hade kunnat somna vid kl 18 idag, men de var lite för tidigt..

Fick ett litet meddelande på Facebook! Tänk vad några ord kan göra en glad! Det va precis vad jag behövde ikväll! :) Fick till och med en tår i ögat.. Hahah Är lite överkänslig just nu! Dags för tråkiga veckan snart så de är väl därför! Hahah

♥ Jag vill också säga att jag har världens bästa mamma och pappa som alltid stöttar mig och ställer upp när det behövs! Älskar dom mest av allt i hela världen! Har faktiskt även världens bästa syster! Älskar hon också! Sen har jag ju dom bästa "bonusföräldrar" och "bonussyskon" man kan få också! Helt enkelt så har jag den bästa familj som finns! ♥

Nu ska jag kika på slutet av filmen!

God natt!

Puss

~you~

Inte som man tänkt sej.

Vart inte alls som jag tänkte mig i fredags.. Efter att vi vart på VC så fick jag lov att åka med mamma in till akuten för dom trodde hon hade fått en propp.. Vi va väl där i två tre timmar kanske.. Men de va ingen propp. Så de va bara att åka hem igen! Sen åkte jag och käka med Putte, den lilla gullgubben kom och hämta mig och så bjöd han mig på pizza.. Sen när jag kom hem från pizzan så börja jag chatta med Manne på FB och så bestämde vi att jag skulle åka ner till honom och kolla på film med honom! Så vid kl 22-23 så åkte jag ner.. Vi kollade på senaste Wallander filmen! Den va riktigt bra! Sen åkte jag hem och la mig och sov!

Igår gjorde jag inte så mycket speciellt under dagen! Vid kl 16 så åkte jag hem till Putte och hämta hans kort och sen åkte jag och köpte mat åt honom.. Han mådde inget vidare! Sen drog jag till Mon.. För jag skulle köra Peder där ifrån sen.. Men det slutade med att vid kl 20 så ville alla som va där åka till Insjön, men jag sa att jag inte vlle köra en för mycket i bilen och då vart det ett jävla liv på Bolle, han bad mig dra därifrån och aldrig mer komma tillbaks och precis när jag va på bäg ut därifrån så hör jag att han ropar fitta efter mig och då vart jag så jävla förbannad.. Sparkade sönder ett skåp och sen drog jag.. En sak ska alla ha klart för sig, man kallar inte mig för fitta! De är utav en massa olika anledningar! Men man gör det inte, för då får man skylla sig själv!
Men men, de sluta med att jag åkte och hämta Peder vid kl 22 och så åkte vi ner till Borlänge.. Va först hemma hos chefen ett tag och sen åkte vi hem till honom och pratade lite om allt, sen åkte vi och käka på donken och så va vi på statoil och handla och sen körde jag honom till Kristina..  Ja kom väl hem vid 3-3.30 i natt.. Helt slut. Somnade nästan på en gång..

Och i dag har jag inte gjort ett skit, bara tagit det lungt!! Kollat på en film och ska snart kika på en till!

Puss Pöss

~du är inte värd mig~

Skridskor

Vart på arbetsförmedlingen idag.. Det gick bra, ska få träffa en jobbcoach och få lite hjälp och stöttning med arbetssökandet.. Men förhoppningsvis så får jag en anställning hos pappa om ett tag.. :) Va hem till Putte en sväng också och kikade på hans nya tapeter och hämtade min mössa.. På vägen där ifrån så fick jag möte på en liten grusväg och då gled jag ner i diket.. Vissa tror ju att dom har bredare bil än vad dom har egentligen! Men men, det kom en snäll gubbe och drog upp mig.

Och nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka till vårdcentralen.. Morsan ska dit en sväng och jag ska möta upp Johanna där och så ska vi åka fram och tillbaks till mockfjärd och hämta hockey biljetter medans våra mammor är på VC! :)

Och ikväll ska jag ner till Borlänge och åka skridskor med Linnea, undra hur det kommer sluta! Haha Kommer nog bryta ben och armar! Hahaha..

Nej nu ska jag ta en macka, har inte ätit nått än idag!!

Puss Puss

~bitch~

Ork eller lust!

Jag vill så jävla mycket med mitt liv.. Har planer och drömmar..
Men jag har fan ingen ork.. Ingen lust, ingenting..
Alla tjatar om att jag måste lägga mig i tid och gå upp i tid och all sån skit..
Men det handlar inte om det.. För det spelar ingen roll.. Jag har ingen ork eller lust..
Jag kan inte förklara hur det känns.. Det går inte, för ingen förstår mig.. Alla bara tjatar och tror att det blir bättre av det! Men det blir det inte kan jag lova.. Det blir bara värre!
Orken finns inte där alls.. Jag är helt slut i hela kroppen.. 

Ja vet inte ens varför jag skriver om det.. För det går inte att förklara.. Visst kan det verka konstigt att jag orkar göra vissa saker men inte andra.. Men den energin jag har kvar väljer jag att lägga ner på nått jag tycker är kul.. Kanske fel av mig att göra så.. Borde kanske prioriteradet som är viktigt i stället.. Men då skulle jag aldrig orka göra nått jag tycker är kul i stället.. Folk tycker nog att jag är lat som inte gör nått, men vad fan ska jag göra.. Lev i min kropp och du kommer inte orka många dagar!

Nog om det, längtar tills på torsdag.. Då är det hockey! :) Det är något som får mig att må bra iaf! Det är något jag verkligen älskar och det är det jag lägger ner mest energi på.. 

Tack och god natt!

Älskar er! Ni vet vilka ni är!

 Och Pappa, jag älskar dej! Även fast jag slänger på luren i örat på dej! ♥
 

Poäng

Hade lite fel.. Han gjorde bara 6 poäng.. Men de är väl godkänt.. Challe gjorde 4.. Så tillsammans gjorde dom 10 iaf. Haha



Surgubbe!

Igår så var jag och Linnea hem till Johanna och hälsa på.. Blir nog fint där bara allt kommer på plats.. :) Målade även i skrubben.. Så nu ska det bara målasen gång till och sen är det klart med målningen.. Då är det bara inredningen som ska på plats..

Idag har jag bara tagit det lungt med mamma hela dagen. Vid kl 16.30 åkte vi ner mot Borlänge och hockeyn. Jag övertalade mamma att följa med.. Den jävla fittgubben är allmänt dum i huvudet.. Till och med mamma tyckte han var otrevlig även fast hon inte ens prata med honom.. Men som tur är så finns det folk där som kan göra en glad.. Alla är supertrevliga utom surfittan.. Eller jag kanske ska kalla han surkuken eftersom han är en kille.. Tror fan inte han fått fitta på 100 år så jävla grinig som han är! Hahaha Ååååh vad jag är irriterad.. Men jag längtar till nästa match för då är det alla trevliga som är där och då är det verkligen skit kul att va där! Men nog om det.. Just ja, matchen slutade 2-7.. Enköping vann alltså!

Jens Nielsen har ju börjat spela för Ludvika Hockey nu.. Även Challe Karlberg och några tillbra spelare.. Dom vann ikväll med 15-2 och Jensa vart matchens lirare. Ska ta reda på i morgon hur många poäng han gjorde.. Gissar på 10... Hahah

Nu ska jag sova.. Är supertrött..

Pööss

~bete dej som folk~


Mobbing

Det vart ju inte som ja tänkte mig i lördags. Det sluta med att ingen ville följa med till Rättvik så jag åkte hem till Moa och Hanna i insjön istället. Vi satt och drack lite grogg och tog det lungt bara. De var trevligt det med!
I söndags flyttade jag även över mina saker till Mamma.. Så nu ska jag bo här mesta dels.. Så får vi se vad som händer sen.. Har sängen i vardags rummet, men jag ska sätta upp ett draperi så det bli lite avskilt och sen ska jag göra i ordning i skrubben så det blir en liten spel/data/tv hörna där inne.. Plus att jag ska ha min garderob där.. Det blir nog super bra när det är klart! Annars har det väl inte hänt så mycket..
Borlänge vann i söndags i alla fall. Och i morrn är det hemma match igen. Det blir nog kul, bara surgubben kan uppföra sig som folk.. Annars så tänker jag fråga vad fan han har problem med.. Jag åker liksom dit och hjälper till och gör saker för att det ska funka bra för föreningen och jag gör det utan betalning för jag tycker det är grymt kul. Men det är inte så kul när man bli "utstött/mobbad" av folk som inte vet hur man beter sig! För det är mobbing det han håller på med! Vi får se vad som händer i morgon. Ska inte ta ut nått i förskott men det skulle ju förvåna mig om han har ändrat sig..

Ska försöka få tag i Linnea nu, vi ska hem till Johanna och fika. Hon skulle åka inom en timme sa hon när hon ringde för 1½ timme sedan, men än har jag inte hört nått.. Men men..

Puss Puss

~skönt att du håller med~

Rootvälta!

Japp ikväll är det Rootvälta i Rättvik! Och jag ska dit så klart! Har verkligen längtat som sjutton efter att få kika på dom igen.. :) Går inte att få nog av dom.. Att bara få stå där och lyssna på den bästa musiken som finns och bara njuta, då kan inget bli bättre.. De är då jag är som lyckligast. Jag har lyssnat på Rootvälta sen jag föddes nästan.. Inte för jag kommer ihåg det, men min mamma lyssnade på dom då.. Men jag kommer ihåg när jag var 5-6 år och brukade lyssna på dom.. Älskade deras musik då, och jag älskar den nu och jag kommer alltid älska den! Det är så mycket minnen, både bra och dåliga. :)
Just nu ser det ut som att det blir jag, manne, hans syster och hennes pojkvänn som åker dit. Det kan nog bli trevligt. Känner inte Manne så jätte bra och dom andra har jag nog aldrig träffat, men det är ju alltid kul att lära känna nytt folk! :)

Nej nu lär jag käka nått!

PussPuss

~inget/ingen~

Borlänge Hockey.

Vilken underbar förening.. Alla är så jäkla snälla och trevliga och det är skit kul att vara där och hjälpa till. Iaf varannan match.. Vissa har ju uppenbarligen nått emot mig.. Men idag var alla trevliga och snälla där.. Så det var verkligen skit kul! Även fast det vart förlust! Arlanda vann med 1-4.. Blää för det, men än har dom väl en chans.. Nästa match är på onsdag.. Då kommer det bli trökigt att åka dit eftersom sur gubben ska va där.. Fan tål honom inte, men det är väl bara att bita ihop.. 

Är sjukt trött nu.. Ska nog lägga mig snart..

Pöss Pöss

~you~

Trött

Har inte hänt så mycket kul den senaste tiden.. Va till kupolen igår.. Hittade äntligen ett par skor som passa på mina fötter.. Hahah, köpte även en bh och tre par trosor som satt perfekt!! :) Och i förrgår va jag till Insjön och köpte en jacka.. Så nu slipper jag frysa.. :) Va även på Soc idag.. :) Haha, får nog hjälp med lite pengar.. Så jag är lite glad idag iaf. Men jag är fruktansvärt trötter.. Hade tråkigt igår kväll så jag bestämde mig för att ta en promenad.. De sluta med att jag gick ner till Djurås.. Hahah. Va hos Tommy och glodde på tv och sen vid kl 5 i morse så körde han mig och hämta morsans bil vid hennes jobb och så åkte jag hem och sen hämta jag hon när hon sluta vid halv 9.. Sen va jag som sagt på Soc och nu sitter jag här.. Funderar på att gå och lägga mig en sväng.. Det är ju hockey idag så jag lär vara pigg.. Hoppas verkligen på att Borlänge vinner ikväll. Annars blir jag ledsen i ögat.. Hahah Shit va trött jag är..

Nej ska nog krypa ner under täcket en stund nu.

Puss Puss

~är du ute efter att förstöra för alla~

Inte ett skit!

Har inte gjort ett skit idag..Vakna vid kl 14 ungefär och sen har jag väl bara suttit vid datorn i stort sett.. Käkat lite mat och så har jag gjort en sallad som jag käka nu ikväll.. Mums.. Älskar sallad! Hahah Ska kika på nån film nu snart sen blir de sova.. Morsan skulle väcka mig tidigt i morgon så ja kanske kan vända på dygnet.. Behövs kan ja ju säga.. Funkar inte om man ska somna vid kl 4 och sova till kl 14 varje dag..

Är så jävla irriterad på vissa människor så det finns inte..

Nej nu blir de film..

Puss


~behöver dina kramar nu~

Besviken

Är så sjukt besviken så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Fy fan alltså.. Ja vet inte ens om ja ska öppna käften eller om jag bara ska låtsas som om inget hänt.. Vet att jag gnäller rätt mycket just nu,men det känns i hjärtat kan jag säga.. Hör aldrig mer av er...

Vänskap.

Jag har fan inte en enda riktigt vän.. Ingen som ja kan lita på.. Blir fan bara utnyttjad av varenda en.. Ska sluta vara snäll och ställa upp på alla, ska bete mig exakt likadant som folk beter sig mot mig. Så får vi se hur folk tycker om det.. Kommer bli ett jävla liv kan jag lova.. Ska sitta och snacka en massa skit jag med..
Skulle vara kul om jag fick de minsta lilla tillbaks nån gång iaf.. Men ja kan inte ens få de.. Då är det inge kul längre.. Men nu vet jag precis vilka som är mina vänner och inte..

De här va det sista jag behövde.. Tack... Älskar er med ska ni veta.. Or not..


~du tror du är nått, men du kan dra~

Fryser!

Vart hockey för min del ändå.. För Peter ringde och sa att dom satt fast uppe i Leksand för det gick varken tåg eller buss. Så han skulle bli försenad..  Och tror ni att de funka att åka med min bil.. Nej.. Först starta den inte, sen konstatera vi att den frusit.. Så Bodil fick köra ner mig till ishallen. Kom försent, men det löste sej ändå.. Borlänge förlorademed 3-6.. Trökigt, men det var en bra match.. Fick skjuts hem av Nylund.. Väldigt snällt tycker jag.. Käka en pizza när ja kom hem och nu ligger jag här i min säng och fryser! Ska nog sova snart tror jag. Är helt slut!

Puss Hej

~like~

Förkyld

Japp, jag är förkyld som fan.. De är ju inte ovanligt iofs men ändå.. Hahah Har precis varit ut och satt i motorvärmaren.. Hoppas på att min bil startar.. Måste ju ta mig ner till hockeyn snart.. Matchen börjar ju vid kl 16 så jag måste vara där till kl 14 och så ska jag hämta upp Peter på stationen strax innan kl 14..  Fast om min bil inte startar så gör det nog inte så mycket... Hahah.. Det är faktiskt inte så kul att sitta i en iskall ishall och frysa när man är sjuk.. Men men, vi få se hur det går..

Har även bokat plats på Leksandsbåten 2010! :) Det kommer bli grymt skojj!

Nej nu måste jag käka..


Puss och Kram


~miss somebody~

Borde sova..

Ja det borde jag verkligen, vet inte varför jag är uppe.. Kom hem för en liten stund sen. Har varit och kört Putte och Tias.. Vi var på skrubben till kl 2.. Sen vart det statoil.. Där va det två killar som ville ha skjuts så jag körde dom dit dom skulle och sen plocka jag upp Tias och Putte åkte med sitt ragg.. Släppte av Tias hos Putte och sen åkte jag hem och nu sitter jag här.. Är inte på så bra humör.. Men de blir väl bättre om nån gång.. Ska iaf köpa Johannas dator! :) Eller jag och morsan ska väl köpa den tillsammans, men det blir väl ja som kommer ha den mest! Sen ska vi även köpa en sån där Cross Trainer eller va fan de heter.. Vet inte om dom är bra.. Men nå nytta lär väl den göra iaf.. Hahah Har ju så svårt att gå utan att få ont i min fot så en sån kanske kan vara bra att träna upp benet med.. Va vet jag... Har aldrig provat en sån..

På onsdag är det hockey!! :) Äntligen börjar AllEttan.. Hoppas verkligen på att det går bra för Borlänge nu.. :)
På torsdag ska jag på möte på Soc.. Bara för att jag vart omhändertagen pågrund av fylla..Hahahah De är så sjukt.. Men men.. Jag är tvingad..


Nej nu måste jag fan sova.. Lär ju va lite pigg i morgon iaf..


Puss Hej


~saknar din närhet~

2 januari.

Hade jätte trevligt på nyårsaftonen. Vi vart att vara hemma hos Micke.. Håkan, Sofie, Maria, Lunkan och Hanna var också där.. Vi vart bjudna på käk och så satt vi och snacka skit och drack gott! Vid kl 00 ringde syrran och önska mig gott nytt år och då vart jag jätte rörd! Haha Grät som en liten unge.. Men men. Glad vart jag! Sen sov jag och Hanna kvar där och igår var man lagomt pigg. Tog det lungt hela dagen och sen till kvällen tog jag tåget ner till Borlänge där jag vart upp plockad av Linnea och så drog vi på Skrubben! Hade riktigt trevligt.. Hon drog mellan 23-00 nån gång.. Men jag satt kvar med Micke och Crona.. Vart bjuden på Teuqila som vanligt men vart inte lika full denna gång.. Sen hade jag och Crona en livlig diskussion innan jag gick hem vid kl 4.. Hahah. Snacka om att vi kan bråka! Sov i Linneas lägenhet i natt.. Hon kom och väckte mig vid kl 12.. Då kom jag på att jag skulle till Kupolen och kolla på Erik och Calle från Idol. Så Linnea fick köra dit mig och så mötte jag upp Challe och Lovisa och så käka vi lite och så gick vi och kolla in grabbarna.. Snacka om att Calle är vacker.. Grymt vacker! Fick några bra kort.. Filmade Erik lite också.. Enbart för att jag tänkte jag skulle skicka det till Johanna.. ;) Får väl se om hon blir glad..

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, hon är på hockey och sen ska hon köra mig tillbaks till Borlänge.. Tänke jag skulle gå på liljan ikväll då.. Chrille spelar ju där ikväll.. :)

Ska hoppa in i duschen nu!

Pusselipuss



~stå för vad du gör~

RSS 2.0