Trevligt.

Hade sjukt kul på kryssningen i Torsdags! Finns mycket att berätta men ja orkar inte skriva det här.. Jag lovar att det var bland det roligaste jag någonsin gjort!
När jag kom tillbaks till Borlänge på Fredags kvällen så åkte jag hem till Peder och sov där.. På Lördag kl 13 kom pappa och hämta mig och körde mig till stationen, mötte upp Peter där och sen bar det av mot Västerås.. Checka in på hotellet vid kl 16 ungefär och sen tog vi det lungt på våra rum ett tag innan vi gick och käkade vid kl 18.. Sen tog vi nån öl och pratade lite innan vi gick och la oss vid kl 22 ungefär.. Gick upp vid kl 8 på söndags morgonen, va lagomt pigg. Käkade en god frukost innan kursen drog igång vid kl 09.. Va rätt så kul på kursen men det gick så segt... Den slutade vid kl 17 och då tog vi en taxi till stationen och tog tåget hem till Borlänge!
Åkte hem till Peder och la mig på soffan en sväng.. Sen bestämde vi oss för att vi skulle äta blomkåls stuvning och falukorv.. Så jag åkte och handla och sen lagade han mat! Åh satan vad gott det var! Det är verkligen min favorit mat!  Kan äta det varje dag i flera veckor om det skulle va så.. Hahah <3 Somnade iaf rätt tidigt igår.. Va helt slut efter helgen..

Idag har jag inte gjort så mycket speciellt.. Varit och hälsat på lite folk i gagnef och så bara.
Har fortfarande feber.. Va ju till ÖNH förra veckan, då kom dom fram till att jag hade en infektion i hörselgången så jag har fått örondroppar som ja skulle ta i 5 dagar.. Vilket jag gjort nu men det har inte blivit bättre.. Så ja ska väl ringa dom igen.. Orkar inte ha feber och örvärk nå mer nu..

Nej nu lär jag gå och lägga mig.. Är trött som en liten bäver! Hihi

Puss Hej

~du betyder allt~

Hängig.

Mår inte alls bra! Hade feber igår när jag gick och la mig och jag vaknade med feber i morse.. Och har feber fortfarande.
Släpade iväg mig själv till skolan iaf.. Fixade alla papper som skulle fixas och fick ett schema! Ser riktigt bra ut!
Va även in till skolsyster idag, så jag skulle slippa åka till VC, eftersom ja haft så ont i örat ganska länge nu. Och hon tyckte inte det såg bra ut, så i morgon kl 10 ska jag till ÖNH-mottagningen i Falun.. igen.. haha Är nog stammis där snart.. :)

Blir inge film med Sara ikväll, skulle komma dit i morgon eftermiddag i stället så skulle vi käka lite mat tillsammans också. :)

Ska snart till mamsen och sova där i natt för hon skulle köra mig till Falun i morgon..
 
Pratade nyss med Peter.. Ska åka med han på Leksandskryssningen på Torsdag.. Och på söndag ska vi på utbildning i Västerås tillsammans.. Grejjen va bara den att han tyckte det var så tidigt att åka på söndag morgon så han har fixat så vi ska få åka tåg ner på lördagen och bo på hotell över natten och sen åka tåg hem på söndagen! Som tur är så får vi varsit rum! Hahah Hoppas bara jag mår bättre då så jag orkar följa med på allt.. Å jag som planerat att gå på Rootvälta på lördag. Men de sket ju sej.. Blää på det..

Nej nu ska jag käka lite kålpudding och sen krypa ner i soffan innan mamma kommer..

Puss Hej <3

Hmm.

Jag och Johanna va och hälsa på Sara och hennes söta barn.. Dom är helt underbara! Ska dit och kolla på film med Sara i morgon kväll och ha det lite mysigt!
Nu ikväll var jag och Nathalie hem till Putte och kika på film.. The List tror jag den hette. Den va väl helt okej, lite seg i början bara och man fatta inte så mycket.. Inte jag iaf.. Hahah
Jag mår pyton kan jag lova. Har mått illa i nån dag nu och min mage är inte som den ska. De gör ont som satan emellan åt. Och jag känner mig jätte hängig.. Kommer bli en jobbig dag i morgon känns det som! Men jag lär till skolan och fixa alla papper..

Nej nu ska jag ta mej en kopp varm oboy och sen krypa ner i sängen!

God natt! <3

~ÄLSKAR DEJ~

Kul Helg :)

Har haft jätte roligt i helgen!
Tack Putte,Nathalie,Dan,Peder,Charlie,Lovisa,Uffe och Södergren.

Gjorde tydligen nått som jag verkligen ångrar, men det är väl sånt som händer.. Men en sak är då säker, alkohol och migrän går inte ihop speciellt bra. Man blir helt väck!

Linnea sov här med mig i natt för att hon skulle ha lite närmare till skolan. Grejjen va bara att vi försov oss.. Haha Skulle ha varit där kl 9 och vi vakna 9.20 Haha. Men men, vi kom dit tillslut iaf..  Kom fram till att jag ska läsa fyra olika ämnen under den här terminen.. Dom ska vara färdiga innan den 18 dec.. Men de tror ja väl att jag ska fixa.. Ska söka studiemedel också så det kommer in lite pengar iaf! :) Det är då mer än vanligt studiebidrag!

Nu måste ja kila! Johanna är här och vi ska åka och hälsa på Sara :)

Puss Hej

Jahadu..

Va hemma hela dagen igår.. Sa ifrån till pappa att jag inte ville jobba nå mer.. Äntligen tror jag att han fattar vad jag menar.. Ringde skolan iaf. Ska börja på måndag! Känns riktigt skönt..

Igår kväll kom Nathalie och hämtade mig och så drog vi till Borlänge! Tack Johanna för att du körde oss! <3 Åkte och träffa Dan i Torsång och så åkte vi en sväng med hans båt.. Vi åkte ut på runn! De va ganska så kul för vi körde vilse.. Haha De är lite svårt att köra båt mitt i natten.. ;) Tillslut så hitta vi tillbaks och så ställde vi båten vid Färjegårdarna och så gick vi hem till Dan! Vi kom väl dit vid halv 4 ungefär. Då va vi hungriga allihop så han va gullig och lagade mat åt oss innan vi gick och la oss.. :)
Morsan kom och hämtade mig och Nathalie i morse och så åkte vi hem! Jag följde med hem till mamma och försökte sova lite, men det gick inte.. Och nu sitter jag här och ugglar.. Håller på att dö av värmeslag.. Jag vill att det ska bli höst!


Undra vad som händer i morgon.. Vill göra nått kul med mina vänner i Borlänge, det va ju så länge sen jag umgicks med dom.. Eller så ska jag bara vara hemma och ta det lungt.. Vi får väl se..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till mamma och vara barnvakt..

Puss Hej

~När ska du fatta vad jag menar med det jag säger~


Kul kväll..

Det vart ju inte riktigt som det var planerat.. Hanna kom hit och vi satt och prata ett tag. Sen tyckte Hanna att vi skulle åka till Djurås, så då gjorde vi det..  Va in i Mon på vägen och gratta Joel innan vi åkte till Djurås.. Hanna käka mat på OK och så mötte vi upp Johanna innan jag va in på ICA och handla lite mat.
Sen drog vi till Mockfjärd så jag fick laga mat och så kika vi på en film.. Ganska okej faktisk, kommer inte ihåg va den hette.. Sen drog vi till Borlänge fram och tillbaks.. Och nu sitter jag här och funderar över livet.. Det känns rätt så hopplöst just nu.. Allt kändes bra tidigare idag, men nu känns det bara konstigt. Vet nog vad det beror på. Men det går förhoppningsvis över snart, bara jag kan lära mig att säga ifrån.. Hahah

Tur att man har en rolig vän att smsa med iaf som muntrar upp en lite. Tack :)

Nej nu ska jag krama kudden och smsa vidare!

Puss och God Natt

~glad att jag har er~

Ny blogg!

Gör ett försök med en ny blogg.

Sitter här och försöker skriva en jobbansökan. Det funkar inge bra. Det blir bara fel hur än jag skriver.
Vill verkligen ha det där jobbet så jag vill få till det bra.. Men vi får väl se hur det går med den saken.
I morgon ska jag ringa eller besöka skolan och se vad dom säger för nått. Vill ju börja plugga igen men bara ta lite i taget. Så vi får väl se. Dom brukar inte vara omöjliga på den här skolan.

Idag har jag hjälpt pappa lite på jobbet. Fick ta bort tapeter från luckor. Det är det värsta som finns att göra kan jag lova. Fattar inte varför man sätter tapeter på luckor.. Blää på det. Haha.
Ska följa med pappa till Borlänge i kväll. Ska in på Willys och handla medans han är och hämtar/lämnar jobb. Eftersom jag är den som fått äran att laga mat i det här huset så lär jag ju se till att det finns rätt grejjer hemma.. Kommer handla massa grönsaker. Haha Min pappa kommer bli vitaminförgiftad som han kallar det. Han är inte så förtjust i sånt.. Hehe
Snart kommer Hanna hit också. Och sen skulle väl Johanna och jag hitta på nått bus.. Skulle även ha varit förbi i Mon och hälsat på lille Joel som fyller år, men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit på för vis.. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag plocka ihop lite grejjor här hemma och försöka få tag på Nathalie!

Puss

~hoppet finns~

RSS 2.0