........

Det är jobbiga dagar just nu.. Allt känns drygt och jag vet inte vad jag själv vill..
Det känns som att jag inte förtjänar att ha det så här.. Har god lust att låsa in mig i min lägenhet och sitta där själv i några månader och ruttna.. Mina tankar snurrar i 180km/h och jag mår dåligt av att se mig själv..
Jag vill så mycket, men samtidigt så vill jag inte ett skit.. Jag vill bara ge upp och låta allt runt omkring mig rasa..
Jag förtjänar inte detta..

Fan, lås in mig och kasta bort nyckeln..



Hockey i Leksand ikväll, kanske det kan få mig på andra tankar.. LIF-VIK, spännande!
Nyss myst med Sebban hemma hos mamma också.. Saknar mina pojkar supermycket.. Ska kidnappa dom någon dag!

Hej svejs med er!


Älskar Dig Erik! <3

Känslan

Jag hatar den här jävla känslan!
Får ont i magen och kan inte sitta still.. Orolig och nervös och gråtfärdig..

Helt utan anledning..

Sitter här ensam nu och pratar med Hanna i telefon.. Tur att hon finns så man kan diskutera alla tankar och känslor..

Undra hur lång tid det kommer ta innan jag kan slappna av och bete mig normalt.. Tänk att en person kan förstöra ens liv så jävla mycket..

JAG HATAR DIG!

Nu ska jag sätta mig på balkongen och andas lite frisk luft och lugna ner mig lite..

God natt!

~hate~

HJÄLP!

Satt just och funderade på vad jag drömt i natt.. Lika sjuka saker som vanligt.. Jag fattar inte varför jag drömmer som jag gör, för det är ju liksom inget jag skulle vilja uppleva i verkligenheten eller så.. Haha 
Har någon nått tips på hur man kan göra för att drömma mindre? Det börjar bli lite påfrestande faktiskt..

Vet inte om man kan göra nått för att drömma mindre, men vet du nått man kan göra för att få det att funka så kom gärna med tips.. För i längden så är det inte så roligt..


Tack på förhand!



Förkylning

Mår verkligen som jag förtjänar... Skulle ha varit hemma i helgen och tagit det lungt.. Förkylningen har tagit om igen och jag mår riktigt dåligt.. Så fort jag lägger mig och ska sova så sätter jag igång och hostar som en idioit så jag får ont i huvudet och sen ligger jag vaken i flera timmar.. I natt däckade jag av ren utmattning.. Hade sån hjärtklappning och svårt att andas så jag höll på att få panik, men somnade iaf..
Vaknade knappt av Eriks klocka i morse.. Vakna till men somna om lika snabbt igen och sov till kl 8, men kände då att det inte var någon ide att åka till jobbet.. Mina andningsproblem blir inte bättre av att stå i massa slipdamm och försöka jobba.. Men nu har jag varit på apoteket och storhandlat lite smått och gott som kanske gör så jag mår lite bättre.. Plus att jag ska ta luftrörsvidgande lite då och då under hela dagen i stället för bara innan jag lägger mig.. Att ha sån hjärtklappning som jag hade igår är inte roligt.. Men men.. Och kanske lite febernedsättande man ska slänga i sig också! ;)
Nu ska jag bädda ner mig påp madrassen och kika på tv och sova.. För somna kommer jag garanterat göra! Och JA, jag blir som tio förkylda karlar när jag är sjuk! Hahah ;)

Ha en bra dag allesammans och hoppas ni slipper bli förkylda! :)

Love you! :) <3


Puss Puss


27 September

Gick super fint på matchen igår.. Vart vinst med 3-2.. Härligt!

När jag kom hem så gjorde jag i ordning en kålpudding och väntade på att älsklingen skulle komma hem från sin kompis.. När han kommit hem så käkade vi och började kika på en film, men ingen av oss orkade kika klart så vi bäddade madrasserna på golvet och la oss.. Ena benet på min säng håller på att böjas sönder, så jag vågar inte sova i den för då kommer jag vakna av en duns i golvet och kommer bli skitskrajj.. Så jag ska göra ett försök idag att ta bort benen, men de är inte så lätt när man inte har rätt verktyg hemma..
Och Nej, vi har inte knullat sönder sängen.. Haha Benet har varit så länge. Och det blir ju inte bättre av att man sover två i den.. Hahaha
Jaja, kunde inte somna igår, fick migrän när jag lagt mig och en jävla rethosta som gjorde huvudvärken tio gånger värre.. Så jag somna väl efter kl 2 nån gång och sedan vakna jag när Erik gick upp vid kl 4 och sen så somna jag väl efter kl 5 nån gång.. Och sen gick jag upp strax efter kl 8 och åkte iväg med Magnus och hämtade jobba på fyra ställen.. Va ruggigt drygt eftersom jag får så svårt att andas när jag är förkyld.. Men det funkade, och jag slapp åka upp till Mockfjärd.. Men ska nog dit i eftermiddag om det har kommit in några handtag till Tunabyggens förråd så vi kan montera handtag på det vi ska lämna.. :) 
Nu ska jag lägga mig och glo på en film och sedan kommer nog Johanna hit och dricker kaffe.. Och vid kl 15 kommer Älsk hem.. :) 

Ha en bra dag allesammans! 

~undra~ 

Helgen är tyvärr slut..

Det här har varit en riktigt rolig helg! :)

I fredags tog vi det lungt bara tog en varsin öl här hemma och sedan så åkte vi ner på stan och träffa Micke och fixade papprerna på mopeden och så.. Satt kvar ett tag på skrubben och sedan gick vi och handla lite mat och så tog vi bussen hem för det ösregnade då.. :P
Vaknade i går och var förkyld som sjutton och hade migrän, vilket är väldigt konstig eftersom jag knappt drack något.. Tog det lungt hela dagen iaf och gjorde inte mycket alls.. Sen efter kl 19 nån gång så kom Jörgen hit och så ölade vi lite och hade roligt.. Gick ner på stan och kika in på Skrubben en sväng, sedan gick vi till grillen och käkade och sedan så gick Jörgen hem och jag och Erik tog nattbussen hem! Lata som vi är.. Hahah Vaknade idag med dundermega migrän och överdrivet igentäppt i huvudet.. Men lyckades somna om och när jag vaknade igen så mådde jag utmärkt.. Nu sitter jag här lite små bakis och jävlig och ska bege mig in i duschen och sedan slänga i mig lite mat och åka ner till ishallen.. Ska sköta onlinen idag.. Roligt! ´:) Syns där hoppas jag! ;) 

Ska bli spännande och se vad jag drömmer efter denna helg.. Kommer säkerligen drömma nått i natt som vanligt efter en rolig helg.. 

Nej dags att sätta fart nu..

Puss puss


Hmm..

Den här dagen började riktigt bra! Hade äntligen tid på KK så jag var dit och fick träffa en jättebra läkare.. Vi diskuterade mina problem och hon skulle skicka en remiss om titthålsoperation på en gång. Så inom tre månader så vet jag om jag har Endometrios eller inte.. Fick även recept på lite tabletter som ska hjälpa mig att må bättre under dom två veckor som jag har allvarlig pms.. Haha Så nu är det bara att hålla tummarna för att det hjälper.. Tror det blir mycket lättare för alla om dom skulle funka! Haha
När jag var klar där så åkte jag till ICA Maxi och prata lite med mamma och gammelmormor.. Sedan åkte jag hem till Linnea och fick lite kaffe och käk och sedan åkte jag till AF i Djurås på ett informationsmöte om folkhögskolan i Leksand.. Vekade jätteintressant, men jag klarar nog inte av att bo i Borlänge, jobba i Mockfjärd och sedan plugga i Leksand.. Det kommer inte gå ihop alls.. Så jag måste nog tacka nej till det..
När det var slut så åkte jag hem och där är jag nu.. Allt känns riktigt jävla surt.. Denna månaden kommer jag gå minus igen efter att ha betalt allt som ska betalas.. Det märks att Augusti inte var en bra månad.. För jag jobbade inte speciellt mycket och det syns när lönen kommer kan jag lungt säga.. Nästa månad kommer bli lite roligare.. Men det är fan inte kul att jobba i ett jävla katastrof område.. Ska bli mycket roligare när vi flyttat in i dom nya lokalerna.. Då har jag ett eget "rum" att vara i och slipper trängas med alla andra och ja.. Allt komma kännas bättre..

Nej nu ska sura vidare..

~fuck you~

Drömmar

Alltså jag drömmer så sjuka drömmar när jag sover så jag blir fan rädd! Inte rädd så utan för att dom är så konstiga och helt psyko.. Min hjärna kan inte sova alls när ja sover verkar det som..
Jag drömmer ofta om personer som jag träffat under dagen eller under en helg.. Hade det varit så att jag drömt om saker som hänt och så hade det inte varit så konstigt, men jag drömmarna är ju helt skruvade.. Jag drömmer om ställen jag aldrig varit på. Eller om personer på helt fel ställen. Och drömmarna är så verkliga, jag kommer ihåg allt som om det skulle ha hänt på riktigt och små detaljer som ingen annan skulle märka om det skulle ha hänt i verkligheten.. Jag får då iaf ett gott skratt när jag vaknar på morgonen, men samtidigt funderar jag på hur normalt det är att drömma så som jag gör.. Kanske inte så konstigt att jag är så sjukt trött om dagarna.. Hjärnan slappnar ju aldrig av..

Sen måste jag säga att det är väldigt påfrestande att vakna varje morgon när Erik ska gå upp, flera timmar innan man ska gå upp själv.. Brukar ofta vakna innan klockan ens ringer och sedan inte kunna somna om förens strax innan min klocka ringer och då vara dödstrött.. Och sen dom jävla tågen som dundrar förbi här.. Jag blir galen. Dom förstör mycket för att jag ska kunna sova! Så i natt ska jag sova hemma har jag bestämt mig för.. Med eller utan Erik, de skiter jag i, jag måste få sova en hel natt.. Fast helst med honom då..;)

Nu ska jag göra mig i ordning och hämta ut nycklar!

Puss puss

~psyko~

Jahaja..

Nu var det ett tag sen jag skrev.. Har inte haft nått vettigt att skriva om..

Helgen som varit nu har då varit riktigt bra! På fredagen så var både jag och Erik iväg och jobbade.. När vi slutat så gjorde vi inte så mycket.. Tog nån öl och vid kl 21 nån gång så bestämmde vi oss för att åka hem till min moster och träffa hon och kusinerna så vi tog med oss ölen och åkte dit och snacka lite skit.. Vart kvar där en stund och sen bestämde vi oss för att gå hem, men hamnade oss Dan och Zara.. Jörgen var även där.. Lika trevligt som alltid i deras sällskap.. Efter lite diskussioner så bestämde vi oss för att göra som Jögen och gå ner på Liljan.. Väl där träffa vi massa trevligt folk och hade riktigt roligt.. När dom stängt så följde vi med Stefan, Jörgen, Malin och Madde till donken. Där var det också riktigt roligt! Tror alla fick heta Grev av Stefan.. Vet inte vad det är för speciellt med det namnet, men kul hade vi iaf! :) Kom väl hem nån gång strax före kl 5.. Däckade på en gång kan jag lova..
Lördagen va väl inte lika kul.. Va väl bakis och seg fram till kl 20-21 ungefär.. Haha Körde en kompis en sväng och sedan tog jag och Erik några groggar och sen somnade vi ovaggat..
Igår var det hockey som gällde och det var riktigt riktigt roligt.. Borlänge vann med 7-0 och allt gick som det skulle och alla var supertrevliga.. Bertil till och med gav mig en dricka.. Hahah Kors i taket.. Efter hockeyn var vi och handlade och sen va vi hem till Jörgen en sväng och sen åkte vi hem och laga mat och sov..

Idag när jag vaknade så mådde jag verkligen apa.. Illamående och ont i varenda kroppsdel så jag ringde till pappsen och sa att jag inte ville jobba och sedan somnade jag om och vaknade vid kl 12 mådde lika dåligt då.. Va på väg att somna igen, men så ringde telefonen och sedan så slutade det med att jag hämtade upp mamma på stan och så åkte vi och käkade och så körde jag hem henne till Gagnef.. Så mycket mer har inte hänta idag..
Lagat lite mat nu till kvällen så vi har matlådor i morgon och nu ska vi sova.. Är helt knäckt.. Är så sjukt trött hela tiden.. Fast det jobbiga är att när jag väl lägger mig och ska sova så blir jag pigg, men men.. Jag somnar väl nån gång!

Vägde mig föresten hemma hos min moster i fredags och stämmer den vågen och den jag vägde mig på hemma hos min mormor när jag var där så har jag gått ner 10 kilo ungefär.. Lite svårt att tro att det stämmer, men min mage har då krympt och folk som inte sett mig på länge säger att jag blivit smalare.. Så vem vet.. Ska åka hem till moster snart igen och väga mig så får vi se om det hänt nått! :) Hoppas på det.. Då är det bara 20 kg kvar ungefär! :P Kommer bli svårt, men jag ska klara det! :P

Nu ropar sängen!

Puss Puss

~love~

Val

Ja nu är det valtider.. Det är första gången som jag får rösta.. Ska jag rösta? Vilka ska jag rösta på? Hur röstar man? Haha ja frågorna är många som snurrar i mitt huvud..
Men ska jag vara helt ärlig så skiter jag i att rösta! Jag vet vad partierna heter, nå annat har jag inte koll på. Jag är totalt ointresserad av allt sånt där och byter tv/radio kanal så fort det pratas om val.. Jag har aldrig brytt mig i sånt.. Men om fyra år så kanske jag har lite mer koll och anser att det är värt att lägga en röst på nått parti..
Visst jag skulle kunna rösta blankt, men nja.. Jag väntar 4 år till.. Det spelar ju liksom ingen roll vad jag röstar på, för hur det än blir så kommer man att bli missnöjd med nått.. Spelar ingen roll vilket parti som tar hem det..

Nog om det.. Idag har jag tagit en ledig dag.. Jag är så trött och slut och på dåligt humör så jag orkar inte jobba!

Jag ska bara mysa med älsklignen som också är ledig idag och sedan hoppa i säng tidigt och hoppas på att man får sova hela den kommande natten!


Puss puss


~tröttis~


ONT

I onsdags kväll så var jag helt slut.. Det var meningen att jag skulle följa med Erik ner på stan så han skulle få ta några öl, men jag orkade inte så vi vart hemma.. Jag gick och la mig och Erik åkte iväg och handlade. Bad honom köpa med nått hem åt mig och överraska mig.. Hahah När han kom hem så hörde jag honom fixa med nått i köket och sedan kom han in till mig med 10 röda rosor i en jättefin vas och så en liten chocklad ask! Jag vart så glad.. :) Han är underbar han min sötis! :) Efter det så konstatera vi att båda var hungriga som djur så jag skicka iväg honom till Max.. När han kom hem så satt vi oss i sängen och åt och sen la vi oss på en gång och sov! Snacka om underbar myskväll! :) Skönt att bli lite bortskämd i bland! :) Jag ska skämma bort min gubbe lite senare! När min fina lön kommer in på kontot.. Har lite planer men vet inte riktigt vad det blir än.. ;)

Jobbade i torsdags och igår! Efter jobbet igår så åkte jag hem och duscha och gjorde mig i ordning och sen körde Erik hem mig till Uffe.. Så jag satt där med honom och drack lite öl och prata minnen! Det var riktigt roligt.. Efter ett tag om Erik förbi och sa hej och så innan han skulle hem och sova och så kom Johanna och Johan dit.. Men vid 23-00 nångång så fick Erik komma och hämta mig och sen så åkte vi till Donken så jag fick lite fyllekäk och sen la vi oss och sov..
Vaknade idag och mådde som jag förtjänade.. Migrän och skit som vanligt när jag är bakis och så som om inte det räcker så tyckte nån jävel att jag skulle få mens idag också.. Så nu sitter jag här med migrän och mensvärk som kommer ta död på mig.. Det har inte börjat göra riktigt ont än, men jag har inge piller att ta så de kommer sätta fart snart och värka.. Vågar liksom inte köra till Gagnef och hämta tabletter heller! Men får jag ingen som kör så åker jag iaf tror jag.. Jag är tvungen eftersom jag ska sitta i ishallen om två timmar och sköta klockan.. Blir lite drygt att sitta där och ha ont.. Jaja vi får se hur det blir..

Nu ska jag se om jag kan få tag på nån!

Puss puss

PMDS

Här har vi svaret på varför jag mår som jag mår 2 veckor i månaden ungefär! Känns lite små skönt att veta att det finns nått svar på det.. Nu har jag ju inte fått diagnosen, men när jag läste detta så trodde jag nästan att någon skrivit om mig, för allt stämmer in så bra!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Premenstruell_dysforisk_st%C3%B6rning


Folk säger åt mig att det bara är att strunta i det, att inte känna efter så mycket.. Vilket gör mig ganska så irriterad, för det är extremt jobbigt.. Har man inte dom problemen själv så ska man inte öppna käften! Så enkelt är det!

Jag försöker vara glad, positiv,trevlig och inte visa att jag mår som jag mår.. Men det är sällan det funkar. Vilket är väldigt jobbigt, för jag mår inte bättre av att jag är "grinig" mot dom runt i kring mig. Jag får sjukt dåligt samvete över det och mår riktigt dåligt.. Så ni ska veta att jag gör så gott jag kan hela tiden.. Men när allt bara känns "skit" så är det inte så lätt!

De var väl det jag ville ha sagt idag om det!!

Sen måste jag säga att min pojkvän är helt jävla underbar.. Igår så brast det för mig och jag kunde inte hålla tillbaks tårarna.. Vet inte riktigt varför (läs ovanför).. Men allt bara kom.. Och min älskade älskling bara låg och höll om mig och pussa mig på pannan.. Det är det enda som behövs för att allt ska kännas bra igen.. Och jag fick prata ut om det jag länge velat prata om.. Kändes riktigt bra.. Nu har han en aning om varför jag kan reagera som jag gör när det gäller vissa saker..

Tack för att du finns i mitt liv älskling! <3 Vi för alltid! <3 Älskar dig!!

Puss puss

~känsligt~

Småland

Ja i torsdags så åkte vi ner till Småland.. Kom väl fram vid kl 20 på kvällen ungefär.. Vart serverade grönsaker med dipp och så kikade vi på tvn ett tag innan vi gick och la oss..
På fredagen tog vi det lungt och käkade lite frukost och sedan åkte vi till IKEA och kikade.. Vart lite smått och gott handlat där och sen åkte vi tilll Giraffen och handla lite på bolaget och Coop och så åkte vi hem till mormor och morfar igen.. Vid kl 17 ungefär så kom morbror med familj hit! Det var riktigt trevligt.. Busade med barnen, åt god mat, god efterätt och pratade lite skit.. Dom åkte hem vid kl 20 och då tog jag och Erik ett bubbelbad.. Förbaskat skönt åt ryggen kan jag säga.. Vart lite mycket skum bara.. Vart skum i halva badrummet nästan.. ;) Haha Sen tog vi med oss lite gott ut till lusthuset och satt där och lyssna på musik och prata och bara njöt av lugnet.. Gick väl in runt kl 23-00 nån gång.. Somnade ovaggad kan ja lungt säga.. Men blir ju helt slut av bad och frisk luft.. Hahah
Igår så gick vi upp runt kl 10 tror jag och så käkade vi och gjorde oss i ordning och så åkte vi in till Nybro och handlade lite och gick ett varv på torget och sedan åkte vi hem och inväntade middagen som bestod av kålpudding.. Mums på riktigt! Haha Och sedan åket vi ut på Öland.. Åkte först upp till Borgholms slottsruin och kikade. Sen åkte vi upp till norra udden och kikade på Långe Erik.. Riktigt fint där.. Sen åkte vi ner över mot Långe Jan i hopp om att hinna se solnedgången därifrån, men vi hann inte dit i tid.. Hahah Men det var riktigt fint och mysigt där iaf.. Fick en del fina kort i vilket fall som! :) Hörde även ett par sälar.. Om det nu var sådana.. Men men, hahaha! ;) Åkte sedan hemöver och tog några öl och gick och la oss sedan.. Somnade med huvudvärk och vaknade med det idag och det blir bara värre och värre.. Tråkigt som sjutton.. Jag hatar att åka bil med migrän.. Jag kan bli åksjuk i vanliga fall i bland men jag blir ju extremt illamående av migränen så detta kan bli spännande.. Hahah Tror Erik för köra mesta dels eftersom jag körde ner hit och körde hela dagen igår när vi var på öland.. :)

Nu ska jag se vad vi ska äta idag innan vi ska åka!

Puss hej!

~älskar min Erik~

PMS

De är sjukt hur snabbt humöret kan vända.. Från att vara glad till att bli skit grinig för en skitsak..
Egentligen är det ingen skitsak, något som ja har funderat på ett tag nu och som jag fick bekräftat.. Jag har förstått att det är så hela tiden, men när jag fick höra det så blev allt bara fel.. 
De kommer inte att funka.. Inte för mig iaf.. Då har jag det hellre så som det är nu..

Jävligt barnsligt av mig kanske, jag vet.. Men jag är sådan när det gäller sånt här..

Sömnlöst, JA!!


Förlåt, men ja vill att de ska funka.


Inget att bry sig i, jag måste bara skriva av mig..



LCHF

Dagarna bara rinner iväg.. Tiden går fortare än vad den någonsin gjort..
I söndags var jag och Erik iväg och storhandlade.. Tycker det är mysigt att gå runt och planera vad man ska äta och så med någon som man tycker om.. Fick med oss massa smaskit hem iaf! :) Och så har vi bestämmt oss för att köra LCHF ett tag framöver.. Jag behöver verkligen gå ner i vikt och sist jag provade den metoden så funkade det väldigt bra... Så det är bara att prova igen! :) Har gjort mycket god mat denna vecka.. Tänkte slänga upp nån bild och visa mina mästerverk.. Haha Vill ni ha recept på nått så får ni hojta..
I morgon så åker jag och älsk ner till småland.. Det ska bli så jäkla skönt att åka bort och bara vara.. Där nere kan jag verkligen slappna av och bara njuta.. Ska bli skönt att slippa laga mat, diska, tvätta och allt sånt.. Bara ha semester från allt i några dagar! Jag behöver vila upp min kropp..

Sitter just nu och väntar på älskligen som är på väg hem från jobbet och sedan vet jag inte vad som händer.. Ska väl packa lite kläder och så laga lite gott att äta framför tvn innan det är dags för sängen..






Pizzan som ja gjorde för ett tag sen:)


Puss hej så länge!

~myyyyys~

RSS 2.0