Hemfärd

Det har inte blivit så mycket solande dom här dagarna.. Har varit för varmt för att ligga still.. Så jag har mest gått runt och varit rastlös..
Men i torsdags kväll kom mamma och Magnus hit iaf.. :) Det var trevligt.. På midsommarafton så käkade vi först sill och potatis lunch och sen tog vi det bara lungt under dagen.. Strax efter kl 17 så åkte vi bort till hembygdsgården och kikade lite, men det var inte så kul där.. Så vi åkte hem igen och så grillade vi och drack massa gott.. Hade jätte roligt och det vart många missförstånd.. Vi gick och la oss ganska tidigt iaf..
Igår gick vi upp runt kl 9 ungefär och gjorde oss i ordning.. Sen åkte vi ut på Öland.. Dopet var fint, men det var ju inte så kul att det var högmässa också.. Men de funka väl. Sen åkte vi hem till Eva och Bruno och fick god mat och sånt.. Busade med Else-Oline och Henric en hel del.. Sen åkte vi hemåt igen.. Fixade i ordning allt käk och sånt och vid kl 19 kom Andreas, Christina, Henric och Elin hit och så åt vi och jag och Henric busade en massa.. :) Vid kl 21 åkte mamma och Magnus hemåt och vid kl 22 åkte Morbror och dom hem.. Sen gick jag och la mig.. Va helt slut och proppmätt av all mat.. Somnade strax innan kl 00 tror jag..
Sov till kl 12 idag.. Riktigt skönt och jag behövde det verkligen.. Och nu har jag bestämt mig för att åka hem ikväll.. Ska ju bli ännu varmare i morgon och jag måste hem och betala min hyra som ligger hemma och väntar.. Hade hoppats på att hämta hem mina råttor i morrn också, men Madde skulle på kryssning i morrn så jag ska hämta dom på tisdag kväll. Men de är ju bra ändå, för då hinner jag plocka in alla grejjer och skruva ihop bokhyllan och gungfåtöljen och städa lite innan pojkarna kommer hem! :) Men jag har faktiskt saknat dom! :)

Nu ska jag plocka ut alla saker i bilen så allt är klart så jag bara kan åka sen. Men tänkte stanna och äta middag innan jag åker, då hinner det bli lite svalare ute också! :)

Puss på er! 

~längtar~

Sola

Igår var det super fint väder och idag är det ännu bättre.. Men för mig som inte gillar värmen så blir det jobbigt.. Haha, jag vill sola och snygga till brännan lite.. Men jag kan inte ligga still.. Det är 25 grader i skuggan ungefär.. Men jag vill ha färg på mina ben så jag ska tvinga mig själv att sola en stund iaf.. :) ´
Mormor och morfar ska åka in till Nybro och handla inför helgen.. Men ja har ingen större lust att följa med och trängas i en mataffär.. Kan passa på att sola topless när dom är borta så jag får bort bhbrännan.. Inge vidare snyggt när det ser ut som att man har en bh på sig fast man inte har det.. :P Haha Bara att hoppas på att inte grannarna ser nått.. Haha JAA jag är blyg.. :P

Nu ska jag ta mig ett glas iskall cola och gå ut en sväng.. :)


Puss på er och ha en underbar dag!

~miss you~


Lite bus.

Somnade sent i natt och vart väckt av telefonen idag igen. Men denna gång va det morbror som ringde och frågade om vi ville ha Henric här under dagen! Vilket vi ville.. :) Så jag gick upp och löste lite korsord och käkade lunch och vid kl 13 kom Henric hit! Han va lite blyg och försiktig till en början men sen så vart det fart på honom.. :) Vi sprang och busade ute på gården, gick och kika på kossorna lite och så såg vi en traktor och sen kika vi på Teletubies också.. :) Men vid kl 17-18 kom morbror och Christina och hämtade honom.. Fått leka och busa med honom lite iaf och nu känner han ju igen mig lite iaf, så det känns kul! :) När dom åkt hem så tände vi grillen och grillade lite kött, till de åt vi potäter, beasås och en mumsig sallad.. Sen vart jag helt slut, tog mig en cider och nyss har jag klivit upp ur bubbelbadet.. Riktigt skönt åt min onda rygg..
Nu är jag på väg att lägga mig. Är helt slut om jag ska vara ärlig, kommer somna ovaggad.. :)

Längtar faktiskt till på torsdag, då kommer mamma och Magnus hit! Hade varit trevligt om pappa och Bodil också ville komma ner under midsommar. Men Ni har väl inte tid antar jag?! <3

Vi käka lite glass också! :)



Henric sprang iväg och gömde sig, men jag hitta på honom! ;)


Nu är det dags för mig att sova tror jag minsan!

Nattinatt!

~glad~


Nöjd

Fick som jag ville idag. Jag och mormor var in till Kalmar och handlade kläder och jag är riktigt nöjd! Vart en tunika/blus/skjorta eller vad man ska säga, ett par shorts, ett par leggins, ett par skor och ett par tofflor.. :) Kändes skönt att hitta allt jag behövde på en gång.. Det är inte ofta det händer, och allt jag ville ha fanns i min storlek.. De enda jag inte va nöjd med va legginsen, dom va för tunna. Så jag ska kika efter ett par som är lite mer som tights eller nått.. Så nu har jag kläder till dopet.. Och ja kan ju använda dom efter de också så de känns super fint.. Önskar jag hade pengar så jag kunde köpa mig en helt ny garderob, men de får bli när jag fått ett jobb..

När vi kom hem så löste jag lite korsord och så, sen laga jag mat. De vart flygande jakob! De va riktigt gott! Sen har vi inte gjort så mycket mer..
Fick reda på att Sofia haft en björn på besök idag, några hundra meter från gården.. Den är antagligen ute efter baggarna som dom har där.. Skulle göra vad som helst för att få vara där och se den! Har aldrig sett en björn ute i naturen så där så de hade ju vart skojj, men vem vet. Den kanske är kvar där i kring när jag kommer hem! :)

I morgon hoppas jag på att vi ska åka in till Nybro och hälsa på mina kusiner! Är ju faktiskt här nere för att få träffa dom, men än har jag inte gjort det! :( Men vi får se hur det blir i morrn!

Här är två utav sakern jag köpte..

 



Hittade inge bilder på skorna och jag orkar inte ta nått eget kort och ladda upp..

Nu ska jag lägga mig och kolla på en Beck film och försöka sova! Har sovit dåligt i natt och vart väckt av telefonen i morse..

Puss och God Natt!

~konstigt~


Kebab

Idag har jag verkligen inte gjort någonting speciellt.. Setat i timmar och löst massa korsord och sen har jag bakat några kokoskakor! De är de enda som hänt här idag..
Väntar på morfar som är in till Nybro och handlar kebabtallrikar åt oss. Sen så ska vi väl käka bara och kika på tv.. Men i morgon hoppas jag att vi åker in till Kalmar eller Nybro och kikar på lite kläder! Måste ha lite nytt till dopet! :)
Nu ska jag ringa pappa och prata lite och sen hoppas jag att morfar kommer! :)

PössPöss

~life goes on~


Hos mormor och morfar!

Ja då var man i småland igen då! Kom hit igår! Mina råttisar fick inte följa med denna gång.. Snälla Madde ska ta hand om dom till jag kommer hem igen!
Tog 6 timmar att åka ner igår.. När jag kom fram vart det pizza och öl och sen va de sängen som gällde.. Idag har vi inte gjort så mycket. Käkat stuvad blomkål med korv, tittat på Viktoria och Daniels bröllop och druckit öl. Nyss har vi smällt i oss lite jordgubbar och snart ska vi väl dricka lite bubbel vin och äta lite grönsaker,chips,dipp och lite annat gott! :)
Ser verkligen fram emot att få träffa Henric.. Vet inte när det blir, men jag hoppas jag kan träffa honom mycket så han börjar känna igen mig.. :) Morbror har iaf sagt att ja ska få vara lite barnvakt åt Henric nån dag och så ska han sova över här! :) Mysigt! Ser fram emot att gå upp kl 4-5.. Haha När de gäller små söta barn så kan man gå upp vilken tid som helst! De kan ja lova! :) Hoppas det blir snart! Han är ju världens sötaste! :)

Nu ska jag kika vidare en stund innan ja ska gå ner och kika på tvn.. Inte för att ja är så intresserad av bröllpet men mormor vägrar byta kanal och det finns inte så mycket annat att göra.. :(

Puss på er!

~tårar~

Orkar inte

Gick super fint med projektorn i måndags! Så nu ska jag bara klura ut hur allt funkar så blir nog de skit bra! :)
Har sovit hos mamma tills idag och ska sova här i natt igen.. Har inte gjort så mycket speciellt här.. Tagit det lungt bara.. Har inte så mycket att skriva.. Eller en hel del egentligen men jag orkar inte..

Puss Hej. Hörs en annan dag!

~myys~

Trött som en gnu.

Har varit hemma i en vecka nu typ.. Va riktigt skönt att få komma hem och sova i sen egna säng! Har inte gjort så mycket speciellt.. Festat lite och umgåts med trevligt folk bara.. Orkar inte skriva och berätta allt.. Men det har varit en trevlig helg i stort sett med lite bråk och tjaffs, men de är väl som vanligt.. Märks mer och mer vilka som är riktiga vänner och inte.. 
Är hemma hos mamma nu och ska sova här i natt.. Måste in på AF i morrn och sen ska jag ner till Borlänge och träffa Horndal igen.. Får se om det går bättre med projektorn då än va de gjorde i torsdags. sen vet jag inte riktigt vad som händer.. Vi får se, kanske åker hit igen och sover här igen.. Har inget inplanerat under tisdagen. På onsdag ska jag på pojkarnas skolavslutning och på torsdag är det AF som gäller.. Sen kan de hända att jag åker ner till mormor och morfar igen! Vi får se! 

Nu ska jag krypa ner i soffan och kika på filmen på tvn.. 

Natti natt, puss.

~himmels blå~ 

Hemfärd

Tog en skön promenix med hundarna efter förra inlägget.. Va riktigt skönt, men jäkligt myggigt! Fick se snygggrannen iaf.. Hahaha Ja jag vet att ja är sjuk! ;)
Idag har vi varit ut på Öland en sväng. Åkte till Mörbylånga och käka en glass och sen åkte vi in till Kalmar och handla lite och så hem igen.. Köpte en hörntoalett till mina råttor.. Får se om dom kan lära sig att dom ska skita och pissa där och inte överallt.. Kan bli svårt, men de gäller att ha tålamod! Köpte även nån gnagpinne åt dom med ostsmak.. Köpte nå liknande förut men de gillade dom inte, men de här älskar dom.. Haha Dom har till och med släpat upp den i hängmattan! Mina söta pojkar.. Ja tycker lite synd om dom som fått vara så mycker för sig själva nu när jag varit här nere.. Men på tisdag åker vi hem! :) Och blir hemma nån vecka.. Eller till helgen kanske de blir en tur till tansen! Men då får dom följa med! Och sen ska jag ju tillbaks hit till mormor och morfar till midsommar.. Då lär dom ju följa med igen.. Stackars små pojkar.. Kanske ska ta med dom i bilen lite oftare om ja ska nånstans så dom vänjer sig! Men men, det blir nog bra i slut ändan ändå!
Men som sagt, på tisdag åker jag hem.. Ska bli skönt att få komma hem och sova i min egna säng.. Har sovit som en kratta här nere verkligen.. Vet inte varför, men de har varit sjuka drömmar och ja har vaknat flera gånger under nätterna! Men men, nu är de dags at krypa ner och försöka sova.. Ska nog kika lite på Sommaren med Göran innan ja somnar.. :)

Nattinatt!

Puss

~skägg~

Underbart

Har det underbart bra här nere! Solen skiner och jag har fått världens snyggaste solbränna.. Haha Har inte gjort så mycket speciellt här nere.. Bara solat och njutit av god mat och att slappa! :) Börjar bli lite rastlös, men det funkar ändå. Dagarna rullar på.. Vet inte riktigt när jag ska åka hem, men det blir nog nästa vecka.. Saknar faktiskt Liljan och alla underbara vänner! :) Hahah Ska snart ta mig en lite promenad med hundarna! Ska bara vänta på att min favoritlåt kommer på radion innan jag går.. :)

Puss puss på er där hemma! <3

~vad~

Paradiset

Gick väl bra på AF och på middagen, hyfsat god mat och trevligt sällskap så ja ska inte klaga! :) När jag och Olander kände oss nöjda så åkte vi hem, släppte av honom och så åkte jag hem och funderade på vad jag skulla göra.. Slutade med att jag åkte och handla popcorn och päronsoda och så åkte jag och plocka upp Nathalie i Mockfjärd och så åkte vi ut efter Nyhammarvägen och kika efter älgar.. Såg en iaf! :) Dom är sjukt fina och det är rätt coolt egentligen att de finns så stora djur i skogen eller vad man ska säga.. Svårt för mig att förklara min tankar så ni ska förstå, så jag håller nog de för mig själv.. Hahah

Idag vaknade jag och mådde apa..Trött och sjuk.. Bestämmde mig sen för att jag skulle åka till mormor och morfar, vilket jag också gjorde! :) Kände att jag behöver komma bort en stund och få tänka över mitt liv och vad jag ska göra av det.. Så nu har jag nyligen kommit fram, eller jag kom hit för en timme sen ungefär.. Det tog 6 timmar ganska exakt. Stannade bara en gång efter vägen och de va för att ge mina råttor lite mat.. :)
Nu har jag lagt mig i sängen och ska sova.. Är helt slut!

Nattinatt! <3

Puss

~want you to want me~

RSS 2.0