Handlat

Va chafför åt Thomas och hans kompis Micke igår.. Vi åkte till Liljan.. Va inge kul alls där.. Åkte hem vid kl 1 ungefär.. Va förbi mamma på jobbet med mat och sen släppte jag av Thomas hemma innan jag åkte hem och la mig. Chatta lite innan jag till slut somna.. Har sovit riktigt gott i natt.. :) Vaknade vid halv nio av att Sebban kom ner och kika på tv.. Låg kvar i sängen till typ kl 11.. Så skönt att bara ligga och dra sig hela morgonen.. Sen tog jag det lungt och satt framför datorn och prata med trevligt folk till kl 14 typ.. Då kom Magnus hem med bilen så då åkte jag och plocka upp Jukka och så åkte vi ner till Willys och handla käk.. Nea kom och mötte upp oss där också..  Trevligt trevligt! Körde hem Jukka sen och så åkte jag hem och slängde mig på soffan och där har jag legat sen dess.. Nu har jag krypit ner i sängen.. Tänkte försöka somna tidigt ikväll.. Vi får se hur det går med den saken.. Nu ska jag kika på filmen på tvn..

Puss Puss

~varför känns de så bra~

Oplanerat

Det vart ju inte riktigt som planerat igår.. Jukka svara aldrig så jag behövde inte köra honom.. Så då bestämde jag mig för att åka ner till Borlänge och ta nån öl.. Har ju faktiskt vart nykter i en månad nu.. :) Tog tåget ner till Borlänge och så gick jag på Skrubben.. Tog några öl där och så kom Therese dit och prata lite och så vid kl 23-00 gick jag till Liljan. Mötte upp Sara utanför och så gick vi in.. Tog några öl där och prata med lite folk.. Väldans trevligt.. Åkte hem vid kl 2 ungefär..

Vaknade vid kl 9 idag av att pojkarna kom ner och kolla på barnprogram.. Va lite irriterad för Jonathan satt och läste vad dom sa på tvn för att Sebastian inte hinner med att läsa själv.. Sen bråka dom om vad det skulle bli på tvn.. Sen vid kl 10 så somna jag om.. Va helt slut... Sov till kl 14 sen gick jag upp. Magnus åkte och köpte en kebabsallad åt mig.. Käka lite och sen har jag bara segat..

Ska vara chaffis ikväll åt Thomas.. Vi ska nog på Liljan.. :) Massa kul folk som ska dit så det kan nog bli roligt som sjutton.. Är ruggigt seg men är så rastlös så jag måste göra nått.. :) Ska snart köra mamma till jobbet och sen hämta upp Thomas och så ska vi åka ner mot Borlänge.. :)

Nu ska jag leta på nå kläder att ha på mig idag! :)

Puss Puss

~du gör mig glad~

Glad

I torsdags var jag till VC och träffa en psykolog.. Vi prata i nästan 2 timmar om mitt liv.. Hon kom fram till att jag lider av social fobi.. Hmm.. Jag har ett alkoholberoende och social fobi. Är det jag?? Låter det som mig.. Jag tycker inte det iaf! Menmen.. Efter jag vart där så åkte jag till Mockfjärd och träffa pappsen och Bodil en sväng. Vart bjuden på käk.. En tacosallad.. :) Sen åkte jag och lämnade mina skolböcker på skolan så nu behöver ja inte höra nå mer från dom.. Sen åkte jag hem.. Tog det lungt till kl 16 typ sengjorde jag mig i ordning och åkte och hämta Putte.. Vi åkte ner till Borlänge och käka på China.. Satan i gatan va gott det var! :) Sen körde jag hem honom och så tog jag det lungt bara.. Höll på att somna vid kl 21 men så ringde telefonen.. Peder ville ha skjuts så jag åkte ner till Borlänge.. Plockade upp Jukka också och så åkte vi hem till chefen allihopa.. Ja var kvar där till kl 23 sen ville jag åka hem.. Men dom andra va så sega och vägrade lyssna på mig så då fick dom vara kvar.. Åkte till donken och handla mat åt mig och mamma och Magnus.. Sen åkte jag hem och käka, sen somna jag..

Gick upp vid kl 8 i morse.. Sen körde mamma mig till arbetsförmedlingen.. Det gick super bra.. På onsdag ska jag på besök på ett dagis i Leksand där jag kanske ska få ha praktik. Vi får se vad dom tycker och vad jag tycker.. Men jag hoppas att det går bra.. Skulle få vara i köket och laga mat mellan 8 och 13.30 och ville jag ha heltid så skulle jag få vara med barnen efter det om allt går som jag vill.. :) Och det fanns chans att få anställning efter praktiken.. :) Så det känns super bra.. :) Bara att hålla tummarna!! :) Allt värkar ju gå bra nu iaf.. :) Har även mejlat familjen i Växjö och talat om att jag inte kan åka ner.. :(

Ikväll har jag inte en aning om vad som händer.. Ska köra Jukka hem till Putte iaf och sen köra mamma till jobbet vid kl 22.. De är det enda som är planerat.. Är lite sugen på att gå på skrubben och ta en cola och snacka lite skit med gubbarna där.. :) Va länge sen man va dit nu.. Iaf på en helg.. :) Nästa helg ska jag dit och dricka öl iaf.. De är en sak som är säker.. :)

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen köra Jukka om han inte somnat!

Puss Hej

~thanks~


Ångra

Jaha.. Å varför är man vaken nu.. Hahah Kikar på hockeyn men ja börjar ångra att jag inte sov vidare.. Men men.. Har sovit riktigt gott i natt.. Men vaknade strax innan kl 6 av att det var super varmt här nere.. Men de är ju ingen ide att sova nu.. Lär ju gå upp om en timme typ.. Ska till VC idag igen.. Träffa nån tant tror jag.. Kan bli spännande..

Börjar ångra mig angående jobbet i Växjö.. Vill ju fortsätta med det jag gör inom hockeyn.. Vete fan hur jag ska göra..  Åååååååååååååååååååååååh va jag hatar de här...

Nu ska jag kika på sista perioden och sen gör nå annat..

Puss

~tveksamt~


Hedemora

Det var riktigt kul att se Borlänge spela idag.. Dom vann med 7-2 och spelade riktigt bra faktiskt.. Lite slarv och så men kul va det! :) Nu längtar jag till den 12 mars.. Då blir det att åka till Hedemora igen.. Köpte en biljett idag! :) Skojj.. :) Det blir jag, Peter och Nylund som åker..

I morrn spelar Sverige mot Slovakien kl 6.. Tänkte jag skulle försöka orka upp och kika på den.. Vi får se om ja orkar..

Nu ska jag sova..

Puss och God natt!

~happy~

Barnflicka

Fick svar från familjen i Växjö idag.. Dom verkade väldigt intresserade! Vi ska pratas vid lite mer nån kväll nu i veckan.. Får se om dom tror jag passar. Och tycker dom det så ska jag nog åka ner till småland om ungefär två veckor och träffa dom och så hälsa på mormor och morfar.. Nu håller jag verkligen tummarna för att det går bra! Villverkligen ha detta jobb ovh jag tror det skulle passa mig utmärkt.. Det enda problemet är väl hockeyn i höst/vinter.. Har inte kommit på någon lösning på det ännu.. Men det ska väl gå att lösa på något vis..

Är iaf inte sjuk idag. Vilket är super bra.. Så ikväll bär det av till Hedemora. Vet ännu inte vilka som ska med, men kul kommer det nog bli iaf.. :)

Nu ska jag ta mig nått att äta.. :)

Puss puss

~hoppas,hoppas~

Pizza utkörning

Passade barnen en sväng.. Vi gjorde inget speciellt. Dom spelade tv spel.. Jag skrev en jobbansökan och skickade iväg.. Ett jobb som barnflicka i Växjö.. Tänkte de kunde vara kul.. Får se om jag få nått svar! När Magnus kom hem så hoppade jag in i duschen sen åkte jag fram på affären och handla lite.. Sen åkte jag hem och gjorde en pizza.. Hade på massa riven mozzarella, grön paprika, fefferoni och lök.. Riktigt gott.. Sen Skrev Putte och Tommy på FB att dom ville ha pizza.. Så eftersom ingen annan ville ha pizza här hemma så dela jag upp det som var kvar och åkte iväg med.. Tommy tyckte det var super gott.. Han tänkte till och med betala.. Hahah Putte sa iaf att han tyckte det var gott.. :) Men ja vet inte.. Hahah Tror inte han gillade löken och fefferonin.. :P Stannade kvar hos Putte och kika på film till ja skulle åka och hämta mamma vid kl 22..  Va en grymt rolig film.. "Meet the spartans".. Skit kul, såg inte hela men ja ska göra det inom en snar framtid kan jag lova!
Åkte och hämta mamma sen och så va vi in på OK och handla lite innan vi åkte hem.. Kikat lite på OS idag med.. Ingen medalj ännu vad jag vet.. Morsan och Magnus har lagt sej och jag sitter här och glor.. Är extremt trött så jag ska nog sova.. Känns som att jag håller på att bli sjuk.. Vi får väl se i morgon.. Skulle ju inte förvåna mig om jag blir dålig eftersom jag ska till Hedemora! Men men..

Nu ska jag kryp ner i sängen!

God natt!

Puss

~you makes me happy~

Ingenting

Funkade ju tydligen utmärkt att blogg igenom telefonen! :) Kan ju vara kul att veta! :) Hahah

Har inte gjort så mycket idag.. Bara käkat! Ska väl passa barnen om ett tag..Morsan ska jobba och Magnus ska åka till Mockfjärd och handla pellets som vi kan elda med..:) Veden är slut så det börjar bli lite kallt här hemma..:(

Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Bara ta det lungt.. Antagligen ingen som vill hitta på nått..


Puss Hej

~fuck you~

Test

Skulle bara pröva om de funka blogga genom telefon:)

Hockey

Vaknade mellan kl 6 och 7 i morse av att mamma och Magnus kom ner och skulle kika på hockey.. Va på väg att somna om, men Magnus kunde tydligen inte kolla på hockey utan att prata om allt som hände matchen så det gick inte att somna om! Vart skit förbannad!!! Dom åkte väl vid typ kl 8 när matchen var slut.. Då ringde Hanna så jag prata med henne ett tag innan ja la mig och kolla på en film.. När filmen var slut så somna jag!! Sov till halv fyra.. Skönt på riktigt! Vid kl 17 kom mamma, Magnus och pojkarna hem.. Då gick jag upp och gjorde lite mat.. Stekte på lite kyckling,paprika och fefferoni som jag käkade med Mango Raja.. En dressing typ.. Skit god!! Efter maten la jag mig och vila lite sen kom jag på att det var hockey i Leksand ikväll så jag frågade Johanna om hon ville hänga med dit. Och det ville hon. Så jag åkte till Mockfjärd och hämta en biljett åt henne och sen så åkte jag och plocka upp henne.. Kom väl till ishallen strax efter kl 19.. Gick och ställde oss i klacken i typ 5 minuter sen gick vi runt bara.. Va ingen kul match så efter andra perioden så åkte vi hem.. Prata med Peter en sväng också.. Vi ska åka och kika på Hedemora-Borlänge på onsdag! KUL!! Nylund ska kanske med också.. Får se om det blir nån mer som vill med.. Finns ju minst två platser kvar i bilen om det är nån mer som vill med! :) När jag kom hem nu ikväll så käkade jag några mackor och kika på OS.. Vart ett Silver till Sverige! :) Just nu är det Svergie-USA på tvn.. Damkronorna ligger under med 7-1 just nu med 9 minuter kvar av sista perioden.. Hmm, ser inge bra ut!!

Nu ska jag kolla om det är nån bra film eller nått på tvn..

Puss Puss

 

~respekt~

 


Non Alcoholic

Skrev ett inlägg för ett tag sedan.. Men tydligen så försvann det.. Ja glömde säkert att publicera det.. Hahah, hjärnan är inte riktigt med idag.. Va iaf hem till Putte en sväng.. Han är så nyfiken.. Men tycker om honom ändå.. Hahah Sen va jag och handla med morsan.. Köpte lite mumsigt som ja käkade nu ikväll och en alkoholfri öl. Den va faktiskt god! :) Kollat lite på OS nu ikväll, men ingen medalj ännu.. Vad jag vet iaf.. Sitter och kollar på sammandraget från Ski Crossen.. Vet inte om det blir någon medalj där.. Kul är det iaf!

Ska lägga mig nu iaf.. Morsan och Magnus ska tydligen kolla på Sverige-Finland i morgon kl 6.. Det är ju kul som fan.. Eller inte.. Fy faaaan! Dom är så gulliga.. Dom bryr sig typ inte annars, men nu gör dom det. När matchen visas kl 6 på morgonen!

Jaja, god natt!


Puss Hej 


~det trodde ja inte riktigt~

Tråkigt

Tog det lungt hela dagen igår.. Läste ut tre böcker.. :) Sen bestämmde jag mig för att åka till Borlänge.. Men när jag kom till djurås så ringde Putte och fråga om jag kunde köra han och Micke och Mia till klubben i Duvnäs.. Så då gjorde jag de i stället.. Va ganska så trevligt där.. Träffa HåkanKråkan och Jönsson! Men vissa människor vet ju inte riktigt hur man ska bete sig.. Fy fan vilka slampor! Vid kl 00.45 typ så körde jag hem Micke och Mia och sen drog jag till Borlänge..  Sara ringde när jag va på väg ner så vi bestämde att vi skulle ses på Liljan. Så jag betala in mig där och så va vi där i 20 min, sen stängde dom.. Hahah KUL! Nja inte direkt.. Men ja fick se lite trevligt folk iaf.. :) Sen körde jag hem Sara och så åkte jag hem och la mig och sov!!

Nu idag har jag inte gjort mycke alls. Sov till kl 13.. Och nu sitter jag och väntar på att Tommy ska komma och hämta mig och så ska jag hänga med honom hem till Putte när han ska installera en parabol!

Puss Hej


~i want to kill you~

Kuuuuuuul

Det var riktigt trevligt på hockeyn igår.. :) Alla var trevliga och det gick bra tillslut även fast de där jävla programet krångla som fan.. Men det vart förlust som vanligt.. :( Men men.. Efter hockeyn så åkte jag hem och tog en snabb dusch och så åkte jag hem till Håkan, plocka upp han sen åkte vi och plocka upp Jukka och slutligen hämta vi Putte och så åkte vi ner till Liljan.. Det var super trevligt där!! :) SNYGGSNYGGSNYGG x 1000... Hahahah Skrattade en hel del.. Vid kl 2 åkte vi till Donken och käka, jag och Jukka hade strips krig.. :) Sen vart jag extremt övertrött och allmänt uppkäftig så då skrattade vi ännu mer.. Hahah Sen körde jag hem dom.. :D

Vaknde vid kl 9 idag.. Trött som en lite gnu.. Känner mig bakis.. De är helt ärligt jobbigare dagen efter man varit nykter än när man varit full.. Kanske ett tecken på att jag har alkoholproblem, va vet jag.. Men jag har då fan roligare nykter nästan.. :) Hhahaha

Idag hoppas jag på att Jukka och Putte vill ha mig som chaffis till Liljan.. Ska nog åka och hota dom lite lätt... ;) Hahah

Nej nu ska jag kolla om maten börjar bli klar.. Det blir kalops idag!! Fuskar lite i bantningen idag och käkar potatis..:) De är ju såååååååååå gott!! :)

Puss Hej

Syns på liljan ikväll förhoppningsvis! ;)

~you know what i want~

Prat och hockey

Vart inte så mycket sovande i natt.. Snacka med Olander på FB till typ kl 1.. Haha Han är trevlig att prata med..:) Sen la jag mig och läste.. Trodde klockan va typ 2.30 när ja la ifrån mig boken, men den va 4 nästan.. Men somnade rätt snabbt ändå.. Vaknade vid kl 11 idag, kunde inte somna om.. Så de va lika bra att gå upp.. Snacka lite med morsan sen käkade jag lunch.. Vart rester från igår.. Gratäng med blomkål, kyckling, lök, grädde och paprika/chili ost.. Mumsigt värre! Sen har jag pratat massa med Hanna i telefon! Vi har sånna roliga samtal.. Pratar en massa i början, sen sitter vi tysta i typ 5 minuter, säger en mening och så är vi tysta igen.. Haha Men de skrattas en hel del iaf..

Sitter och väntar på att Magnus ska komma hem nån gång.. Han kommer väl runt kl 16 och då ska jag ta bilen och brumma ner till Borlänge! Hockey ikväll.. Sista matchen hemma tråkigt nog, men jag ska nog åka till Hedemora i nästa vecka och kolla på när Borlänge spelar sista matchen för säsongen.. Sen läste jag även i tidningen idag att Team Dalarna ska möta Leksand i Hedemora den 12 mars.. Team Dalarna ska bestå av spelare från Borlänge och Hedemora.. Så det kan ju bli kul att kika på..

Nu ska jag lägga mig och läsa lite.. :)

Puss Hej


~de trodde ja inte~

OS-Brons

Små ord kan göra en så glad! Sitter med ett stor leende på läpparna! Hahaha Är så kass engentligen men ändå.. Dom små orden betydde nått för mig.. Hahah


Brons för Anja iaf! Härligt. Vilken kanon åkare hon är alltså!!

Nu måste jag sova!

Puss

OS

Det gick superbra på AF idag.. Ska troligtvis börja nån utbildning om ett tag! Har inte riktigt kommit på vad jag vill utbilda mig till men nått lär det väl finnas som är intressant! :)

Har även vart till Mockfjärd idag och hämtat tvn och fåtöljen till skrubben, men fåtöljen var för låg så jag lär försöka hitta nått annat till ett vettigt pris.. Är sugen på att åka till IKEA snart.. Kanske blir när ja fått mina pengar! :O)

Ska kika lite på en film nu och så ska jag kika lite på OS.. De är både slalom med Anja och skidskytte med Ferry.. Kanske kan bli en medalj eller två förhoppningsvis..

Och i morrn är det hockey!! :)

Nu ska jag lägga mig och glo på tvn.

Puss och God natt!!

~jag ska~

Arbetsförmedlingen

Va hem till Tommy igår.. Kika lite på Damhockeyn.. Sverige förlorade med 13-1, men de var väl väntat.. Sen kika vi på herrarna.. Fast jag orkade bara se första perioden, sen åkte jag hem.. La mig och kika på andra perioden sen somna jag! Så jag har ingen koll på hur det sluta..

Vaknade för typ 40 minuter sen! Har pratat lite med Hanna och nu ska jag väl försöka få i mig nått att äta innan pappa kommer och kör mig till arbetsförmedlingen! Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Bara va hemma som det ser ut nu. Men skulle vilja ut och hitta på nått med nån. Men vad vet jag inte.. :)

Nej nu lär ja kika om ja hittar nått gott..

Puss Hej

~finns de nå värre~

Jordgubbar och choklad!

Efter jag skrivit förra inlägget så gick jag ut och skottade.. Skottade tills pojkarna kom hem och så pratade vi lite och sen kom mamma och Magnus hem så Magnus tog över skottningen.. Fast ja skottade nästan hela gården själv.. Duktiga jag..  Hahah Sen gick jag in och tränade lite och sen hoppa jag in i duschen.. Sen tjata ja lite på mamma och så åkte vi till Mockfjärd.. Hämtade breven och sen va jag förbi och sa hej till pappa! Åkte sen till djurås och handla lite frukt.. Va så sugen på det.. Köpte även jordgubbar och blockchoklad.. Så när ja kom hem så gjorde jag i ordning en tallrik med frukt och så tinade jag jordgubbarna och smälte chokladen och så käkade jag det.. Riktigt mumsigt..
Sitter nu och kikar på Sprint.. Går nog ganska bra för Sverige tror jag.. Ska åka hem till Tommy nu och kika på hockeyn.. Lite roligare att va där än att sitta hemma själv och glo.. Får se hur länge jag orkar kika..

Ska på arbetsförmedlingen i morrn. Får se vad hon säger.. :)

Nu ska jag åka..


www.myspace.com/xxthirdstone
Gå in och lyssna! Två nya låtar!! :) Ganska så bra! :)

Puss Hej

~thanks~

Pizza

Va till Mockfjärd igår.. Va förbi pappa en sväng och sen va jag till Farmor och sa hej.. Sen åkte jag förbi Sara och snacka lite skit.. :) Hon ska få barn snart igen! :) Kul! Sen åkte jag till Djurås och handla lite mat och sen åkte jag hem och kolla på lite OS.. :) Björn Ferry fixa Sveriges 2a guld! :) Han är ju så grym! :)

Idag har jag inte gjort så mycket.. Gjort en supergod pizza! Hitta ett recept på en pizza botten som det inte är nå mjöl och sånt i.. Bara Ägg, ost, grädde och mer ost.. Haha Sen hade jag på skinka, paprika, pepperoni och mozzarella! Så sjukt gott! Det kommer jag göra fler gånger kan jag lova!

Sitter och glor på tv nu.. Väntar på att pojkarna ska komma hem från "gruppen".. Dom skulle få skjuts hem eftersom ja inte har nån bil och mamma och magnus inte är hemma.. :) Så när dom kommer hem så ska jag stoppa i dom lite käk och sen invänta mamma och magnus, sen måste jag nog åka till Mockfjärd och lämna mina skolböcker! Har fått brev hem om att jag måste lämna in dom.. :P

Tänkte nån kanske ville komma hit och kika på hockey med mig i kväll/natt.. Det är ju både damerna och herrarna som spelar! Så är de nån som vill de så är de bara att höra av sig! :)

Nu ska jag gå ut och skotta lite tänkte jag! :)

Puss Hej


~you want it~

Jobba

Börjar tröttna riktigt rejält på att bara gå hemma på dagarna.. Vill ha nått att göra..

Pappa, får jag komma och jobba hos dej i morrn? Haha.. Har tröttnat på att vara hemma nu.. Och jag vill hjälpa dig! <3

Ska snart åka till mockfjärd och hämta pengar som jag fått tillbaks på bilförsäkringen! Sen åka och handla mat.. Sen vet jag inte vad som händer riktigt! Kanske borde laga middag.. Ska iaf kika på lite OS.. Har spelat på oddset idag så jag lär se om det går in.. :)

Nej nu ska jag snacka lite med mamma..


Puss Hej

~jag vill, men orkan finns inte riktigt än~

Äckligt

Har sovit riktigt gott i natt.. Vaknade vid kl 12 idag. Kände mig riktigt utvilad! SKÖNT! Låg och drog mej en stund och sen gick jag upp och försökte komma på vad jag skulle laga för mat.. Bestämde mig för att det skulla bli hamburgare med massa sallad.. Men när jag väl var klar med dom så var dom alldeles röda inuti.. Så ja slängde i dom i stekpannan igen, men det vart inge bättre.. Så jag slängde skiten.. Så jävla äckligt!!! Stekte på lite kött och paprika i stället.. Gott vart det iaf.. Sen har jag bara suttit vid datorn och segat.. Pojkarna sitter och kollar på tvn, men bara dom gått härifrån ska jag nog slänga mig på soffan och glo lite.. :)

Puss

~kul men ändå inte~

Mirgän och trötter!

Hade riktigt trevligt igår.. Det vart Liljan tillslut efter mycket körande hit och dit.. :) Va massa kul folk där.. Men den där lilla snygga gubben borde inte vara så snygg, fast han är ju inte det egentligen. De är bara jag som har inbillat mig det! ;) Hahah Var super trött igår, men höll igång ändå.. När jag äntligen fick krypa ner i sängen här hemma så ringde mamma och ville att jag skulle hämta henne och moster i Mockfjärd.. Så de var bara att kliva upp igen och åka.. Fick lägga mig igen vid kl 4.30 ungefär..
Vaknade starx innan kl 12 idag med världens migrän.. Fick lov att ringa Peter och varna han att han kunde bli tvungen och ta matchen idag.. Fick skjuts ner av pappa så jag kunde lämna datorn på kansliet.. Sen åkte vi hem till Bodil en sväng och sen åkte vi och käka.. Sen körde pappa mig till hallen igen! :) Fick ta matchen ändå, PEter ser ju inget. Men som tur va så släppte migränen innan matchen började! Surgubben var där, men han va snäll idag.. Jag fick en dricka iaf.. Hahah Men tråkigt nog så vart det förlust igen!! :( 2-5 till Nynäshamn!
Magnus kom och hämtade mig efter matchen, va in på ICA och handlade popcorn.. Så nu har jag myst framför tvn ett tag och nu har jag krypit ner i sängen. Kollar på en film och ska snart sova..
Har inget planerat så jag ska sova ut på riktigt i morgon! SKÖNT ska de bli! :)

Go natt allesammans!


Puss Puss

~ja kommer sakna de~

Liljan!

Hann inte vila så mycket igår.. Sov en halvtimme typ.. Sen ville Putte ha skjuts ner till Dan.. Så det var bara att hoppa in i duschen och åka och köra honom! Sen vart jag kvar där ett tag innan jag sen åkte hem till Johanna.. Vi käka lite och så kolla vi på lite tv och käka lite chips, sen åkte vi ner till Tommy och drack kaffe vid kl 22.. Sen åkte vi ner till Borlänge och plocka upp Putte, Jukka och Fjongen och så åkte vi på Liljan.. Satan va kul det var där.. Grymt bra band och trevligt folk! :) Va kvar till typ kl 1.30.. Sen åkte vi och dryga oss i Donken driven..Hahah Lilla Markus måste trott vi hade nå allvarliga fel..:P Haha Men skoj  hade han nog.. ;) " Men jag vill ha dej" hahaha :) Sen körde jag hem alla och så åkte jag hem och la mig och sov.. :)
Fick sova till kl 10-11 ungefär..  Sen gick jag upp och gjorde pannkaka åt pojkarna och gjorde mig i ordning. Sen vid kl 13 åkte jag och pojkarna ner till Kupolen och kika lite.. Dom köpte varsin leksak sen åkte vi hem!
Har käka stek potatis i dag! Och satan va gott det var! Har inte ätit potatis på hur länge som helst! MUMS!
Ska göra mig i ordning nu och så ska jag åka och plocka upp Jukka och Putte och sen ska vi ner till Borlänge!! Jag har liksom tvingat dom att ha mig som chaffis i kväll för jag vill på liljan! Hahah :) De är rätt kul att vara nykter alkoholist faktiskt! Hahaha Men det är fan jobbigare, för man blir tröttare dagen efter.. :) Hahah

Nej nu ska jag leta på lite kläder att ha på mig ikväll..

Puss Hej


~I want you~

Spruta och prover

Igår vart det inte riktigt som jag tänkt mig.. Jukka ringde och frågade om jag ville köra honom och Putte.. Så jag sa att jag kunde göra det.. Åkte och hämta Puttes nyckel på hos honom på jobbet sen plocka jag upp Jukka och så åkte vi i förväg hem till Putte.. Men Putte kom strax efter oss.. Så vi satt där ett tag så dom fick hälla i sig lite öl och sen åkte vi ner till Borlänge.. Gick på skrubben! KUL! :) Inte för att det var nån som ja kände där, men det känns hemma på nå vis.. Hahaha Inte som på trökengelska eller nått sånt.. Vart kvar där till strax efter kl 2 sen åkte vi till statoil och käka korv och sen åkte vi hem till Putte.. Vart tvingad att sova kvar.. Haha Men kunde fan inte somna.. Kan bero på att jag drack ett glas kaffe vid kl 2.. Haha Men jag brukar aldrig ha problem med att somna annars när jag druckit kaffe.. Men men, vi satt och snacka till kl 6-7.. Jag försökte sova emellan åt men det gick icke! Så vid 7 så åkte jag och Jukka hem.. Eller jag släppte av honom hemma hos sig och så åkte jag hem till mig och la mig.. Somna väl vid kl 8 kanske.. Sen var det bara att stiga upp vid kl 9.30 och göra sig i ordning för VC.. Va förbi Johanna innan ja åkte ner till djurås också.. Vi ska umgås ikväll. :) Kul kul! Åkte sen till VC och fick min vitaminspruta och sen tog jag prover.. För se om dom kan visa nått.. :) Kan ju alltid hoppas så jag får svar på varför jag mår som jag gör.. :) Egentligen vill ja ju veta varför jag är så trött hela tiden och så.. Men det känns lite dumt att skriva om det i detta inlägg.. Hahahah ;)

Ska lägga mig och vila lite nu.. Lär passa på medans mamma är borta och innan ungarna kommer hem kom jag på! För sen lär man ju inte få en lugn stund!

Puss och hej!

~me like~

Bra saker

Gick ganska bra hos Tandis idag.. Vart bara att kosta 250 kr.. Men ska dit igen 10 mars och då kommer det bli dyrare.. Och hittar jag inte min bettskena som jag måste börja använda igen, så kommer det kosta typ 3000kr att göra en ny.. Å då kan jag ju säga att jag hellre har ont i örat varje dag... Efter tandis så åkte vi direkt till Djurås så ja kunde gå på Arbetsförmedlingen.. Gick jätte bra där.. Fick en jätte trevlig "jobbcoach".. Hennes pojkvän är tydligen med i Third Stone! Så hon gillade min mailadress.. Hahah :) Världen är liten.. Hon skulle hjälpa mig att kolla upp lite olika möjligheter.. :) Sen ska jag se om det finns nån möjlighet att ha praktik hos Borlänge Hockey.. Inte för att jag vet vad jag skulle kunna göra där.. Men det är nått jag gillar och tycker är kul iaf! Får se vad det kan bli utav det! Längtar som fan tills på söndag iaf! Även fast det är surgubben som ska sitta! :) Haha

Är grymt sugen på att lägga mig i ett het bad och sen krypa ner i sängen och lägga mig och sova..Men det finns inge varmvatten så det blir nog bara att sova så småning om!

Ska kika vidare nu!

Puss Hej

Ps. Är det nått ni funderar över eller har en åsikt om så ring mig så kan jag förklara mig i stället för att ni ska bli sura och griniga utan anledning!! Jag lovar, det funkar bättre!! ;)

~yoooooooooou~

Kul hockey!

Vid halv sju åkte jag och hämta Johanna på jobbet och så åkte vi till Gräv och hämtade några saker till hon där.. Sen åkte vi upp mot Leksand.. Tog ett tag innan vi hitta på nån parkering men tillslut gjorde vi det och vi missa bara 5 min av första.. Eller egentligen såg vi inte så mycket av första för vi gick runt mest.. Va rätt trångt på ståplats.. Men andra och tredje perioden såg vi.. Och det var en rätt kul match.. Massa mål och sånt skit.. Haha Gillade Pelles slängpuss mot AIK båset, men det gjorde inte domaren så lilla Peller fick sitta 10 minuter för olämpligt uppförande.. Hahah Det var riktigt kassa domare också.. Även fast dom var två stycken idag.. Haha Men de är sånt som händer.. Efter hockeyn så körde vi hem Johan och Danne till Amanda i djurås och sen körde jag hem Johanna.. Och nu sitter jag här.. Käkade några mackor precis! Va gris hungrig.. Men jag får väl vänta till i morrn med att äta igen.. :) Ska till Tandis i morrn och sen ska jag på arbetsförmedlingen efter det.. Får se vad dom har att säga.. :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova! Lär ju vara lite pigg iaf!

Puss Hej

~du skulle bara veta~

Grrr.

Jag är arg och på väldigt dåligt humör..
Bara så ni vet..

Åkte ner till Djurås och snacka lite skit med Tommy nyss.. Alltid kul att prata med han.. Han får en och skratta iaf..

Tycker Johanna kan sluta nu så vi kan åka.. Örk int sitta hemma å tröka nå mer nu!

Puss

Gruppen

Nu har vi haft besök från "barngruppen".. Det var inte den jag trodde att de skulle vara som kom hit.. Men jag kände igen honom ändå.. Från ungdomsgården i Mockfjärd när jag var där och sen så va han chafför åt mig och nårga till för ett tag sen.. Hahah Men det kommer nog bli super bra för pojkarna! Dom verkade väldigt positiva till allt, inte för att de pratades så mycket om "gruppen" men ändå! :)

Sitter och väntar på att Johanna ska sluta så ska vi åka på hockey.. Vet inte riktigt när hon slutar.. Kan hända att vi missar första perioden men det gör inget!

Stekte på några bernfria kotletter med lite lök och paprika till middag! Det var riktigt mumsigt! :)


Ska gå och kolla vad mamma vill!

Puss Hej


~ilska~

Ilska

Vart väckt av FiaLia som ringde och väckte mig och undrade om jag kunde laga mat till henne idag.. Så det var väl lika bra att gå upp och åka och hämta hon på en gång! Åkte förbi huset och kika lite och plocka lite saker jag vill ha kvar.. Ni får förlåta mig. Men varför i helvete ska allt fösvinna!?!?! Det är ju vårat hem! Det är våra saker! Jag vill att det ska finnas kvar. Som det alltid gjort! Jag blir faktiskt arg och ledsen! För det är mitt hem och har varit sen jag föddes!! Sen vill jag vet vem fan det är som lagt mina glas i en plastpåse med kablar så ett utav glasen har gått sönder!?!?! Det är trasgigt nu och det går inte att göra nått åt det, men jag vill veta vem det är som gjort det!! Det var faktiskt ett speciellt glas! Bara skit saker egentligen.. Men för mig är det jobbigt.. Speciellt nu! Jag vill bara bryta ihop och komma tillbaks.. Sakta men säkert.. Har inte gråtit på länge.. Skulle behöva en axel att luta mig mot och låta tårana bara rinna.. Jag vill bara skrika ut min ilska..

Shit, nu tror ja allt kom på en gång.. Men men, sånt som händer..

Nu ska jag lägga mig och vila.. Fan 100e dagen jag har huvudvärk tror jag!

Puss Hej


~mitt inte ditt~


Trötter idag!

Hände inte speciellt mycke igår.. Tog det lungt bara..
Vaknade kl 11 i morse.. Gick inte upp utan ja tänkte ja skulle ligga kvar och dra mig lite.. Jo tjena. Somnade om och vaknade kl 15.30.. Hmm, ja då är man trött! Hahah Hade jag inte kollat på klockan då så hade jag nog sovit vidare.. ;) Men men, jag gick upp på en gång och så åkte jag och hämtade Sebban på skolan och så åkte vi på affären och sen hem och käkade med mamma.. Sen dammsög han åt mig här nere i källaren och så.. :) Sen satt vi och kika på lite roliga klipp på Youtube.. Sen börja han tjata om att jag ska dejta Janne Houkko.. Hahah Trodde jag skulle dö när han sa det! Vet inte vad ungen får allt ifrån.. Får se hur det går i morgon när vi får besök från "barngruppen".. Pojkarna ska ju börja gå på träffar där och dom ska komma hit och presentare sig och så i morrn.. Det råka ju vara en som jag känner igen sen tidigare med och jag vet att Sebban har svårt att vara tyst och mamma har sagt nått ord för mycket till honom om det redan.. Så i värsta fall så får jag skämmas ihjäl i morgon! Men vi får väl se! Får be till gud nu innan jag somnar! hahah

När pojkarna hade lagt sej så åkte jag ner till Djurås och handla lite mat tills i morrn och en chipspåse.. Vart så sugen.. Haha Sen var jag förbi Johanna och vi bestämmde att vi ska på hockey i morrn! Det blir skojj! :) Länge sen man var uppe i Leksand och kikade! :) Å de var länge sen man umgicks med Johanna också för den delen! :)

Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp i morrn..  Ska åka till mockfjärd och plocka lite och hälsa på min pappa som jag faktiskt saknar! :) Sen ska jag köra hit Sofia! :)

Goo Natt! <3


Puss Hej

~små ord~


Alkohol beroende!

Japp det är vad jag är det! Enligt dom på Vårdcentralen och Soc! Hahaha Inget att göra åt det.. Bara skratta åt skiten.. Ska vara nykter en månad för dom vill se hur jag mår efter det.. Men inte bara pågrund utav mitt drickande utan hur jag mår psykiskt också.. Det kommer ju inte bli nå problem iaf.. Jag har ju liksom inge problem att vara nykter! Hade jag haft problem så hade jag ju inte vart nykter i helgen t.ex.. Men men..

Igår var det hockey i Borlänge iaf! Vart en förlust igen. Så nu är det väl kört! Jag slapp surgubben iaf. Det var snälla Olander som var speaker i stället.. Så jag var på toppen humör där igår.. Det var skit kul! Funderar på att höra med Horndal om det finns nått mer jag kan hjälpa till med när säsongen är över.. Det är ju en sån underbar förening och det vore en dröm att få jobba där.. Men vi får väl se.. Ska höra med dom på AF vad dom tycker om praktikplats och sånna grejjer! Kanske kan gå genom dom och få nån ersättning eller nått.. Vi får se hur det blir..

Ska inte göra nått vettigt ikväll, bara ta det lungt.. Funderar på att åka till mockfjärd och sova. Men ja vet inte om det finns nån sovplats där så det får bli en annan gång tror jag..

Nu ska jag kika vidare!

Puss Hej

~tack~


Tråkigt

Sitter här nu och trökar, vet inte riktigt vad jag ska göra.. Har varit och handlat lite grönsaker och dipp. Det var riktigt mumsigt! :)

Är sugen på att göra nått roligt, men jag vet inte riktigt vad.. Ut och träffa folk kanske.. Men folk hör ju bara av sig när dom vill ha skjuts så det är ju inge kul..

Ska snacka lite skit med mamma nu.. Kanske tar en sväng ner till Borlänge sen.. Vi får se..

Puss


~i think i miss you~

Bugg

Hade en trevlig kväll med Hanna. Vi åkte på donken och käka! Dom har ju Big Tasty igen och det går inte att motstå. Hahah.. Har faktiskt sköt maten rätt bra denna vecka.. Så en hamburgare kunde jag unna mig.. Haha :)
Vi käkade och sen åkte vi på statoil och handla och va förbi Birath en sväng innan hon körde hem mig!
Satt vid datorn till typ 2 och så la jag mej! Somnade strax innan kl 3.. Men vid kl 3.30 så ringe min kära syster mig..

-Hej, va gör du?
-Jag sover, va är det?
-Jag vill ha bugg, kan du köpa det och komma hit med?
-Hahaha, hallå.. Det finns inge sånna och köpa nu.
-Nej jag vet, men jag är så sugen på det..
-Ja men jag kan inte göra nått åt det. Gå och lägg dig nu fyllo..
-Ja jag ska, men tror du att du kan försöka fixa det åt mig?
-Jaaa, sov nu. God natt!
-God Natt. Hejdå!

Haha fick mig ett gott skratt men hade svårt att somna om, men tillslut gick det iaf..

 

 

Idag har jag inte gjort så mycket. Lagat lite mat, vart ute och busat med Sebban i snön. Sen tog jag och mamma och sebban oss en promenad och hämta Jonathan hos Albin.. Drog dom på bobben! Inte så bra kanske med tanke på att min axel har krånglat som fan dom senaste dagarna. Men jag tror dom tyckte det var kul så jag får väl ha ont då.. :)

Har inte en aning om vad som händer ikväll.. Känner faktiskt för att bara ha en lugn kväll hemma med lite film och mys. Men vi får se hur det blir!

Puss Hej

~call me please~


Mat..

Maten vart super god! :)
Har legat och segat i sängen ända sen maten vart upp äten typ.. Har varit riktigt segt idag.. Vid kl 19 nu ikväll kom älskling Hanna hit så vi snacka lite skit och så innan hon åkte vidare till Insjön, men snart kommer hon och plockar upp mig och så ska vi åka och käka i Borlänge! Sen blir det nog att åka hem och sova.. Om inte Håkan ringer och vill ha skjuts.. Har ju faktiskt lovat att köra honom i helgen om han behöver skjuts. Är skyldig han några skjutsar sen förut! :) Inte för att jag är så pigg och orkar egentligen, men har man lovar så har man. Men nån annan dryg, full människa tänker jag inte köra iaf! Är man snäll och trevlig mot mig så är jag det tillbaks.. Men är man inte det så får man skylla sig själv! 

Vissa har börjat gå övergränsen för vad jag tål.. 

Nu är det dags att göra sig i ordning och ta en cigg innan Hanna kommer!  

Puss Hej!


~i dont take this shit~





Den bjuder jag på!! 19/12 på Liljan! Taget av Putte Fnask!

Seeeeeeg!

Tog det lungt hela dagen igår. Låg i sängen i stort sett hela tiden.. Va riktigt skönt att bara ta det lungt.. Men vid kl 00 så vart jag så rastlös så jag hoppa in i duschen och åkte iväg en sväng.. Kom hem vid halv 11 idag.. Men sover nästan bättre borta.. Hahah Trevligt va det iaf och snacka massa skit och kolla på rolig tv! 2½ gubbe är riktigt roligt när man är övertrött.. Haha
Följde med mamma till Mockfjärd idag när han skulle få massage, va till pappa under tiden och hämta min skrivbordskiva som han målat åt mig! TACK PAPPA!! <3 Sen åkte jag och hämta upp mamma och så åkte vi och hälsa på Erika och Anders! Kul att träffa dom, de va hundra år sen typ!

Har nästan nyss kommit hem... Ska laga lite mat tänkte jag, men jag är så jävla seg idag.. Får väl skylla mig själv.. Men men.. Blir nog köttfärsbiffar med mozarella och morot i.. Och lite sallad till det! :)

Ska kika runt lite nu innan det är dags att laga mat!

Är lite ledsen och besviken, men det skiter väl ni i! Haha Tycker inte om att gnälla över små saker men jag kan inte låta bli..För innerst inne så sårar det!

Puss Hej


~mums~

Sjuk eller inte...

Igår hade jag en lugn dag! Var bara till vårdcentralen och sen hämtade jag mormor där på eftermiddagen för hon hade inge skjuts hem.. Sen vid kl 20 så åkte jag hem till Tommy och drack lite kaffe och kika på hockey.. Går inge bra för Mora.. :) Gick heller inge bra för almtuna spelaren som försökte spela med skridskoskydden på! Hahah Vid kl 22 åkte jag och hämta mamma på jobbet och sen åkte jag hem och satt mig vid datorn! Sätt här till 01 typ..

I morse så va jag på skit bra humör och pigg för ovanlighetens skull.. Gick upp strax innan kl 9.. Men typ halv 11 så vart jag tvärdålig.. Mådde illa som en gris och fick feber så jag fick ställa in mötet på AF och ringa till Sara och säga att jag inte kunde komma för jag trodde verkligen ja hade åkt på magsjuka..
La mig och kolla på en film och så slockna jag och vaknade 15.30 typ.. Har precis fått lite mat i magen och jag känner mig mycket piggare.. Kanske lite feber bara. Men det kan man leva med! Bara jag är frisk på söndag så är jag glad! :)

Det finns bättre saker att göra än att skotta, bara så ni vet!

Puss Hej


~i just love it~

Vilka är ni?

Vilka är ni som läser min blogg! Kan ni inte skriva en kommentar och bara och tala om.. Skulle vara kul att veta faktiskt! :)

Tänkte försöka göra nått vettigt ut av det här, men det kommer väl gå åt skogen som med allt annat.. Haha

Ska iaf försöka sova nu och så blir det nya tag i morgon!

Puss på er!

~<3~

Kyckling och bacon.

Nyss käkat super god mat.. Jag hackade upp kyckling och bacon i småbitar. Sen blandade jag ihop det med BBQ krydda och HPsås och stekte på. Stekte tills det fått färg och baconet började bli lite hårt. Sen hade jag över det i en ungssäker form och så blandade jag ihop lite Creme Frachie och grädde och hällde det över kycklingen och baconet. Saltade och pepprade lite och så lade jag på några ost skivor och hade in det i ugnen tills osten fått lite färg! Käkade det ihop med sallad bara.. Fruktansvärt gott! :) Tur man är duktig på att komma på egna maträtter! ;)

Blir nog inge present köpande för min del.. Kollade mitt konto nyss och det såg inte så ljust ut! Så det för bli en annan gång!

Är sugen på att åka pulka och göra nått skojj. Men det verkar inte som att nån vill följa med så jag skiter i det också..

Ska lägga mig och kolla på film bara pojkarna har lagt sej!

Puss

~don't try~

Kläder

Handlade lite saker till skrubben igår.. Och sen råkade det följa med lite kläder hem också! Heheh.. Lite underkläder och en skjorta! :) Lär ju passa på när man har pengar och hittar sånt man vill ha..
Idag har jag inte gjort ett skit.. Bara segat, har inte ens orkat ätit.. Längtar som fan till söndag!  Vill att det ska bli hockey! De är ju så kul! Kanske Hanna kommer hit i helgen också! Då blir det ännu roligare! :)

Nu måste jag nog äta nått och sen hoppa in i duschen! Tänkte ta mig en tur till insjön senare och kika efter lite presenter till Nova och Stella! :) Nova har ju fyllt år redan och Stella fyller år på torsdag och då ska jag dit och hälsa på! :)

Puss hej!

~fuck you bitch~


Tråkigt

Voddler funka inge bra alls igår.. Vet inte riktigt varför.. Men spotify funkar som det ska iaf..
Sebban har varit hemma från skolan idag så han har varit riktigt dryg på mig.. Inte fått en lugn stund kan jag lova.. Han har kittlat mig och hoppat i sängen och försökt chattat med mina kompisar på msn.. Hahah Men nu börjar han bli lite lugnare..

Ska åka med pappa till Borlänge senare idag och handla lite och hämta lite saker hos Jenny.. Sen ska jag hem och kolla på film bara.. MYS!!!

Ska försöka roa Sebban nu..


Tycker det är tråkigt att aldrig någon hör av sig och undrar om jag vill hitta på nått eller så.. Eller att det aldrig någon som vill hitta på nått när jag hör av mig!


Puss


~konstigt~

RSS 2.0