Helgen!

Helgen har varit relativt lung så jag orkar inte skriva om den.. Har varit på dåligt humör hela helgen, men nu känns det lite bättre.. Hittade iaf ett par byxor i Torsdags, så jag vart fattig.. Haha men men. Ska försöka hitta nån bra film att kika på ikväll..

Ska kika lite på FB nu..

Puss Hej

~i like you~

Gagnef.

Johanna kom och hämta mig strax efter att jag skrivit förra inlägget.. Så drog vi till Borlänge och handla katt mat på djuraffären och sen så hängde jag med henne till Gagnef.. Snacka lite skit och så.. Sen åkte vi med Linda till Djurås och käka och sen körde Johanna hem mig till Mockfjärd igen.. Kom nyss hem.. Ska snart försöka få i lite bensin i min bil och bege mig tillbaks till Gagnef. Ska sova hos mamma i natt för jag ska vara barnvakt åt Sebban i morgon! Han är lite febrig! Vi ska ta med oss Linnea till Insjön kolla om vi hittar nå kläder åt mig! :) Det blir nog kul! Hoppas på att Jukka ringer mig ikväll och vill ha skjuts nånstans! Det är så kul att köra honom! Man får skratta ganska mycket! Haha..

Nej nu ska jag åka och tanka.

Pöss

~det blir aldrig som man vill~

Undra sa flundra!

Vart att börja kolla om på Mordkommissionen igår kväll.. Älskar fan den serien.. Haha Tur att man har dåligt minne så man inte kommer ihåg vem mördaren är alla gånger. Haha.
Vaknade av att Mamma ringde vid kl 11 ungefär.. Låg kvar till typ kl 12 ungefär och funderade lite.. Kom på att jag behöver en ny säng.. Min är alldeles för mjuk och den gnisslar som fan.. Sen smsa Tommy och tyckte att jag skulle bjuda på kaffe så det var bara att gå upp och fixa det. Så kom han förbi så snacka vi lite skit och sen åkte han igen.. Och nu sitter jag här och funderar på vad man ska hitta på.. Borde röjja på rummet, men det låter inte så lockande.. Inte för att det är så mycket.. Men jag vet inte vart jag ska göra av allt skit.. Gamla kläder och sånt.. Nej nu ska jag nog försöka få nått i magen. Är riktigt hungrig!

PössPöss

~why~

Crank 1 & 2.

Japp dom filmerna kollade jag på för ett tag sedan! Dom var riktigt bra båda två.. Jason Stattham är ju en så grymt bra skåldespelare och han ser ju ruggigt bra ut också.. Nästan för bra.. Haha
Lagade mat en gång till i dag åt mig själv.. Vart pyttipanna.. De lagade jag tidigare också iof.. Gott blev det båda gångerna iaf.. Sen har jag inte gjort så mycket mer.. Är helt slut.. Hoppas jag får en tid för provtagning denna vecka.. Annars vet ja inte vad jag gör.. Orkar inte må så här mer.. Men men. Ska försöka få ordning på mitt rum i morgon tänkte jag.. Och planera lite för framtiden. Får se vart det slutar.. Fick reda på idag att jag inte fått jobbet på statoil som jag sökte.. Har suttit och kollat på lite andra jobb idag. Ska kika lite mer i morgon få se om jag skickar iväg nån ansökning..
Nu ska jag kolla om ja hittar nån film ja inte sett på länge och så krypa ner i sängen och försöka somna!

Puss

~du är söt på riktigt~

Slut.

I fredags när jag vaknade hade jag migrän.. Man ska som sagt var inte ta ut nån glädje i förskott! Haha.. Tog det lungt hela dagen i stort sett.. Åkte till gagnef på eftermiddagen och var lite barnvakt åt pojkarna. Vi käka pizza och kollade på Robin Hood.. Mys! :) Mamma och Magnus kom hem vid kl 19-20 ungefär. Då åkte jag hem till Putte och så bestämmde vi oss för att åka till Dan.. Nathalie var med också.. Så vi åkte dit och så satt vi där ett bra tag.. Uffe kom dit också. Så vart det massa bråk och tjaffs så jag, Uffe, Putte och Nathalie bestämde oss för att gå ner på stan. Först va vi på skrubben och sen gick jag och Putte på liljan.. Hann bara vara där en halv timme innan dom stängde.. Haha Efter det så leta vi på Uffe och Nathalie och så drog vi hem till Uffe och drack lite öl och så sov vi kvar där..
På lördagen så satt vi hemma hos Uffe och tog det lungt hela dagen fram till kl 18-19 ungefär. Då skulle Uffe iväg så jag, Nathalie och Putte åkte och plocka upp Tias i djurmo och så åkte vi hem till Jan-Olov eller va han hette.. Så satt vi där i nån timme innan vi drog ner till Borlänge. Åkte hem till Dan och satt där ett litet tag.. Ja åkte och hämta Peder och Älgen hemma hos Chefen och så drog vi ner på stan.. Gick på liljan för alla andra hade gått dit.. På nå jävla vis lyckades jag bli aspackad.. Drack bara fyra öl.. Men men.. Kul va det iaf.. Sen fixade jag och Nathalie så vi fick min bil körd hem till Putte av nån kompis till Putte.. Så sov vi där efter mycket om och men..
Vaknade vid kl 11-12 hemma hos Putte.. Tog bilen och åkte hem till mamma.. Va bakis som ett svin.. Men det va bara att kasta i sig lite mat och hoppa in i duschen och sen bege sig ner till Borlänge ishall.. Allt gick bra som tur var och för en gångs skull var alla jätte trevliga och pratade med mig och jag hade jätte skojj! Borlänge vann efter förlängning med 4-3.. Dom spelade inte så jätte bra precis. Men men. Dom kan ju inte jämt spela bra! Efter matchen så åkte jag hem till Mockfjärd.. La mig på en gång typ.. Somnade vid typ kl 22 och så sov jag till kl 12-13 idag.. Snacka om att man är slut.. Har inte gjort ett skit idag.. Eller ja har lagat lite mat till mig och pappa och så har jag plockat i och ur diskmaskinen.. Gud va ansträngande.. Hehe Eller inte.. Ska lägga mig och kolla på nån film nu tänkte jag..

Puss Hej

~du är bäst ändå~

Läggdags!

Orkar inte sitta här och vänta tills filmerna blir klara.. Det är inte lång tid kvar på ena filmen.. Men det är bara det att den som blir klar snabbast är andra filmen av tre.. Och man vill ju se ettan först.. Så ja får kika på dom i morgon i stället.. Har sån fruktansvärd huvudvärk så det finns inte.. Som tur är det vanlig huvudvärk och inte migrän..

Har även bråkat med en person nu på kvällskvisten.. Som blev sur bara för att jag först sa att jag skulle hänga med på en grejj men sen ångrade jag mej när jag insåg hur lång tid det var kvar innan vi skulle åka och jag var jätte trött.. Är så jävla trött på hennes beteende emot mig så det finns inte.. Jag ska ställa upp hela tiden och köra hit och dit och allt möjligt och sen när jag nån gång inte vill eller orkar så får jag en massa skit för det bara.. Av både henne och hennes mor.. Jag är fan inte hennes morsa så jag ska inte behöva ställa upp och passa upp på henne hela tiden.. Mina vänner frågar om jag är hennes morsa.. Då lär de ju vara nått som är fel.. Eller hur? Nej nog om det nu.. Får ännu mer ont i huvudet när jag blir irriterad..

Tänkte jag skulle ringa Peter i morgon.. Han har legat på sjukan för han har fått diabetes.. Tror han kommit hem nu.. Tänkte säga att jag kan ta matchen på söndag och så slipper han känna sig tvingad till det! Gud va snäll jag är.. Haha Or not.. Eller är jag??  Nej då.. Nu är det bara massa babbel här..

God Natt! <3

~irriterande~

Film...

Sitter och försöker hitta nån bra film att kolla på.. Men ja kommer inte på nån bra..
Har inte gjort ett skit idag.. Typ bara legat i sängen eller setat här vid datorn.. Mår inget vidare..
Ska prata med VC i morgon om att få komma dit och ta prover.. Sen ska jag prata med ÖNH i falun så jag kan få komma dit och sätta in ett rör i örat.. Skulle ha fått gjort det för länge sen, men dom har missuppfattat allt där inne och trodde att jag ville bli sövd när dom gjorde det.. Men ja prata med dom i dag så jag ska ringa till dom i morgon och få en tid.. Det tar ju liksom typ 10-15 min att göra det.. Men men, det är som vanligt med sjukvården.. Nu har jag hittat ett par filmer ja ska försöka ladda ner.. Just nu verkar det inte funka.. Men jag ska inte ge mig i första taget.. Vill verkligen se dom.. :)

Ska gå ner och kika va dom gör där..

Puss Hej

~känslorna finns inte~

Hockey & Hockey.

Fick med mig lilla Hana igår upp till Leksand! Först käka vi på Sibylla.. Käka ett Super Cheese Bacon Meal.. Mums va gott det var.. Sen drog vi till hallen och gick runt där inne typ 100 varv innan matchen drog i gång.. Va inte nån bra match.. Dom spelar så jäkla dåligt.. Men men.. Efter matchen körde jag hem Hanna till Insjön och så åkte jag hem till mamma och sov.. Eller ja somna inte förens vid kl 5 i morse.. Vaknade sen vid kl 13 idag.. Va lagomt pigg.. Käkade en korv med bröd och sen åkte jag ner till Tommy och fikade lite och sen va jag förbi hos morsan på jobbet och hälsade på.. Sen åkte jag hem och väntade in Hanna och så drog vi till Borlänge på hockey.. Skötte online rapporteringen.. För en gångs skull gick det bra.. Men jag är så jäkla trött på alla som är där.. Alla får gratis korv och dricka utom jag.. Och han som är speaker ställer ut drickor innan matchen till alla som jobbar i båset utom till mig.. Man blir inte så där jäkla imponerad då.. Ska snacka med Horndal nästa match.. Får se om det bli nån skillnad.. Borlänge vann iaf med 11-2 mot Eskilstuna/Linden.. Dom är riktigt riktigt grymma nu Borlänge! Så kul att se dom spela.. Och det var kul att ha Hanna med sej.. Som vanligt så fick hon ragg.. Hahaha ;) Efter matchen så åkte vi och käka på Max och sen så körde jag hem henne och så åkte jag hit till Mockfjärd och nu sitter jag här.. Är ruggigt trött.. Ska snart krypa ner i min säng och kolla på Mordkommisionen som vanligt.. Haha kan inte somna utan tvn..

Ska kika lite andra bloggar nu..

Puss Hej

~hur fan orkar du~

Inte ett skit..

Vann inget igår.. Eller jo ett nytt keno spel.. Ska spela på några matcher ikväll med tänkte jag.. Får väl se hur det går.. Men men, ja satsar ju inge stora pengar..
Ska snart hoppa in i duschen och sen åka ner till Tommy i Djurås och handla en grejj sen ska jag hem till morsan och kolla om dom ska äta nått gott innan jag ska dra vidare upp till insjön och handla på Clas Olssons.. Skulle handla nått åt farsan och sen ska jag på hockey.. Hoppas på att få nån med mej dit.. Inge kul att åka dit själv..

http://www.youtube.com/watch?v=pJs9CEhXTFM

Där har du världens bästa låt just nu! Haha!

Nej nu ska jag kika vidare!

Puss Hej

~du kan glömma allt~

Blir aldrig som ja tänkt mig.

I torsdags kväll så drog jag ner till Borlänge och hälsa på Peder.. Han och Uffe satt och drack lite öl.. Vart att jag sov kvar där.. På fredag förmiddag körde jag Peder hem till hans chef och sen åkte jag ut till Ornäs och hälsa på Linnea och Niklas.. Käkade lite och sen drog jag och Nea in till Borlänge.. Va ner på stan en sväng och så gick vi på kupolen.. Sen drog jag hem till Peder och satt där till kl 17. Då åkte jag till ishallen eftersom jag skulle sköta online rapporteringen.. Allting krånglade under matchen. Programet sluta fungera och allt vart skit jobbigt.. Men tillslut fick jag igång det.. Borlänge vann iaf med 9-3 mot Valbo och det var väl huvudsaken.. Efter matchen drog jag hem till Dan. Där va Putte, Jukka, Dan, Nathalie, Håkan, Uffe och Peder.. Körde ner Putte, Jukka och Håkan på liljan och så åkte jag och Peder hem till honom och så satt vi och snacka lite skit. Sen åkte jag och plocka upp Nathalie och så åkte vi och köpte mat och så åkte vi hem till Dan och käka.. Sen körde jag Nathalie till Bullermyren och så åkte jag och plocka upp Uffe och körde hem honom och sen åkte jag ner på stan och vänta på grabbarna där.. När dom väl kom så drog vi till Donken så dom fick käka och så åkte vi och plocka upp Nathalie och så åkte vi till Gagnef.. Sluta med att jag följde med Håkan hem.. Vi satt och lyssna på musik och prata till 4-5 på morgonen.. Va skapligt trött då...
Vaknade vid kl 13 på lördagen av att Putte ringde och ville ha skjuts så han kunde köpa öl.. Så det var bara att kliva upp och åka och hämta honom.. Vi åkte till Mon en sväng och så åkte vi och kolla vad Jukka gjorde hemma hos Jörgen och sen åkte vi hem till Putte igen.. Efter att tag åkte jag och hämta Jukka och så drog vi ner till Borlänge. Åkte hem till Uffe och satt där i nån timme, sen åkte vi och hämta upp Dan och så drog vi till Falun.. Va på Marianns.. Alla va skit fulla och det var skit jobbigt och vara nykter för alla var jävligt dryga.. Så vid kl 1 åkte vi hem.. Släppte av Dan och plocka upp Nathalie och så körde jag till Gagnef och släppte av dom och sen åkte jag hem till Mockfjärd och sov.. Igår, söndags så gjorde jag inte mycket. Tog det lungt hela dagen och bara segade.. Vid kl 21 åkte jag Mon och sa grattis till Bolle som fyllde år och sen tog jag med mig Nathalie hit och så kika vi på tv och så innan ja tillslut somna..

Och idag har jag bara tagit det lungt. Sov till kl 13.. Nathalie va hit en stund och snacka lite skit..

Nu sitter jag här och har tråkigt bara.. Väntar på keno dragningen.. Får se om ja vinner nå pengar.. Sen har ja spelat på Oddset också.. Får se om det går nå bra.. 

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på tvn.. 

Puss Hej

~känslorna är nog borta~ 

Chafför hit och dit..

Igår tog jag det lungt hela dagen.. Sov rätt så länge... Vid kl 15 åkte jag hem till mamma och käkade lite. Sen åket jag och plocka upp Johanna och så åkte vi och hämta Johan och så åkte vi hem till Johanna.. Efter ett tag kom Linnea dit också.. Vid kl 18 så åkte vi upp till Leksand och kika på hockey.. Var ingen bra match.. Men men, Leksand vann iaf.. Sen ville brudarna åka till Borlänge och gå på skrubben, så ja körde hem Johan och så åkte vi dit.. Dom vart ju skapligt fulla där.. Haha Sen träffa vi på Jimmy och hans kusin utanför Flamingo.. Så de sluta med att jag fick köra hem dom och sen köra Linnea hem till Niklas i Ornäs och sen körde jag hem Johanna och så till slut fick jag åka hem.. La mig och kolla på några avsnitt av Mordkommisionen. Så bra!! Haha

Linnea ringde och väckte mig vid kl 11 och ville ha hämtning så jag hoppade in i duschen och åkte till Ornäs.. Sen drog vi hem till hon och käka nudlar och så åkte jag till mamma och prata lite skit och sen åkte jag hem till Mockfjärd.. Då vill syster ha skjuts till Grangärde så jag körde dit henne och sen åkte jag vidare till Saxdalen och hälsade på Sara och Chrille.. Drack lite kaffe och prata lite med Sara innan jag åkte hem.. Va in på konsum och handlade och så åkte jag hem och gjorde mat. Har precis ätit klart.. Funderar på vad jag ska göra ikväll.. Vill göra nå skojjsigt! Men de blir väl att vara hemma bara. Om ja inte åker till mamma.. Vi får se.. 

Puss Hej

~har du slagit i huvudet~ 

En chans till..

Japp, jag ger allt en chans till.. Känns lite bättre nu.. Åkte till Mon och sov igår och umgicks med mina älsklingar där.. Tack för att ni finns!

Vaknade vid kl 12 idag.. Va helt slut.. Somna på Nathalie och deras soffa igår.. Vet att Nathalie försökte väcka mig så ja skulle gå upp och lägga mig men det gick inte.. Ja orkade verkligen inte.. Haha
Tog det lungt ett tag och väckte Nathalie och satt och snacka lite skit med henne innan jag åkte hem.. Åkte till affären och handla lite och så åkte jag hem och gjorde en grönsaks soppa. Vart skit god! Tänkte baka sen men det fanns inge mjöl så de sket sig.. Sen har jag bara tagit det lungt hela dagen.. Har sökt ett jobb.. Statoil i Borlänge. De är ju värt ett försök iaf!
Håller på att ladda ner en film. Väntar på att den ska bli klar och sen ska jag lägga mig och kolla på den och sova! Är jätte trött!

Nu ska jag kika på AA.. Missade ju det idag..

Puss Hej!

~funderar~

Skit.

De börjar redan spåra ur.. Känner mig inte välkommen här för fem öre.. Sitter här vid datorn och trycker för att hålla mig undan, för att slippa störa dom andra.. För att undvika att få en utskällning för nått jag inte gjort.

Tårarna är på väg.
Jag mår illa.
Är detta min familj?
Är det här mitt hem?
Det känns som helvetet.
Jag vill fly.
Jag orkar inte mer.

Hej Hej.

~vad gör jag för fel~ 

Kanon helg!

Helgen vart precis så bra som jag ahde hoppats på!
På fredagen var jag chaffis åt Putte och Jukka! Först satt vi hemma hos Putte och snacka lite, sen drog vi hem till Micke.. Var där i nån timme sen åkte jag och träffa Johanna och duschade och så. Sen drog jag hem till Micke igen och plocka upp Jukka och så åkte vi hem till Leffe och hälsa på en sväng och sen åkte vi tillbaks till Micke.. Kl 01 ungefär så körde jag hem Nathalie och så åkte jag hem till mamma och tog en tallrik tomtegröt och gick och la mig!
Vaknade vid kl 9 av att Jonathan kom ner och väckte mig och ville kolla på tv så de var bara att kliva upp.. Tog det lungt under förmiddagen.. Vid kl 13 ville Putte ha skjuts till bolaget så jag körde dit honom och så åkte vi på pizzan och käka och åkte och kolla vad Jukka hade för sig och sen åkte vi hem till Leffe och kolla in bygget där.. Sen åkte vi till Putte och tog det lungt till Jukka ville ha hämtning.. Då hämta jag honom och så åkte vi till Putte igen och satt där och glodde ett tag.. Sen körde vi hem Jukka och så åkte vi och köpte cigg och så hämta vi upp Stefan hemma hos Leffe och så drog vi till Pizzan allihop.. Då vart ja så ölsugen så jag fixade så att morsan skulle köra oss i stället och så började jag hälla i mig öl.. Drack dom lite för fort tror jag.. Haha Vart skapligt full.. Haha Sen drog jag,Putte,Nathalie och Stefan hem till Putte och drack sprit.. Att jag aldrig lär mig att jag inte ska dricka sprit.. Hade ruggigt kul iaf.. Har inte en aning om hur länge vi höll igång men ja vet att ja somna så fort jag la ner huvudet iaf! Vaknade på söndagen med världens migrän.. Just därför ska ja inte dricka sprit.. Får så ont dagen efter.. Men men.. Körde hem Stefan och så drog jag till Borlänge och träffa Uffe, Dan och Peder.. Hade ganska så kul.. Sen drog jag och Peder och köpte mat och så åkte vi hem till honom.. Käkade och glodde på tv.. Sov kvar där.. Sov till kl 13 idag.. Är helt slut! Har varit till Gagnef en sväng och träffat Johanna och Linnea och nu är jag i helvetet (mockfjärd).. Ska vara här hela veckan tror jag om allt går bra..

Sitter och pratar med Jenny i telefon.. Blablablablabla.. Haha Nej då..

De här vart ganska rörigt, men nu ska ja kika vidare..

Puss Hej

~ta och bestäm dej~



Allt möjligt.

Gick bra att plugga igår.. Fick lite hjälp av Maria..
Köpte även en ny bok igår.. The Heroin Diaries av Nikki Sixx.. Den är grymt bra, har snart läst ut den. De går inte att sluta läsa.. Den är spännande, allvarlig, rolig och ja allt man kan begära.. Haha SKIT BRA HELT ENKELT!

Har nyss klivit ut ur duschen.. De va riktigt skönt att duscha, man känner sig nästan som en ny människa.. Ska snart åka ner och träffa Johanna tänkte jag.. Snacka lite skit och så..

Längtar tills helgen börjar.. Har en känsla av att det kan bli en till kanon helg. Fast jag ska vara lite lugnare denna helg.. Hehe

Nej nu ska ja ta nått och äta och sen dra till Johanna, vare sej hon vill eller inte!

Puss Hej

~ni trycker ner mig~

Gagnef.

Sitter hemma hos mamma nu! Har precis ätit! Fick stuvad blomkål och falukorv! Satan vad gott det är! Ska snart sätta mig och plugga.. Blir inge hockey för mig ikväll. Törkigt! Men de känns som att pluggandet är lite viktigare just nu.. Blir nog kvar här tills på fredag! Ska till skolan då och prata med nån som har koll på allt med CSN..

Nej nu ropar mina skolböcker...

Puss Hej

~du finns i mina tankar~

Hmm.

Har inte hänt så speciellt mycket sen sist.. Va till Borlänge med Nathalie och Putte i natt och käka på donken. De är väl de roligaste som hänt..

Ska hem till mamma idag och plugga lite.. Maria skulle komma dit och hjälpa mig med matte.. Så kanske jag kommer igång på riktigt med den.. Sen är jag bra sugen på att gå på hockey ikväll, men jag vet inte om jag hinner. Vi får se..
Funderar även på att plocka ihop mina grejjer och flytta till morsan! De funkar liksom inte att bo här. De är ju tydligen bara jag som ska samarbeta med alla och ingen ska samarbeta med mig! Det blir lite jobbigt i längden eftersom jag får skit för allt jag gör. Som igår t.ex då fick jag en rejäl utskällning för att Bodil vart grinig på mig och jag sa ifrån då... Hmmm.. De är inge kul när det är så.. Jag handla, laga mat, diskade, dukade fram så att allt skulle vara färdigt när pappa och Bodil kom hem från jobbet.. Va de nån som kom hem och åt när maten var klar? NEJ! Va de nån som vart glad över det jag gjorde? NEJ! Åt dom av maten jag gjorde? NEJ, eller pappa gjorde! Men den andra människan gjorde det inte! De är tacken för att man ställer upp och förösker göra alla nöjda! Är så jävla ledsen och besviken så det finns inte! Ni som läser detta kanske tycker att de bara är skit saker som ja tjaffsar om, men kom hit och lev här själva så ska ni få se att det inte är så jäkla kul!

Nu talar vi om nått annat, har hittat mitt drömjobb.. Som dagmamma... Haha Finns ju inte en chans att jag skulle få det jobbet om jag sökte det, men det är vad jag vill jobba som! Jag skulle stortrivas som dagmamma! MenMen!

Nej nu ska jag plocka ihop lite grejjer och sånt så jag är färdig packad när mamma kommer!

Puss Hej!

~försvinn hur mina tankar är du snäll~

Helgen!

Haft ännu en jätte rolig helg.. Eller det började redan i torsdags kväll.. Fick nå ryck och åkte till Gagnef på kvällen, träffade Linnea och Johanna en sväng och så snackade vi med Jukka. Sen slutade det med att Jukka ville att jag skulle köra hem honom till Peder så jag gjorde det. Vart att ta några groggar där.. Vart kanonfull! Av nån dum anledning så gick jag hem till Thomas och sov där.. Han är bra att prata med om sina problem, haha. Stackars honom som fick lyssna på allt.. Hahah Vakna upp på fredagen och mådde jätte dåligt och hade migrän. Åkte hem till Peder och tog det lungt hela dagen. Till kvällen kom Johanna och Linnea dit och så drog vi på liljan! Hade riktigt kul med mina brudar.. Men dom försvann sen vid kl 01-02.. Så jag gick runt på stan en sväng och sen hitta jag på min drömprins! Så ja följde med honom till Falun i hopp om att få festa lite mer, men det vart bara att åka hem till honom och sova.. Haha Vakna upp på lördagen med panik, hade inge batteri i telefonen och inge pengar att ta mig hem för.. Men tillslut fick ja tag på min snälla lilla mamma som kom och hämta mig. Åkte med hon och Sebban på kupolen och köpte skor och så käka vi på donken och sen körde hon mig så jag fick hämta min bil på stan och så drog jag hem till Peder. Va där till typ kl 16 då drog jag, Putte och Nathalie hem till Dan och börja festa.. Sen vid typ kl 23 kom Johanna, Sandra och Linnea och hämta mig och så åkte vi ner på Skrubben innan vi sen gick vidare till Liljan. Hade ganska så kul där iaf.. Gick därifrån vid kl 01.30 typ. Träffade på Peder och Uffe och så slutade det med att jag följde med Peder hem och sov där.. Vakna på söndagen och av helt slut, sov till kl 14 typ.. Sen vid kl 17-18 kom Putte och hämta mig och körde mig till min bil hemma hos Dan och sen drog jag hem till Mockfjärd.. Tog det bara lungt och käka god mat.
Sov ända till kl 13.30 idag. Gick upp och käka och sen drog jag till VC, kollade min lungkapacitet.. Såg väl inte så superbra ut precis. Så de känns verkligen som att det är dags att sluta röka och börja röra lite på sig, men det får bli en annan gång.. Hahahah Efter det va jag förbi i Mon och hälsa på en sväng och tog en kopp kaffe.. Så åkte jag hem och tog det lungt, Johanna va nyss här. Vi åkte runt i bilen och snacka massa skit och så fick vi lov att byta däck på hennes bil för hon hade fått punktering.. Och nu sitter jag här och har ont i magen och mår illa.. Känns nästan som att det är magsjuka på G, men vi får väl se i morgon hur jag mår.. Måste till skolan och ta ett snack med dom. Känner på mig att jag inte kommer hinna klart med allt innan jullovet, men ja vill inte bli återbetalningsskyldig till CSN.. Får se hur det går med den saken!

Nej nu ska jag kika vidare på lite saker innan jag går och lägger mig!

Puss Hej

~livet är underbart ibland, synd bara att man inte kan spola tillbaks tiden~

RSS 2.0