Lite hockey!

Sverige vann mot Ryssland med 2-0 i natt, en riktigt bra match tycker jag faktiskt! :)
Somnade väl efter klockan fyra nån gång och sen gick jag upp strax innan kl 11 idag.. Gick inte att sova mer..
Har inte gjort ett skit idag om ja ska va ärlig.. Glott på film och setat vid datorn till och från bara!
Nu har jag nyligen bäddat ner mig och tror jag somnar snart..
Mamma och Fia är på väg ner hit så dom kommer väl i natt nån gång.. Men jag tror inte jag orkar hålla mig vaken tills dess.. Fast man vet aldrig.. Har sagt i en vecka nu att jag ska somna innan kl 00, men inte lyckats somna före kl 4.. Men sova hinner man väl göra nån annan gång, finns såå mycket trevligare saker.. :P Haha
Borlänge förlorade mot Kumla idag.. 5-3 till Kumla vart det.. :( Men Leksand tog hem tre poäng från Oskarshamn.. Härligt! I morrn ser de ut som att det blir en tur till Victoriahallen och kika på Nybro Vikings-Hv 71 J20.. Och sen kl 21 blir det Småkronorna på tvn! Bra kväll att se framemot! :)

Nä facebooka lite och sen slumra en stund!

Pösspöss

~if you~

Ikea

Gick inge bra att sova i natt heller.. Strax efter att jag stängt ner datorn och myst ner mig så fick jag mega ont i magen.. Måste nog kontakta läkaren när jag kommer hem, för de är nått som är galet efter operationen.. Eller va vet jag, de kanske ska vara så.. Men de känns inge bra iaf..
Låg och vände och vred på mig och försökte slappna av men de gick icke.. Slutade med att jag låg och chattade med en vän till halv 4 typ.. Sen fick jag sprängande huvudvärk och det var 70 grader varmt i sovrummet, men lyckades somna strax efter klockan 4 iaf och så vaknade jag kl 13 idag.. Fortfarande mega ont i huvudet.. Men som tur var så var det bara vanlig huvudvärk så efter att ha tagit två treo så släppte det!
Sen gjorde vi oss i ordning och åkte in till Kalmar och gick på IKEA.. Handlade massa till lillfisen och sen gjorde jag några fynd.. Kul med lite nya grejjer till hemmet också.. Fick en jäkla massa grejjer till riktigt bra priser.. Tror jag blivit shoppingberoende.. Hahah.. Men nu lär de dröjja länge innan jag handlar nått igen.. Får passa på nu när jag har lite extra pengar.. Men jag börjar fundera på hur jag ska få plats med allt i bilen när jag ska hem.. Har två fulla väskor med kläder, en full väska från IKEA, två små bord, en bokhylla och förhoppningsvis en byrå.. De två sista grejjerna har jag rånat mormor och morfar på.. Fast än så länge har jag bara blivit lovad bokhyllan, men får jag som jag vill så följer byrån med också! :) Men frågan är ju hur jag ska få plats med allt.. Haha, fast iofs så kommer mamma och syster ner med bil också i morrn natt så dom kanske kan ta nått i sin bil.. :)
Ska bli så kul när dom kommer hit.. Har saknat min mamma jättemycket faktiskt!
Och jag saknar min lägenhet sjukt mycket, visst har det varit supermega skönt att vara här och vila upp sig riktigt, men hemma är alltid bäst.. Ååå va ja ska mojjsa i min säng när jag kommer hem! Ska tillbringa hela söndagen där! Hahah Finns ingen säng som är så skön som min! Så de så! Haha

Just nu så sitter jag i soffan, har dukat fram lite gott på bordet och väntar på att Sverige-Ryssland ska börja.. Borde egentligen sova, men vill se lite hockey.. Va ju hundra år sen sist..
Längtar tokmycket till den 6e Januari! 

Ne, nu ska jag kika på 2½ gubbe till matchen börjar!

Pösspöss

~wish~

Lite nytt! :)

Detta har varit en riktigt seg dag.. Trött som sjutton..
Lyckades inte somna förens efter kl 3 i natt.. Kan inte riktigt slappna av..
Enda jag gjort idag är att glo på tvn, busat med hundarna och ätit mat.. Fick stuvade morötter och falukorv till lunch idag och till middag vart de hemgjord kebab..Va in till Nybro och skulle handla på Nybro Kebab, men dom hade inte öppet och jag har ju inte så där superstor koll på vart de finns bra pizzerior här så jag gick in på coop och handla allt som behövdes och så gjorde vi egena! Vart gott det med!
Sen har de inte hänt nå mer.. Bäddade ner mig för ett tag sedan.. Har läst lite bloggar, tidningar, löst korsord och fixat en ny header till bloggen.. Den får duga så länge..

Nu ska jag sova tänkte jag.. Vi får väl se hur de går med det! :P

Pusspuss nattinatt!

~life~

Fynd

Har sovit hyfsat bra i natt! Vart några telefonsamtal från fulla människor och så, men de är väl sånt man får räkna med när man inte stänger av ljudet.. Och sen ville jag ju veta att mamma och syster och Hanna kommit hem säkert! Inte alla i Borlänge som man kan lita på så bättre att ha koll på läget! :)
Gick upp strax före kl 12 idag tror jag.. Om ja inte minns helt fel.. Käkade två stora skinmackor till frukost och ett glad oboy! Sjukt gott! Har aldrig gillat julskinka, men i år så kan jag inte få nog av det! Haha Samma sak med julmust.. Har inte alls gillat de förut, men i år så har jag druckit hur mycket som helst! Och mer kommer de säkert bli! :)
På eftermiddagen så åkte jag och morfar in till Kalmar för att jag skulle skicka efter en jacka.. Men det gick inte bra.. Men jag hittade en massa annat.. Ett par jeans, 199:-, en tjocktröja 149.50:-, en tunika 49.50:- och ett par mjukisbyxor 99:-.. Inte dyrt alls, 500 kronor samanlagt.. Känner mig jättenöjd, hade inte räknat med att kunna köpa så mycket kläder för mina julklapps pengar! Men ger man sig fan på att hitta fynd på rean så går det! Måste ha lite tålamod bara.. Var även in på Cubus och köpte de sista till nyår. Även det var de halvapriset på! Hittade en snygg jacka där, men det fanns bara en kvar och den va alldeles för stor.. Så jag får göra ett nytt försök i morgon.. Nånstans lär de ju finnas en jacka åt mig! :)

Nu ska jag kika lite på youtube och sedan lägga ner huvudet på kudden och sova! Ska somna tidigt ikväll! Nån som tror att jag lyckas? :P

Puss puss


~hope~

Du skulle bara veta!

Vart ingen film ikväll.. Vart en massa tårar, förklaringar, packning, uppackning, prat och skratt i stället..
Förklarade för mamma hur det låg till och sen diskuterade jag med mormor och så bestämde jag mig för att jag skulle åka hem i morgon för att sedan komma tillbaks på torsdag.. Men sen så pratade jag lite mer med mamma och mormor och morfar, även några vänner.. Och kom fram till att jag ska stanna kvar här iaf tills efter nyår.. Kändes iaf skönt att få det ur världen så dom här i kring förstår varför det är så förbannat jobbigt just nu.. Jag vet ju att jag klarar det,men jag måste ta mig dit först.. Och den vägen är lång just nu.. Men det kommer gå så bra när jag väl är där, för mina närmsta kommer hjälpa mig! Och de är jag tacksam för! När jag väl gjort det, så kommer allt känns så bra och jag kommer vara så nöjd över att ha gjort det jag avskyr och är mest rädd för.. Allt kommer bli mycket lättare efter att de är gjort! Så nu jävlar kör vi.. Det är början på något nytt och bra! :)
Jag har bestämt mig för att det får bli en ny start och att 2011 kommer bli det bästa året nånsin! Så de så!

Sen har jag pratat med lite folk på msn och FB.. Och kom på en sak, varför är de så lätt att prata med vissa personer och andra vet man knappt vad man ska säga till dom.. En person jag pratat med idag kan jag babbla på hur mycket och länge som helst med.. En annan kan jag knappt säga ett ord till.. Och jag känner dom lika lite båda två.. Och vissa vänner pratar jag med så ofta jag kan medans vissa bara finns där.. Det är konstigt hur allt funkar egentligen.. Och just nu tror jag att jag snackar i natt mössan för jag förstår inte riktigt själv vad jag kommit fram till.. Haha

Nu känner jag hur trött jag egentligen är och de känns som att jag kommer sova gott i natt.. En stor sten har just ramlat av mina axlar!

Go natt!

Puss

~smile~

Äntligen!

Vart inte riktigt som jag tänkt mig i natt.. La mig och läste, och så vid kl 01 kollade jag på klockan och så tänkte jag att jag kunde läsa ett tag till.. Vilket jag också gjorde.. När boken var slut så trodde jag inte att klockan var mer än 2-3 nånting.. Men den va strax efter klockan 5.. Inte så värst bra.. Sen kunde jag inte somna.. Låg och vände och vred på mig och de va varmt och de va kallt och ja det gick bara inte att sova.. Sen började ju alla jobbiga tankar komma igen.. Jag mår skit dåligt just nu över en sak.. Och jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Känns inte som att det är någon ide att förklara för det är ingen som förstår hur jag känner iaf.. Blir bara idiotförklarad.. Men jag har iaf god lust att sticka hem och skita i allt för att slippa denna känsla.. Men då kommer ångesten komma efter ett tag och jag kommer att ångra mig.. Så det blir jobbigt hur jag än gör.. Därför är det väldigt tungt just nu..
Lyckades iaf somna efter kl 8 nån gång.. Sen sov jag till kl 13.. Gick upp och käkade lite mat och sedan följde jag med morfar in till Nyrbo och handla lite.. Såg en kamel i snöstormen efter vägen! Haha! Ska försöka fixa bild på de sen..För den är riktigt söt! :)
När vi kom hem så segade jag ett bra tag tills jag kom på att jag ville laga maten idag.. Fick bli baconlindade fläskkotletter och kantarell/ädelost sås och potatis! Rätt så gott blev de! Och nu nyligen så tog jag mig ett efterlängtat bubbelbad.. Har längtat efter det sen jag kom hit, men har ju inte kunnat bada pga såret.. Men nu är det bara en litenliten bit som inte läkt ihop och jag orkade inte vänta längre.. Fy sjutton vad skönt det var.. Känner mig avslappnad i hela kroppen! Blir nog ett till bad i morrn! De är ju så skönt med "massagen".. Och nu har jag krypit ner i sängen och ska slå på en film och sova.. Är jättetrött så jag hoppas jag kan somna efter filmen!

Pösspöss


~fell in love with an alien~

Julafton!

Igår efter jag lagt mig så kikade jag på en film, Kommisarie Späck.. Den va väl sådär.. Hade jag varit övertrött så hade jag nog skrattat en hel del. Men jag var väl inte riktigt på rätt humör igår kväll.. Efter filmen så läste jag lite och sen vart det en del snack i chatten.. Vissa människor känner på sig när jag ska släcka lampan och sova.. Haha, men inte gör de mig nått.. Trevligt med lite skratt ibland! :) Sen lyckades jag inte somna förens fram emot kl 4 nån gång.. Hörde plogen köra förbi några gånger strax efter kl 3 och sen minns ja inte så mycket mer..

Vart väckt strax innan kl 10 och då var det bara att kliva upp.. Kände direkt att huvudet inte ville vara med i dag heller så jag tog några alvedon och så nångång efter kl 11 kom morbror med familj hit! Vi käkade gröt och skinkmackor, sedan så öppnade barnen lite julklappar och till och med jag fick två paket.. En påse Toblerone och ett paket med skraplotter.. Vann på alla lotter.. Vart ju bara småvinster med de är ju kul de med! :)
Strax efter det så åkte dom hem och vi gick och la oss och vilade.. Jag däckade på två röda ungefär och sov underbart skönt i två timmar och när jag vaknade så var migränen borta!
Sen så lagade mormor mat och strax innan kl 18 så käkade vi och sen satt vi oss och kollade på tvn.. Kikade på Morden i Sandhamn.. Dom hade spelat in avsnitten som gått i veckan.. Och så kikade vi på Svensson Svensson och lite på Hälsoresan! Till de så åt vi ost och kex och peppekakor och must! Mumma! Och nu har jag precis bäddat ner mig i sängen! Ligger och smaskar på lite körsbärstomater och julmust! :P Ska lägga mig och läsa lite tänkte jag.. Börjde på boken "Den innersta kretsen" här om dagen! Det är ju också från Sandhamn, den fristående uppföljaren till "I de lugnaste vatten". Alltså de som visades på tvn! Riktigt bra böcker faktiskt och det var de jag såg på tvn också.. Nu känns de som man kan få ut lite mer av boken när man kan använda ansiktena i filmen och så, om ni fattar vad jag menar.. Haha..

Hoppas ni haft en bra julafton allesammans! Och hoppas ni får en fortsat trevlig helg!

Puss och godnatt!


Ta de lugnt!

Efter att ja skrivit förra inlägget så gick jag och la mig och läste lite. Sedan så gick jag ner och tröka lite och sen gjorde jag chokladbollar! Mums va gott de var.. Hehe Sen så gick jag med morfar och hundarna upp till danskarnas stuga.. Morfar skottade av lite där och kollade så att det var varmt i stugan och så gick vi hem igen.. Plogen har inte varit här ännu så det var väl 2-3 dm på vissa ställen att pulsa i..
Anledningen till att vi var upp till danskarna var för att dom kommer hit i kväll, eller dom har nog redan kommit, men morfar har lovat att skotta och se till så de är varmt där! :)
När vi kom in igen så tog jag mig en tallrik nygjord tomtegröt och så klädde vi granen och sen så käkade vi några skinkmackor.. Riktigt mumsigt! Sen har jag bara tagit det lungt.. Va ut och mätte hur mycket snö de va ute och de visa 45cm.. Men de är mer på vissa ställen och mindre på andra.. Det blåser ju rätt skapligt här så det yr ju runt de mesta bara.. Men mysigt är det och det snöar fortfarande!

Nu ska jag bädda ner mig och läsa lite eller kolla på en film!

Nattinatt! Hoppas ni läsare får en fin jul tillsammans med nära och kära! Ta det lungt i trafiken också!

Pusspuss


~knäppt~

Snömys!

Har varit riktigt segt dom senaste dagarna!
Igår vaknade jag med migrän.. Tog lite piller och det kändes som de skulle släppa så jag åkte med morfar in till Nybro och hälsade på morbror med familj.. Sedan kom huvudvärken tillbaks, så när jag kom hem så käkade jag och sen gick jag och la mig.. Va upp en gång och tog mer tabletter och sedan la jag mig igen.. Lyckades slumra till vid kl 23 och sedan vakna jag vid kl 00 och så slumra jag till igen och så höll det på hela natten.. Så jag har inte sovit så mycket och nu på dagen har jag bara lyckats slumra till lite ibland.. Har fortfarande migrän.. Har varit upp och ätit lite och nu sitter jag här vid köksbordet och glor bara.. Skulle ha hjälpt mormor att baka, men känner mig inte så upplagd för det idag.. Ska nog bädda ner mig igen och kolla på nån film eller sova..

Hur som helst så är det jättemysigt väder här! Snön vräker ner och det yr runt.. Det är klass 2 varning i hela Kalmar Län och på Öland.. Och jag bara njuter.. Älskar när det är så här! :) 

Nä nu ropar sängen igen! 

Pusspuss

 


Mera shopping!

Jaha, då var denna dag snart slut..
När vi var inne i Nybro idag så gick jag och mormor runt och kika i affärer.. Hittade två jättefina tunikor till priset av en, så det var väl lika bra att slå till tyckte jag.. När jag sedan gick över torget där dom hade torghandel så hittade jag en huvtröja som såg snygg ut, så den ska jag nog handla på torsdag om vi ska in till Nybro då. Slank sedan in på en skoaffär och kikade lite och hittade ett par snygga skor i min storlek.. Gick sedan till VC där dom gjorde rent såret, tog prover och lite sånt.. Dom va lite oroliga över min mage, men jag skulle återkomma om det inte blev bättre.. Efter besöket där så gick jag tillbaks till skoaffären och då hittade jag ett par andra skor som va snygga så det fick bli dom som fick följa med mig hem.. Nu ska jag vänta till mellandagsrean och kika efter jacka och det då i stället.. Jackor är ju inte så billiga så om man kan komma undan lite billigare i mellandagarna så är jag nöjd.. Vill egentligen inte trängas med massa folk då, men vi ska ändå in till Kalmar då för att handla och lillfisen.. Så jag får väl stå ut.. Kanske även har tur och kan hitta nå byxor.. Skulle vilja ha ett par snygga mysbyxor som man kan vistas ute i.. Haha Inte alla dagar man känner för att ha jeans på sig.. Men måste ha ett par jeans också.. Dom ja äger nu blir så stora så fort man använt dom några dagar i rad efter tvätt.. Å jag kan liksom inte springa och tvätta dom varje dag.. Å jag har ingen lust att gå med byssorna i knävecken!

Ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att gå i klädaffärer och handla och så.. Men nu är det faktiskt riktigt roligt. Har kommit på vart det finns kläder jag gillar, vart jag hittar rätt storlekar och lärt mig att ha lite tålamod och inte bara ta första bästa som dyker upp.. :P

Rätt bra faktiskt att fylla år så nära jul.. För då får man en hel del pengar till att handla vad man vill.. Iaf i min släkt!  :) Sen fick jag även besked från FK idag att jag får bostadsbidrag.. Det gillas skarpt! :) Så nu överlever jag denna månad utan att behöva be om hjälp! :) TACK! :)

Nu ska jag ta lite glögg och värma mig tror jag.. Är jättetrött och frysen.. Får se om jag kan sova i natt när de är fullmåne!

Pusspuss


~like~

Kan inte..

Vet inte vad de är med mig, kan inte somna på kvällarna.. Känner mig jättetrött men kan ändå inte somna..
Fast det går ju lättare om man inte håller på med massa saker när man försöker sova.. Haha
Chatta och lyssna på musik och spela på telefonen gör de ju inte lättare precis.. Men de är kul.. ;) 

Idag ska vi in till Nybro och handla och jag ska på vårdcentralen.. Får se vad dom säger.. Sen blir det nog en tur in till Kalmar idag igen! 

Just nu så har jag riktigt hemlängtan.. Saknar min säng jättemycket! Och alla mina kuddar och mitt stora sköna täcke! Men det går väl över.. Mest på kvällarna jag önskar att jag var hemma i Borlänge! Men mest av allt så längtar jag till hockeyn drar igång igen! Ska bli skojjsigt! Spännande och se hur det går med den nye tränaren och så. Det kan ju inte bli sämre precis! Dom börjar borta mot Falun den 6e.. Självklart ska jag dit! 

Nu ska jag klä mig och göra mig redo att åka.. 

Puss hej! 


~dream~
 

Shopping

Tjoho!

Händer inte så mycket här nere om dagarna! Tar det bara lungt och går runt och myser!
Men idag tog vi en tur in till Kalmar för att handla lite. Gick först ett varv på stan och fynda lite kläder till mormor och sedan så tog vi en tur ut till Hansa och där gjorde jag lite fynd.. Jag avskyr att handla kläder för jag hittar aldrig nått, men när det gäller underkläder kan jag handla hur mycket som helst.. Haha Idag vart det 5 par trosor (hade kunnat blivit 7 st, men stoppade mig själv) och 2 bhar.. Riktigt jäkla nöjd, synd bara att det inte fanns matchande bh och trosor i min storlek.. Men men,man kan tydligen inte ha stora bröst och vara lite rund i dagens läge.. Sen hittade jag äntligen ett par skor till bröllopet! Riktigt fina faktiskt.. Och så hittade jag en tröja att ha upp till.. Men den ska jag handla på julrean.. Tur man känner folk här nere också som kan hänga undan så man får de billigare! :)
Nu behöver jag bara ett par jeans, ett par skor och en vinterjacka.. Kanske ett par täckbyxor också, sen är jag nöjd för i år! ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova! Är helt slut.. Och i morrn ska vi handla julmat och så ska jag till VC och kolla upp mitt sår.. Det ser inte så bra ut just nu.. Får se vad dom säger.. Dom kanske kan göra rent det ordentligt och kanske sy igen de riktigt så de läker ihop nån gång.. Kommer inte bli nå vakert ärr efter de där kan ja ju säga..

Nä, sova var de..

Pösspöss

~hope~

Min dag

Ja ha, då var man 21 då.. Ingen större skillnad.. Känner mig redan nog gammal iaf..

Dagen började med att mamma ringde och väckte mig, även fast jag sagt att jag ville sova ut.. Va bara att gå upp eftersom jag inte kunde somna om.. Sen har jag bara gått och segat hela dagen.. Vi åt mat för nån timme sedan och sen dess har jag setat vid datorn.. Va ju meningen morbror med familj skulle komma hit, men dom ville inte ut och åka i snöovädret.. Så just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan lägga mig och sova.. Har varit en jobbig dag med magsmärtor och ett kletigt sår.. Men nu finns det knappt nå var kvar och svullnaden har gått ner och det gör bara lite ont.. Tänk om dom hade kunnat stuckit hål när jag var in i söndags.. Då hade jag slupit haft så förbannat jävla ont.. Men nu löste det sig av sig självt vilket känns bra!

Detta var då den minst händelselösa födelsedagen någonsin.. Men jag klagar inte.. Skönt egentligen..

Så nu säger jag god natt och hoppas det händer lite mer i morrn när vi ska in till kalmar.. :)


Pöss pöss <3

~du är söt~

Ekonomin...

Just nu är jag arg, ledsen och ja allt man kan vara..

Läste just en artikel på dt.se om en kvinna som inte har råd med julklappar och sånt till sina barn.. Visst de är synd om henne och det finns hur många som helst som har de så.. Tyvärr.. Men varför gå ut med det i tidningen? De fattar jag inte.. Undra om jag ska be dom skriva om mig också.. Verkar ju vara många som vill skänka pengar och klappar.. Nä de skulle aldrig falla mig in att göra nått sånt.. Vill inte att nån ska tycka synd om mig eller skänka mig saker.. Jag hatar att ta emot saker från andra.. Jag vill klara mig själv.. Men de är jävligt tufft för det mesta och tråkigt nog så måste jag be om hjälp i bland fast det tar emot, men nej, ja skulle aldrig gå ut i tidningen.. 
 
Mitt liv är ett helvete rent ekonomiskt.. Jag mår så sjukt jävla dåligt över det.. Jag tänker vara helt ärlig i detta inlägg. Och de är inte för att någon ska tycka synd om mig, bry sig eller nått sånt.. Vill bara att ni ska förstå varför jag mår dåligt eller gnäller emellan åt.. För jag håller på att gå under rent psykiskt..

Vet inte i vilken ände jag ska börja.. De kommer bli väldigt rörigt, men jag har som sagt svårt att förklara mig..

Kan börja med att tala om att jag får 135 kr om dagen från FK/AF.. Den som kan räkna vet hur mycket det blir i månaden.. Jag har en hyra på 2750kr och pplats på 25 kr.. Redan där tar pengarna slut nästan.. Då har vi inte räknat med mat, el, telefon och bilen.. Jag går alltså minus varje månad.. Nu har jag tur som har underbara föräldrar, och mormor,morfar,farmor och så som ställer upp.. Men som sagt, jag hatar att behöva fråga om hjälp ekonomiskt.. Jag gick till soc i början på månaden för att få hjälp.. Men dom är ju totalt omöjliga nästan. Fick reda på igår att jag skulle få 1280kr av dom.. Hur mycket hjälper det mig nu när jag redan ligger efter från förra månaden och denna månad så blir det lika igen.. Jag tog kontakt med dom redan förra månaden, men det gick så segt för dom att få in ett möte.. Så egentligen borde jag få för förra månaden och denna så jag klarar mig.. Men icke.. Enligt deras uträkning så ligger jag under gränsen med cirka 3000 kr, men ändå får jag bara 1280 kr.. De fattar jag inte riktigt.. Sen menar dom att jag måste sälja min bil.. Alltså hallå, vem vill köpa en gammal 460 som håller på att rasa ihop?? Får ju inte ett öre för den och jag måste ha en bil för att ta mig överallt.. Skulle jag åka buss på alla ställen jag ska titt som tätt så skulle jag behöva bo på en buss.. Då skulle jag ju knappt hinna vara i plugget och då skulle jag ju inte få nå pengar från FK/AF.. Men soc i Borlänge är ju inte kända för att vara hjälpsamma.. Har även skickat iväg en ansökan om bostadsbidrag.. Vet inte om jag får det, men det brukar ligga på 200-300kr i månaden.. Inte mycket, men det är nått iaf..
Ett jobb är det jag önskar mig mest utav allt just nu.. Men ska man få ett jobb så måste man söka jobb också.. Visst jag skickar iväg lite ansökningar titt som tätt, men får aldrig nått svar eller så får jag ett nej.. Jag har inge utbildning, jag har ingen större arbetslivserfarenhet heller.. Och vem fan vill anställa en sådan?? Ingen! Och att gå ut till företagen eller ringa dit och fråga är inget jag klarar av att göra.. Det tar emot.. Och de är där dom största problemen kommer fram.. Min sociala fobi som jag försöker bearbeta och som jag försöker förneka sätter stopp för mig.. Det är riktigt jävla jobbigt.. I somras gick det jättebra och jag vara framåt och glad och positiv, men nu så har det gått över till att jag är tillbakadragen, ledsen, och negativ.. Va till en psykolog förra veckan och vi kom fram till att jag lider av en "medelsvår" depression.. Jag mår skit rent utsagt.. Allting går emot mig just nu.. Jag försöker plugga och få gymnasiebetyg.. Men jag hatar att gå dit.. Att sitta i ett rum med massa folk är jättejobbigt.. Det kändes bra från början, men nu går det bara utför.. Jag sitter längst ner i hörnet och pratar inte med någon.. Kommer sent och går tidigt.. Är hemma alltför ofta för att det känns jobbigt.. Så fort jag ser minsta lilla anledning till att vara hemma så tar jag den chansen.. För jag mår bara dåligt av att vara där.. Och sen alla papper som ska hit och dit, jag går under av bara det.. Det är jättejobbigt och att hela tiden veta att man måste hit och dit och passa tider och ja allt sånt får mig att bli knäpp.. Iaf just nu.. Och att umgås med folk är nått jag helst undviker.. Det är bara jobbigt.. Visst om någon vill komma hem till mig så går det väl bra,men inte annars.. Åker jag iväg och träffar nån så sitter jag bara tyst och inte säger ett ljud..
Att hela tiden gå och veta att jag måste skaffa ett jobb är nog så drygt.. Att sedan gå och tänka på att jag inte kommer fixa det på grund av mina problem gör saken bara ännu värre.. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja.. Allt tar emot.. Just nu vill jag bara sitta hemma och inte göra ett skit, inte träffa någon.. Men det går ju inte.. Att känna den pressen, och att hade dåligt ekonomiskt och inte veta vart man ska vända sig kommer ta knäcken på mig vilken dag som helst..
Men, som tur är så har jag en sak i mitt liv som gör det värt att leva.. Det är hockeyn.. Men om jag nu ska vara ärlig så har jag inte ens råd med det.. Jag har egentligen inte ens råd att ta bilen eller bussen till ishallen.. Speciellt inte åka på borta matcher.. Men eftersom det är det enda roliga och positiva i mitt liv just nu, så skiter jag i om jag har råd eller inte.. Jag kan vara utan mat bara för att kunna tanka bilen och åka till hallen.. Där har jag inge problem med att prata med folk eller att ha massa folk runt omkring mig..Där känner jag mig hemma och det är ett ställe jag verkligen trivs på.. Från början när jag började där så var det extremt jobbigt, men eftersom jag tycker det är så roligt så besegrade jag rädslan att vara där och gjorde det till en rolig grejj bara..

Allt detta var en stor anledning till att jag åkte ner till småland just nu.. Hade egentligen inte råd med det heller, men eftersom jag fyller år och det är jul, så har jag fått lite extra pengar av min familj och min släkt i present och så.. Så då valde jag att använda dom till denna resa.. Pengarna som blir över ska jag betala räkningar för och handla nya kläder.. Behöver verkligen nya kläder också.. Inge kul att gå i samma trasor hela tiden.. Jag är glad att vi fick funktionärsjackor på hockeyn, för annars hade jag frysit ihjäl denna vinter då dragkedjan gått sönder på min jacka och jag har inte råd att köpa en ny..

Att ha allt detta i huvudet hela tiden får mig att gråta nästan varje dag.. Jag känner mig så jävla värdelös så det finns inte.. Jag vill så himla mycket och jag vet att jag skulle kunna fixa det mesta bara jag inte haft dom här problemen.. Jag längtar till den dagen då jag får tillbaks orken riktigt och orkar ta tag i allt och bygga upp mitt psyke igen.. För just nu så är de skit alltihop.. Jag är så svag, men försöker att inte visa det, men det går ju inte längre.. För nu är botten nådd och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen..
Och efter operationen vart det bara värre psykiskt också.. Fattar inte varför. Har ju varit inställd på detta redan innan.. Men nu vart det bara skit.. Och igår satt mensfan i gång och jag mår så jävla dåligt när jag får den, jag avskyr den.. Och ont som fan gjorde det också.. Visst det är en gång i månaden de inträffar, men de räcker för att få mig att vilja ta bort skiten helt.. Ska ta ett snack med nån när jag kommer hem och höra hur man kan gå till väga för att slippa skiten.. För jag orkar fan inte med det.. Jag skiter i om jag blir barnlös.. Överlever nog ändå..

Nej det var allt för denna gång.. Undra om jag ska sätta mig och rita en teckning så jag kan ge bort nått i julklapp.. Bara för att jag är ung och inte har nå barn så betyder det inte att jag inte vill fira jul och ge nån en klapp.. De var typ de jag ville säga med detta.. Fast de är nog ingen som förstår vad jag vill ha sagt iaf.. 

Tänk på vad ni säger innan ni vet hur andra har det! FUCK YOU!!!! (menar inte artikeln i detta fall)


Tack och godnatt! 

 



Sista dagen

Då börjar denna dag lida mot sitt slut.. Min sista dag som 20 åring.. Känns förjävligt.. Vill inte bli äldre.. Känns ju redan som man är 70.. Men de finns inte så mycket att göra åt saken.. Alla blir ju äldre..

Efter att jag skrivit förra inlägget så busade jag med båda barnen, vi åt lite mat och klädde på dom och sånt.. Sen vid kl 13 så åkte mormor och morfar och barnen in till Kalmar och mötte upp morbror och Christina, men jag vart kvar hemma.. La mig och vilade och däckade typ på en gång.. Sov till kl 17 när mormor och morfar kom hem..
Sen har vi ätit lite taco och jag har setat vid datorn bara.. Ska nog snart bädda ner mig.. Är fortfarande jättetrött.. Ska bli spännande och se hur morgondagen blir.. Kroppen börjar nämligen funka som den ska efter operationen, så de ska bli spännande och se om jag får ont i magen eller om jag slipper det.. Är faktiskt riktigt nervös.. Jag vet ju hur ont det kan göra.. Men bara att hålla tummarna.. Sen ska vi baka lussebullar också och så kommer morbror med familj hit på eftermiddagen och ska äta lite god mat och fira mig lite smått.. Om de nu är nått att fira.. Henric sjöng ju födelsedagssång för mig redan igår! Sötisen! Han är så duktig! :)

Nä bädda ner sig och sova så man slipper tänka på allt skit.. Tänker extremt mycket på det här med endometrios.. Visste ju innan att det var det jag hade troligtvis, men nu när man vet helt säkert så börjar man ju tänka mer.. Dom som vet vad det är vet ju vad det handlar om..

Nä nu måste jag sluta för nu jävla rinner de var så inåthelvete från såret.. Mycket märkligt.. Jävligt äckligt om inte annat..


Puss hej...

Underbart mysigt!

Ibland går faktiskt allt som man vill!
Åkte ner till småland redan i onsdags kväll! Ringde Horndal och hörde om det inte fanns nån som kunde ta matchen på tisdagen för Mats sa att han kunde ta lördags matchen.. Så han lovade att fixa de på nått vis så jag skulle kunna åka.. :)
Kom fram hit kl 6.30 i går morse.. :) La mig och sov i nån timme sen åkte vi in till Nybro och handla lite och sen åkte vi och hämta mina kusiner.. Sen så åkte vi ut hit igen.. Bara myste med barnen och lekte och lite sånt.. Lillskruttan var ledsen och ville inte alls va med framåt kvällen, så jag satt på henne pyjamasen och så satt jag mig i soffan framför hockeyn med henne i knäet och då vart hon lugn och bara myste och hejja lite på Sverige.. En liten tjej i min smak alltså.. :) Hehe Somnade ganska fort och så bädda jag ner henne i sängen.. Strax där efter så nattade vi storkskrutten och sen så skulle jag natta mig själv vid kl 20.. Haha Men det gick inge bra! Fanns roligare saker att göra.. Haha Så jag somnade väl vid kl 00 nån gång och sedan vart jag väckt av lilltjejen vid kl 2 så då var de bara att ta över henne i min säng och mysa lite och sedan så somna hon om sött vid kl 3 och jag somna på en gång efteråt.. Sen var det uppstigning vid kl 6.. Låg och myste ett tag och busade lite och sen gick vi upp och väckte resten av huset och åt lite välling! :) Vid kl 8 gick ja och la mig och vilade lite.. Sen vid kl 9 kom morfar upp med Elin för hon var dödstrött.. Så hon fick lägga sig brevid mig och sova en stund.. Myspys!
Och nu sitter vi här och prata och diskuterar för fullt.. Både jag och Elin är jättetrötta och skulle behöva sova några timmar.. Men de lär väl inte bli av! Haha

Men det är inte så kul att bära och gosa när man har ont i magen.. Såret gör bara ondare och ondare och det går knappt att röra sig i vissa lägen! :'( Men de är som de är..

Nu ska jag äta nått!

Pöss hej!

Sjukskriven

Ska jag skratta eller gråta? Vet helt ärligt inte.. Varför säga en sak och sedan bara skita i det så fort det händer nått?? Det är inte första gången jag är med om det, så jag blir inte förvånad, men man blir ju alltid besviken.. Har ju misstänkt att det varit nått, men så jävla kasst att inte säga nått och bara skita i allt i stället.. Men jaja, kan faktiskt bara skratta åt det om jag tänker efter.. För ledsen de är jag då verkligen inte.. Haha


Igår så tog jag mig till skolan och pluggade lite, men de gick inte så bra.. Slutade med att jag åkte till VC och kollade mitt op-sår.. Och det såg inte bra ut.. Sköterskan jag träffade ringde in till avdelningen i Falun och dom tyckte jag skulle åka in dit eftersom det såg infekterat ut.. Så jag ringde Hanna och frågade om hon ville köra in mig, vilket hon också ville.. Så jag åkte till Mockfjärd och hämta henne och så körde hon in mig.. Hade räknat med att bli kvar där eftersom dom sa att det var infekterat och så.. Men väl där inne så var det inge fel alls.. De såg ut som de skulle och jag vart hemskickad efter en timme.. Fattade ingenting.. Hon kollade knappt såret, dom gjorde inte ens rent de utan satt bara på en ny lapp och så var de bra sen.. Men de är väl som de är.. Orkar inte gnälla på dom nå mer.. Är så trött och slut och har inte sovit riktigt på en vecka..
Hanna släppte sedan av mig hemma så jag fick duscha och så och sen kom Olander och hämtade mig och så åkte vi till Blge Värdshus och käka julbord med Kvarnsveden Hockey! Det var riktigt gott och trevligt.. Synd bara att man inte kunde äta så mycket.. Men de gör ont så fort jag tar en tugga för mycket efter att jag blivit mätt..Haha
Fick sedan skjuts hem av Olander och sen satt jag bara i soffan och kolla på tv tills jag la mig..

Idag ringde jag och sjukskrev mig.. Ska bara vara hemma och ta det lungt så såret läker ihop bra och så.. Så nu är jag ledig till 3 Januari.. Vilket är ganska så trevligt.. Har skickat iväg en förfrågan till Mats om han vill ta dom två J20 matcher som är kvar.. Vill han det, då drar jag söder ut redan i morgon.. Annars så åker jag nästa onsdag.. Men jag vill bort nu så fort som möjligt.. Saknar mormor och morfar och hundarna och kusinerna! :) Ska bli så mysigt att fira jul med dom igen.. Va länge sen nu! Sen kan man bada bubbelbad och njuta av god mat och skogspromenader! Guu va jag ska mysa! :)

Nej nu ska jag mysa ner mig och slumra lite.. Sov jättedåligt i natt igen.. Håller tummarna för att jag kan åka i morrn!

Pösspöss

Önskelista

Sitter i Djurås och skit om jag ska vara ärlig.. Har feber och magen gör skitont.. Men jag måste räkna, fast det går inte.. Hjärnan funkar inte, de står helt still, kommer inte fixa de här.. Varför ska det alltid bli så här när jag vill lyckas med nått?? Blir så jävla matt på mig själv!! Sen när vissa personer är så jävla störande så blir man galen, får fan panik snart.. Om inte annat så får någon en smäll.. Arg är jag som faaaan just nu..
För att tänka på nått annat så tänkte jag skriva en önskelista.. Hahah Lite halvt oseriös kanske, men men..

En torkställning.. Har tvätt i hela min lägenhet just nu..
En sodastreamer.. Jag skulle tjäna miljoner kronor på en sån.. Haha
En garderob.. Har inte plats för nånting i den jag har..
Färg och tapeter.. Vill göra det snyggt hemma..
En massage av den snyggaste massören av dom alla.. Bara för att jag vill.. Haha
Lära mig köra ismaskin.. Det verkar roligt.. ;) Haha
Pengar.. Behöver nya kläder och skor..
En sängram.. Börjar bli svårt att ta sig i och ur sängen när den står på golvet.. Som sagt jag är 70 år..
En vägg.. Skulle vara trevligt att ha ett litet avksilt sovrum..
En ny mage.. Min gör så förbaskat ont..
Och slutligen så önskar jag att hockeysäsongen aldrig tar slut.. :)

Nu ska jag ta lite kaffe och gå in på konsum och handla min frukost.. :) Får bli en banan som vanligt.. :)

Pösspöss

70 år..

Hej på er trogna läsare som hänger kvar! :)

I fredags var de som sagt dags för Kvarnsveden att ta emot Älvdalen nere i Borlänge Ishall.. Det vart vinst med 10-4 och det var lika trevligt som vanligt där nere.. Hade bara förbannat ont i axeln, men de är som de är..

I lördags var det meningen att jag skulle vara chafför åt lite folk hit och dit, men kände att jag bara orkade ligga på soffan och ta de lungt.. Mådde inge vidare alls.. På eftermiddagen ringde Hanna och frågade om hon fick göra mig sällskap i soffan vilket hon mer än gärna fick.. Så när hon kom ner så tog vi en promenad till affären och handlade lite gott och så gick vi hem och lagade lite mat.. Vart hemgjort rotmos, julkorv och senapssås.. Gott så de riktigt knulla i mun.. Efter det så åkte vi till Maxi och handla lite som vi glömde när vi var på affären tidigare och sen åkte vi hem och duka upp med ost,kex,cola,chips,dipp,popcorn och säkert nå mer.. Kikade lite på Leksand-Växjö på tvn.. Snacka om att Leksand hade lite otur.. Vi la oss sedan och skulle kika på Sex & the City på 4an, men vi somnade strax efter kl 22 båda två.. Vi var dödströtta båda två.. Men vaknade redan kl 7 på söndagsmorgonen.. Men la oss och kolla på tv och småslumra fram till kl 10-11 ungefär..
Då gick vi upp och fixade lite käk..Eller det var väl Hanna som fixade det mesta.. Gott som fan vart det iaf! :)
Sen gjorde jag mig redo för hockey och så körde Hanna ner mig til ishallen..
Borlänge hade match emot Enköping.. Tyvärr förlorade dom, men de är väl sånt som händer.. Va riktigt roligt iaf förutom att jag hade feber och jätteont hela tiden.. Men med lite hockey så mår man lite bättre.. ;)
Efter hockeyn så kom Hanna och hämta mig och så åkte vi hem och ringde 1177.. Dom tyckte att jag skulle ta min mage och åka in till akuten för att kolla upp så det inte var nån infektion eller nått.. Men väl inne där så såg allt jättebra ut.. Både undersökning och prover, så det var bara att åka hem igen vilket kändes riktigt skönt.. Väl hemma så åt vi lite ost och kex och sedan så sov vi..
Imorse hade jag ingen lust alls att gå upp.. Kände att det var riktigt kallt ute och att gå ut och stå och frysa och huttra och skrapa rutorna på bilen när man har grymt ont i såret i magen var inget som lockade mig.. Å sitta och spänna sig och frysa hela vägen till Djurås skulle ju inte göra saken bättre. Så jag valde att ligga kvar i sängen och sova en stund till..
Har bara tagit det lungt idag, lagat lite mat tills Hanna kom hit efter jobbet och så har jag varit och hämtat lite hästkorv åt mormor och morfar och tvättat.. Och nu sitter jag här och funderar lite..
Fyller ju år på lördag tydligen..Inget jag ser framemot.. Känns fan som jag är 70 redan.. Men jaja.. Tydligen så är det några som tänkt komma hit och fika/äta lite den dagen.. Skulle vara väldigt trevligt och veta vilka som tänkt kika förbi och vilken tid ungefär så man kan planera lite..
Mellan kl 10.45 och kl 16 så är jag inte hemma.. Jag ska nämligen vara på mitt absoluta favoritställe då.. :P J20 har match och det tycker jag passar utmärkt.. :) Så före eller efter de är det som gäller.. Helst efter.. Men det vore trevligt och vet hur många som tänkt kika förbi.. Jag har ju inte världens största lägenhet precis..  Vem som helst får nartuligtvis komma hit.. Behöver inte vara för att gratta mig, ni får komma och fika iaf.. Haha Bara kul med lite sällskap för en gångs skull! :) Jag förväntar mig inte att få nå presenter eller nå sånt, önskar mig bara konstiga saker iaf, men dom vet bara en preson om.. Hahah Bara glad om jag får besök! :) Fast jag skulle ju inte klaga om jag blir själv heller.. Börjar faktiskt trivas med att bara sitta hemma och gotta mig framför tvn.. :P Hahah

Nu ska jag lägga mig och glo på lite tv och sova.. Ska tvinga mig själv till plugget i morrn! Måste dit.. 

God natt mina vänner!

Hockey och operation!

Mitt liv rullar på precis som jag vill! Massa hockey hela tiden!

I lördags så var det J20 match och dom vann med 3-1 mor Örebro.. Väldigt kass domare och lite små grinigt, men kul.. Leksand vänn även borta mot Malmö med 5-2 vilket kändes väldigt gött..
I söndags spelade Borlänge borta mot Arboga och jag och pappa var dit och kika, vart tyvärr förlust med 2-0 men det var kul att göra något med pappsen.. Inte varje dag det händer..
Måndagen var en hockeyfri dag vilket var väldigt tråkigt, men i tisdags så hade Häradsbygde match hemma mot Hofors så jag och mamma var dit och kikade.. Va en helt värdelös match men det var kul att se Jensa och Huokko spela lite, fast det var nog de sämsta jag sett från dom nångång.. Haha
I onsdags så lirade Borlänge hemma mot Ore.. Var en väldigt spännande match som Borlänge tog ledningen i med 2-0 men i slut minuterna så tog Ore över matchen och vann första perioden med 3-2 och då förstod jag att det var så gott som kört för Borlänge. Men dom kom igen och när slutsignalen kom så stod det 5-5, men Ore tog extra poängen tråkigt nog..
I går så var det operationsdags för min del.. Allt gick hyfsat snabbt bara vi hittade till rätt avdelning.. Vart sövd vid kl 9.30 och vaknade vid 11.30 om jag inte minns helt fel.. Sen låg jag på uppvaket i två timmar ungefär.. Hade ruggigt ont i magen och fick massa smärtstillande, men vägrade somna för jag ville upp på avdelningen så fort som möjligt.. Väl där uppe så kom mamma och höll mig sällskap och sedan åkte hon efter en stund för jag kände att jag inte villa åka hem igår.. Mådde inge bra alls och var helt väck av allt gott jag fått i mig.. Lyckades väl sova till och från, men de var ett jävla tjatande om att jag skulle kissa..Jag hatar när dom tjatar om det..
Fan jag är inge kissnödig men ändå så skulle dom undersöka om jag hade nå urin i blåsan och det var inte lite hårdhänta dom var, hade jag varit lite piggare så hade dom fått höra på ett och annat, men man har inte så mycket ork när man ligger där.. MEn men, sov till och från under natten och vaknade kl 6 av att dom tog tempen och sedan så somna jag om och sov till kl 8 då det var frukost.. Fick fjälllimpa från Päras och en tallrik fil..Riktigt mumsigt faktiskt, sen gjorde jag mig redo att åka hem.. Mamma kom och hämta mig strax efter klockan 9 och sen körde hon hem mig och tog bussen hem och jag har legat och sovit till alldeles nyss ungefär.. Pappa och Magnus var förbi med lite mat åt mig också.. Sitter och laddar för lite hockey nu..
Kvarnsveden lirar hemma mot Älvdalen och jag ska ta ena båsdörren.. Är kanske inte riktigt upplagd för det idag, men jag är hockeyberoende och måste få se lite hockey.. :P

Nu ska jag ställa mig i duschen och försöka få ur alla tovor i mitt hår.. Fy fan hur jag ser ut.. Allt tack vare den där jävla skiten man måste tvätta sig med innan operation.. Mitt hår blir omöjligt att borsta ur bara av vanligt schampoo och de där är ju tio gånger värre och inte blir de bättre av att man haft mössa eller att ha legat och trynat i en säng i ett dyng ungefär.. Haha Slutar väl med att jag får ringa efter nån med en rakapparat.. Haha
Tur det finns mössor i värsta fall! Haha ;)


Ha en bra dag allesammans!

Pöss pöss

Hockey och promenader!

Dagarna rullar på sakta men säkert!
Igår var jag ner till hallen och kika på alags träningen och sedan kika jag på KV-LAIK.. Frågade om dom behövde nån hjälp i båset vilket dom också gjorde så ja tog ena båsdörren och ska även hjälpa till på kommande matcher också.. Skit roligt tycker jag! :) Götta mig med lite pepparkaka och kaffe under matchen, va ju ingen som ville hälsa på mig i båset.. Haha
Har även lyckats tvinga ut mig själv och gå dom två senaste dagarna.. I förrgår gick ja runt KV, tog cirka 40 minuter.. Lagom bit att gå och kylan bet riktigt skönt i kinderna! Igår så gick jag bara halva vägen och det tog cirka 30 minuter.. Va lite små seg på slutet.. Men skönt var det.. Så det blir en till promenix ikväll.. :) Och i morrn ska jag försöka ta mig till Arboga på ett eller annat vis! På nått sätt lär man väl lyckas iaf!

Ha en bra dag! Nu ska jag åka ner till hallen igen! :)

Mitt liv, mitt allt!

En paus på 24 timmar, räcker inte det? Hahah Egentligen inte, men jag måste fan skriva av mig innan jag blir knäpp.. Jag studsar ju runt här hemma som en boll.. Hahah Jag är så jävla glad! Egentligen fattar jag inte varför, men så är det iaf!

Hockey har varit en del av mitt liv i 10 år ungefär. I början var det bara Leksand som gällde. Var upp på i stort sett varenda match och var på många borta matcher. Stod alltid i klacken och gapa så jag fick ont i halsen. Det var det bästa jag visste och eftersom jag inte haft så mycket vänner och haft det väldigt jobbigt psykiskt tidigare så var det länge det enda jag levde för. Låter kanske jävligt töntigt/barnsligt. Men det var så det var. Det var det enda jag såg framemot. När jag flyttade till Borlänge för första gången för cirka 5 år sedan så var jag inte på så många Leksand matcher, dels för att jag mådde väldigt dåligt och hade ont i kroppen hela tiden. (Var då jag fick min vitaminbrist.) Men jag började gå och kika på Borlänges hemma matcher. Det var också riktigt roligt och såg framemot varje match. Var inte på varenda men var dit så ofta jag hade råd. Annars följde jag dom på text-tv. :) Sedan flyttade jag hem igen och började väl besöka Ejendals igen lite oftare men inte varje match, men jag tyckte förtfarande att det var lika roligt. Har alltid velat jobba/göra något med hockey eftersom jag verkligen älskar det.. Så när jag träffade Peter för 2 år sedan och han frågade om jag vill lära mig och sköta onlinerapporteringen på Borlänges Alags matcher så kan jag lova att jag vart väldigt glad. Nervös också förstårs, men jag såg framemot det.. Brukade ju redan vara där nere och kika på deras matcher då eftersom min favorit spelare Jens Nielsen börjat lira där.. Men jag hängde på Peter och lärde mig sköta onlinen och efter ett litet tag kom jag in i de där och började ta matcherna själv och det gick bra.. Det är inte så svårt, men det är en hel del man måste tänka på och komma ihåg för att de ska bli rätt! Det har bara blivit roligare och roligare för varje match och nu denna säsong har jag bara missat en J20 match som Peter tog och sedan har han tagit några perioder här och där när jag haft ont i ryggen. Jag har börjat åka på borta matcher också vilket är jävligt roligt. Har tyvärr missat att besöka Enköping och Lindesberg (Lindlöven) denna säsong.. Men det kommer väl fler chanser. :)
Varje matchdag är jag superglad och är riktigt ivrig på att få komma iväg och sätta igång allt.. Vet helt ärligt inte varför de är så förbannat jävla roligt och varför jag blir så jävla glad.. Men jag älskar det verkligen.. Det är ganska sjukt egentligen, för hur normalt är det att bli så här jävla glad och lycklig av en hockey match.. Kanske inte ser så glad ut när jag sitter där och tokfryser eller sitter och väntar på ett papper eller så, men inombords så är jag så lycklig så jag nästan spricker.. Börjar fundera på om det är nå skit i korven som gör en knäpp, men då borde ju alla bli som jag, men de är bara jag som är som jag är.. Hahaha
Efter dagens match så blev det ju inte bätrre precis.. Åkte dit till kl 16.30 redan för jag längtade så.. Hahah Fixade i ordning allt i lugn och ro och gick över med papprerna och satt mig och vänta.. Småpratade med lite folk, spanade in snyggve.. (Finns en som jag tycker är förbannat jävla snygg, olagligt snygg nästan, så lite får man ju spana iaf.) Sedan gick jag och la in allt i datorn och gick tillbaks för att få underskrift, småpratade och spanade lite till och gick sedan och fixa i ordning alla papper inför matchstart.. Slängde sedan i mig en korv.. Finns ingen korv som är godare än kokkorv på hockeyn! Idag hade jag kunnat äta tio stycken för det var så gott, men nöjde mig med en! Inväntade sedan Olander, den bäste och roligaste! Satt sedan och inväntade nedsläppet..
Det var en väldigt svängig match och jag var helt säker på att Borlänge skulle förlora mot Valbo, men efter att ha vänt 5-3 underläge till 5-5 så kändes det väldigt lovande.. Och när dom sedan gjorde 6-5 med två minuter kvar så hade jag god lust att ställa mig och hoppa och skrika av lycka, men lite får man ju lugna sig.. ;) Haha Och dom höll tätt dom sista minuterna och när slutsignalen gick så ville jag gå ut på isen och krama sönder dom allihopa av lycka.. Haha Gick sedan runt med ett fånigt leende resten av tiden i hallen och i bilen hem så är jag glad att jag och radion var själva.. Hahah
Alltså jag vet att det låter helt jävla mongo och att jag är helt jävla mongo. Men jag vet inte hur fan jag ska beskriva känslan som finns inom mig.. Detta är fan det jag lever för. Det är det enda som håller mig kvar i den här staden.. Sjukt att hockey kan få en att må så jävla bra och få en att glömma allt annat för en stund.. Okej om jag hade spelat själv så hade jag väl kunnat förstå det lite bättre, men jag är bara en liten åskådare.. Men jag gör något jag älskar och det tänker jag fortsätta med livet ut! Tack för att jag fick chansen att göra detta, det kommer jag leva länge på! För så länge dom vill ha mig kvar, så tänker jag stanna kvar.. Jag älskar Borlänge Hockey! Nu jävlar ska vi krossa Ore och ta oss till Allettan! Vet att vi fixar det! Fortsätter dom spela som dom gjorde i den sista perioden idag, så blir det jävligt bra i slutändan!

Nu ska jag fortsätta studsa runt lite med det här fåniga leendet på läpparna..
Som jag sagt tidigare, jag är inte frisk över huvudtaget, men jag bryr mig fan inte ett jävla skit i vad ni tycker! Jag älskar hockey och det är fan det enda som får mig att fortsätta gå upp på morgonen! För nått annat har jag fan inte ska jag tala om. Allt annat är skit just nu och jag vet inte hur länge till jag skulle klara det utan att få känna denna lycka emellan åt! Mitt liv är ett helvete, jag äger inte ett jävla öre,  jag har fan inte ens råd att köpa långkalsonger eller tanka bilen, men det skiter jag fullständigt i för jag älskar att sitta i Borlänge Ishall och frysa arselet av mig och hoppas på att jag ska ta mig hem utan att få soppatorsk! Jag har problem med min rygg, och är förkyld för jämnan nu för tiden.. Feber går upp och ner och ena dagen mår jag skit, andra dagen ännu sämre.. Men jag orkar fan inte bry mig.. Hockeyn är allt som får mig att stanna kvar här.. Det är de enda som är värt nått i dagens läge!

Nu fick jag nog ur mig alla känslor! Härligt!

Tack och god natt!

~dina ögon~


RSS 2.0