Dålig..

Ja jag har jätte dålig på att uppdatera bloggen, ja vet!

Har iaf haft en jäkligt trevlig helg med underbara vänner!

Fredagen:
Gick upp vid kl 8 och käka lite frukost och sen drog jag till skolan.. Skulle göra prov i naturkunskap men det gick åt skogen för jag hade pluggat in fel frågor! Så jag åkte hem och tog det lungt hela dagen! Hade nästan planerat att ha en lugn kväll hemma. Men så hörde Thomas av sig och så bestämmde vi att jag skulle åka ner till honom och så skulle vi gå på liljan! Kom ner dit till kl 21 och så satt vi och snacka lite och tog nån öl innan vi åkte ner på stan. Först gick vi på skrubben och tog en varsin öl och sen gick vi till Liljan, det var ganska så kul. Mycket folk som man kände igen. Å så vid kl 2 åkte vi hem till honom! Va helt slut och somna ganska så snabbt tror jag! Haha

Lördagen:
Vaknade vid kl 11-12 typ. Fast det kändes som att klockan bara va 8-9.. Va jätte seg.. Vi låg och sega fram till kl 14 då gick han hem till sina föräldrar och vid kl 15 åkte jag och hämta honom och så åkte vi ner på liljan och käka en varsin pizza! De va den godaste pizzan jag käkat på länge! Så bestämde jag mig för att börja dricka öl jag med så jag fixade så att min bil skulle bli körd hem till Thomas sen och så började jag öla.. Hade till och med sånn tur så jag fick rabatt på maten och ölen.. :) Så satt vi och snacka i några timmar innan resten av hans band kom.. Då börja Thomas och dom bära in grejjer och jag satt och drack själv! Hade skit kul! Hahah Sen skulle dom käka när dom satt upp alla grejjer. Då hade Thomas fixat så jag också skulle få käk! De va fan det godaste jag ätit på år och dar! Gratis mat och gratis öl! De är gott det! Haha Sen drog jag till Skrubben medans grabbarna åkte hem till Thomas och duschade och gjorde sig i ordning! Träffade Peder och Micke där så ja snacka lite skit med dom innan jag gick tillbaks till Liljan! Då fick jag inte betala in mig heller utan jag fick gå in gratis! Haha I bland är det bra att man känner lite folk.. Hahah Sen vart jag kanon full! Drack de ena efter det andra! Tillslut kom Linnea och Mattias dit så jag hade några och prata lite med! Det var sjukt kul hela dagen! Och tillslut så fick vi skjuts hem! Eller ja till Kvarnsveden och Nea och Mattias till Forssa.. Däckade nog rätt så snabbt.. Kommer inte ens ihåg att Thomas kom hem.. Hahaha Men roligt hade jag då!

Söndag:
Vaknade och mådde inget vidare.. Haha Va ruggigt seg..Vid typ kl 12 så åkte jag och hämta Peder och skulle köra hem honom men han skulle till affären också och så fråga han om jag ville ha käk och det tackar man ju aldrig nej till så det sluta med att jag vart kvar där och käka.. Och sen så åkte vi och handla godis och sen så låg vi i varsit hörn på soffan och bara sega! Vart bara mer och mer bakis så jag klarade inte av att köra bil hem.. Haha Så ja sov kvar där..

Måndag:
Finns inte så mycket och säga om måndagen. Vi låg i soffan och glodde på tv precis hela dagen, gjorde inte ett skit!

Idag:
Vaknde väl vid kl 8.. Försökta somna om min lille Peder bara drygade sig och lät illa hela tiden så de tog lite tid, men tillslut lyckade jag somna och fick sova en timme till! Åkte hem vid kl 10.. Käkade lite och sen hänge jag med mamma till Borlänge och handlade lite grejjer. Kom hem för en timme sedan! Och nu sitter jag här och väntar på att pappa och Bodil ska komma hem så vi kan göra mat och käka..

Mår skit dåligt idag, mensvärk, huvudvärk, illamående, och ont i benen.. Usch å fy säger ja bara..

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och glo på lite tv..

Puss Hej

~jäklar va go du är~

Roligt.

I fredags drog jag och Linnea ner till borlänge. Vi fick låna Jennys lägenhet över natten så vi gjorde oss i ordning där och sen gick vi ner på stan. Vi började med några öl på Skrubben.. De va sjukt tråkigt där. Det har blivit så annorlunda sen jag började gå dit. Men men, vi gick vidare till Liljan sen. Satt oss och tog en öl och så kom det några trevlig pojkar och snacka lite. Sen hängde vi på dom på efterfest. Hade jätte roligt! Sen tog vi oss en promenad till Jennys lägenhet vid kl 4.. Vaknade på lördagen och mådde piss.. Hade migrän så Linnea körde hem mig till Mamma och sen kom Pappa och hämta mig och så åkte jag hem och sov.. Sov hela dagen i stort sett.. Gick upp vid kl 19 typ.. Satt mig och kollade på tv med pappa. Vid kl 22 ungefär tror jag så ringde Johanna och ville att jag skulle köra till Bäsna, så dår va det bara att sätta sig i bilen och åka. Åkte först till Gagnef och hämta upp henne och Linnea och sen drog vi till Bäsna och hämta Jimmy och så åkte vi tillbaks hem till Johanna. Satt där ett tag innan Frida ringde och ville ha hämtning i Borlänge. Så jag drog dit.. Men det sluta med att jag fick åka hem själv.. Haha Kom hem vid kl 4 tror jag.
Sov till kl 13 på söndagen. Gick upp och gjorde mig i ordning sen åkte jag, pappa och Bodil till Sofia och Calle och fick god mat och kollade på hockey. Sen åkte vi hem till mockfjärd igen. Sofia följde med också. När i kom hem ville Peder och Uffe att vi skulle hämta dom och köra dom till Mon så  jag och Sofia åkte och hämta gubbarna. Sen var det meningen att jag skulle köra hem dom till Borlänge igen. Men Peder ville stanna kvar. Så jag körde Uffe ner till Borlänge. Precis när ja skulle släppa av honom så kom vi på att vi var hungriga så vi åkte och käka på donken. Sen ångra han sig och ville inte alls åka hem. Utan han ville att jag skulle köra runt honom hela natten. Så vi åkte till Gagnef och hämta upp Nathalie och körde hem henne till Mon och sen drog vi vidare. När vi va i Borlänge igen så bestämmde vi oss för att åka söder ut i landet.. Så vi åkte väl runt kl 02 Haha. Så vi tanka bilen och åkte ner till Småland. Haha Åkte hem till min Mormor och Morfar och hälsade på. Vi kom fram vid kl 9 på morgonen.. Uffe var ju full så jag fick ju köra hela vägen.. Snacka om att man var trött när vi kom fram. Vi la oss och kika på lite tv och drack kaffe. Sen tog jag mig ett bubbelbad. SKÖNT!!!! Sen åkte jag in till Nybro och hälsade på Morbror, Christina och Henric. Henric har blivit så stor.. Och han kan nästan säga Emma. Han säger Mema.. Haha Lekte med honom ett bra tag sen åkte jag tillbaks till mormor & morfar och fick lite mat. Vid kl 17 satt jag och Uffe oss i bilen och åkte hemåt.. Uffe körde så jag skulle kunna få sova.. Men jag somna inte förens i Kopparberg.. Väl framme i Borlänge släppte jag av Uffe och så åkte jag till Mon och hämta upp Peder och så följde han med mig hem och sov.. Har sovit som en gris i natt även fast ja inte somnade förens vid kl 3.. Vi vaknade vid kl 8 i morse.. Jag som hade hoppats på att få sova ut riktigt idag, men det sket sig. Körde hem honom och så fick han bjuda mig på mat.. Spaghetti och kantarellsås. Sen åkte jag hem till Mor min och fyllde på olja i bilen och sen åkte jag till skolan. Hade svenska i en timme.. Bläää.. Och sen har jag inte gjort så mycket mer... Ska snart åka ner till Borlänge på hockey. Lär sköta onlinerapporteringen ikväll.. Snacka om att det kommer gå åt helsike.. Är så sjukt trött. Skulle inte förvåna mig om jag somnar där.. Haha

Nej nu måste jag nog åka om jag ska hinna plocka upp datorn hos Peter..

Puss Hej


~det är ditt val~

Skojj.

Va till ÖNH idag.. Dom konstaterade att jag hörde dåligt på högra örat och så ska jag komma dit igen om några dagar och få ett rör insatt.. Äntligen har dom förstått att jag hör dåligt.. Haha Efter att jag och mamma varit där så åkte vi och käka på Max och sen åkte vi hem. Då kom Linnea hit och drack lite kaffe och så bestämmde vi att vi skulle hitta på nått ikväll.. Får se vad det kan bli.. Ska iväg till Mon en sväng och hälsa på Nathalie och så kommer Linnea och hämtar mig där och så får vi se vart de bär av.. Hehe

Nej nu ska jag mysa lite med pojkarna innan jag ska åka..

Puss

~du vet nog inte riktigt vad du vill~

Gagnef

Sitter hemma hos mamma just nu. Ska sova här i natt för hon ska köra in mig till falun i morgon. Ska till öronläkaren igen.. Har ont fortfarande och jag hör knappt något!
Har inte gjort så speciellt mycket idag.. Försov mig i morse så det blev ingen skola.. Va till Falun och hämta Erik på sjukan sen va jag till Ingalill och hälsa på hon och barnen en sväng!

Vill hitta på nått skojjigt, men det finns inte så mycket att göra här om man säger så.. Får se om ja kanske ska träffa Johanna en sväng om ett tag..

Ska kika vidare nu..

Puss

~de försvinner sakta men säkert~

God mat!

Har varit hemma hela dagen och bara tagit det lungt. Nu till kvällen lagade jag lite god mat. Det blev potatisgratäng med köttfärs/morots biffar och lite stekt lök! De var så sjukt gott! Synd bara att man blir mätt så snabbt! Haha. Nu sitter jag här och tar en kall öl och njuter av livet. Väntar på att pappa och Bodil ska komma hem från Falun. Får se om dom gillar maten lika mycket!

Är lite smått party sugen idag, men det lär väl bli lungt. Har inte råd att dricka och jag kan inte ta mig här ifrån heller. Så det blir en lugn hemma kväll!

Nu ska jag kika lite på facebook..

Puss

~om du bara visste~


Lite skit..

 

Vem?
Vem sov hos dig senast? Linnea tror jag.
Vem pussade du sist? Micke.
Vem tror du tänker på dig just nu? Hur ska jag kunna vet det?
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Mina föräldrar.
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms?  Mamma.
Vem har du senast ringt?  Pappa.
Vem kommer du aldrig att förlåta? Erik Hedman.

Vad?
Vad får dig att bli rädd? Mörker. Haha.
Vad gjorde du i helgen? Va i Saxdalen och i Mockfjärd, drack massa öl.
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? Bli ledsen & chockad
Vad har du på dig just nu? Mysbyxor och tshirt.
Vad tänker du på just nu? Mat.
Vad för mobiltelefon har du? Sony Ericsson.
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? Har inge strumpor på mig.

Är?
Är du snygg? Nej.
Är du brunett? Ja.
Är du orolig för något just nu? Ja.
Är du lycklig? Nej.
Är det snyggt med rosa strumpor? Nej.
Är du oskuld? Nej.
Är du mysig? Ja då.
Är det snyggt att vara riktigt smal? Nej.
Är du ensam just nu? Ja.
Är det soligt ute? Lite.

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? Ja.
Har du blivit sviken av en vän förut? Ja.
Har du plattat håret någongång? Nej.
Har du något husdjur? Nej.
Har du gått ner i vikt förut? Ja.
Har du hål i naveln? Nej.
Har blåa ögon? Ja.
Har du varit i Asien? Nej.

Vill?
Vill du ha breda höfter?
 Nej.

Vill du vara smalare? Ja.
Vill du ha en hund? Ja.
Vill du att det ska vara soligt nu? Nej.
Vill du ha sex just nu? Ja.
Vill du vara singel? Nej.
Vill du sova just nu? Ja.

Kan?
Kan du cykla fort? Ja.

Kan du sminka snyggt? Nej.
Kan du springa långt? Kanske.
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? Ja.
Kan du bita dig i tån? Nej.
Kan du vara sparsam med pengar? Ibland.

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum? Lite mer hemtrevligt.
Hur vill du bo? Jag vill bo i ett eget hus.
Hur är ditt drömjobb? Vet inte.
Hur mår du egentligen? Jadu, det kan man fråga sig.
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? Trogen.
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig? Vet inte.
Hur många solglasögon äger du? Inga.
Hur länge ska du vara vaken idag? Tills jag somnar.

Ska?
Ska du sova snart? Nej.
Ska du utomlands i år? Nej.
Ska du ha något svart på dig imorgon? Kanske.
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? Det spelar väl ingen roll.
Ska man va lång eller kort när man är kille?  Spelar ingen roll.
Ska du duscha i morgon? Ja.
Ska du köpa något i veckan? Ja.
Ska vi sluta ställa frågor nu? Nej.

 


3-1

Det vart bara test i ordkunskap igår.. Vet inte hur det gick..  Min mattelärare va sjuk så jag kunde inte göra nå prov.. Hoppas att hon är där i morgon! För jag måste verkligen göra prov. Sen gjorde jag inte så mycket mer under dagen mer än att laga mat och käka.. Till kvällen åkte vi och kika på hockey. Leksand spöa malmö med 3-1.. De va en riktigtriktigt bra match! Och lilla snälla Tommy va där och bjöd på öl. Hihi  De va gott som satan!

Nu sitter jag här och trökar.. Har varit vaken 1 timme ungefär.. Blir en slappdag idag.. Kanske ska försöka ta mig till Gagnef och hälsa på lite.. Lär vänta på att pappa kommer hem med käk bara..

Ska kika vidare.

Puss

~du är rolig du~


Trötter..

Mm, ja är trött och seg som satan..
Tommy ringde och väkte mig i morse och tala om att han var på väg hit och skulle lämna skåpet som jag ska göra i ordning så då va det bara att gå upp och klä på sig och så kom han och hämtade mig och så åkte vi över till verkstaden och lämnade det och sen åkte vi hit och drack kaffe och så hjälpte han mig med tvn.. Sen har jag lagat mat och käkat och så har jag försökt plugga, men det går inge bra.. Jag fastnar vid datorn hela tiden.. Haha
Men ja måste iaf till skolan och göra prov i ordkunskap och matte idag.. Eller iaf i ordkunskap.. Matte provet kan jag nog göra i morgon.. Får se vad som händer sen. Kanske ska byta däck på bilen. Det börjar bli lite halt ute nu.. Sen blir det nog hockey ikväll.. Hoppas på det iaf..

Mamma ringde precis, hon är nere i småland.. Så jag fick prata med min lille kusin Henric! Han är så sööt! Inte för att han sa så mycket men ändå.. Haha Tror jag ska åka ner dit över höstlovet! Vill så gärna träffa honom! Tiden går ju så fort så han har ju växt jätte mycket sen jag såg honom sist..

Nej nu lär jag ta tag i allt ja ska göra..

Puss Hej

~detta känns ruggigt surt~

Rolig helg!

Ja denna helg har varit ruggigt rolig.. I fredags så åkte jag till Saxdalen och hälsa på Chrille och Sara. Va lite annat folk där också.. De var riktigt trevligt. Drack massa öl och blev fuller! Haha På lördagen tog vi det lungt fram till kl 15 ungefär sen körde jag in dom till Borlänge och jag åkte hem till Mockfjärd.. Va helt slut när ja kom hem så jag käka lite smörgås tårta bara och sen somna jag framför tvn.. Sen tog jag det lungt fram till kl 21 då bestämde jag mig för att åka till Skrubben och snacka lite skit och ta en cola så jag gjorde det..  Vid halv 11 åkte jag hem till Dan.. Då ville dom som va där att vi skulle dra till Mockfjärd på Älgbalen.. Så vi drog dit.. Jukka fixa in mig och sen vart de party! Hehe Jukka va snäll och bjöd på öl och cider.. Hehe Sen vid kl 1 fick Putte köra hem mig.. Fick parkera min bil vid Ica.. Hehe Vaknade på söndag och va skapligt seg.. Hehe Pappa fick köra över mig och hämta bilen och sen åkte jag till morsans jobb en sväng.. Sen drog jag hem och duschade och sen åkte jag ner till Borlänge på hockey! Det var en super bra match.. De är så himla kul att kolla på Borlänge när dom spelar.. Dom vann iaf med 4-1.. Och jag har hittat min drömprins.. Hahaha Sötare människa får man leta efter! 

Vaknade för någon timme sedan.. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag..  Jag borde byta däck på bilen, städa på mitt rum och plugga.. Men det känns inte så roligt.. Haha.. Men plugga är ett måste! Tror jag har prov i morgon!

Nej nu ska jag kika vidare.

Puss puss

~känns riktigt bra iaf~

Mmm.

Åkte ner till Peder i onsdags! Har varit där sen dess! Jag har mått så bra när jag inte behövt vara hemma. Jag har varit glad och lycklig och allt har varit helt underbart.. Peder är världens bästa vän! Finns ingen bättre!

Men nu är jag hemma.. Har inte varit hemma länge, men jag har redan panik och ångest.. Vill bara bort här ifrån.. Gråter och vet inte vad jag ska göra.. Hur fan ska jag orka med skolan och sånt när jag känner så här? Jag vet inte vad jag ska göra.. Snälla hjälp mig nån! Vad ska jag göra? Jag pallar inte känna så här..

Puss Hej

~jag är så glad att du finns i mitt liv~


RSS 2.0