Jahadu..

Jadu..

Gjorde inte mycket speciellt sen ja skrev igår kväll. Kollade på Andra Avenyn och sen gick jag och la mig och kolla på film..

Vaknade i morse och mådde piss.. Utan cigaretter och va på as dåligt humör.. Åkte över till farsan och låna pengar och sen va jag hem till farmor och hälsa på.. Hade sån tur så dom satt och käka när jag kom så jag fick också mat.. Fläskkorv, potatis och senap... Finns de nå godare? Nää tror inte de va! Haha Sen åkte jag hem och kolla posten.. Hade fått pengar!! Jippie! Livet kändes genast mycket lättare.. Nu klarar jag mig ett tag till iaf. Sen drog jag hem till morsan för att jag skulle passa Sebban.. Men ja vet inte om man kan kalla det att vara barnvakt. Jag sitter här vid datorn och han springer runt och leker.. De är inte speciellt ansträngande om man säger så.. Haha Ska vara här till klockan 15 ungefär och sen drar jag ner till borlänge och hittar på nått skoj.. Tror jag åker hem till Peder om jag är välkommen där... Haha Tänkte ja kanske skulle bjuda han på käk som tack för att han är så himla snäll och go och för att jag får låna hans soffa emellan åt.. Tänkte även ta en runda på kupolen och kolla om jag hittar nått spännande.. Behöver ny jacka, nya skor och byxor och lite annat smått och gott..

Nej nu ska jag kolla om det finns nått gott att äta..

Puss Hej

~i need you~


Hemma..!?!

Hade en jätte trevlig helg med mina underbara vänner.. Vart lite party på fredagen iaf och på lördagen vart det husgung.. Hade superkul! Men tog det rätt lungt ändå! På söndagen när alla åkt hem så åkte jag till Willys och handla lite mat och så käkade jag och Peder och kolla på film.. Sov inget vidare under natten.. Vaknade ganska tidigt på måndags morgonen.. Och Peder va ledig så vi bara glodde på tv hela dagen.. Skapligt skönt att bara slappa en hel dag! Sen till kvällen gjorde han en super god äppelpaj som vi käkade till Idol tillsammans med Challe och Lovisa.. Sen började vi kolla på nån film.. Men ja somna så jag har inte en aning om vad den handla om.. Vaknde vid halv 8 i morse..  Åkte hem vid halv 9.. La mig i sängen och somna om och sov till kl 12.. Sen kom jag på att jag skulle till VC på återbesök så de va bara att hoppa in i duschen och åka ner till Djurås.. Dom sa inget speciellt, bara att det lät bättre i mina lungor och så.. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.. Vart med pappa fram och tillbaks till Leksand bara..

Helt ärligt så hatar jag att vara "hemma".. Det känns inte ens som att jag bor här.. Känner mig så jäkla utanför.. Jag finns inte helt enkelt.. Försöker göra alla nöjda och glad men får inget tillbaks.. Försöker föra en konversation men ingen pratar med mig.. Jag är bara luft.. Nån som det går bra att gnälla på.. Det är därför jag håller mig borta så mycket det går.. Känner mig mer hemma hos Peder och Charlie.. Dom pratar med mig, dom ser mig. Vi har roligt tillsammans.. Hade det inte varit för dom så hade jag inte orkat vara "hemma" ibland.
Funderar på hur jag ska ta mig ur detta och få ordning på saker och ting.. Men jag har inte en aning om hur jag ska lyckas.. Har ingen ork kvar.. Mår sjukt dåligt.. Nu menar jag mest fysiskt, men även psykiskt..

Vet inte varför jag skriver om det här, men det är väl för att nån i mitt så kallde hem kanske kan läsa detta och förstå mig.

Puss Hej

~du betyder allt för mig~

VC

Va till vårdcentralen idag.. Gick ganska så bra.. Tog lite prover och fick lite luftrörsvidgande. Så nu kan jag andas lite bättre.. Får svar på måndag om jag har svininfluensan.. Haha Tror inte längre att jag har det, men man vet ju aldrig. Känner mig lite piggare idag iaf. Hoppas jag är ännu bättre i morgon för jag vill verkligen ner till Borlänge och fira Challe! Blir skit arg om jag missar det.. Tänker vara nykter iaf, men jag tänker inte vara chafför åt någon denna helg! Det har jag bestämmt. Eller kanske åt nån, men ja tänker inte sitta och köra till massa olika ställen olika tider. De är säkert iaf! Räcker att köra en person till ett ställe och sen hämta.
Har kollat på Ice Age 1 nyss.. Började kolla på 2an också, men jag pallar inte sitta still längre.. De är så tråkigt.. Speciellt när man är själv och inte har någon att prata med! Håller på att bli knäpp..

Ska ringa pappa och höra när dom kommer hem..

Puss Hej

~saknar nå så fruktansvärt~


Svininfluensa..

Tror jag har åkt på det.. Mår så jävla dåligt.. Eftersom ja inte har nån telefon att ringa på här så ringde morsan till sjukvårds upplysningen nyss.. Dom tyckte ja skulle ta kontakt med VC i morgon och åka dit.. De va ingen ide att åka in ikväll för det va så långa väntetider.. Ger mig fan på att det är svininfluensan! Vill bara försvinna! Har så ont i hela kroppen.. Ont i halsen, andnings svårigheter och allt annat som man kan åka på.. Blää!

Nej nu ska jag nog fan gå och lägga mig. Är ändå själv hemma bara och det finns inte så mycket att göra när man mår så här.

Puss Hej!



~vill va hos dig~

Sjukling

Åkte till skolan vid kl 11.. Käkade med Linnea och Nathalie och sen satt vi oss och räknade matte.. Gick fruktansvärt bra. Men ja mådde piss plus att jag slog i huvudet i bilen så jag hade huvudvärk.. Sen åkte dom hem och jag satt och räknade matte och drygade med Markus.. Han är rolig han. Haha Sen gick jag och snackade med min svenska lärare. Frågade vad jag missade under förra veckan, men det va inget speciellt för ja hade redan gjort det och sen skickade han hem mig. Han såg att jag inte mådde bra.. Blev ganska glad när ja fick åka hem! Hehe.. Käka lite när ja kom hem och sen drog jag till mamma, käkade lite där med och sen satte ja mig och pluggade, gick super bra! Och nu har jag precis kommit hem till pappa igen. Käkade när ja kom hit också.. Haha Känns som att ja inte gjort annat än ätit idag! Måste ringa min läkare i morgon och fixa en tid för provtagning. Har garanterat fått tillbaks min vitaminbrist. Annars skulle ja inte vara hungrig hela tiden.

Mår som en apa.. Fy satan vad jag hatar att vara sjuk.. Har super ont i halsen, hostar som en idiot, har örvärk, är snorig som satan och har feber! Blää på det här. Har sagt ifrån att ja inte vill sköta onlinerappoterningen på Borlänges match på fredag.. Inge kul och sitta där sjuk och sen smitta ner alla spelare..

Nej nu är det dags för sängen och en film så man kanske kan somna!

God natt mina älsklingar!

Puss

~saknar den sköna soffan~

Trevlig helg!

Drog ner till Borlänge i fredags.. Åkte hem till Peder med hans tröja och vin som han glömt i bilen. Satt och snacka lite skit innan han bestämde sig för att han också skulle med och kolla på Challes match. Men vi var hungriga så vi drog till Maxim Grillen och köpte varsit Super Cheese Bacon Meal och tog med oss till matchen. Satan vad gott det var! Matchen va rätt bra, men vissa borde ju inte få spela.. Haha Dom vann med 2-0 tror jag, missade första målet.. Sen drog jag och Peder hem till honom och glodde på tv. Ja åkte och köpte lite gott på Konsum och så kolla vi på Dirty Dancing.. Sen sov vi som två stockar!
Vaknade tidigt på lördag morgon. Låg och segade ett bra tag.. Vart ölsugen som satan. Så vi bestämde att ja skulle fixa öl och så skulle ja sitta hemma hos honom och dricka tills han kom hem från kalaset som han skulle på.. Så jag drog i väg och fixade öl och käkade lite med Jenny och följde med henne hem till Lina och kolla på jätte söta hund valpar. Sen åkte ja hem till Peder och börja dricka öl. Lite tråkigt för han kom inte hem förens halv 6.. Men han börja ju parta på en gång och sen kom Titti, Bolle och Dan dit också, så det vart super kul. Lite senare på kvällen kom Linnea dit. Vi bestämde oss för att vi skulle åka till Skrubben och ta en öl, så Bdahl körde ner oss.. Tog en öl och sen gick vi och mötte upp Titti och Peder på Liljan.. Peder kom inte in men vi andra gick in en snabb sväng.. Men ja och Linnea drog därifrån ganska snabbt. Linnea drog hem till nån kompis och jag gick till Engelska och snacka med Peder och sen tog vi sällskap hem.. Tog hundra år att gå från stan och hem till honom. Han ska ju jämt snacka massa allvar när han är full, och de gick ju sådär. Men efter mycket snack så kom vi äntligen hem och gick och la oss.
Mådde som ja förtjänade när jag vaknade på söndag morgon, hade migrän som satan. Dom andra börja parta igen.. Fattar inte hur dom orkar. Dom bestämde iaf att vi skulle åka till Mon. Så Titti och Bolle åkte en bil och jag och Peder tog min bil.. Hihihi.. ;) Vart kvar i Mon ett tag och sen drog jag och Peder till Mockfjärd så ja kunde låna lite pengar av Farmor och sen åkte vi till Djurås och handla och sen åkte vi hem till honom och lagade mat och käka och sen sov. Sov inge bra under natten, vaknade flera gånger av att jag mådde jätte dåligt och hade super ont i halsen. Vaknade vid halv 8 igår morse.. Mådde skit.. Så ja låg bara och tog det lungt i stort sett hela dagen. Hjälpte Peder att fixa äpplena till en äppel paj och så gjorde han resten. Ååh satan va gott det var med nybakad äppelpaj! MUMS! Sen glodde vi lite på tv i nån timme och så vid kl 19 så bestämde ja mig för att åka hem. Så jag åkte hem och kolla lite på tv och vid halv 10 gick jag och la mig!

Vaknade för en timme sedan. Har feber och mår som ja vet inte vad! Men ja måste till skolan idag! De bara är så. Kan inte skita i det den här veckan.. Ska försöka få i mig en smörgås eller nått och sen åka dit.

Puss Hej

~bättre vän kan man inte ha~

Mojjsigt.

Drog ner till Borlänge i onsdags kväll.. Körde Peder och Södergren till Chefen en sväng och sen drog vi hem till Peder och snacka lite skit innan vi la oss.. Sov som en stock..
När vi vakna så fixa jag ledigt åt Peder så vi skulle kunna plocka svamp, men han söp till så det blev inte så mycket svampplockning.. Vi åkte hem till Bolle och Titti en sväng och sen åkte vi till Skogstjärn och kika lite. Va super mysigt där ju.. Hitta en fin bäverhydda också. Hahah :) Sen va vi förbi Tommy en sväng innan vi drog tillbaks till Borlänge. Käka lite mat nä vi kom dit och sen gick Peder och la sig, och ja spela kort med Challe.. Men de va inge kul för han vann. Haha.. Vid kl 21 skulle jag också lägga mig, men då kom Peder på att han var hungrig så det var bara att åka till affären och sen hem och laga mat.. Vart spagetti och köttfärssås.. MUMS. Sen fick jag äntligen sova.
Vakna vid halv 8 i morse.. Tog bilen och åkte hem till Pappa och så följde jag med honom till Rättvik och lämna två kök.. Sen har jag varit och hälsat på mamma på jobbet och nu sitter jag här och har tråkigt.. Ska väl dra till Borlänge snart.. Skiter i hockeyn ikväll, pallar inte.. Ska kolla på Challe när han spelar fotboll i stället, sen vet jag inte vad som händer.. Blir lungt iaf.

Nej nu ska jag kolla om det finns nått att äta..

Puss Hej.

~har så sjukt roligt med dej~

Feelings getting stronger in the dark.

Hela förra veckan va helt underbar. Jag mådde så bra och var uppåt hela tiden.
Men nu börjar det gå ut för igen. Jag vet varför. Men jag vet inte vad jag ska göra åt saken.
Varför ska du alltid lura mig? Jag pallar snart inte att åka denna berg- och dalbana nå mer. Varför leker du med mina känslor? Är så jäkla ledsen så det finns inte. Jag är så kär så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kommer aldrig att känna så här för någon igen. De är nu det gäller. Allt eller inget? 


Ja de va vad jag hade att säga just nu.. 

Puss Hej

~hoppet försvinner sakta~ 


Svamp.

Det var inte riktigt som planerat igår.. Åkte hem till mamsegull och tog det lungt ett tag, Hanna kom dit så vi snacka lite skit innan hon drog vidare och sen åkte jag hem till Linnea.. Vi käka lite glass och myste med katterna, sen drog vi till stallet. Linnea mockade och fixade sen drog vi till Trollis och hämta upp Sandra och sen drog vi ut i skogen och plocka svamp. Hittade både vanliga kantareller och trattisar. Men ja orkade inte ta med nån svamp hem och rensa så dom fick ta alla svamp själv.. Sen drog jag hem till morsan. Käkade en pizza och så la jag mig på soffan.. Tvärslockna 19.30.. Va ruggigt trött.. Sov till 7.30 i morse.. Har inte vaknat en enda gång under natten.  Åkte till Mockfjärd på en gång när ja vaknat, och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hit och så ska vi gå igenom min dator och se om det är nått som ska va kvar och sen ska jag väl åka och handla och sen dra till skolan för en svenska lektion. Blää..

Ska försöka få med mig nån ut i skogen idag med men de lär väl inte funka.. Haha

Ska kika vidare nu.

Puss Hej

~min bara min~


Underbar helg!

Ja helgen vart helt underbar!

Fredag:
Fick mina pengar! Vart super glad, trodde inte jag skulle få dom förens denna vecka..
Frågade mamsegull om hon ville följa med mig ut i Borlänge och de ville hon. Så jag åkte och hämtade henne och bytte bil och så åkte vi till Borlänge. Va meningen att jag skulle vara nykter men vi fixade så att Peder körde oss i stället.. Va på Skrubben hela kvällen! Hade jätte skojj, förutom att min mor var lite pinsam. Men de gick väl bra. Haha Vid halv 2 kom Peder och hämta oss och körde oss till Gagnef. Va meningen att ja skulle sova kvar där men ja åkte med tillbaks till Blge och sov hos Peder.. Såg när Discovery (eller va den där rymdmakapären heter) landade på tv och sen tillslut somna jag gott.

Lördag: 
Låg och segade hela förmiddagen i soffan innan ja tillslut körde hem Peder till Dan och så åkte ja hem och käka. Tog det lungt ett tag och sen åkte jag också hem till Dan. Vart kvar där ett tag och så drog jag vidare hem till Jenny. Vi åkte och hälsade på lite folk och sen åkte vi hem till Crona och käka godis och kolla på tv. Jag bestämde mig sen för att gå ner på Skrubben och ta en cola innan jag sen skulle köra Peder och Tomas ner på stan. Snacka lite med Micke och tog en rök och sen åkte jag och hämtade gubbarna i Skräddarbacken. Dom gick på S1 och jag gick på Liljan och träffade massa kul folk där. Va skapligt kul där fast att ja va nykter.. Ja dansade till och med.. Hahaha. Vid kl 2.30 så körde ja hem Tomas, och sen åkte jag, Peder och Jörgen och köpte mat och sen släppte ja av Jörgen och så åkte jag och Peder hem till honom och käka och sov.

Söndag: 
Låg och myste i soffan och kollade på Idol repriser och lite annat innan vi bestämde oss för att åka och plocka svamp. Gjorde i ordning smörgåsar och te och sen åkte vi till Länsan. Va ute i några timmar. Hittade massa kantareller. Hade jätte skojjigt! Hehe Sen åkte vi hem och började med maten, jag rensade svamp och Peder tillagade allt! MUMS vad gott det blev! Potatis, köttfärsbiffar och kantarellsås! MUMSMUMS! Sen la vi oss och skulle kolla på Söndags filmen, men jag höll mig bara vaken en halv timme.. Tvärsomna kl 21.30 Va helt slut efter en dag i skogen! Haha

Och nu sitter jag här, kom hem för 1 timme sedan!  Ska hoppa in i duschen och sen krypa ner i soffan ett tag innan jag sätter i gång och pluggar! Kanske blir lite svampplockning idag med!

Puss Hej

~vet inte vad jag ska tro, men de känns bra~

Mycke just nu..

Har varit rätt mycket denna vecka.. Har knappt varit hemma.. Har varit hos Peder rätt mycket.. Festade hemma hos Dan förra helgen. Hade jätte kul.. Sen har jag varit i skolan nån dag också.. Kanske inte så mycket som ja borde, men tillräckligt för min del.. Hahah Men så länge jag följer planeringen så är det väl lungt.. Min bil går inte som den ska heller.. Men den rullar i alla fall!


Är allmänt häning och trött.. Har feber och huvudvärk.. Har haft det över en vecka nu.. Men de lär väl gå över nån gång hoppas jag.. Va till sjukan igår med mitt öra, de gör ju fortfarande ont.. Men dom hade inge annat att säga än att jag skulle fortsätta med nässprayen.. Får väl se om det hjälper nån gång.. Efter att ja varit där så åkte ja och träffa Jenny i Borlänge, sen blev jag osams med min Far så jag frågade Peder om ja fick sova på soffan och det gick bra. Så jag köpte en pizza och åkte dit. Vi delade på pizzan och kolla lite på tvn.. Sen vart ja så trött så Peder hämta täcke och kudde och stoppa om mig och sen dröjde de inte länge innan jag somna. Han är go han! Hahah

Har inte en aning om vad som händer i helgen. Men det lär väl bli nå kul som vanligt kan man ju hoppas på. Har funderingar på att åka till Tansen. Får låna stugan, men ja vet inte om jag vill åka dit själv. Får se om jag får med mig någon. Annars kanske jag bara åker upp dit över dagen i morgon och plockar lite svamp och bär och har lite tid för mig själv.. :)

Nu ska jag fixa lite med lite bilder och sånt..

Puss Hej

Ps. Takidas nya skiva är helt underbar.

~du är så jävla gullig~

Leende.

Vart att åka till Peder igår kväll.. Kom dit strax efter kl 20 nån gång. Satt och kolla på tvn ett tag innan vi gick till affären. Sen gick vi hem och gjorde varma mackor! Satan va gott det var! Sen kika vi lite till på tvn innan vi började lyssna på skivan och somnade.. Hahah.. Vi var rätt trötta båda två.. Sen vaknade vi vid halv 7 i morse. Det va lagomt roligt. Men sånt är livet ibland, vaknar alltid tidigt hemma hos honom..Men det är rätt trevligt att ligga och kolla på nyhetsmorgon och ta en cigg när man är nyvaken.. :) Sen kom pappsegull (som Peder kallar han) och hämta mig, och så körde vi min bil till Egon. De är ju nå fel på bromsarna.. Hann åka med den i två dagarn innan den börja krångla igen! Jippie! Or not! Sen åkte ja till skolan och hämtade en bok och sen hjälpte jag pappa på verkstan en sväng..

Har gått runt med ett leende sen igår eftermiddag. Vet inte riktigt varför.. Är på toppen humör! Livet känns så bra!

Nu ska jag äta mat och sen sova middag.

Puss Hej

~varför vara så här kär~

It's true.

I want to wake up with you
Hold me closer I’m here
All the things we been through
Before it’s too late, be mine



Torsdag.

Ja det är redan torsdag! Har varit i skolan tisdag, onsdag och idag.. Har väl gått ganska så bra, har varit trött som en gnu.. Har jätte mycket som måste göras klart ganska så snabbt, får väl se hur det går med det!
Ikväll ska jag nog umgås med Peder tror jag.. Har Takidas nya skiva nu.. Å vi har bestämt att vi skulle dricka öl och lyssna på den när jag fått den.. Så vi får väl se hur det blir till kvällen..Har redan lyssnat på den ett antal gånger.. Haha Riktigt riktigt bra! TAKIDA<3

Nej nu ska jag kika vidare!

Puss Hej

~i'm happy~

RSS 2.0